Slapp dag!<3

Goood evening!<3




Idag har jag bara varit hemma hos mamma och slappat. Gjort öppelkaka och så vidare. Sen tittade Hannah in lite senare på kvällen och jag har nyss följt henne hem.
Så nu börjar skolan igen och imorgon har jag spanska glosor. Får se hur det går, men tror det kommer gå bra. Har tränat iaf. Ska läsa igenom dom nu innan jag somnar. =)
Hannah bad mig just ringa henne. Hahaha. Jag har ingen kommentar om vad hon ville. xD. Säger bara stackare! xD. Nej, nu ska jag återgå till Sängen och Telefonen!<3<3<3



Läxor!

God kväll =)




Idag så vaknade jag vid halv elva och slängde mig hur sängen, för att jag blev så chockad att klockan var så mycket! Jag vaknade en gång vid halv åtta, men bestämde mig snabbt att nej, jag tänker inte gå upp nu. så jag stängde beslutsamt ögonen och somnade om. så jag belv lte chockad när jag vaknade vid helv elva om man säger så. Så jag gick ner och sa god morgon till Lotta och hämtade dammsugaren och gick upp och började städa. det tycket jag var dukigt. Liksom på en gång när jag vaknade?? :P. sen så dammade jag och så vidare. Och fixade till en byro som står i mitt rum och bara samlar massa skit. Typ skvaller tidningar, busstidtabeller, kepsar, foton aa typ allt man kan tänka sig. Så jag fixade det lite snyggt sådär. =).

sen mitt upp i allt får jag veta att Lotta och Tomas ska åka till småland och fixa något men Tomas mamma och pappas gamla hus. Och så stog jag där själv och ingen att vara med. Så jag beslöt mig om att åka till mamma i Idealbyn. Så här är jag nu. men glömde dock en del saker hemma :P haha. så för hoppningsvis så skjusar Jari hem mig imorgon en snabbis så jag får hämta mina saker.. Jari är mammas kille asså.
för dom som inte vet det så sover jag hos min mamma varje söndag. men typ aldrig annars. Även om jag vill så har Lotta och jag kommit överens om att jag ska sova där på söndagar.
Just nu ligger mamma och sover och Jari också.. fast på soffan ligger jari och mamma i sängen. KUUUL! :P
Nej, men jag dör inte jag pratar ju men min kära pojkvän så jag överlever. annars hade jag dock inte gjort det :P

Har kommit på att jag sällan skriver om Davve eller ja min älskling.. Även om jag tänker på honom i stort sätt hela tiden så har det inte blivit så. Men jag har hört från mååånga att dom inte fattar hur jag orkar ha ett distansförhållande. För det kan man ju verkligen säga att det är. Om man ska vara exakt så är det 58 mil i mellan oss. Ganska mycket med andra ord. så varje gång vi åker till eller ifrån varandra så åker vi en bussresa på 9 ochen halv timme. hummm.. Inte såå kul. Men men överlever helt enkelt, för vad gör man inte för den man älskar mest i hela världen? ALLT! Man gör allt för varandra om man älskar varandra på riktigt. Jag skulle dö för honom. Utan honom ´vid min sida skulle jag aldrig klara av livet. Lyssna nu älskling:
Jag vet att jag kan vara världens grinigaste flickvän. Jag vet att jag inte är den perfekta även om det ibland verkar som att jag själv tror det. Jag vet att jag ofta skyller på dig när vi bråker, men ångrar mig ganska snabbt för jag vet att jag inte heller gör rätt. Jag vet att jag inte såå ofta säger att jag älskar dig och berättar för dig att du är mitt allt hela min värld. Jag vet det. Men jag önskar att jag kunde Min mamma har alltid haft svårt att berätta för mig att jag är hennes allt. Hon har alltid haft svårt att utrycka sina känslor och det har jag med. men en sak vill jag verkligen att du ska veta.. att jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig och skulle jag förlora dig så skulle min värld gå under. Jag förlovade mig med dig för att jag älskar dig. Och för att det var bara  dig jag ville ha. Det är dig jag vill leva med. Bara dig. Har jag bara dig så har jag allt. du säger ofta att du är en dålig pojkvän. Men där har du såååååå fel. För hade du varit det hade jag inte valt dig. Och ingen tycker att du är en dålig pojkvän. Det är omöjligt att vara en dålig pojkvän om man berättar för sina väner hur mycket man älskar sin flcikvän och att det är henne man vill leva hela sitt liv med. Jag skulle göra allt för dig.



                       
            
                                                                                                                                                                             

Fredag!<3

Hejsan =)




Idag har jag bara varit i skolan och varit hemma. Inna jag åkte hem åkte jag och Hannah till centrum en sväng. Köpte ny brunkräm eller va det nu var och min gamla vanliga maskara. För min som jag har nu suger och min gamla hederliga har tagit slut. Så det var vad jag behövde. Har gjort av med massa pengar den här månaden!!.. men i och för sig har jag köpt allt nytt som jag behövde. Så nästa månad kommer jag behålla månadspengen eller barnbidraget längre! Jag lovar och svär!! =)


Mådde inte så bra idag när jag var på väg hem, men det blev bättre senare. Blev väldigt besviken på mamma idag också.. Har ingen mer kommentar om det men a. men annars har dagen varit underbar och jag har spenderat den men massa underbara människor! =) tack alla ni!

Vi ses =)

Idajennymarieberglund.blogg.se<3<3




Många tankar

Hejsan svejsan =)



Idag hade vi kultur dag. Skit tråkigt var det. Hamnade inte men en enda jävel som jag känner! KUL!
Så dagen har varit skit tråkig. Senare på dagen fick jag sån jävla huvudvärk. Så jag gick och la mig en stund hos sjuksyster. Efter skolan åkte jag till centrum för att handla lite små saker, för jag har ju börjat få mitt barnbidrag =)=) Det är skönt så kan man spara mer och köpa lite små saker som man behöver, men annars inte har råd med. Men sånna där "små" saker är ju ändå viktiga liksom =).


Tänker ganska mycket på mitt liv just nu. Mycket man kan tänka om sitt liv asså. Ibland så är jag jätteglad och sen helt plötsligt inte alls såå bra. Rent ut sagt skit. Men jag är ingen sådan människa som liksom säger till någon nuuu mår jag jättedåligt. (Även om det är det man ska göra. så man kan prata med någon och få hjälp) Så jag går och är tyst och väntar på att någon ska förstå. Men det är ju inte så lätt att fatta alla tycker bara att jag är konstig :P:(.
Det är en sak jag tänker på hela tiden som jag skulle vilja. Men saken är den att det är omöjligt hur mycket jag än vill. Jag  skulle aldrig få och det skulle bara bli skit så det blir inget med det.. =(. Nu tycker säkert några att jag är såå hemlighetsfull. Men grejen är den att jag måste skriva av mig även om ingen får veta.

Nu ska jag ut och gå. =) Ska bort med alla kilo som jag samlat på mig under sommaren!! (arg)


Peace and love!<3<3<3


Ebba! :'(

Nu var vi tvugna att åka in och avliva Ebba.. Hon hade ju livmoderinflamation, men sen så fick hon antibiotika och blev bättre, men nu några dagar efter att hon slutat ta medicinen så blev hon lika dålig igen. Sen så sa vetrinären att hon var så sjuk att det inte gick att göra något.

Vila i frid min fina Ebba!<3



Hon var så svullen på grund av att livmodern var så uppsväld







Vila i frid gumman!


Imorgon åker jag hem! =)=(

Hej hopp =)



 Torsdag till lördag förra veckan så var vi och tältade, men mycket mer än så har inte hänt.
 Pillan, jag Davve och Tina tältade från torsdag till fredag, sen så var jag och Davve kvar tills på lördagen.
Sen har vi mest varit hemmma och chillat. Typ tittat på Tv, kollat film, spelat Wii och lite så.
Idag är det sista dagen som jag är här. =(. Den här sommaren har gått skit snabbt asså. Skit tråkigt! Och inte har man haft så bra väder heller. Så brun kan man ju knappast påstå att man är! =(. Bajs!.
Aa, iaf så kommer jag sitta på en buss från kl 14:00 - 23:00!. Helt ensam.. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Typ läsa kanske, äta :P, sova . Ska försöka vara vaken ganska länge idag så jag kan sova på bussen imorgon. Men då är det dåliga att jag kommer vara grymt trött när jag ska gå upp.. humm.. Är liksom trött som fan när klockan står på tio. Sen slutar det med att jag går upp halv tolv iaf xD.
Är det någon mer än jag som har stört mig på att facebook är helt CP!? Jävla skit sida.
Nu när jag kommer hem så kommer jag ju inte blogga så mycket eftersom att jag inte har någon egen dator och så, men ska försöka göra mitt bästa ändå =)
Ikväll så ska Älskling och jag "förlova oss igen" Haha. För det var ju så att jag inte kunde ha min ring för att jag fick utslag och det kliade och så. Så har älsklings kontaktperson Jerry varit sååå snäll och köpt nya ringar till oss. Fast i silver. Men det gör ingenting. Dom var ju snyggare än dom andra iaf =)=)

Peace and love baby<33


Sova!

Hejsan mitt i natten ;)



Idag så har jag inte gjort någonting typ bara spelat lite Wii och slappat. Pratade med mamma vid fem också. Hon mådde lite bättre idag. Jari (hennes usling till karl) hade varit där och lämnat hennes laddare och så. Så nu kan man ringa på mobilen iallafall. För det var ju inte det enklaste att få tag på henne på sjukhusets telefoner. Dom vet fortfarande inte vad det var, för dom har tydligen uteslutit stroke nu. Så vi får väl hoppas att dom hittar felet och kan fixa det.
Anna (min syster) messade idag också och frågade hur det var (eftersom att mamma är sjuk) och sa att det kunde vara en tia attack. Det är typ som en stroke fast en lite lindrigare variant och kan gå över. Sedan ska lylllot åka till Cypern!! =) Vill också!
Nej, nu ska jag och älskling gå och lägga oss och kolla på film och mysa. =)
Sov gott everybady!<3<3



Söt! xD<3

Mamma!!<3

God kväll.
Ni kan inte gissa vad jag fick veta idag.. Mamma har fått en stroke.. Min mamma har fått en stroke. Hur kan det vara sant?. Det är så jävla många tankar som snurrar runt i huvudet. Och spec eftersom att mormor ( som jag bodde hos) fick sju stroke och dog.. Dör mamma vet jag inte vad jag gör... Jag kan inte ens tänka så. Tänk dig om din egen mamma skulle dö? Asså många kan säga att man skiter i sin mamma och att man hatar henne, men egenligen så bryr man sig såååååå jävla mycket. Jag önskar verkligen jag kunde vara där, men nu sitter jag här och kan inte göra någonting. Sen att hon dessutom har en idiot till karl hjälper ju inte!. Jag säger det ofta nu för tiden att om mamma skulle dö då vet jag faktiskt inte vad som skulle hända, med mig och allting. För nu så betyder hon mycket mer än vad hon gjorde innan. Med tanke på att då bodde jag hos mormor och då var hon mer som en mamma än min riktiga mamma. Men nu är hon verkligen min mamma igen och skulle det tas ifrån mig så .. jaa..
Mamma jag älskar dej och tänker på dig hela tiden, men försöker hålla humöret upp. Du är allt jag har kvar. Jag har bara dig och Pillan kvar från "vår släkt". Lämna mig inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snälla gud gör så att mamma blir frisk och kan börja ett nytt liv.
Snälla mormor hjälp henne att vara stark.
Snälla gammelmormor hjälp henne att orka fortsätta.
Och alla andra änglar i himmelen hjälp oss!<3







RSS 2.0