Nu drar jag och jobbar.

Hallå där! :)


Vaknade för en timme sen. Fixat mig och lite så. Så nu sitter jag bara och väntar på att jag ska dra till jobbet. Bussen går om typ tjugo minuter. Känner mig helt seg. Usch =/.
Jobbar från ett till åtta idag. Drygt. Haha, härlig inställning.
Äntligen fått mitt studiebidrag! Bra skit de! ;)
Nä, nu sticker jag till bussen. Ha en bra dag! Ses!
:)

Du har fått din chans, jag går nu

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa "har aldrig kännt så här".
Även om du så förlåt för allt som du har gjort
Skulle jag aldrig se åt dig igen, jag svär!
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa"jag kommer alltid att älska dig"
Skulle det inte spela någon roll
Tro det eller ej, men jag älskar inte dig
Du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

Åh, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser,
Men när du försöker le så ser vi bara den mer
Du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

Åh, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Ja é så mycket starkare än du
Jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mer än du tycks förstå,
Men ett öga för ett öga
Ja, det heter väl så
Åh, du som tror på karma och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd
Nej, du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

Åh, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Ja é så mycket starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du




Tvättar!

Heej! :)


Är just nu i tvättstugan. Håller på att tvätta mina "sommarkläder" som jag hämtade igår. :) Känns som att man börjar förbereda sig på vuxenlivet när man tvättar och står i tvättstugan och viker tvätt ;). Känns bra! Hoppas bara att jag fixar en lägenhet nu. Har varit inne och kollat på lite lägenheter och ja jag hoppas att det blir bra. Har iaf blivit medlem på hemsidan osv så nu väntar jag bara på att dom ska skicka lösenord! :)
Var verkligen skönt att få besked idag. Kan inte fatta att det faktiskt händer nu.
Det ska vi fira på lördag då vi också ska fira Linnea :)
Försöker även få jobb på SRF. Lite sent, men får jag det så får jag det. Inte hela världen om jag inte får det. Men hade varit kul! :) Typ alla ska ju dit så.
Nä, nu ska jag fortsätta tvätta! Hare fint!

YEEEEES!

Gissa vad jag fick veta idag?!
JAG KOMMER FÅ ALLA BIDRAG OSV SOM JAG SKA HA!
Vilket i sin tur betyder att jag kan stanna här nere och fixa lägenhet! Så jävla grymt! :D Så stolt att jag faktiskt har klarat allt. Visst har jag haft många jobbiga stunder, men jag har endå klarat det jävligt bra efter omständigheterna! Och tillslut vann jag! JAG VANN! Över alla som sagt att det aldrig kommer gå. Så hemskans skönt! En morgon kan ju inte början bättre!
Har även tagit ID kort kort! haha! Så snart har jag äntligen ett ID kort. :)

Vill inte längre.

Vill inte längre, kan inte längre
Tar inte hand om mig längre
Äter inte längre, sover inte längre
Aldrig någonsin har mitt liv varit sämre
Dricker för mycket, i mitt och andras tycke
Men det gör för ont och vara nykter
Vill inte längre,kan inte längre

 

 

 


Jag vet inte.

Känner mig helt tom. Vet inte riktigt hur jag mår eller vad jag känner. Känner bara att det inte känns bra. Vet inte varför jag gör såhär mot mig själv. Vart försöker jag komma? Varför plågar jag mig själv såhär? Ibland så önskar jag att jag hade haft ett perfekt liv. Där inga hemska saker hade hänt. Men samtidigt så tycker jag att jag ska vara "glad" för allt som hänt i mitt liv. Det har gjort mig till den jag är idag. Men frågan är om jag är nöjd med den jag är. Jag tycker att jag är en bra människa. Det gör jag väl antar jag. Men jag har väl inte alltid varit det. Jag har gjort många dumma saker och val i mitt liv som jag ångrar idag. Och jag försöker vara bättre än så nu. Men frågan är om jag är nöjd med mig själv ändå. Fast jag försöker vara en bättre människa nu. Jag tror att jag har fixerat mig vid att om jag går ner i vikt så kommer jag att bli lycklig. Men så tänker jag tillbaka på den tiden då jag faktiskt var "normal" och ärligt talat så mådde jag inte bättre då. Men jag vill verkligen gå ner och se ut som jag gjorde då. Men jag vet inte om det är av rätt anledning.
Sen har jag börjat fundera på vad jag vill i framtiden. Efter att jag gått ut skolan. Jag vet faktiskt inte. Har sagt att jag ska vidareutbilda mig till sjuksköterska och sedan barnmorska, men jag vet egentligen inte vart det kom från. Visst är det väl alltid bra att ha en sjuksköterskeutbildning, men jag vill inte jobba som det. Och jag vet inte om jag vill bli barnmorska heller. Det var Rebecka som ville det och sedan började vi snacka om att vi skulle utbilda oss tillsammans och plugga någon annastans som typ Stockholm. Man nu vet jag inte om det faktiskt är det jag vill. Och jag vet dessutom inte ens om jag har betyg till att bli det. Sen fick jag höra att jättemånga utbildar sig till det och då kanske det inte ens finns jobb.
Blir tokig av detta. Sen är det detta med sommarjobb. Har sökt fyra st här nere, men inte fått ett enda. Och sedan så ska jag inte ens vara här nere i sommar. Så har sökt inom hadikappomsorgen i Väsby. Men vet inte om jag får där heller. Och vet dessutom inte ens om jag skulle klara att ta hand om funktionshindrade.
Och alla jävla bidrag och skit som måstee fixas. Vet inte om jag kommer få dom nu ens. Blir så jävla trött på att inte veta ett skit. Vart kommer jag bo? Vart kommer jag plugga? Kommer jag få ihop det ekonomiskt?
Så är jag så trött på att vara den som ska vara så stark. Som ska ta all skit. Är riktigt trött på det nu. Tycker bara allt kan fixa sig någon jävla gång..
Blev ett långt inlägg nu och det var inte ens tanken, men behövde verkligen få ur mig lite av allt skit.

Gott!!

Hallåjsan! :)



Haft en trevlig dag tillbringad i solen med Linnea! Underbart med sol! Lyssna på musik och steka fläsket samtidigt det är inte illa  det ;) Haha!
Linnea bjöd mig dessutom på en VÄLDIGT god middag. Fläskfile, potatisgratäng, gurka och majs! Såååå gott! Behövde inte ens någon sås eller något till. Mummmma!
Richard har nu kommit och hämtat Linnea lilla. Så nu är jag själv i någon timme tills Rebecka kommer. :)
Denna helgen har verkligen gått fort! Sick!
Äckel måndag imorgon fy..
Nu ska jag bara chilla och kanske plugga lite? humm.
Ha en fin kväll! :)

Jag vet exakt.


Förberedelser för middagen!

Hej!


Nu har vi varit och handlat inför middagen Linnea och jag ska göra! :)
SÅ nu blir det ut i solen! Som vi längtat!! :)

Helgerna går för fort!

Hallå där! :)


Ledsen för dålig uppdatering. Men har inte haft tid. Varit med Linnea både igår och idag! Hon sov här. Var trevligt! Kollade på melodifestivalen och snackade en massa! :) Var ju grymt kul att vi vann! :) Häftigt!
Nu har vi ätit lite och ska nog gå ut och njuta av att solen är påväg fram. :)
Linnea ska laga mat till mig idag! Fläskfile och potatisgratäng! :) Hon har gått och drömt om det sen igår! Haha!
Nä ni får ha det fint! :)

As grym dag!

Tjäääna! :)




Haft en as bra dag idag. Allt har varit prima skinka! ;) Nä, men haft det skit bra. Varit med Linnea och träffat en annan vän. :) Var kul att träffa dom båda. Men speciellt skönt var det att höra att det håller på att fixa till sig för min kill kompis! Glad för hans skull! :)
Linnea och jag har verkligen pratat om allt möjligt idag. Känns skönt att snacka med någon som tycker och tänker som mig. Och en som verkligen vet vad hon snackar om liksom. Fin tjej hon den där Linnea! :)
Sov när Linnea kom hit. Och kan säga att jag vaknade och trodde jag var med i Bb av någon anledning. Och att Linnea petade mig i näsan och hoppade i sängen. Hahaha! Fattade fan ingenting! Så störd! :D
Nu ska jag kolla på Bb ;)

Hemkommen från jobbet!

Hello! :)



Kommit hem från jobbet nu. Skönt!! Vart en as seg dag. Finns ju inget att göra där typ. Helt dött.. Aja.
Sitter i soffan och äter nudlar nu. Inte ätit på hela dan! Men var inte så hungrig ändå, ändå äter jag mer än jag brukar? :O Haha!
Tränade liite när jag väntade på bussen. Duktig jag är! :)
Nu ska jag väl bara kolla på Pb och chilla!
Ha en fin kväll!

Skönt att vakna nu!

Hej! :)



Vaknade för en halvtimme sen. Skönt att vakna en timme tidigare faktiskt. Bara kunna chilla och ta det lugnt. Sitta ute och ta en cigg i lugn ro och duscha, dricka kaffe och bara vara lite. :)
As nice väder idag med. Underbart! :) Ska vara bra imorgon med. Men på lördag kanske det ska blixtra och sånt, men sen ska det vara fint igen om man ska lita på klart.se. Inte för att temperaturen stämmer? ;O
Nä, nu ska jag gå och duscha så jag är redo för jobbet vid ett. :)
Ha en fin dag!
Haha, jaja jag erkänner!

Lite träning är ju alltid bättre än ingen eller?

Tjabba tjena hallå! :)



Gick väl bra hos tandläkaren antar jag. Fick jäkla massa bedövning. Började skaka och höll på att decka. As skymt!
När jag kom hem åt jag. Hade inte ätit på typ 20 timmar så behövde nog det. Kollat på Bb och Pb med.
Tränade lite nyss med. Inte så mycket men sprang ett par varm ute i "trädgården" och gjorde lite övningar. Bättre än ingenting antar jag. Ont i benen. Usch! Beror på att jag tappat muskler sen jag slutade träna och sedan blir musklerna överansträngda, men det är bara bita ihop och fortsätta. :) Dock är det jäkla jobbigt att det gör int varje steg man tar, men men.
Nu ska jag fortsätta kolla på Pb. Hare gött!
...

Kortis

Hej! :)


Ledsen för dålig uppdatering, men man har ju annat att göra när det är så fint väder!
Igår
tränade jag och Rebecka! As grymma! Sprang upp för en HEMSK uppförsbacke! Den var inte kort kan jag ju meddela! Men det gick! Även fast benen höll på vika sig 10 meter innan. Hehe.
Idag började jag på Krotis. Ett nytt boende för äldre. Ska vara där i två veckor dagarna ons tors fre. :) Gick bra idag. Väldigt lugnt jämfört med Jemsegården, och alltid lite svårt i början innan man vet allt om alla. Men det ska nog gå bra!
Just nu står jag i biblioteket i Olofström. Väntar nämligen på att jag ska till tandläkaren kl 15:00. Laga som vanligt! Måtte detta ta slut snart! Failade idag med! Haha, gick in på Willy´s efter jag slutade och skulle köpa liite sallad har nämligen inte ätit så tänkte bara ta lite iaf. Plockar lite kyckling sallad majs osv går till kassan och ska betala. Då har jag inte tillräckligt med pengar på kortet! Fail! Så pinsamt. Sa att jag kommer tillbaka när jag tagit ut pengar, men nä det gör jag inte! Haha! Hatar när sånt händer!
Jättevarmt idag med! Underbart väder! :) Igår vid elva tiden på kvällen var det 20 grader ute! Helt sjukt! Verkar som att sommaren kom över en natt.
Nä, nu ska jag gå till tandläkaren och ta ett bloss. Ha en fortsatt bra dag! :)



Känner mig inge vidare.

Hallå!



Inte gjort så mycket sen jag kom hem. Bara tagit det lugnt. Anna min syster ringde förut. Var kul att prata med henne! :) Var ett tag sen sist. Ska skicka en försenad födelsedagspresent till henne imorgon. :)
Just nu ligger jag i sängen och mår inge bra. Svettas och fryser om vart annat. Magen mår inge bra heller. Jaja.
Kollat på Pb och ätit Ben And Jerrys idag! Underbart! Inte ätit på hur länge som helst. Någon gång måste man ju få unna sig det med.
Nä, nu fortsätta kolla på Pb. hörs!

SÅ JÄVLA VARMT!

Hejhej! :)


Varit i skolan osv idag. Höll på att dö av värmeslag redan när jag gick till skolan kvart i tio. Och kan ju säga att det inte blev bättre under dagen. Varit på banken och hämtat mitt kort. Och det första jag gör är att tappa bort det, haha så typiskt mig. Men hittade det iaf igen.
Köpt en klocka med! Har letat jättelänge och när jag väl hittat en så har jag inte haft några pengar, men nu hade jag iaf liite pengar och den kostade ju bara 75 kr. :) Nöjd!
Trött som ett as är jag. SKa nog lägga mig i sängen och kolla på Bb nu. Blir så irriterad på att folk måste snacka om vem/vilka som åkt ut. URSÄKTA, men jag har inte sett det än! Haha!
Ha en fortsatt solig dag!

Ibland hinner man bara inte.

Hallå! :)


Inte haft tid för att blogga. Var på fest igår. Var trevligt. Fick se ett par ansikten man inte förväntat sig att se, men det var trevligt! :) Gick hem lite tidigare än alla andra. Kände att det var lika bra. Vet egentligen inte varför men ja.
Och vet ni vad som hänt? Jag har bitit av en tand! Hur lyckas man? Inte alls så trevligt. Skaver som tusan mot tungan. Måste ringa tandläkaren imorgon och se om jag kan få en tid. Måste även ringa Kabo om lägenhet sen försäkringskassan och sedan hämta mitt nya bankomatkort på banken och slutligen skicka iväg ett brev och ett paket. Ojojoj! Jag har att göra jag. Behöver inte göra allt imorgon, men iaf denna veckan.
Idag har vi bara tagit det lugnt. Haft lite vattenkrig och spelat lite fotboll innan Rebecka och Rasmus tyckte att dom skulle skjuta iväg bollen så vi inte kunde hitta den sen ;). Även tränat lite nu ikväll. Trevlig dag. :)
Nu ska jag kolla på Pb, Prison break. Sedan sova antagligen.
Sov gott!

Ciggiluring!

Hallåja!! :)


Pallade verkligen inte blogga igår. Somnade ganska tidigt med. Rebecka stack till Rasmus så sov själv. Skönt! :) Så skönt att kunna ta upp hela sängen!
Idag ska vi nog bara chilla tills ikväll. Då ska vi på Rock party ;) Får se om det är något att ha.
Nu ska vi ut och sätta oss. Ta en ciggiluring och lite så. :)
Byebye!

En gammal låt man lyssnade på för många år sen. Den kom tillbaka och fick en ny betydelse.


I'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears
And if you have to leave, I wish that you would just leave
Your presence still lingers here and it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

You used to captivate me by your resonating light
Now, I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts my once pleasant dreams
Your voice it chased away all the sanity in me


These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me, I've been alone all along

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me, me, me





Träna lite!

Tjoo! :)


Ätit jättegod middag och ska snart dra ut och gå lite med Rebecka. Göra lite övningar mm. :)
The hunger games var riktigt bra! Störde mig dock lite på att vissa saker var overkliga, men den var bra ändå. Störande dock att man inte fick veta hur det slutade riktigt. Men kommer säkert en tvåa! ;)
Nä, ska kolla klart på Bb nu sen ut! :)

Döm inte.

Pojken du slog i hallen idag, han begick självmord några minuter efter. Flickan ni kallade hora, var en jungfru. Pojken du kallade tråkig, måste arbeta varje natt för att försörja sin familj. Flickan du knuffade, hon är redan slagen i hemmet. Flickan du sa var fet, hon försökte att svälta sig till döds. Den gamle mannen du har gjort narr av han har ett otäck ärr över sitt ansikte, han kämpade för sitt älskade land. Den pojke du mobbade så att han grät, hans mor är intagen på sjukhuset och är i fara. Du tror att du vet allt om dem, men det gör du inte! Ange detta på din status om du är emot mobbning. Jag skulle satsa på att 95% av er inte gör det. Men dom 5% som gör det har ett gott hjärta ♥ ♥ ♥ ♥



Har tänkt på det denna texten säger. Man vet egentligen så lite om andra människor. Dock så har människan lätt att döma. Och det är så jäkla fel. Man tror man vet så mycket om andra, men egentligen så vet man inte mycket alls om man tänker efter. Människan har mycket lättare att säga negativa saker än positiva saker. Och det är hemskt. Dom hårda orden är dom lätta. Iaf för vissa människor. Det är synd. Det finns alltid glädjedödare. Vart man än är. Tänk vad mycket bättre det hade varit om folk hade haft en positiv inställning. Om en är positiv så smittar ju det av sig. Men det är ju också så om en är negativ.
Vill man inte göra andra människor glada? Det vill jag. Men vissa måste tydligen trycka ner andra för att må bättre själva. Hemskt. Alla människor är lika mycket värda! Tjocka, smala, vita, svarta, bruna, långa, korta, "fula", "snygga" fattiga, rika, unga, gamla, homosexuella,hetrosexuella,transsexuella. Ja, ni förstår poängen? Är någonting vi borde kämpa för. Ett leende kan ändra någons dag. Så lee nästa gång du möter en människa. Även om du inte känner personen och jag kan nöstintill lova att du får ett leende tillbaka.





The hunger games

Hallå!


Linnea var här tills för en liten stund sen. Och nu har både hon och Rasmus åkt hem. Så nu ska jag och Rebecka mysa ner oss i soffan för att kolla på den efterlängtade filmen The hunger games. Rebecka och jag skulle se den på bio för ett tag sen, och vi trodde att vi skulle se den tills vi kom in i biosalongen. Men då upptäckte vi att vi kollat fel! Haha fail! Men nu ska vi iaf se den. Alla säger ju att den är as bra så har stora förväntningar. :)
Ikväll åker Rebecka till sin pappa så är ensam ikväll. Kul kul!
Hare bra så hörs vi snart igen! <3

Dött

Hej! :)



Orkade verkligen inte blogga igår. Hade iaf en trevlig kväll med Rasmus och Rebecka. Hade även en trevlig dag med Linnea lilla! :)
Idag vet jag inte rikitgt vad som händer. Linnea ringde precis och sa att hon skulle komma hit och hämta sin present till sin mormor som hon lämnade här igår. Men sen vet jag inte. Ganska dött idag eftersom att det är röd dag.
Skulle behöva hitta någon snäll människa som kan fixa dricka. Får se hur det går med det!
Nu blir det nog frukost iaf. :)
Hörs sen! :)

Nationella kan gå hem!

Hallåjsan! :)



Haft nationella i engelska idag. Gick oväntat bra på skrivdelen, men på hörövningen fattade jag noll. Brukar vara tvärs om. Men nää då! Helt sjukt svårt var det.
Sitter hemma nu med Linnea och bara tar det lugnt. Ont i huvudet. Jaja. vad är väl en bal på slottet?
Nu ska jag fortsätta vara social.
Hörs! :)

Vad gjorde jag för fel?

Jag vet inte varför.
Jag vet bara att det inte går.
Men jag vet också att jag tänker på fig.
Varje dag.
Jag vet inte varför jag inte kan släppa det.
Jag vill.
Mer än allt annat.
Men det spelar ingen roll för du kommer in i mina tankar hela tiden.
Alltid något som kan leda till dig.
Jag har inte gjort något för att förtjäna det här.
Du är "ute hur mitt liv" men ändå så långt ifrån.
Jag vet inte vad jag hade väntat mig för lyckligt slut.
Ett sånt slut som vi sa.
Jag borde ha förstått att det är något ni killar bara säger.
Allt som hänt mellan oss snurrar i mitt huvud hela tiden.
Går igen allt som hänt.
Försöker se när allt ändrades.
Försöker se när jag gjorde fel.
När jag gjorde det stora felet så att du inte ville ha mig som vän ens.
När ska jag sluta?
När ska jag lägga det bakom mig?
Så många månader det gått.
Kärleken är så jävla hård.
Du visste hur rädd jag var att förlora dig.
Du visste att allt jag älskat tagits ifrån mig.
Och jag sa till dig att du också kommer göra det.
Men du sa att du alltid skulle finnas där oavsett vad.
Jag litade på dina ord.
På dig.
Du kom in i mitt liv och lysste upp min tillvaro.
Den 18 juni 2008 insåg jag att du var den.
Du fick till och med mig att glömma för ett tag att det ver ett år sen mormor dog den dagen.
Hur kunde det sluta såhär?
Vad gjorde jag för fel?

Dag 9 Om jag fick byta utseende med någon vem skulle det vara

Om jag fick byta utseende med någon. Ja, finns väl ganska många man skulle vilja byta utseende med.
Men här kommer två av dom!
Tyra banks
Katy Perry

I see your scars.

Alla säger dåliga saker om dig.
Och det dom säger är sant.
Men kan ju inte tycka illa om dig.
Inte dig.
Du är så fin.
Men det är det bara jag som ser.
Alla andra säger att du ser ut som stryk.
Ingen ser dig för den du är.
Dom ser dig bara för hur du klär dig och ditt yttre.
Men jag vet vem du är.
Där inne.
Du är svår att "ta på".
Men när du lät mig komma nära och känna din kropp mot min kände jag dig.
Den du är.
Och inte bara ditt skal.
Som dom ser.
Jag känner dig ibland bättre än du känner dig själv.
Jag vet hur du mår, vad du tänker bara av att se dig.
Så många gånger jag knäckt dig.
Bara av att jag vet hur du är.
Jag önskar att du kunde sluta förstöra för dig själv.
Och var stark vännen.
Du är stark och jag vet att du klarar allt bara du vill.

Plugga på nu.

Godmorgon! :)



Har historia nu. Sitter i arenan och ska skriva klart om auswitch. Sen börja på det andra om jag hinner. Ska sitta kvar och jobba på rasten med. För ska gå till Bengt halv elva. Och lika bra att ta tillfället i akt när jag ändå sitter själv och kan jobba på. :)
Vid elva ska jag träffa Linnea! :) Lite svårt att få ihop det så vi kan ses när hon har praktik på sjukhuset. Jobbar ju lite olika tider. Men nu fick vi till det ;) Hehe!
Nähä, jag får väl äta mitt äpple och jobba på nu då.
Hörs! :)

Träningspass

Hejhej! :)


Varit ute och sprungit med Rebecka nu. Var ute typ en timme. Men sprang ju inte direkt hela tiden. Gick och så gjorde vi lite olika övningar. Skönt. Men Mins ben gör verkligen ont när jag går/ springer. Gör ont i benen. Beror på att jag tappat muskler och sedan överanstränger musklerna. Men bara jobba upp det. Skrek när vi gjorde övningarna.
Rebecka- BRA! Tio till!
Ida- AAAAAHHH!
Rebecka- Det är bra SKRIK!
Ida - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!
Rebecka - Nästa gång kanske vi inte ska vara så nära ett bostadsområde.
Ida - Nää, vi lär ju få gå långt in i skogen och gömma oss om vi inte ska höras!


Älskar när man gör övningar och man blir peppad av någon annan. Är en vinnarskalle så man kan ju inte ge upp. Dock hatar jag det när jag springer. Och man sätter ett mål och jag håller på dö och så skriker någon lite till lite till! Skulle kunna döda personen! Haha!
Man borde fan träna oftare! Skönt efteråt. Sen när man har tränat så ska man sätta sig och snacka så känns det som att man får ut all psykisk och fysisk frustration. Så som vi gjort nu. Så skönt. Älskar att jag kan prata med Rebecka. Även om hon kanske inte håller med om allt så finns hon fortfarande där och lyssnar och förstår. När man snackar med någon så behöver ju inte personen hålla med om allt, men ändå finnas där och lyssna och ge råd. Inte för att hon kanske inte höll med mig om saker jag sa nu, men ja ni förstår. Du är så klok och förståndig Rebecka lilla! :) Puss på dig!
Nu duschar Rebecka, men hon är nog snart klar så ska börja göra mig redo för duschen jag med.
Hörs imorgon! Puss!

Nu har jag bestämt mig!

Vet inte riktigt hur det känns nu. Känns både befriande och hemskt. Jag beslutade mig för att du inte skulle vara en del av mitt liv längre.. Kan inte fatta det själv. Känner mig stark. Jag behöver inte dig. Men det känns fortfarande tungt. För det var inte såhär jag ville att det skulle sluta. Det var tack vare dig jag klarade av dagen i flera år. Och nu så finns du inte där längre. Även fast det var ett tag sen du "försvann" så var det ändå tack vare dig jag gick upp på morgonen och tog itu med dagen. Men idag vet jag att jag är stark. Jag vet att jag inte behöver din bekräftelse längre. För idag är jag nöjd med mig själv. När det tog slut så ville jag bara dö. Det var det enda jag levde för. Att veta att jag skulle dö. Men jag tog mig upp. Fast jag aldrig trodde att det skulle sluta göra så där sjukt ont. Så varför skulle jag inte klara detta? Det vet jag att jag gör. Jag har människor i mitt liv som älskar mig och VILL vara min vän och uppskattar mig för den jag är. Och som vill ha mig i sina liv. Så varför ska jag slösa min tid på människor som inte vill? Jag känner mig så stark!
Jag kommer aldrig glömma den fina människa du varit..

Matlagning och tandläkaren.

Tjoo! :)


Gick bra på matlagningen. Blev inte helt perfekt, men det gör inget. ;) Efter matlagningen så tog jag bussen med sara till resecentrum och tog bussen därifrån till Olofström. Gick bra där med.
Nu ligger jag i sängen och känner mig helt död. Hungrig är jag med. Var inte så länge sen jag åt?.
Nää nu ska jag dö lite. Hare gött!

Varit på banken

Hejsan hejsan! :)



Varit på banken nu. Fixat en nytt konto och blivit kund i Karlshamn istället för Olofström. Lite dumt att vara kund där när man inte ens kan ta sig dit typ. Gick bra iaf. Ska fixa ett kort med så jag ÄNTLIGEN kan få ett Id-kort. Pratat om att jag ska fixa det i två år nu minst. Skönt att bli "vuxen" så man kan fixa sånt själv.
Ska till skolan vid kvart i ett. Ska ha matlagning. Och sedan ska jag till Olofström. Tandläkaren idag igen. Usch, måste börja sköta mina tänder. Rebecka kanske följer med som "stöd" Haha!
Nu ska jag kolla på Bb och sedan dra mig till skolan. Hare bra! :)

Jag förtjänar bättre.

Hej! :)



Sitter och funderar lite. Varit mycket drama i mitt liv dom senaste månaderna. Finns så mycket jag inte kan skriva av så många anledningar.
Jag har inte gjort något fel? Kan inte förstå varför ni hatar mig så mycket. Har faktiskt inte fått något konkret svar på det.  Och jag skiter i vad ni vill få folk att tro att jag har gjort. Så blir jag så trött på folk som bara hör en version och sen bara dömmer. Men det jag ville säga med detta inlägget är att det finns fortfarande många frågor som är obesvarade, men ärligt talat så bryr jag mig inte längre. Det är deras förlust inte min. En dag kommer dom att ångra sig. Och en personer kommer att inse att personerna skulle litat på mig. Men som sagt det är nu mera deras problem. Känns skönt att inte bry sig i det längre. Jag har så mycket värdefullt i mitt liv så varför ska jag slösa bort min tid på att tänka på det som varit som inte går att ändra. Man måste ta vara på tiden man har. Och på många sätt tror jag att det som hänt var bra. Det har gjort mig till en mycket bättre person. Iaf en mycket gladare. Har lärt mig att vara stark när man som mest behöver det. Och är stolt över mig själv att det gått så bra som det har. Känns underbart. Är så tillfreds med mig själv just nu. Fantastiskt! Klart det som hänt alltid kommer vara med mig och påverka mig, men på ett positivt sätt.
Jag är glad att vara den jag är idag. Det var jag inte för ett par månader sen. Har börjat acceptera mig själv och den jag är. Och faktiskt vara stolt för att jag är jag. Visst, det finns saker jag vill ändra och bli bättre på, men har ändå börjat acceptera den jag är och mina fel och brister. Och det är ett steg till en förbättring.
Nu är det försent för dig.

Texten säger allt.

Låt mig lätta på mitt hjärta, innan mitt liv rasar sönder
Allt ni gav till mig var smärta, och allt ni sa om mig var lögner
Låt mig lätta på mitt hjärta, innan mitt liv rasar sönder
Allt ni gav till mig var smärta, och allt ni sa om mig var lögner

 

Vill inte längre, kan inte längre
Tar inte hand om mig längre
Äter inte längre, sover inte längre
Aldrig någonsin har mitt liv varit sämre
Dricker för mycket, i mitt och andras tycke
Men det gör för ont och vara nykter
Vill inte längre,kan inte längre


Låt mig lätta på mitt hjärta, innan mitt liv rasar sönder
Allt ni gav till mig var smärta, och allt ni sa om mig var lögner
Låt mig lätta på mitt hjärta, innan mitt liv rasar sönder
Allt ni gav till mig var smärta, och allt ni sa om mig var lögner


För dom tog mitt namn, spottade på det
Drog det i smutsen, trampade på det
Fick mig kickad från jobbet i Gårdsten, det är knappt jag förstår det
Dom gjorde allt för att få mig att lida, tillslut så var det bara en på min sida
En enda vän mot en hel jävla liga, som följde hjärtat och vägrade tiga
Men jag vet var dom är vid 6.05, vilken kö som dom sitter i på vägen hem
Vilket tak jag kan ligga på med en AK-5
Jag kan mörda båda två, bara försvinna sen

 

Låt mig lätta på mitt hjärta, innan mitt liv rasar sönder
Allt ni gav till mig var smärta, och allt ni sa om mig var lögner
Låt mig lätta på mitt hjärta, innan mitt liv rasar sönder
Allt ni gav till mig var smärta, och allt ni sa om mig var lögner


Bland alla jävla råttor, bland alla jävla ormar
Så tycks det alltid finnas just en person som står upp för en
Tack till dig, du vet vem!




Lugnt idag!

Hallå! :)


Hade en jättetrevlig kväll igår! :) Snackade om allt möjligt och lekte "jag har aldrig" och "sanning och konsekvens". Var kul! :)
Imorse vaknade jag typ vid nio av att jag hade solen rakt i ansiktet och svettades som fan. Gick upp och kollade lite på tv tills Rasmus och Rebecka vaknade. Sen gick Rasmus och jag ut och städade lite och sedan handlade vi. Rebecka är verkligen lyckligt lottad att ha en så fin kille.
Efter att vi ätit frukost gick vi ut och la oss i solen. Satan vad varmt det var! Nice! :)
När Rasmus åkte hem så färgade jag Rebeckas underhår rött igen. Blev inte så lyckat sist. Men nu blev det skit snyggt!
Nu ligger jag i sängen och är skit slö. Rebecka jobbar idag så hon är inte hemma och kommer inte hem idag. Sover hos sin papi.
Ska nog kolla på något nu och dö lite halvt.
Ha en fortsatt bra dag! :)

As chill!

Hallå! :D


Sitter ute och dricker med Andreas, rasmus, Reecka och Nils? Haha! inte säker på att han heter så. Haha, han heter nog inte det, men skit samma jag har skit svårt för namn speciellt när jag druckigt.
As nice kväll har det varit. Carl var här ett tag med. Trevligt!
Inte tänkt på det försen nu, men jag sagknar verkligen att ha någon som man ligger och myser med på kvällarna eller ja älskar liksom. Vsst, älskar många, men ingen kille som direkt älskar mig tillbaks liksom.
Kan inte sluta lyssna på låten "return" med Duan Stepheson. En jag kämmer la ut den och jag kände att den hade kunnat passa in på oss, och det gör den iaf för min del men antagligen inte för den personen som jag tänker på. Men ja skit samma, jag är singel och trivs med det tänkte jag skriva, men det gör jag inte. Vill ha någon som jag älskar så jag kan glömma allt skit och ja.
Skulle bara in och kissa, men blev lite längre. Skit samma. Men ni får ha en as nice kväll!
Hoppas att ni har någon underbar kille tjej ni älskar så mycket att ni inte vet vart ni ska ta vägen. Det förtjänar alla att ha. Det är underbart!
Love Ida! <3

Hoppas på en nice dag/kväll!

Hej finisar! :)



Vaknade för ett par timmar sen. Sedan dess har jag kollat på Bb. Rasmus oh Rebecka kommer snart så ska hoppa in i duschen. Men Rasmus (rebecka som skriver) ville att jag skulle vänta så vi skulle ha det trevligt tillsammans! Hahaha! Vilken humor vi har asså! :)
Ska grilla och dricka ikväll! As nice! :)
Så glad att jag har så fina människor i mitt liv. Ni är underbara!
Hahahahaha! Fick detta smset av "Rasmus"- Rebecka! hahaha!

Vart ingen lång runda till Holje

Hallå! :)



stack till Holje marknad med Amanda och Jimmie förut. Skulle tagit bussen men Jimmie körde oss ist. Åkte hem vid sju för var ganska dött på Holje. Sen jag kom hem har jag bara kollat på Fråga Olle och Unga mödrar. Ska nog gå och lägga mig i sängen igen och kolla vidare. Sitter ute och röker nu.
Rebecka åkte med Rasmus hem så är ensam. Men hon kommer imorgon igen. Då ska vi dricka lite! Måste ju fira beskedet jag fick idag. :)
Ni får ha det fint så hörs vi!

Underbara nyheter!!!

Heeelt sjukt! Bengt ringde i tidigare och sa att han pratat med dom som har hand om inackorderings bidrag och gissa vad!? Dom såg ingen anledning till att jag inte skulle få det!!! Vilket innebär att jag antagligen kommer få det och då kommer jag få mitt förlängda underhåll vilket innebär att JAG KAN STANNA! Blev heelt chockad när han ringde. Vart så jävla glad. Trodde aldrig att jag skulle kunna stanna. Okej, är ju inte 100% säkert, men nu känner jag verkligen att det kommer fixa sig. Går inte att beskriva hur det känns just nu. Kan inte fatta det. Har ställt in mig helt på att flytta tillbaka och så får jag detta beskedet! Och som jag kämpat för detta. I över tre månader har jag klarat allt fast det känts helt värdelöst. Fast jag blivit nertryckt och förnedrad. SÅ stolt över mig själv. Och ja, tack alla som funnits här! Resan är inte slut och jag kommer att behöva er, men tack!
Behövde aldrig åka till jobbet så ska åka till Holje nu vid fyra med Amanda! :)

Försovit mig!

Hallå!


Vaknade för en liten stund sen. Försovit mig! Kommer inte ihåg att klockan ringt. Men ska åka vid elva till jobbet. Sen ska jag till Holje! :) Med Amanda och förhoppningsvis Rebecka. :) Sen tillbaka till Karlshamn.
Linnea kommer nu! :) Så vi hörs! :)

Så jävla tråkig dag!

Hallå!


Gick och badade förut. Annars har jag inte gjort ett skit. As tråkigt. Finns inget att göra. Ska anatagligen träffa Amanda nu, men annars är det dött.
Gick in på fb förut och såg att en person blockat mig. Så patetiskt. Jag vet mer än du anar. Idiot. Var antagligen inte personen ifråga som blockat mig utan någon annan. Skaffa ett liv. Du kommer aldrig kunna göra något åt saken så inse fakta. Får man inte välja själv här i livet eller?
Och om jag har fel nu så fattar jag inte vad personen ifråga har för problem.  Aja, ska ta reda på det iaf.
Amanda kommer hit nu, men hörs sen!

Gnälla lite måste man ju får göra! Haha

Precis hemkommen från jobbet. Varit en bra dag förutom att jag hade en så äcklig mensvärk! Nästan självmordstankar där ett tag. Fan, killar ni ska vara så sjukt glada att ni slipper det.
Varför ni ska vara glada:
  1. Det gör så satans ont.
  2. Man är glad/ledsen/sur/irriterad allt på samma gång.
  3. Man kan inte ha sex. OKEJ man kan, men ja ni fattar.
  4. Man vet inte om man är hungrig/bajsnödig/pruttnödig.
  5. Och man känner sig allmänt äcklig.
Här är fem anledningar av hundra anledningar till att man ska vara kille. Anyway. Så satans trist väder! Usch! Känt mig som en dränkt katt två dagarn nu när jag kommit hem. Sen är det Holje i helgen och som vanligt är det skitväder på Holje.
Nu ringde mamma så ska snacka med henne och sluta beklaga mig här ;)

Vågar inte..

Skrev nyss ett långt inlägg som jag var så nära att publicera, men jag kan verkligen inte.
Jag vill, men kan inte.
Är så trött på att inte kunna vara helt ärlig.
Inte kunna skriva vad jag vill.
Klart jag kan, men vad skulle alla tycka och tänka om det?
Finns så många hemligheter som jag är så trött på att dölja.
Behöver skrika ut det!!
Allt skit.
Faaaaaaaaaan, jag pallar inte.
Så trött på att vara såhär.

Upp tidigt!

Ska upp tidigt imorgon, för ska duscha och sånt imorgon innan jag åker till jobbet. Tänkte ställa kl på 05:40 Får se om man orkar pallra sig upp då. Fyfan!
Nu ska jag kolla på Bb och sedan sova.
Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag! ;) <3

Inväntar nudlar!

God afton! :)



Precis kommit hem! Och jäklar vad det regnar. Började spöregna fem minuter innan jag gick på bussen i Jämshög. Och trodde bussen skulle köra av vägen när vi var påväg mot Karlshamn. Droppade verkligen om mig när jag kom innanför dörren. Nu ligger jag i sängen och väntar på att nudlarna ska bli klara. Var en bra dag på jobbet idag. Hade mycket energi och var ingen dötid som det kan vara ibland. Jobbade även med mina historiauppgifter. Gick skit bra! :)
Nu plingade nudlarna i mickron! Hörs! :)

Nu sticker jag till jobbet

Hallåsan! :)

Pratar med Paula C just nu. Lite om i sommar osv. Ska upp till Stockholm direkt när skolan slutar och så får vi se om jag kommer tillbaka eller inte.
Jobbar från ett till halv nio idag. Känns lite jobbigt. Känner mig inte riktigt på topp. Men men sånt är livet.
Ska kopiera lite fakta om Auschwitz så jag kan skriva lite om det på jobbet. Har ju inget internet på jobbet till min dator och behöver få det färdigt denna veckan så tänkte faktiskt skriva på jobbet. För det har ju faktiskt varit meningen att jag ska göra det. Men bara gjort ett ett fåtal gånger.
Nä, nu har jag inte tid att blogga mer. Vi hörs ikväll! Bye! :)
Haha fråga mig inte vad jag gör!

Åhh Mandis!

Hej!! :)


Sitter och snackar med Mandis på skype! :D Var fett länge sen vi snackade! Har saknat henne eller ja saknar henne! Sagt till Rebecka flera gånger ba åh va länge sen jag pratade med Manda! Haha! Snackat i typ två timmar nu. :) Måste ju ta igen allt skitsnack vi missat! Hehe!
Bara tagit det lugnt sen vi kom hem. Var och fikade förut med Rasmus och Andreas. Andreas mobbar mig. Taskig kille! Haha :D
Nä, nu ska jag fortsätta snacka med Mandis! Hörs! <3

Nämen oj då!

Hahahaha jag sa att jag inte skulle få något prov eller något från min lärare, men så fel jag hade fick faktiskt ett och det såg ut såhär!
Hade inte skrivit något annat än mitt namn! Haha, här är man förberedd! Nä, men var i början av tvåan men inte fått det försen nu. Fick iaf uppgifter jag ska göra tills den 25 denna månaden!!  Hej, jag kommer inte ha något liv. Men min lärare har verkligen varit schysst!  Jo, men ska börja med den ena uppgiften innan helgen och sen får jag ta resten efter helgen och fram till den 25. För i helgen är det Holje marknad och det kan man ju inte missa! Förhoppningsvis så har jag fått in pengar på kortet idag så jag kan dricka lite med. Har ju kvar vin och sprit från den 4/5 när jag fyllde år, men vill ha mer haha! ;)
Här är uppgifterna jag ska göra! Ha så kul Ida

Historia

Hejhej!


Sitter på historia nu. Inte så kul direkt. Håller på att dela ut gamla prov osv och är lite svårt för mig att få något eftersom att jag inte gjort något. Skulle behövt prata med min lärare nu så att jag kan börja jobba istället för att bara sitta här och glo.
Inte så peppad idag heller. Vet inte vad det är för fel på mig. Har skit ont i magen med!
Ni får ha de!

Jag vet exakt hur jag inte ska vara tack vare dig, så tack!

Godkväll! :)


Har inte alls mått bra idag. Känns som att jag har bölat hela dan idag. Och kändes som att jag skulle fortsätta med det, men sen kom Rebecka, Rasmus och Andreas hem hit och då kändes det mycket bättre.
Idag har jag verkligen funderat på hur jag ska göra med att antingen åka till Stockholm eller stanna här och fortsätta försöka och ärligt talat så bestämde jag mig för att jag skulle åka till Stockholm. Men nu är jag i valet och kvalet igen. Men om inte detta funkar som jag ska försöka med nu så åker jag hem. För sen finns det bara ett alternativ kvar och det är att föröska gå till soc igen och det kommer inte funka av flera anledningar. Men som sagt ger detta ett försök nu. Dock så tror jag på något sätt att jag kanske glömmer mer skit som hänt/finns här nere och det vore så skönt. Men sen är det ju de med att lämna allt här. Usch.. Då känns det liksom som att dessa månaderna av kämpande varit förgäves. Sen kommer det bli skit knepigt med skolan. Jaja, vi får se vad som händer ska iaf göra en ansökan imorgon hos Bengt.
Efter allt som hänt så är jag glad att folk har vissat mig en sida som man inte trodde att dom hade. Och jag har verkligen lärt mig hur jag inte vill vara själv.
Nu ska jag kolla på något avsnitt och sedan decka i soffan. Rasmus sover här idag så fick bli soffan för min del! :) Men det är faktiskt helt lugnt. :)

När ska det räcka?

Hallå!


Precis kommit hem efter skolan. Jag och Sara var riktigt duktiga idag på matlagningen. Fick massa beröm! Det är fint det. :) På tala om fint så är det väldigt fint väder! Men känner inte för att göra någonting. Vill bara gräva ner mig. Orkar inte ha det såhär längre. Fattar inte hur länge det är meningen att jag ska orka. Varför har vissa människor sån otur i livet? Det finns människor som bara glider genom hela livet och sen finns det människor som stöter på motgång efter motgång. Livet är fan inte rättvist. Blir verkligen tokig av alla tankar som snurrar. Orkar inte ens lägga till det där fejkade leendet längre. JAG ORKAR INTE!





Lättar på mitt hjärta

Jag är trött på att gråta över dig.
Trött på att sakna dig så det gör ont.
När jag tänker tillbaks undrar jag hur jag en gång kunde göra dig lycklig.
Jag orkar inte vara tyst längre.
Kan inte hålla inne allt jag känner.
Jag skiter i om du läser detta.
Jag pallar inte bry mig.
Allt hade varit lättare om jag tappat mina känslor först.
Du hade kunnat gå vidare och du hade kommit vidare för länge sen.
Även om du älskade mig så är du en sån person som kan gå vidare.
Men för mig verkar det helt omöjligt.
Jag vill inte gråta mig till sömns inatt igen.
Men jag vet att det är så det kommer sluta.
Det gör det alltid.
Jag saknar dig varje dag.
Och oftast när jag är ledsen och deppig är det du som är i mina tankar.
Du kanske tycker att jag är löjlig, jag vet inte.
Men sen det tog slut så känns det overkligt att du någonsin älskat mig som jag älskat dig.
Nu är vi där igen.
Nu förvränger jag sanningen igen.
Jag älskar dig.
Det vet du så väl.
Och jag hatar det.
Det är inte kärlek!
Man kan älska utan att vara kär.
Jag har så många gånger trott och hoppats att jag inte älskar dig längre.
I det sista sms som jag skrev till dig skrev jag att jag älskade dig.
Jag hade inte sagt det på länge, men jag vet att du visste.
Även fast jag försökte övertala mig själv och dig att det inte var så.
Vet du vad min högsta önskan är?
Att vi kan vara vänner.
Och att vi kan ha så kul som vi faktiskt haft tillsammans.
Det var så länge sen jag såg "dig".
Jag saknar att se "dig" och inte bara ett skal.
Jag vet att jag sagt det många gånger, men jag kan aldrig säga det tillräckligt.
Ingen verkligen ingen har fått mig så lycklig som du.
Och jag antar att jag inte kan gå vidare utan dig i mitt liv för att jag vill vara så lycklig hela tiden.
Jag kan inte säga varför du gjort mig så lycklig, du har bara varit du och det har varit tillräckligt.
Du är en underbar människa och jag hoppas att du en dag kan vissa den underbara människan för mig igen.

Dags för sängen nu kanske?

Hallelåja! :)


Suttit vid datan och kollat runt lite i timmar nu känns det som. Så nu blir det dags för Bb och sedan sova. Är ju en dag imorgon också. Sitter ute och röker en sista cigg för idag just nu sen in till sängen. Skönt att ha den för sig själv! :) Hehe!
Vet inte direkt vad som händer imorgon, men det visar sig. Blir skolan iaf. Sovmorgon imorgon! SKÖNT! :)
Nä natti natti på er! :)

Vad ska jag tro?

Jag vet inte vad jag ska tro.
Kanske borde jag inte ens bry mig, men kan inte låta bli.
Du svek mig.
Jag trodde faktiskt att du var bättre än såhär.
Finns ingen bortförklaring för det.
Och med tanke på att du svek mig så är det antagligen bara jag som hoppas tror och vill för mycket.
Men det passar så bra på något sätt.
Är så trött på att inte veta. =/

Saker och ting ändras snabbt i svängarna

Hejhej! :)


Ett tag efter förra inlägget så stack jag och Rebecka till replokalen där Linnea, Richard, Rasmus, Carl och .... gud vad heter han.. Kommer verkligen inte på det. Haha fail! Jaja, iaf! Stack ditt och lyssnade på när killarna spelade. Har inte hört dom spela så  mycket innan, men shit jag är fan imponerad! Dom är liksom 16-17 år och är riktigt jävla duktiga. Sen satt jag och beundrade Rasmus när han spelade (haha Rebecka blev sotis!) Nä, men helt sjukt hur han orkar! Spela trummor är inget för klenisar iaf!
Efter att dom var klara så lekta dom lite utanför och sedan gick vi hem till Rebecka. Åt lite osv.
Nu är jag själv för Rebecka ska övernatta hos sin herre i natt. ;) Hehe!
Så ikväll är jag själv. Ganska skönt faktiskt. Låter taskigt att säga så, men kan faktiskt vara det. Bara ligga i sängen och ta det lugnt och bara vara liksom.
Fick även en jacka av Mimmi idag! SKit snygg! Passade mig perfekt! :) Tack Mimmi! Fick även ett par sommarskor! :)

Idag är en dag då man bara ligger i sängen och tycker synd om sig själv.

Ja, som överskriften säger så är det en sån dag idag. Har inte gjort ett skit idag. Bara varit ute och rökt, inget annat. Orkar inte gör något. Känner mig deppig idag. Vet inte varför egentligen. Det är ju nu livet "börjar". Men nä, livet får vänta tills imorgon. Ska nog inte göra någonting idag. Bara gå och handla, annars inget.
Hade trevligt igår iaf. Kom fram en kille och snackade lite osv. :)
Annars var det lugnt. Rebeckas bror bjöd oss på varsin cider! Gulligt! :)
Bye!

Mingel

Tjaba!


Sophie är här! :) Snackat lite skit och nu rappar hon medans Rebecka spelar gitarr. ;) Låter bra!
Ska gå och bada nu och sedan börja göra mig iordning för att sedan dra till Mingel och bara cilla. Haha, inget att göra!
Hahaha fan va roligt det är att lyssna på dessa sjuka människor! xD
Nä nu ska jag gå ha det väl folket! :)
Hahaha, förlåt Sophie!

Ojojoj!

God dag! :)


Vill bara säga tack till alla som kom igår ni gjorde min födelsedag minnesvärd! Blev fler än jag trodde faktiskt. Men det var bara positivt! :) Vi gick ut på krogen igår som planerat, men ja det blev ändå inte riktigt som planerat! Rebecka mådde inte så bra om man säger så. Och det första jag gör när vi kommer utanför dörren är att ramla. Haha!
Jaja, vad är väl en bal på slottet? Ska ut idag med, men ska nog vara nyckter idag så man faktiskt kommer ut och dansar! ;) danza danza! Haha!
Tack till Mimmi, Totte och Rebecka för att jag fick ha fest här! Ni är underbara! =) ♥



Bilder från igår!





Presenter






One day is here now!

Somtimes this house feels like a prison
That I just can't leave behind
There's so many rules
I got to follow
'cause you can't let go

I don't want to hear it
And I just can't believe it
All the stupid things you say but

One day
I won't take this anymore
One day
I'll be old enough to do, to do, to do what I want to
I won't have to run away
And you won't be there to say I'm not allowed to
One day

Sometimes I wonder if you know me
Or if you just pretend to care
Tell me are you on a mission to bring me down?

Go away
Don't look at me
'cause we're not the same
And you can't do nothing
You can say
That it's not okay
But I'm not afraid
And you can't do nothing
Nanana...One day





Förberedelser!

Hejsan hoppsan! :)


Nu har Rebecka och jag varit på bubbeltian och handlat ett spel till i kväll och lite annat smått och gått. :)
Måste bara säga att jag blir så trött på folk som kommer i sista minuten och säger att dom inte kan komma. Ni kan ju ta er någonstans!
Köpte mina första cigg som "vuxen" nu med! :) Haha, behövde inte ens vissa legitimation! Haha! Har ju kunnat köpa innan på vissa ställen, men jaja.
Nu ska jag gå och duscha och göra mig redo.
Laddar såklart med musik!

Min fina vän Rebecka!

Rebecka kom hem och stängde in mig på rummet. Och sedan kom hon med detta! Gullig tjej! Jag som trodde att jag fyllde 18! Men är visst bara två! ;)

18 år !!!!!!!!!!!

18 ÅR NU DÅ!

UNDERBART! =)





Tagggggaaaa!

Varit ute och träffat Amanda och Jimmie nyss. Snackat en del om imorgon osv! Tagggggaaaa! :)
Och nu ska jag kolla på Fråga Olle och sen sova. Jobba imorgon innan firandet! :)
Hare gött!!!

Rea=Ida tar allt hon kommer över!

Tjena! :)


Legat och kollat på gamla video inspelningar! Underbart! Och fan vad jag skrattar hela tiden på alla videos!
Vet inte vad jag ska göra nu. Rebecka har åkt till Rasmus så är ensam hemma med Mimmi. Ska nog gå ut och röka. Var ett par timmar sen! Sen blir det nog badet som gäller.
Efter att jag varit hos tandläkaren så gick jag till Kapp Ahl. Tänkte att man kan ju alltid fördriva tiden lite medans man väntar på bussen. Mm, just! Fördrev möjligtvis tiden i omklädningsrummet och fick sedan springa till bussen! Haha, så typiskt mig. Men det var faktiskt rea! x) Köpte två blusar och en ring! Nöjd tjej! :)
Hörs snart igen! :)

Snart börjar vuxenlivet!

Hallå alla solstrålar! :)



Varit i skolan nu och gjort nationella i engelska. Gick bra hoppas jag! Var nog ett g iaf. Var i aulan och det var faktiskt ganska skönt. Men först när jag kom dit så tänkte jag ba "Shit, detta känns som värsta högskoleprovet" Men det var faktiskt bra att sitta där. Satt längst upp så hade fin utsikt iaf ;) Haha! SKa ta bussen tio i ett till Olofström för att jag ska till tandläkaren. Fan, va varmt det är idag med! GÖTT! DOck ska det ju inte vara så fint imorgon!!! Typiskt Ida otur! Klart det ska vara skit väder på min födelsedag och jättefint i en vecka innan! Haha, pallar inte! Behöver någon som går till bolagt till mig med.. Vet fan inte vem dock. Får försöka komma på någon.
Nu ska jag gå och hämta mina skor som varit inne på lagning. Mina älsklingsskor! Iaf om man ska välja bland högklackade! :)
Pratat med Bengt med så nu har jag lite koll på läget igen. Känns bra. :)
Nä, nu ska jag ut och ta en cigg i det fina vädret och sedan hämta mina skor!! Hare gott! <3

Bb och sova!

Har precis duschat! Känner mig lite mer nice nu ;)
Så nu ska jag kolla Bb och sedan sova. Ska till skolan imorgon för att ha nationella i engelska Skriftligt! ÖÖÖÖK! Suger, men vad fan ska man göra liksom? ;)
Linnea snuskar sig på fb just nu! Hehehehehe KOMSI KOMSI LITEN FLIKA!! *peddoblickar ihjäl mig*



Snuskig flicka det där! ;)
Efter nationella ska jag till Bengt och kanske syon. Sen till skomakaren och sedan till banken och slutligen till tandläkaren! Lycka till till mig!
Sov gott!!

Börjar bli trött på att inte veta..

Äntligen hemma! Vilken kväll det varit på jobbet! Haha, ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Underbart väder har det varit iaf! Skönt! :)
Hittat busskortet nu iaf. Nämner inga namn, men det var inte jag som hade det iaf. :P
Träffa Bengt imorgon. Hoppas att få lite mer info om vad som kommer hända nu. Börjar faktiskt bli ganska trött på att inte veta ett skit. Inte veta om man kommer vara kvar här och hur det kommer lösas eller om jag ska söka skola i Stockholm. Ringde från försäkringskassan idag med. Och dom säger att jag måste söka inackorderingsbidrag om jag ska få det sålänge jag inte bor hemma hos mamma. Men eftersom att jag inte vet hur det kommer bli så är det så irriterande. Men får väl söka, men sedan är det inte säkert att jag får det heller. Är så trött på vårt system i Sverige. Man fattar inte hur sjukt det är försen man själv sitter där. Allt ska vara så satans krångligt.
Önskar bara att jag kunde få ett besked så man visste. Även om det inte är det beskedet som jag vill ha så vore det så skönt att veta bara. Veta vad man ska tro och förvänta sig liksom.
Var på bra humör när jag slutade, men nu är jag bara så pisstrött på allt och alla. Detta skiten kan ta sig någonstans där solen inte lyser.
Nu ska jag gå och duscha. Känner mig inte så nice efter en skitig dag på jobbet om man säger så ;)
Hörs sen!

Låt detta underbara väder stanna!

Hej! :)

Har precis kommit in var ute och tog ett bloss i solen! :) Uderbart!
Om en halvtimme ska jag till bussen. Jobbar 13:00-20:30 idag. Förhoppningsvis vill dom gamla sitta ute i det fina vädret idag så man inte bara sitter inne. Vore trist!
Har på något konstigt sätt tappat bort mitt busskort. Jag eller Rebecka. Hittar det inte! Fattar inte vart det är. Har kollat på dom ställen som det kan tänkas vara men nejnej!
Nä, nu ska jag fortsätta leta. Vi hörs ikväll! :)
Längtar INTE!

Hemligt projekt!

Rebecka och jag har ett hemligt projekt! Iaf för Rasmus! :) Så ni får vänta tills imorgon med att få reda på vad det är! :)
Det lönade sig verkligen att ligga ute i solen! Blev röd brun, blev lite chockad faktiskt. Brukar inte bli röd, men det lägger sig nog snart. :) Synd att jag inte är ledig imorgon så jag kan sola mer!! ;( Men får bli en annan dag!
Nu ska jag och Rebecka fortsätta med vår lilla hemlis! :)
Hare gött!!

Soooola!

Hejhej! :)

Idag när jag vaknade gick jag ut och la mig i solen direkt! As skönt! Legat ute enda tills nu! Bara varit inne och kissilerat en gång. ;) Brukar inte ha ro till att ligga i solen så länge, men nu har det varit jätteskönt! :)
Brun har man blivit med! NICE! :D
Nu vet jag inte vad vi ska göra. Ska nog gå ut och gå lite och handla. :) Mår faktiskt väldigt bra. Känns som att jag kommit till ro. Även om många saker är olösta så känns det som att jag tar vara på tiden jag har och bara njuter. :) Känns så skönt att verkligen vara helt lugn, även om jag inte vet vart jag kommer hamna i livet.
Nä, nu ska jag gå och ta vara på tiden! Ni får ha det bra i det underbara vädret! :)
Hahaha!




RSS 2.0