Fina dagar!

 
 
 
 
 
 
 Blev fel med bilderna, men bloggen sammarbetar inte så det får ni leva med! :)
 
Hej! :)
 
 
Haft fina dagar dom senaste dagarna! Träffat fint folk och allt har varit tipp topp. :) 
Idag var det praktik som stod på schemat. Gick jättebra! :) Stannade kvar 40 min och snackade med dom som jobbade. Kul faktiskt! Trivs jättebra. Synd att det bara är nästa vecka med, sen ska man till nästa ställe. :/
 
Kollade även på tågbiljett hem till Stockholm i jul. Fick lite små ångest. Inte billigt. Mellan 1100-2700. Inte kul alls. Och kommer nog bara bli dyrare. Så inte så kul att man inte kan beställa nu eftersom att man inte har pengar. Så får se den 18 de hur dyrt det är om man ens har råd att åka. :S Fan, vill inte sitta hemma ju.. Även om julen inte är den samma som förr så vill man ju gärna fira med familjen. Inte sitta hemma själv liksom. Jaja, vi får väl se längre fram vad som sker. 
 
Just nu funderar jag på om jag skulle äta något. Inte ätit så mycket dom senaste två dagarna. Finns inte så mycket i kylskåpet.. Inte ens en smörgås kan jag göra. Får handla lite imorgon. Som tur var satte pappa in en slant! Annars hade det krisat. Men det hjälper ju inte nu när man är hungrig och affärerna stängda. Inte kunnat handla idag heller eftersom jag haft praktik hela dagen. 
 
Får väl se om jag kan skrapa ihop något att äta, sen en lång varm skön dusch! :)
 
Godnatt! :)
 
 

<3

Du ändrade dig! <3

Jag tänker inte nöja mig med detta, jag förtjänar mer.

Jag har hela tiden trott att det inte kommer bli bättre än såhär. Men det kommer de. Livet har sina stunder. Både bra och dåliga. Men jag tänker inte nöja mig med bekvämligheter längre. Jag förtjänar något mer. Jag förtjänar att få känna mig speciell för den jag är. Ibland så känns det som att jag inte räcker till. Att jag måste ge mer, visa mer hela tiden. Annars så kommer jag aldrig förtjäna att hitta det rätta. Men det blir bara falskt. Då kommer ingen tycka om mig för den jag är om jag alltid ska göra som alla andra tycker eller gör. Den senaste tiden har jag känt mig sviken. Av många. Men kanske har jag bara svikit mig själv? Kanske har jag bara grävt min egen grav. Jag måste börja säga vad jag tycker. Kunna säga ifrån på ett sätt så att det känns bra för mig med. Att alltid bara ta skit från folk som jag inte förtjänar att få skit från börjar nu mera bli ganska tröttsamt. Att bara duga när det passar andra. Jag är trött på det. Och det är inget jag ska hålla tyst om längre. Det är så tråkigt när man ställer upp för människor och dom lovar att man ska få igen det. Men sen blir det aldrig så. Och sen får man sitta i skiten själv tack vare det. Jag litar för mycket på människor. Jag vill kunna göra det, men det funkar inte så nu får jag byta taktik. Jag har tillåtit för mycket. Varit för godtrogen och naiv. Men det tänker jag inte vara längre. Jag vet nu att det var ett misstag. Jag kommer alltid vara så som person att jag finns för mina nära och kära, men nu tänker jag inte vara det för dom som inte förtjänar det. Vissa kommer inte märka min förändring, men andra kommer. Det beror på hur du själv är. Ordspråket man får vad man ger och som man behandlar andra blir man själv behandad. Det är så jag kommer tänka nu. För varför ska jag sitta här och må dåligt över någon som inte bryr sig? Helt meningslöst. 
Jag har mött många människor som har den rätta inställningen till hur saker och ting ska vara, men som själva inte lever upp till det. Dom har potential men använder den inte. Det låter så bra när vissa människor pratar, men när det väl kommer till kritan så är det en katastrof. Tänk på hur ni behandlar andra. Ta aldrig mer än du ger och ge aldrig mer än du tar. Ge och få. Försök inte leva upp till andras förväntningar. Tänk på vad som är bst för just dig. Vågar vara den du är. Det är de som gör dig speciell.
Ibland tror jag att man måste vara en ganska kall människa så som sammhället och livet är för att inte känna sig sviken. Och det är nog ett stort problem. Se hur många det är som mår dåligt i vårat samhälle. Är allt egentligen så bra som det verkar? Nä, det är det inte. Livet är tufft för många. Av många olika anledningar. Men det man måste komma ihåg är att det kommer komma dagar som är bättre. Jag har mina stunder då jag känner att allt är meningslöst. Varför finns jag ens. Men sen har jag också mina stunder där jag känner mig så otroligt stark. Så som nu. Jag har haft många motgångar i mitt ganska så korta liv, men det har gjort mig stark. Alla dagar så känner man sig inte så stark, men det kommer komma dagar då man gör det. Jag tror att man måste komma till vissa insikter i livet för att känna sig stark. Som när man har har löst ett problem och kommit fram till hur man ska göra för att det inte ska upprepas. Då känner jag mig stark. 
Jag vill bara säga till alla där ute att ni aldrig ska ge upp hoppet om er själva. Ni förtjänar mer än ni tror. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0