Så trött på allt skit!

Hej och god kväll!<3



Jag är så trött på allt skit som händer hela tiden runt mig. Att det aldrig tar slut? Vet fan inte vad jag ska göra längre.. Finns det ens något jag kan göra? Jag vet inte. Men varför är det ingen som kan stanna upp och förstå att jag är som jag är av en anledning? Jag är som jag är och jag vet att jag kan bete mig som en idiot och vara sur och irriterad, men det finns en anledning. Jag har inte rätt att vara sur och inte inse att jag har fel, när personen det går ut över inte har gjort något fel. När det i själva verket är jag som är felet. Jag önskar jag kunde ändra mig. Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden så allt kunde lösa sig. Jag är alltid den som verkar vara såå stark och klarar allt. Det känns ibland som att folk tror att jag är en tjej av stål, men så är det verkligen inte. Jag kan vara så liten och ynklig så ni kan inte förstå. Jag skriver det här för att jag behöver få ur mig det är och för att jag vill att folk på något sätt ska förstå mig, men jag skriver de inte för att folk ska tycka synd om mig utan kanske kunna känna igen sig och ta det till sig.
Det finns så mycket som ingen vet. Så mycket att berätta, men inget att säga.
Jag önskar att jag inte är den jag är. Att jag skulle vara den som alltid valde det rätta.
Jag önskar jag vare en bättre flickvän. Jag önskar jag vore en bättre fosterdotter. Jag önskar jag vore en bättre dotter. Jag önskar jag vore en bättre människa.
Förlåt för allt ni får stå ut med när det gäller mig. Jag är så ledsen.
Jag ska försöka ändra mig, jag lovar.

Ord och tankar från IdaJennyMarieBeglund.Blogg.Se







Här kommer jag!<3

Hejhej!<3



Har ju varit ganska dålig på att uppdatera mig här nu på bloggen sen jag kom hem, men det är lite svårt när man inte hinner sitta så mycket vid datan asså.. Önskar att jag hade en egen! humm.

Idag så ska jag fixa lite i rummet sen så ska jag cykla till mamma och antagligen sova där.=) men har ringt henne hela morgonen och hon svarar inte.. Börjar bli lite orolig faktiskt. =/. Sen så kan det vara skönt att vara där också för att jag är ju antagligen allergisk mot katter och det har vi ju två st och nu på måndag så ska jag åka och kolla om jag verkligen är allergisk mot katter och hundar så då är grejen att jag inte får ta mina allergitabletter.. Så jag är GANSKA sjuk nu. Inte såå kul faktiskt.
Igår så va jag me Nandie i centrum och kollade på presenter till Lotta och Andreas! Tack för hjälpen! =) Utan henne hade jag aldrig kommit fram till något! <3<3. Vi pratade en del och hade det trevligt. Sen så fikade vi på BCJF, eller rättare sagt jag eftersom att jag inte hade ätit något. När jag kom hem så var Kattis ( Lottas dotter) och Lilla Felix ( Lottas barnbarn och Kattis barn :P) här och Tina (Lottas sons tjej) och Lilla Willjam (Lottas barnbarn och Tinas och Lottas son(Billy)s barn) :P. Så vi fikade och firade Lottas 52 års dag!=) 


Måste sluta nu hejdå



Pallar inte!

Hejhej!<3



I fredags så försökte jag skriva ett blogginlägg, men då dampade ju datan och det gick inte att komma in på internet så allt jag hade skrivit var borta och jag blev ganska sur och gick därifrån. men det jag skulle säga i fredags var att jag har bytt rum med Lotta. Så nu har jag hennes rum och hon mitt. Har varit en helllllll del springandes i den jäkla trappan! men nu är iaf allt nere och så i mitt nya rum så det är skönt. Nu ska jag bara hinna fixa i ordning allt också.
Sen vet jag inte hur jag ska orka med allt annat heller för i morgon så ska jag ha uppspelning på musiken men en jävla skit låt som jag inte ens kan!! Och sen på tisdag så har jag SO prov på ekonomi, men det kan jag väll, men jag vill verkligen ha MVG det här året i SO. Sen nästa vecka har jag prov i spanska både munligt och skriftligt.. Skit kul!! NEEJ verkligen inte. Sen mitt upp i allt så ska man fixa rummet, hjälpa till hemma, laga mat, motionera och hela faderullan! Känner mig ganska pressad just nu. För jag vill ha bra betyg och jag vill hjälpa till hemma och så ska jag ju hinna prata ed min kära pojkvän också? Som just nu är ganska svårt.. Vet ni varför? Jo, det ska jag berätta mina kära vänner...... MIN MOBIL ÄR SÖNDER!!! Hur i all världen ska jag kunna prata med älskling då?! Jaa, du det vet jag inte. Har ingen extra mobil heller för den gav jag till älsklings lillebror.. Så nu sitter jag har och vet fan inte vad jag ska göra.. Är liksom inte såå kul att bara ringa en snabbis från hemluren på kvällarna och säga god natt heller. så har jag engelska som jag ska göra nu också tills imorgon. Och asså när jag har så mycket som jag känner att jag måste göra så skiter jag ofta i allt jag ska göra för att jag känner mig pressad. Men jag måste klara det här nu! Kom igen Ida!
Sen så har jag ju tydligen uppfattats som sur hela veckan också så det känns ju jättebra att folk förstår hur man mår.. Man försöker förklara att man mår dåligt, men sen så får man höra att folk går och säger att jag har varit sur hela veckan.. Ganksa tråkigt när man försöker att vara glad fast man är ledsen och inte mår bra. Då känns det liksom som att då är det ingen ide att ens föröka?
Sen är jag trött på att folk går och pratar om saker det inte vet vad det pratar om. Jag lever mitt liv, jag vet hur det är och jag behöver ingen som ska säga att det är si och så för jag vet.
Sen så vill jag be om ursäkt om jag varit sur och irriterad som jag har hört att jag är. För det har inte varit meningen. Tack och hej leverpastej


<3<3<3<3Love and peace<3<3<3<3


Jag tänker på dig och saknar dig kära syster!<3

Blogg fixande och Enköping!<3

Godafton!<3

 

Igår kväll var jag hemma hos Hannah. Vi pratade bara lite och sen så började vi fixa min blogg. Så som ni ser är den liite nyare eller vad man ska säga =). Hon satt jättelänge och försökte att få fröken kräsen nöjd som då inte var såå lätt :p Tillslut fick jag ta mig samman och bestämma mig. Och då blev det såhär =) Hon ska hjälpa mig senare med att göra om bilden och lite så för jag vill ha flera mindre bilder som sitter ihop typ. Som Hannah tex. Gå gärna in där och kolla för den är jättefin!
Samanah.blogg.se


Idag så har jag varit med Hannah och hennes mamma i Enköping och kollat på filtar, kuddar, toapapperskorg mm ;) haha. Oj jag glömde det Hannah och jag köpte mest av: GODIS!!! Hahaha vi köpte en del om man säger så :P Eller Hannah rättaresagt :P Nej, då jag kan ta på mig en del av skulden jag med. Men jag hade ju inga pengar med mig så jag lånade av Hannah som i sin tur lånade av sin mamma :P Hahaha. Dagen har varit jättebra iallafall. =) Tack Hannah, för allt! Och jag lovar Hannah du ska få tillbaka dina pengar =)=)<3333


Annars har jag väll inte så mycket annat att berätta. Typ bara att jag faktiskt har mått bra idag! Det kändes skönt. Har varit lite upp och ner nu ett tag och det har gått ut över min älskling. Jag är verkligen ledsen för det och jag vet att jag skriker och gapar som en idiot.  Det ska inte behöva gå ut över dig, men jag kan liksom inte kontrollera mig själv när jag mår dåligt. Men tack för att du finns älksling! Utan dig vet jag inte vad jag hade gjort!
Jag älskar dig mitt hjärta!<3


Sen vill jag bara säga att jag älskar min familj och mina vänner och ni betyder såå mycket för mig!: Lotta, Andreas, Hannah, Amanda, Älskling, Mamma, Syster Anna, Bror Jimmy!<33
Sen så vill jag bara säga att det är mååånga andra som betyder mycket också, men det är dom här jag har valt att nämna idag!<3


Peace and love baby!<3






Slappsöndag!<3

Hejhej =)



Idag när jag vaknade så höll Lotta och Billy på att sätta ihop min cykel. Vilket var jättebra! =), men gick inte att sätta ihop den helt för vi hade inte alla nycklar och sånt. Så vi ska försöka fixa fram dom. =)
Ska till mamma snart också, ska åka med Billy för Jari ville inte hämta mig. Så det va ju tur att han va här så jag kunde åka med honom ;). Ska bara va hemma hos mamma och slappa idag. Typ bada, läsa, sitta med min vibratone, kolla på tv och bara va =)<3 Fast Hannah frågade om jag kanske ville följa med henne och hennes mamma och kolla lite små saker i Barkaby eller vad det va. Vi får väll se hur det blir med det =).
Nej, nu ska jag avsluta opch hoppas på att vi åker snart!

Peace and love!<3<3

Lite bilder från dagarna som gått


Sötnosarna=)<3


Lööv!<3


Jag kommer alltid att älska min underbara pojkvän!<3


Färgat håret!<3

Hej! =)



Idag har hannah färgat mitt hår =)=) Tack sååå mycket gumman!! =). Blev väldigt just men det är bra =). Ska gå ut och gå lite nu. Kom hem från Hannah vid sju och sen dess har jag bara suttit vid datan, men sen innan jag lägger mig så ska jag såklart plugga lite ;) duktiga lilla jag :P. Dagen har varit okej. Hade en hemsk hemkunskapslärare!! Har fått en ny igen! SUCK! (arg). men det löser sig nog.
Saknar dig älskling tänker på dig massor!!!<3<3<3<3<3<3<3<3



Jag är faster till en liten Milo =)=)=)=)<333

RSS 2.0