<3

Jag önskar jag kunde göra dig stolt.
Men det går åt fel håll.




The truth will not change my mind..

Ibland känns det skit bra.
Ibland känns det skit dåligt.
Ibland känns det värdelöst.
Ibland känns det hopplöst.

Förstår inte varför du håller på som du gör?
Är det så svårt för dig?
Som du beter dig så verkar det som att du är rädd.
Vad fan är du så rädd för?
Är det för mina eller dina känslor?
För min behöver du inte oroa dig för.
Jag vet vart jag står, men du verkar inte veta det.
Om det handlar om mig så förstår jag inte varför du inte bara kan ge mig en chans och lita på mig.
Hur svårt ska det vara?
Jag vet att jag gjorde bort mig. EN gång.
Hur många gånger har inte du gjort bort dig?
Och hur många chanser har jag inte gett dig?
Hur fucking många som helst.
Men jag är tydligen inte värd någon.
Så mycket som vi gjort för varandra och här står vi nu.
Jag blir så jävla trött på detta.
Det gör så jävla ont.
Jag blir så jävla ledsen..
Jag har förlåtit dig så många gånger.
Och det värsta är att jag skulle göra det tusen gånger om.
Så många gånger som jag velat hata dig.
Så många gånger som jag velat glömma dig.
Så många gånger som jag önskat att detta aldrig hade hänt.
Jag älskar min godhet, men hatar den samtidigt.
Allt du gjort som satt så djupa sår i mig..
Men det spelar ingen roll för jag kommer alltid finnas där för dig som du en gång var där för mig.




KLOCKAN ÄR REDAN FYRA!?

Shit, vart har denna dagen tagit vägen? :O Har inte gjort ett skit, bara legat i sängen och myst med min dator ;) Haha, nä men pratar med Sperman på skype. Har gjort det i typ två timmar! :D Saknar min fina Amanda! :) Love you! Så kul att prata gamla minnen och sånt med någon. Vi har liksom känt varandra sen vi gick i trean så har ju haft en del roliga minnen tillsammans! Längtar tills jag får träffa henne! :D
Vet inte vad jag ska göra idag.. Är sjuk så finns inte så mycket att göra. Kanske träna lite smått iaf? Humm.. Vi får se. :)
Nä, nu ska jag prata med Mandis! Haha, många smeknamn! Kärt barn har många namn! :D
Ttyl!

All day all night..


Big brother!

Tjaba tjena hallå! :)


Ligger just nu i Pillan och Tinas säng och inväntar BB. Brukar aldrig kolla på det när det är på tv utan brukar alltid titta på det på datan sen, men har inget speciellt att göra och Pillan och Tina är inte här så då kan jag lika gärna passa på. Kollar fan ALDRIG på tv! Helt sjukt, men gör inte det. Sist jag kollade på tv var när första delen av melodifestivalen var. Och det var typ ... fyra veckor sen eller något sånt? Och då kollade jag bara för att dom visade det på Vv annars hade jag inte kollat då heller. Behöver ingen tv när jag flyttar hemifrån x). Har man data så behöver man inte tv ;D. Tycker dessutom att det är så jävla drygt med alla reklamer. Visst, dom har reklam på datan med, men de är i typ 40 sek och det kan man stå ut med ;).
Bara så ni vet så är det synd oom mig för jag är sjuk! Haha, stackars mig. Var för tusan sjuk veckan innan lovet också. Det räcker nu! Kändes som att jag skulle dö när jag gick till skolan. Var sjukt varm, kallsvettades, gick helt vingligt och kändes allmänt som att jag skulle typpa av. Usch! Hemskt var det. Känner mig lite bättre nu, men inte bra. As ont i magen, snorar, nyser, hostar osv osv.
Aja, nu börjar BB hörs senare eller imorgon!
Big brother

Dag 26

Dag 26 – Det här saknar jag

Jag saknar mina "gamla" vänner. Gör verkligen det. Tycker det är skit tråkigt att det blivit som det blivit med vissa. Saknar personen jag var på den tiden..  Aa, det var nog allt jag hade att säga..



Har inga gamla bilder så får bli två av dom.


'



Förlåt..

Åh..
Jag vet inte vad jag ska säga.
Känner mig så jävla dum.
Fattar inte vad jag håller på med längre.
Vart fan har jag tagit vägen?
Vart tog mina åsikter och det jag stod för vägen?
När jag pratade med er så var det så grymt jobbigt.
För att jag visste hur rätt ni hade.
Det ni sa träffade verkligen helt rätt.
Jag har sagt att ni inte förstår.
Men nu förstår jag hur fel jag haft.
Ni förstår verkligen.
Ni sa det som jag själv inte kan sätta ord på.
Det var så otroligt skönt, men endå så jäkla jobbigt.
Jag älskar er och jag är så ledsen att det har blivit såhär.
För att jag har blivit såhär.
Jag vill också ha den "gamla Ida tillbaka."

Förlåt mig.. Jag vet inte vad jag ska säga mer än det och att jag älskar er och att jag är glad att detta hände. För även om det inte var något bra så hoppas jag att vi kan få något bra utav det. Tack för att ni finns! <3






Dag 25

Dag 25 – Bästa konserten


Jag har inte direkt varit på så många konserter, men den bästa var nog i Mamlö förra sommaren. Var Kapten Röd som spelade. och sen var det någon mer, men jag kommer inte ihåg vad dom hette. Men det var grymt ändå. Fick bra vibbar ;).


Eller det var nog sommaren 2008 som jag var på den bästa konserten. Det var också Kapten Röd. Det var grymt! Bättre än Malmö faktiskt. Men på den tiden var man nykär osv så det kanske hjälpte till lite? Haha vem vet ;)

Sommaren 2011
Kapten röd

Dom jag inte kommer ihåg vad dom heter.


Religion!

Hejsan hejsan!


Sitter just nu på Religionen. Har börjat arbeta med sekter och jag valde att jobba med det som hände i Knutby. Ganska intressant faktiskt. Var ju ändå ganska liten när det hände så jag visste inte så mycket om det. Så nu har jag lärt mig lite mer om det.
Idag ska jag sova hos Rebecka. Mimmi och Totte är i Stockholm på konsert. Så det blir FF. Haha, länge sen man sa så x). Vet inte vad vi ska göra. Inget speciellt bara mysa såhär första dagen efter lovet. :)
Var inte så jobbigt att gå upp imorse trotts allt. Trodde jag skulle vara halvt död, men var förvänansvärt pigg. Somnade ganska sen igår. Runt tre tiden någon gång skulle jag tippa på.
Slutar lektionen om fem min så ska väl börja avsluta här. Har iaf fått en del gjort denna lektionen. Det känns goodi goodi! :)
Ttyl! <3

Goder afton!

Goder afton goder afton både herre och fru!


Idag har jag inte gjort något speciellt. Kört ved med Davve och sen kom Amanda och Jimmie hit och drack kaffe. Så spelade vi yatzy och snackade lite skit. Efter att dom åkt så åt vi middag. Efter det så städade jag lite i rummet och ringde Sperman på skype. Snackade lite skit med henne osv medans jag städade rummet och badrummet xD Märks att jag är "kvinna" och kan göra flera saker samtidigt! ;D
Nu pratar jag med Rebecka på skype. Var meningen att jag, Sperman och Hannah skulle skypa men det sket sig :P Sperman skulle kolla på bb och Hannah snackade med någon annan. Men men vi får ta det en annan dag. :)
Nä, nu ska jag prata med Rebecka!
Ha det så bra!

Dag 24

Dag 24 – Snyggaste kändisen


Dessa pojkar är ganska fina iaf. Kan inte välja. Finns för många av dom! ;)






To day is that day..


Dag 23

Dag 23 – Det här får mig att må bättre


Mina vänner och min familj får mig alltid att må bättre. Iaf oftast. Sen har jag alltid haft en speciell person som jag alltid vänder mig till om det är något som hänt osv. Det har varit: Mormor,Paula, Hannah, Davve och Rebecka som mest. Men nu är det Rebecka jag vänder mig till oftast. Love you!
Jag uppskattar verkligen alla som funnits där för mig när jag behövt dom. Ni är underbara och jag gör detsamma för er! <3

Tråkig dag..

Hejhej!


Har precis lämnat Rebecka vid bussen. Haha, låter som hon är typ fem år eller något x).
Hon kom hit igår kväll lite över tio och sov här. Vet inte vad vi gjorde, men tiden gick snabbt iaf. Hahaha imorse eller ja idag på dan när vi vaknade så vaknade jag av att jag la handen på hennes arm och typ tänkte krama om henne! xD Hon vaknade och tittade på mig och jag tänkte ba va fan gör jag? xD Gulligt! Haha!
Nice väder idag med! Längtar verkligen till sommaren när det är såhär fint väder.
Pillan och Tina är och tittar på Maria Möller idag så då är det väl jag som får vara husmor idag. Med det menas:
  • Gå ut med hundarna.
  • Ge hundarna mat.
  • Laga mat.
  • Diska.
  • Städa rummet.
  • Köra ved? (de kan fan Daniel göra) Haha!
  • Kanske överraska Pillan och Tina genom att dammsuga huset? Värt att fundera på.. Humm
  • Tvätta en maskin tvätt + vika tvätten.
Det räcker väl så? Haha, det tycker jag verkligen. Får se hur det blir med allt de där. Men en del ska göras iaf. Är inte alls så taggad på det just nu. Känner mig helt död. Så ska nog chilla lite nu med att kolla på Bb (Big brother)
Hare! <3
Jag ser lite puckad ut men jaja!

Dag 22

Dag 22 – Din åsikt kring giftermål


Jag tycker att det inte är "nödvändigt" att gifta sig, men det är ändå en fin gest. Det är på något sätt att man bekräftar sin kärlek till varandra och kanske även vissa att man verkligen älskar varandra och är beredda att leva med varandra "resten av livet." Dock tycker jag inte att man ska gifta sig när man är ung. För det är mycket som kan hända och ändras. Man utvecklas som människa mm. Visst, det gör man hela tiden men man har kanske lättare att ändra sig när man är så ung för att man inte varit med om så mycket. Om ni förstår min poäng?
Själv har jag bara varit på ett bröllop det var jättefint var det! Det var Min moster Pillan och Tina som gifte sig i somras. Det som var lite tråkigt var att man verkligen kände att det saknades något. Mormor. Pillans mamma alltså. Hon borde verkligen ha varit där. Hon hade varit så stolt! <3
Här kommer några bilder från det!!

Tina och Pillan

Kattis (pillans kusin), Anita (pillans moster) Ann (pillans kusin)

Tårtan som Cilla gjorde




Skype!

Hallå alla där ute i stugorna.  :)



Har precis pratat med Amanda eller ja Sperman på skype haha! :D Var roligt att snacka lite med henne var fett länge sedan. Ni som inte har en aning om vem det är så ska jag berätta det för er. Det är en tjej som jag gått i samma klass som sen jag gick i trean tills jag gick ut nia:n så det är så jag känner henne. Vi har alltid varit kompisar och umgåtts mycket! Saknar min fina Sperman! HAHA! Ett smeknamn hon fick när vi var lite mindre hehe! Hon heter Bergman i efternamn men vi tyckte Sperman passade bättre! Hehe! Snackade i en timme eller nått iaf. Så ska vi nog prata imorgon med.
Slutade prata för att Sperman skulle träffa Hannah och så satt så e det med det. Tänkte att jag får väl göra ett vanligt inlägg nu så jag inte bara uppdaterar från "listan".
Pratar med Rebecka på fb och tjatar på henne att hon ska komma hit och hon tjatar på mig att jag ska komma dit. Men preblemet är att jag inte har någon möjlighet att komma till henne så då får hon komma hit om hon vill träffa mig! (A) Hehe!
Hare göttans så hörs vi senare!

Dag 21

Dag 21 – Din åsikt kring abort


Okej, min åskit kring abort.
Jag tycker att det borde vara lagligt att göra abort, men jag tycker dock inte att man ska använda abort som någon "preventivmedel". Självklart ska man inte behålla ett barn om man inte vill ha barn eller kommer kunna ge barnet en bra uppväxt. Det är mycket ansvar med att ha barn, mycket som måste falla på plats om man säger så? Först måste man ha pengar till allt som barnet behöver osv och sen måste man själv vilja ha barn och känna att man är "mogen" för att ta ansvar för ett litet barn. Många tycker väl det är gulligt och så, men det är ju mer som tillkommer än en söt liten bebis. Tycker dock det är fel om man blir gravid gång på gång och gör abort. Liksom hallå det finns något som heter preventivmedel? Men ja det var väl lite om vad jag tycker om det.






Dag 20

Dag 20 - Dethär vill jag ha


Är ni beredda?? Damdamdamdam!!! Jag vill ha en egen lägenhet! Det skulle vara så himla skönt! Kunna ha sina saker vart man vill kunna göra vad man vill när man vill. Kunna ta hem vänner utan att tänka lika mycket på att man måste vara tys och sova den och den tiden. Kunna vara inne i badrummet i 45 min utan att någon står och bankar på dörren och behöver gå på toa. Skulle vara underbart. Få känna sig fri och vuxen. Och as kul att inreda lägenheten och dekorera osv. Längtar verkligen! <3

Dag 19

Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin

Haha, ja det är faktiskt inte så svårt egentligen att avgöra "den bästa kyssen". Det var när Davve kysste mig första gången. Herregud, trodde fan jag skulle svimma eller något  x). Först och främst var jag så j*vla nervös så jag visste inte vad jag hette och sen var det verkligen något speciellt med honom. Egentligen var det konstigt att den första kyssen (mellan mig och Davve) inte kom tidigare än den gjorde. För att jag hade varit här nere en gång tidigare och redan då så borde den första kyssen kommit. Då satt vi inne på hans rum på kvällarna och lyssnade på "mysig" musik och tittade varandra djupt i ögonen typ. haha shit vad länge sen. Aja nu vet ni det!




Dag 18

Ledsen för den dåliga uppdateringen men skriver alla dagarna jag missat idag!

Dag 18 - Här bor jag


Jaha, så vart bor jag? Det vet nog dom flesta som läser. Men iaf. Jag bor i Jämshög som ligger i Blekinge som ligger i Sverige som ligger i Europa som ligger i osv osv. Haha! Dryg jag e asså! x). Nä, men tillbaka till ämnet. Jämshög är en liten skit håla som ligger strax utanför Olofström. Här bor jag tillsammans med: Min moster, hennes tjej Tina, Daniel/ Lillebror, David/Davve/Ex, Xena (hund) och Roxy (hund). Vi bor i ett STORT rött hus med en ganska stor trädgård och två lador. Lite lantigt är det om ni förstår vad jag menar. Det som är bra med att bo här är att man har nära till affärer och "sammhället" men ändå så bor jag så pass avskillt att om man skulle känna för att gå ut naken en sommarmorgon skulle ingen se mig! Hahaha!
Har tyvärr inga bilder på hur det ser ut innuti huset, men ni får en bild på hur det serut utanpå iaf!
Baksidan av huset.

Vad händer jao?

Hallå hallå!


Ligger i sängen och snackar med lite folk på datan. Känner mig en aning rastlös. Och precis när jag tänkte att jag får väl ligga inne och tråka idag så skrev Amanda till mig på fb. Så vi ska ses om en stund. Hon, Jimmie och jag. Och kanske hitta på något. Ingen av oss har ju pengar, men alltid roligare att ha tråkigt tillsammans än ensam ;) Haha!
Igår kväll så var jag med Davve, Jimmie och Amanda. Det var trevligt. Amanda och jag hade lite tjej snack medans killarna var ute och gick. Vi satt i Jimmies bil och snackade för att det var så kallt ute ;)
Om man skulle ta och gå och duscha då så man ser lite normal ut :P Hörs senare gott folk!
Random bild på Amanda och Davve. Haha, inte riktigt med på notorna ;)

Det förflutna

Det är så mycket man ångrar om man tänker efter.
Så mycket jag skulle gjort annorlunda.
Är så många som jag har svikit.
Önskar att jag kunde få tillbaka dom stunderna och göra det annorlunda.
Det har funnits så många människor som jag bara släppt taget om.
Som verkligen var riktiga vänner.
Jag ångrar mig verkligen.
Om du som läser detta och vet att vi var vänner då men inte nu eller inte så bra vänner nu.
Då menar jag dig med.
Jag menar alla som jag var bra vän med.
Jag saknar den tiden.
Då jag hade er.
Fattar inte varför det blev som det blev med vissa.
Allt bara rann ut i sanden.
Hur kan det göra det med så bra vänskap?
Så mycket som jag hade då som jag inte har idag.
Fattar inte hur jag bara kunde kasta bort allt.
Nu är allt försent för att ta tillbaka.
Allt var så annorlunda på den tiden.
Jag längtar tillbaka </3



Jag saknar den tjejen. Den tjejen kunde jag vara stolt över att vara.



Dag 17

Dag 17 – Denhär veckan

Vet inte riktigt vad jag ska säga om denna veckan förutom att det är SPORTLOV! :D Fett nice! Skönt att bara kunna vara hemma och sova hur länge man vill. Ska dock plugga lite, men annars vet jag inte vad som händer. Kanske ska bjuda hit några tjejer på lördag och äta gott och spela spel och sånt. Men bara några stycken. Annars är det nog lugnt. Kan vara skönt det med! =) Kan man behöva om man ska orka med skolan och jobbet sen! Sen ska jag plugga lite med, tyvärr. Ska verkligen försöka göra det lite då och då så jag inte sitter där på söndag kväll och har massor att göra!




Data nördarna here we are!

Hallåjsan! :)


Rebecka och jag sitter nu i min säng med varsin data. Haha, hon kollar på kläder och jag bloggar och kollar runt på lite olika bloggar, fb osv. Igår var en blandad dag. Både bra och dålig. Livekarusellen var jättebra! Alla var duktiga på sin sak. Satt i juryn! Det var något nytt. Men kul! Satte höga poäng på alla x) Men alla var duktiga.
Eric, Rebeckas boy spelade med sitt band. Duktiga! :) Dom har faktiskt ett par låtar.
Sen var dagen lite mindre bra av vissa anledningar som jag inte har lust att skirva om här. Men jag tror att det var de rätta trotts att det inte blev som jag ville eller förväntade mig. Kärlek är fan ingen lätt grej. Ska vara så mycket som stämmer. Kommer leva ensam resten av livet med mina dammråttor ;) Nä, då kärleken kommer väl någon gång.
Idag vet jag inte vad som händer. Antagligen bara vara hemma och slappa. Rebecka ska åka hem senare idag så hon kan ju inte underhålla mig mer ;( Men ska nog hitta någon som kan underhålla mig lite ;)
igår kväll spenderade vi i min säng efter att vi kom hem. Ska inte gå in på några detaljer eller vad säger du Rebecka? ;) Hahaha!
Hare göttans så hörs vi!

Livekarusellen

Idag ska jag och Rebecka åka till Olofström. Vi ska lyssna på musik! 
Om du undrade vad Livekarusellen är så ska jag förklara det nu. 
Livekarusellen är en tävling, en musiktävling som går ut på att man ska vinna (hehe)
Man har olika deltävlingar. Alla i publiken får rösta på vilket band som de tyckte var bra. Sen sammanstället de alla röster, så får man reda på vilka som går vidare och inte. 
Det kommer att spela 4 band ikväll. Rebecka vet redan nu vilka hon ska rösta på. Valentino heter dem. 
Det är 4 små pöjkar från Karlshamn. Väldigt duktiga. Anledningen till att hon redan vet det, är för att hon är tillsammans med gitarristen i bandet. Men också för att hon tycker att de är bra! 
Just nu står jag och viker trosor. Du undrar säkert hur jag kan skriva samtidigt som jag viker trosor. Men då ska jag säga dig att allt detta är en bluff. Det är Rebecka som har inkräktat på Idas revir. (MOHAHA) 

Jaja, tack för mig. Nu vet jag att jag aldrig ska skaffa en egen blogg. 


pusspuss bloggen! *slängkyss*

Dag 16

Min älsklingsmat

Kebabrulle

Dag 15

Dag 15 – Detta ångrar jag

Ångrar speciellt en sak som varit riktigt jobbig för mig. När min mormor var sjuk så åkte jag till Upplands Väsby för att jag bara ville bort och glömma allt som hänt. Och under tiden jag var där dog mormor. Det var verkligen hemskt. Jag hade lovat mig själv att jag skulle vara där. Att jag skulle sitta vid hennes sida när hon tog sina sista andetag. Men det gjorde jag inte. Ångrar något enormt att jag åkte till Väsby. Annars hade jag varit där. Vi trodde dock inte att det skulle gå så fort som det gjorde, men iaf. Jag ville sitta vid hennes sida och berätta hur otroligt mycket jag älska henne och hur mycket hon hjälpt mig. Men jag hoppas att hon vet att jag ville det. Saknar henne så j*vla mycket! Imorgon är det 4 år och åtta månader sen hon lämnade oss.

De säger att tiden läker alla sår och att det blir lättare ju längre tid det går, men så är det inte. Saknaden till dig mormor kommer alltid att vara lika stor. Och det kommer alltid göra lika ont i mig att veta att du inte finns här. Jag önskar att jag bara kunde få träffa dig en sista gång och säga allt det jag vill säga. Få säga hejdå ordentligt. Du fanns där och tog hand om mig när jag som mest behövde dig. Utan dig... vem vet vad jag hade varit idag?
Jag älskar dig och saknar dig varje dag, föralltid! <3











Dag 14

Dag 14 – En artist/ett band du hatar

Hatar är ett starkt ord, men ogillar verkligen Sean Banans hemska musik! x). Gillar inte sån tönt musik. Annars tycker jag om det mesta. Är inte så kräsen. Lyssnar på Rihanna, Pink, Melissa Horn, Sum 41, Den svenska björnstammen, Robyn, Skrillex,Simple plan, Slipknot, Veronica Maggio osv.





38,3

God (nyser) kväll!


Gick hem från jobbet vid sex. Orkade verkligen inte. Och det gick inte undgå att jag var sjuk om man säger så. Tror alla på Jemsegården kunde höra hur jag nös och hostade! Inte så smart att vara där heller när man är så. Smitta ner dom gamla är inte någon bra idé.

Så nu ligger jag här i sängen och snorar. Tog tempen när jag kom hem och hade 38,3 så lite feber har jag ju. Brukar aldrig ha det! Har nog inte haft det sen jag var liten. Brukar ligga på 36,5-36,8 i vanliga fall. Aja, hoppas bara det går över tills imorgon. Vill inte missa jobbet.
Hörs sen!





Duschen here i come!

God dagens! :)


Vaknade typ för en kvart sen. Så nu ska jag hoppa in i duschen. Sen klä på mig och sminka mig lite. Göra en macka som jag kan ta med mig till jobbet och sen är det nog dags att gå till Jemsegrden. Skönt att börja ett idag!
Imorgon ska jag till sjukgymnasten kl åtta. Så då blir jag lite sen till jobbet. Får se hur det går där.
Skriver när jag kommer hem ikväll! Byebye!!

Don't forget..

Jag minns när vi satt där på stenmuren och lyssnade på låten.
Jag minns att jag kände igen mig i låten.
Vi log mot varandra.
Vi tänkte samma sak.
Det var oss låten handlade om.
Det var då jag tänkte att en dag skulle låten handla om oss.
Jag hatar att jag hade rätt.
Det var länge sen nu, men minnena finns kvar.
Är det konstigt?
Borde jag inte känna så här?
Jag minns när du skickade låten och tillägnade den till mig.
Jag grät.
Jag gråter.
Jag vill inte ha dig.
Du vill inte ha mig.
Varför känns det fortfarande tufft?
Jag vet att vi inte har en framtid.
Jag vill inte ha en framtid med dig.
Jag saknar dig.
Jag saknar din vänskap.
Du är inte den jag en gång älskade.
Det gör ont.
Så ont att tårarna trillar ner.
Vi har glidit isär.
Jag ville be dig stanna.
Men det var försent.



Glöm aldrig dom stunderna vi hade.
Och ångra aldrig att det var vi.
Det vi hade var bra.



Don't forget the good times.




Sova är skönt de!

Hallå hallå! :)


Somnade medans jag bloggade sist! x)
Somnade till medans jag valde bild och la upp, och efter att jag laggt upp den så somnade jag som en stock! Helt slut var jag.
Mådde inge bra idag på eftermiddagen på jobbet. Kändes som att jag skulle svimma. Vet inte varför? :O Lite obehagligt var det. Så fick gå ut och ta lite frisk luft en liten stund sen kändes det bättre.
Just nu ligger jag i sängen, som jag i princip alltid gör när jag bloggar. :P Vaknade vid sju tiden ungefär sen dess har jag ätit och kollat på unga mödrar. Börjat göra det varje dag nu, vet inte varför egentligen. Inte jättekul att se men då har man nått att kolla på iaf ;) Sen är det lite kul att se eftersom att jag har funderat på att bli barnmorska. Kommer nog bli så att jag blir det. Eller först ska jag gå sjuksköterska och sedan barnmorska. Är en ganska bred utbildning så det ska bli kul. Rebecka och jag har tänkt att vi ska söka utbildning uppe i Stockholm. Skulle vara jättekul att gå där upp med henne. Har tänkt på det, att jag inte vet om jag skulle vilja bo här nere "hela livet" om man säger så. Men skulle inte hon följa med upp till Stockholm så skulle jag antagligen bli kvar här. Skulle inte vilja lämna henne!<3
Usch, har så jäkla ont i magen. Den mår inte så bra just nu. Världens magknip! Kan få det efter att jag ätit ibland? :O Vet inte varför. Haha känns så meningslöst att äta när man ändå behöver springa på toa direkt efteråt? xD Kunde ätit det till lunch imorgon istället ju? Hahaha!
Nu ska jag förtsätta kolla på något. Unga mödrar kanske? ;) Hörs kanske senare eller imogon.
Jobbar från ett till halv nio imorgon så bloggar kanske på förmiddagen och när jag kommer hem!
Bye!

Dag 12

Dag 12 - Min bästavän


Jag måste bara säga en sak jag tänkt på länge. Om jag har rätt eller fel vet jag inte, men så tänker jag iaf.
Jag tycker det är så jäkla töntigt med människor som hela tiden skriver bästavän hit och bästavän dit Jag älskar dig osvosvosv. Klart man kan skriva det ibland som typ på fb eller något men jämt? Tycker bara att det känns som att man måste bekräfta hela tiden att det verkligen är så om man gör det. Eller att man försöker "skryta" med det.. Äh jag vet inte. Kanske bara jag som har en konstig tanke. Jag tycker iaf att om man är bästa vänner så behöver man inte skrika det över hela världen. För det behövs inte. Man bara vet och känner det.
Så vem är min bästavän? Självklart är det Rebecka! :) Det är aldrig något som behövts sägas utan jag vet det och hon vet det. Visst, har jag sagt till henne någon gång att hon är den bästavännen jag har. Och det är så självklart att det är hon. Hon är verkligen helt otrolig. Ser verkligen upp till henne och beundrar henne något enormt. Hon är en fantastisk vän som alltid finns där. Och jag är kanske dålig på att berätta för henne hur mycket jag tycker om henne. Men ändå så vet jag att hon vet det, men det är ju alltid kul att höra med! Hon är verkligen duktig på att få mig positiv och glad! :) Vi kan verkligen prata om vad som helst. Förut var det väl lite så att vissa saker pratade vi inte direkt om, men nu tycker jag att jag kan prata om precis vad som helst. Och hon känner nog likadant. Hoppas jag? ;) Hon har verkligen en stor plats i mitt hjärta och hon är den bästavän jag haft.

Jag älskar dig Rebecka Walldén




Duktig tjej!

Tjatja bloggen ;) Haha!

Har städat lite på rummet nu och ska tvätta en maskin tvätt nu. Åt för en timme sen. Kött, potatis och sås. Gott! Efter det så kom Rebecka hit en snabbis snackade lite skit bara! Och efter hon gick så diskade jag och nu sitter jag bara här och lyssnar på musik. Nice :)
Snart kommer Emil och Lillebror iaf. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Jo, juste var ner på Jemsegården med Roxy (valpen) Gick bra. Skulle Höra när jag börjar och lite så imorgon. Börjar sju :( Kuligt värre. Jobbig, men känns så bra efteråt! :)
Hörs imorgon! :)

Struntprat och lördags prat

Tudeluu :)


Just nu sitter jag och målar naglarna. Kom på att det är ganska smart att blogga medans. För annars har jag såå otroligt svårt att sitta still och vänta på att det ska torka. Och när man skriver så "särar" man ju på fingrarna om ni förstår? ;) haha!
Skulle måla dom röda, men vet fan inte vart jag gjort av det? Irriterande. Jag har verkligen en förmåga att tappa bort saker hela tiden. Eller lägger saker på vad jag anser som bra ställen sen hittar jag dom inte x) Det är verkligen Ida i ett nötskal!
Sitter även och lyssnar på musik. var fan två dagar sen jag lyssnade på musik. :O Mycket ovanligt. Lyssnade väl tillräckligt i lördags ;).
I lördags så åkte jag med Emilija och Levent till Karlshamn tillsammans med Paula. När vi kom till Rebecka så hade ingen annan kommit än så vi snackade bara lite och så. Sen kom Erics kompisar. (Rebeckas kille) Och efter ett tag Maja, Susse och Karro. Var inte meningen att jag skulle dricka, men woops så blev det så! Var faktiskt riktigt trevligt kul! Lekte lite lekar osv sen vid elva tror jag att det var, så var det dags att gå till Mingel. Och när vi väl var där så var jag redan lite uppom molnen om man säger så. x) Men det var verkligen grymt kul! Trodde inte det skulle vara så kul som det faktiskt var. Dansade en massa haha aa det var as kul iaf! :) Sen blev det lite problem där på kvällen mellan några och efter det så blev jag lite knäpp. Kan inte hantera massa bråk när jag druktigt. Och sen tycker jag att det är så tråkigt för det går knappt en gång utan att det är någon som bråkar. (även jag har tjafsat). Men förutom det var kvällen grym.
Blev aldrig att jag gick ner till Jemsegården. Men kanske skulle göra det nu? Fast naglarna har inte torkat än :( Haha! Ska iaf plocka iordnig lite på rummet idag.
Tänkte på det.. Jag skrev förut att jag började bli bättre med hostan och de, mm det skulle jag aldrig sagt. Höll verkligen på att hosta upp lungorna i flera timmar efter det. Men ska iaf till jobbet imorgon. Tror inte att jag smittas. Är bara denna jävla hostan.
Hörs kanske senare eller imorgon! <3
Kommer lite dåliga bilder här från i lördags iaf
Hahaha!
Lotta, Sophie Och Felicia
Rebecka
Haaha såhär pigg var jag på söndagen xD Man måste bjuda lite på sig själv!

Dag 12

Dag 12 - I min handväska


Har sällan väska nu mera. Förr hade jag alltid det, men om jag har det så skulle det kunna vara:
Cigg, tändare, tabletter, dator, hörlurar, laddare, busskort, pengar, mobil, bok, kvitton, skolböcker, smink + tillbehör, tamponger osv ;) Det är väl det som brukar finnas i min väska tror jag? ;O
Hare! <3

Tandläkaren kan ta sig!

God morgon!


Var hos tandläkaren halv nio i morse. Inte så kul.. Hade hål så det var inte så bra. Fy på mig. Måste verkligen börja sköta mina tänder igen. Förr var jag alltid jättenoga, men nu... inte så noga :P.
Tina hämtade mig för gick ingen buss hem. Kände mig lite taskig när jag ringde och väckte henne. Stackarn bara sovit två timmar i natt så ringer jag och väcker henne när hon äntligen somnat ;(
Nu är jag tillbaka i min sköna säng. :) Ska ner till jobbet vid halv två idag tänkte jag och see när jag börjar imorgon och kolla läget. Börjar iaf bli bättre i halsen och bröstet nu. Skönt. Var verkligen irriterande att jag skulle bli sjuk nu när jag verkligen ville sköta skolan. Aja, finns inte mycket att göra. Bara att ta nya tag efter lovet nästa vecka! :) Skönt med lov! Men måste faktiskt ta tag i pluggandet under lovet. Har ändå inga pengar så jag kan göra något så då är det väl bara vara hemma och plugga.
Ikväll kommer Emil hit. Ska bli trevligt. :) Var länge sen vi umgicks faktiskt. Har saknat honom.
Tina - Ska vi äta frallorna eller?
Ida - .... mm....
Haha, helt glömt det och helt inne i datan ;)





Byebye!



Dag 10 och 11

Hejsvejs :)


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag


Fin bild va? x)



Dag 11 - Mina syskon


Jag beundrar verkligen mina syskon! Dom är helt fantastiska alla tre. Jimmy Anna och Johannes heter dom. Har egentligen en syster till som jag aldrig pratat med eller träffat. Det är verkligen synd. Har gärna haft kontakt med henne. Angelica heter hon. Har funderat på att ta kontakt med henne men inte vågat. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Har inte hennes nummer bara hennes adress. Men måste kontakta henne nu innan sommaren så kanske man kan träffa henne i sommar. Hade varit grymt kul! :D
Jimmy bor i Växjö med sin tjej och deras gemensamma son och hennes dotter. Träffade honom senast i sommras på Skansen med Anna, dras mormor, hans tjej Johanna, Johannas syster å hennes kille, Johannas dotter, Johannas mamma och såklart lilla Milo deras gemensamma barn. Var en super trevlig dag! Han jobbar som sjuksköterska, så det ligger väl i släkten ;) Första gången jag träffade Jimmy så blev jag helt chockad. Han var så otroligt lik pappa. Både på sättet och utseendet. Häftigt som bara den! :)
Anna bor i Sundsvall med sin tjej Elin. Hon jobbar också som sjuksköterska! Ganska kul att tre av oss syskon jobbar med sånt! :) Anna betyder verkligen jättemycket för mig. Det gör dom alla, men att ha en syster är verkligen speciellt! Saknar henne jättemycket! Var allderles för länge sen vi hördes nu :( Men förhoppningsvis ses vi i sommar iaf! :)
Johannes bor i närheten av Stockholm med sin tjej Camilla. Fick veta för två veckor sedan att jag ska bli faster igen! Jättekul! Blev såå glad! Johannes vet jag faktiskt inte exakt vad han jobbar med :O Men han har ett band som heter Seven year itch. Var och kollade när dom spelade i stan och det var verkligen häftigt. Innan det hade jag aldrig träffat honom bara pratat på sms och datan. Åh gud vad nervös jag var. Det har jag varit alla gånger, men detta var något speciellt. Kollade när dom spelade och efteråt så skulle vi träffas. Herregud, vad nervöst det var. Men det var riktigt coolt att träffa sin brorsa som hade eget band osv. Kände direkt att han var en jättehälig kille! Träffade även hans tjej Camilla och hans mamma. Och hon berättade att hon hade sett mig när jag bara var en liten bebe ;) Ingen aning om det, men där ser man! :)
Mina syskon betyder verkligen jättemycket för mig och har en speciell plats i mitt hjärta! <3
Jimmy och Milo
Anna
Johannes


Sjuuk!

Hejsan hejsan sjuklingen här!

Mår inge vidare idag. Är förkyld och har ont i bröstet. Sen hostar jag som bara den. Orkar inget annat än att ligga i sängen idag. Fint väder ute, men är ingen bra ide att jag anstränger mig och går ut och går eller något. Enligt sjuksköterskan på vårdcentralen skulle jag bara vara hemma och ta det lugnt. Så ska nog lyssna på henne.
Har bara legat och kollat på unga mödrar idag. Är helt slut eftersom att jag inte kunde sova för att jag hostade och det kliade överallt osv. Ska nog gå och röka nu. Var ett par timmar sen.
Hare gött!
Skriver senare om i lördags och dag 10 och 11! =)

Dag 9

Dag 9 – Min pojkv/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)


Jaha. Som ni vet så har jag ingen pojkvänn, eller flickvän för den delen heller ;) Men klart jag vill. Men det är inte så enkelt som det verkar. I ett förhållande är det mycket som behöver falla på plats. Att man tex: ska ha någerlunda samma värderingar osv osv osv. Är mycket som måste klicka och det kan vara ganska svårt. Och vissa killar är underbara killar, men som jag aldrig skulle kunna tänka mig att vara tsm med för det. Även om vi tänker lika eller har samma sinne för humor eller något.
Känns som att det är så myckeet problem med att hitta den rätta. Sen tror jag att om man jättegärna vill hitta någon så är det svårt att göra det eller iaf att få det att funka. När kärleken har kommit till mig så har den bara gjort det utan att man gått omkring och tänkt är jag kär eller åh vad jag vill ha någon.
Jag vill ha en kille som jag delar vissa av mina värderingar med, som har samma sinne för humor, någon som kan göra spontana saker, någon som älskar mig för den jag är och inte för den dom vill att jag ska vara.





Party in my head!

Tja tja!

Vaknade nyss av att Pillan kom in och klappade lite på mig och hundarna hoppade runt mig i sängen. Så fina är dom. Underbara Roxy och Xena!:)
Idag så ska vi fira Rebecka som fyllde 18 i torsdags! :) Så det är lite folk som ska hem till henne. Och sen ut. Men jag är nykter ikväll. Någon får väl hålla reda på dom ;) Eller ja, det blir väl jag och Paula! :)
Hoppas att allt löser sig som det ska ikväll!
Nu ska jag få tag på Paula och se hur vi ska göra! Hare bra!! Hörs säkert sen.

Dags att sova?

Hallå där ute i vintermörkret!

Har varit lite upp och ner ikväll. Alla dagar kan inte vara perfekta. Livet är inte perfekt. Men jag vill bara säga det till alla som läser detta att livet gör dig stark. Allt du är med om gör dig till den människa du är. Och det är sakerna du är med om i livet som formar dig till den personen du är eller blir. Även om det är hårt och tufft så försök att tänka att livet blir bättre och att det finns en anledning till att du är med om det du är med om. Du lär dig något av det.
Nog om det. Måste bara säga det att jag aldrig gillat Melissa Horn egentligen. Men ikväll så "hittade" jag hennes musik. Klart jag hört den förut, men aldrig fastnat för den. Och har undrat hur folk kan gilla henne och hennes musik, men nu förstår jag! Favoriten av dom jag lyssnat på är Jag saknar dig mindre och mindre. Jättefin. Lyssnade på den för ett par veckor sen, men ikväll så hamnade jag på en tjej som går i min klass blogg. Och hon hade för ett par veckor sen lagt upp den. Så det var anledningen till att jag började lyssna lite på henne ikväll. För dom som ville veta x) Haha. Om jag skriver lite konstigt så är det för att jag är jävligt trött. Inte sovit mycket i natt eller ja igår natt. :P Så nu är det dags.
Rebecka, jag älskar dig och finns alltid vid din sida! <3









My heart seems to like to be crushed..

Jag hatar känslan när det känns som att man går sönder inuti.
När det känns som att man krossas på mitten.
När man tittar upp mot himlen och undrar hur det varit om man var där bortom molnen.
Hur ska man våga älska igen?
Hur ska man våga öppna sig som man gjorde en gång och blev så sårad?
Hatar när man inte vet varför man gråter.
När man inte vet vad man känner eller vad man vill.
Den där smärtan i bröstet som vägrar försvinna.
När man bara ligger och känner hur ont det gör.
Man vill prata, men ändå så är man så långt från att kunna tänka sig att prata med någon.
Man vill bara att någon ska förstå utan att man behöver säga något.
Jag vet att det är omöjligt, men man kan alltid drömma.




Dag 6 7 & 8

  • Dag 6 Min dag
  • Dag 7 Det här gör mig glad
  • Dag 8 Min favoritlåt just nu

Min dag:
Idag så har jag varit på jobbet. Började kl 7 i morse. Och haft fullt upp hela dagen. Sprungit runt och hjälpt alla osv. Men det är bra att hålla igång så man inte blir så trött. Så nu har jag kommit hem från jobbet för snart en timme sen. Känns verkligen inte som fredag idag, men det är ju en positiv sak! =D

Det här gör mig glad:
Människor som är glada att har humor! Det är verkligen jätteviktigt! Värsta som finns med torra och tråkiga människor. Där är en anledning till att jag trivs så bra på jobbet! Alla där har verkligen humor och vi kan verkligen skratta och ha skit roligt. Tror det är jätteviktigt att man kan det på en arbetsplats. =) Dom senaste dagarna har jag verkligen garvat ihjäl mig på jobbet. Haha! Härliga människor! =D

Min favoritlåt just nu:
Rihanna- Where have you been


Ttyl

Här har vi en rolig människa iaf xD






Jobba jobba jobba!

Hallåjsan! =)



Bloggade aldrig igår, skulle gjort det, men var lite upptagen ;)
Igår så jobbade jag och va hemma och slappade ;) Pratade på msn och hade det trevligt!
Kom hem från jobbet för 45 minuter sen! Kärligt att komma hem. =) Är ganska tungt på jobbet just nu, men det är de värt! Älskar verkligen att vara där nere. Alla som jobbar där och alla vårdtagare är helt underbara! Lovely! =D Just nu sitter jag i köket och glor, vet inte hur jag hamnade här, men aja ;) Ska skriva om dag 6 på den där listan jag har med! Och 7 såklart! Har inte så mycket att berätta för tillfället. Blir inte så mycket att säga när jag jobbar.
Men ni får läsa dag 6 och 7 istället. =)
Hare göttans!! =D
Sexy mama!

Biblioteket!

Hallå där! :)

Sitter just nu i biblioteket i Karlshamn tillsammans med Rebecka. Är helt slut i huvudet..
Var hos syon idag. Var inte så jävla kul. Det är bara problem med att gå lärling, så jag rekommenderar det inte. Tycker det är hur bra som helst att vara ute på praktik, men är ett jäkla jobb att få hopp alla poäng och grejer man ska ha för att kunna läsa vidare. Har inte ens fått information om att jag har Historia? :O Inte Historia A som jag har nu utan någon "vanlig" Historia. Fattar ingenting. Sen så ska jag läsa Svenska B men det är bara massa strul för kan inte läsa med min klass och om jag ska läsa det så måste jag komma in till skolan en daga till. Så jävla drygt är detta så ni anar inte. Var nästan gråtfärdig när jag varit hos syon. För blir så trött på att det ska vara massa problem och sen är jag rädd för att jag inte kommer kunna läsa allt jag vill/ måste så att jag inte kan läsa vidare direkt utan att jag måste läsa ämnen som dom inte kunde trycka in på schemat. Fattar inte varför man gör något som heter lärling när dom inte vet hur dom ska lägga upp det?.
Är fett irriterad på det där så nu slutar jag snacka om det ;)
Ska börja plugga lite till nu innan jag ska ta bussen hem kl sju.
Byebye!

Dag 5

Dag 5. Något som betyder myket för mig


Något som betyder mycket för mig är musik. Jag älskar musik. Det är någonting som man kan lyssna på om man är glad, ledsen, arg eller vad man nu är. Finns musik för alla möjliga "tillstånd" man kan vara i.
Oftast så lyssnar jag på musik som jag kan "känna igen mig i" eller ja som jag kan relatera till. Har alltid älskat musik, men inte som nu. För ett par månader sen så hade jag inget internet hemma i en vecka. Och det var inte jobbigt att inte vara inne på facebook eller något sånt, men det var jobbigt för att jag inte hade musik. Har nästan ingen musik på datan heller utan bara på Spotify. Så kort fattat: JAG ÄLSKAR MUSIK!
Just nu är Rihanna - Where have you been en favorit!

Hahaha rolig video!

http://www.youtube.com/watch?v=lL5Y0ng0uRU&feature=related

Döm mig inte om du inte gått i mina skor.

Varför har människor så lätt att dömma?
Jag kan förstå att dom är skeptiska, men döm mig inte.
Jag vet att jag gjorde fel.
Men är det inte var jag är idag som räcknas?
Att jag inte gör om samma misstag?
Alla gör vi saker vi inte borde någon gång i livet.
Vissa gör stora misstag andra små.
Jag tycker att jag gjorde ett misstag PUNKT.
Jag lärde mig något av det.
Jag ändrade mig.
Och jag står inte på samma punkt i livet som jag gjorde då.
Och jag är stolt och glad att jag inte gör det.
Jag har sett vad det gör med människor som står mig närmast.
Jag har ryckts bort från dom som betydde mest tack vare det.
Jag litar på mig själv när det gäller detta.
Jag vet att jag inte kommer bli så.
Att mina barn aldrig kommer ryckas från mig och få utstå det jag gjort.
Jag vet vem jag är och hur jag vill leva mitt liv och det är långt ifrån så.








Dag 4

Dag 4. Min fobi


Hatar spindlar är allt jag har att säga! Skrev ett långt inlägg men de fucking försvann!!! Så skriver bara att jag hatar spindlar och ökk på dom!





Matlagning!

God dagens! :)


Bloggade aldrig nå mer igår, orkade inte. Var fett trött efter att Rebecka hade varit hos mig. ;) Hon tar kål på mig, haha!¨
Just nu så har jag lunch. I typ en timme till. Har redan haft en timme. SKit tråkigt. Nu börjar snart Rebeckas lektion med. Hon har svenska b och jag har matlagning ;) Låter så töntigt att säga att jag har matlagning x) Men det är ju kul ju! :) Efter det slutar jag. Men ska stanna och plugga med Rebecka. Pallar verkligen inte egentligen. Har bara sovit tre timmar i natt. Hahaha! Sa att jag var jättetrött efter att Rebecka hade gått, men sen så piggnade jag till ;)
Ska gå härifrån nu för deras lektion börjar nu.
Hörs sen!  Byebye! <3


Usch mår inge bra idag.. sängen är lockande..



Jag älskar oss! <3

Rebecka..

Jag önskar att jag kunde förklara hur glad du gör mig.
Så många skratt vi fått tillsammans.
Utan dig hade jag nog inte orkat med allt.
Jag kan aldrig tacka dig nog.
Du vet vem som alltid varit nummer ett.
Tack vare dig behöver jag inte den personen.
Du har fått mig att tänka om så många gånger.
Fått mig att tänka positivt.
Du har stått vid min sida, även om jag gjort fel.
Även om jag svikit dig.
Jag förstår inte vilken tur jag haft som träffat dig.
Om inte våra då varande pojkvänner hade känt varandra, hade vi varit vänner idag då?
Jag vet att jag inte är perfekt, kanske inte en bra vän alla gånger heller..?
Men utan dig.. Jag vet inte vad jag skulle göra.
Och jag tänker inte ta reda på det heller.


Jag älskar dig min fina underbara upp blåsbara haha! =)









Dag 3

Dag 3. En favoritbild på en idol


Jag kan inte dirket säga att jag har någon "idol". Men här kommer någon bild  på olika "kändisar" som jag beundrar osv.

OMG! Har det varit ravefest i mitt rum?!

Hallå alla glada! :)


Vaknade av att Tina kom in i mitt rum och sa "kolla ut!" Och det räcker nog om jag säger att det snöade. Lite för mycket för min smak ;) Nä, men det var faktiskt jättefint, men tycker att det räcker med "vinter" nu. Känns som att den är lite försenad..
Haha, man skulle kunna tro att jag och Rebecka har haft världens fest i mitt rum i helgen! Visst, det var lite stökigt innan hon kom, men inte som nu! Haha! Får ta tag i det nu snart.
Igår kväll gick jag och Rebecka till Olofström! Det var en trevlig promenad förutom att vi utan att överdriva var två istappar som var ute och gick! Det var svin kallt. Vi kände inte ens våra ben.. Usch, men tro mig det var jävligt skönt att komma in i värmen på Vv. På Vv satt vi och snackade med lite trevligt folk. Trevligt att komma från huset lite och träffa folk. Sen gick vi och åt kebabrulle. Mummmma! Men satt och frös hela tiden. Sen såg vi en som inte är så populär av oss. Eller mig iaf :P Haha, vet egentligen inte helt klart varför, men jag har väl mina anledningar antar jag. Efter att vi ätit gick vi tillbaka till Vv och satt där och kollade på Melodifestivalen. Var klart dom två bästa som gick vidare! Bra röstat svenska folket. För en gångs skull höll jag med svenska folket! Haha. Sen träffade vi Jussi. Snackade lite smått och gott med honom sen var det tags att dra sig hem när Vv stängde vid elva. Så vi gick ut till vägen och väntade på Rebeckas pappa. När han kom så skjutsade han hem oss till mig och här hemma satt vi och spelade Gitarr Hero ett tag sen så var det dags för Rebecka att sticka hem. Kände mig jättedum för att jag inte följde henne en bit men var verkligen skit trött och frusen. "/ Förlåt Rebecka! <3
Nä, nu ska jag börja städa rummet! Så det blir klart någon gång. Sen sätta på en maskin tvätt till. :)
Vi hörs senare babys ;)

...

Jag vet inte varför jag skriver.
Jag vet inte vad jag känner.
Det enda jag vet är att jag känner mig värdelös.
Känns som att jag inte kan lyckas med något.
När jag känner att jag har lyckats med något så är det aldrig bra nog.
Hatar när jag känner så här.


Kom och håll mig nära och gör allt bra <3






Dag 2

Dag 2. Mitt favorit minne



Herregud vad svårt. Har massa underbara minnen med många. Så jag kan faktiskt inte välja något. Men många minnen har jag ju med Davve. Eftersom att vi var tillsammans så länge och så. Men har svårt att säga ett favorit minne. Klart att det var något speciellt att förlova sig och det är ju något man aldrig kommer glömma. Och det var jättemysigt. Men ett favorit minne med Davve är nog första gången vi kysstes. Det kanske låter töntigt, men jag hade aldrig känt den känslan förut. Jag blev helt varm i hela kroppen och det kändes som att jag svävade. Men hela den sommaren var helt underbar så svårt att säga, men aa det var iaf två speciella tillfällen i mitt liv som var underbara.
Har faktiskt ett favorit minne om jag tänker på när jag var liten. Jag och mormor var i Egypten. Och det var verkligen något speciellt. Det var så häftigt! Går inte beskriva men vi bodde vid ett "tempel" och i detta så fanns det massa olika saker. Ställen att äta fina middagar på, dansställen, bageri, där man kunde låna små moppar och köra med där inne och massa grejer! Men iaf så älskade jag när mormor eller mamma berättade om sig själva när jag var liten. Och en kväll så var mormor och jag ute och åt och satt och pratade om allt. Jag var inte så stor då, men mormor var den man kunde säga allt till. Och självklart berättade hon inte allt för mig om sitt liv. Men hon berättade jättemycket och jag älskade verkligen att sitta där och lyssna. Och så kommer jag ihåg att jag ville att hon skulle berätta mer om någonting, men då sa hon "Jag lovar att jag berättar det för dig när du blir äldre Ida. Det är inget du behöver veta nu"
Så det var iaf lite. Kan inte säga ett speciellt tillfälle, men men ni får nöja er med detta! =)

Dagen börjar bra..

God eftermiddag!


Vaknade nyss och tänkte att jag skulle gå och ta en dusch medans Rebecka låg i sängen och sov, men sen upptäckte jag ett litet problem... Vattnet har frusit så det kommer inget vatten ur kranen.. Jävla piss vinter! Var jätte törstig när jag vaknade och ser ut som fan själv så hade verkligen behövt duscha. Vet inte vad man gör nu när vattnet frusit.. Tror bara man kan vänta på att det tinar igen, eller? :O ROLIGT i så fall..
Igår var iaf en trevlig kväll! Satt och spelade Gitarr Hero och skrattade och snackade om hur killar funkar egentligen x). Vi kom dock inte fram till något riktigt svar, men iaf ;)
Just nu sitter jag på golvet nedanför sängen och kollar på Rebecka som "sover" haha! Ska nog få liv i henne snart. :) Kanske ta en härlig morgon promenad i solen? :)
Blev aldrig någon promenad igår kväll/natt, vi hade fullt upp att snacka om killar, träning och livet.

Jag älskar dig Rebecka! Du är en underbar människa och utan dig.. Vad hade jag varit då?.. <3




I don´t care

Fuck whoever you want I don't care




Gitarr hero!

God kväll gott folk!


Daniel (Lillebror) Och Rebecka sitter just nu och spelar gitarr hero. Hahaha skit kul och se när Lille förlorar ;) Nä, men jag förlorar också mot Rebecka, men det är inte samma sak x) Haha, nä men det är ju fusk för hon är skit bra! Sen spelar hon ju gitarr med. FUSK FUSK FUSK! Haha!
Jag hejar på Lillebror iaf! ;) Men nu åkte han ut IGEN! ;D
Vet inte vad vi ska göra mer ikväll, men blir väl att spela och snacka massa skit som vi alltid gör. Hehe!
Är sugen på att gå ut och gå, men vet inte vad Sweety tycker om det? :O Ganska kallt ute, men ändå skönt. Känner ofta att jag vill gå ut och gå för att jag är peppad på att gå ner i vikt, men sen är det så tråkigt att gå själv. Är fett irriterad på mig själv för att jag gått upp lite igen efter att jag gick ner 7,5 kilo. Men ska ta tag i det ordentligt efter helgen inget mer fika och sånt på jobbet. För hemma är det inte svårt att hålla sig ifrån sånt, men på jobbet är det de när alla andra fikar och man vet att det finns hela tiden. Men nästa vecka är det slut med det. Sen ska jag iaf börja gå ut och gå/springa några gånger i veckan. Då kommer det nog gå bra. :) Känner att jag varit jätteonyttig denna veckan... Usch mår inte bra när jag tänker på det! Nä, nu ska jag inte snacka mer sånt skit :P
Hörs kanske senare ikväll! Hare gött folket!
Här kommer två bilder. En är från ett par år tillbaka och en för ett par veckor sen, inte så bra bilder att jämföra men iaf.
Nukanske


Ett par år sen

Rebecka is here! =)

Tudellluuu! =)


Rebecka har anlänt! :D Har precis ätit hemmagjord pizza och diskat!
Nu ligger jag i sängen och Rebecka sitter brevid mig och spelar tv spel ;)
Inget olofström ikväll iaf. Kanske imorgon!
Ska spela med Rebecka nu! See you! <3
Rebecka målade mig såhär snyggt när vi skulle på en halloween fest ;)

Dag 1

Dag 1. Ditt fullständiga namn


Jaha, mitt fullständiga namn är väl kanske självklart med tanke på namnet på bloggen. x) Men iaf!
Ida Jenny Marie Berglund heter jag. Vad kan jag säga mer om mitt namn? Har inte det finaste namnet om man säger så, men vet inte vad jag skulle passa att heta annars heller. När jag föddes så hade mamma bestämt att jag skulle heta Jenny som är mitt andranamn, men pappa tyckte att detta var en liten Ida. Så det fick de bli. Hade dock velat heta Jenny istället för Ida, men men vad ska man göra? ;)
Många är ju missnöjd med sina andranamn men det är nog dom jag är "mest" nöjd med. Haha! Marie kommer ifrån min mormor och mamma och moster. Känns bra att ha det efter mormor speciellt. Och Berglund kommer från mammas pappa. Det var nog allt jag kunde säga om det! :)

Tänkte att jag får väl också göra en sån här "Lista"

Dag 01 – Mitt fullständiga namn
Dag 02 – Mitt favoritminne
Dag 03 – Min favoritbild på en idol
Dag 04 – Min fobi
Dag 05 – Något som betyder mycket för mig
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Min favoritlåt just nu
Dag 09 – Min pojkv/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästavän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Denhär veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Dethär vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Snyggaste kändisen
Dag 25 – Bästa konserten
Dag 26 – Dethär saknar jag
Dag 27 – En nyfotad bild på mig
Dag 28 – En låt du avskyr
Dag 29 – Din skola/din klass
Dag 30 – Denhär månaden

Heeeeeeelg! =)

Hejsan tjosan!


Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Skönt! Slutade fyra så har precis kommit hem och satt mig vid datan! Haha, datanörd ;). Pillan kom in nu och sa att jag kanske skulle städa mitt rum i helgen! Mitt svar var: VA?! Tycker du verkligen det? Haha! Behövs verkligen om man säger så. Massa skit överallt. Funderar även på att städa under sängen, för igår hittade jag lite intressanta saker där under när jag tittade. :P
Ikväll kommer förhoppningsvis Rebecka hit! Annars får hon med mig att göra! Hehe. Så passa dig unga dam! ;D
Om hon kommer så ska vi iaf åka in till Olofström och sticka till Vv. Länge sen man var där känns det som. Sen ska jag nog träffa Paula i helgen med! Vi har ett litet hemligt projekt tills nästa vecka. Ingen får veta! Mohaha ;D
Strax så ska jag dammsuga hela huset och iaf börja städa rummet. :) Sen är det bara invänta Rebecka. FÖRHOPPNINGSVIS!!! Eller nej, hon har inget val! ;)
Hörs senare! :)
Någon random bild från jobbet denna veckan.

Snart hem från jobbet!:)


Älskar denna låten, så fin!

Precis över bilden är länken. Eftersom att bloggen inte funkar som den ska så syns inte länken.. :/
http://www.youtube.com/watch?v=32wWqHbIHpw

En sak jag skrev för ett antal månader sen.

Skrev denna för ett antal månader sen. Just då var allt tungt, men jag är så glad att denna tiden ligger bakom mig! Är så otroligt glad att jag inte känner så längre! Livet går vidare, även om man inte tror det.


Hur blev det såhär?

Vad var det som var det avgörande valet för att du skulle lämna mig?

Hur kunde jag missa det.

Det var så självklart.

Chansen till ett bra liv, med den jag älskar.

Nu är det för sent och det går inte att ändra.

Jag får stå mitt kast.... och ramla ner.

Ner i den tomma avgrunden där ingen längre ser.

Där ingen ser ärren på armen, och tårarna som bara trillar ner.

Det finns ingen utväg nu, det är bara se.

Se hur mitt liv har ändrats.

Se hur den jag älskar lämnat och aldrig kommer tillbaks.

Det finns bara saknad kvar.

Det är så mycket som har förändrats i dessa dar.

Från att det var du och jag.

Till att inte längre ha dig kvar.

Det skulle vara du och jag alla dar.

men nu är det för sent för en sån som jag.

Du har din, men jag har inte längre min.

Du var den som var min och jag var den som var din.

Men nu, nu har du din nya.

Och jag hoppas att det är hon som är den, den för dig

Jag försöker att ta mig tillbaks

Tillbaks till den tiden då jag var nöjd med mig själv.

Då jag hade ett liv som var värdigt

Jag önskar jag kunde ändra de,

de som var.

Men jag börjar sakta inse att det här är ditt drag

Du ska veta att vad jag än säger och vad jag än gör så hoppas jag att du en dag hittar ditt svar.






Sov morgon!

Hallå alla ute i stugorna! ;)


Idag så gick jag upp lite över elva! Skönt att sova länge faktiskt. =)
Och när jag gick ut från mitt rum satt Emil i köket och pratade med Tina. Hade inte förväntat mig att se honom sådär på morgonen ;) Haha! Kände mig inte så värst snygg, helt ruffsig i håret och nyvaken :P Men vi drack kaffe och rökte sen sminkade jag mig lite och sen var det dags att gå till jobbet.
På jobbet var det ganska lugnt. Satt och myste med en av vårdtagarna. Jättesöt är hon! Hon somnade på min axel! Pluttan då! =)
Pratade lite med mamma och Rebecka på rasterna. ;)
Slutade nio, så har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Ätit och snackar med Rebecka på skype nu. =) Är väl snart dags att gå och lägga sig. Börjar halv åtta imorgon så kan va skönt att lägga sig i tid och få sova ordentligt. Var drygt på jobbet för vi var typ klara med allt halv åtta så sen dess så gjorde vi typ inget. Bara satt och kollade på tv :P Känndes ganska onödigt att vara där, men men sånt är livet. Trivs iaf jättebra på jobbet! =)
Just nu står jag i källaren och pratar med Rebecka och har precis rökt min sista cigg för idag! Har kommit fram till att jag bara ska röka sex om dagen. Tack vare Rebecka som jag kom fram till detta! Så tackar! ;) Behöver ju spara alla pengar jag kan eftersom att det aldrig räcker en hel månad. Pengarna asså! Så mina pengar är redan slut i princip. Så är det när man har skulder lite överallt x(
Ska gå upp och lägga mig i min sköna säng nu. Eller duscha? Humm värt att fundera på ;)
Byebye! <3

Jobb dag! =)

God kväll god kväll! =)


Började halv åtta i morse. Och ja det finns inte så mycket att säga om jobbet, eftersom att jag inte kan berätta så mycket om vad som händer där. Men var en bra dag. Var inget speciellt som hände så en allmänt lugn och bra dag! =) Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket pratat med Rebecka och legat och kollat på tv3 play. Ville bara slappa idag. Känner inte för att göra något.
Imorgon så börjar jag ett och slutar nio. Så det är skönt att få lite sovmorgon! Men tänkte att jag kanske skulle dammsuga huset innan jag drar till jobbet, men det visar sig. Tina hade tydligen städat idag så vet inte om det behövs? :/
Just nu kollar jag på mammor och minimodeller. Asså jag blir lite irriterad på det här programmet. För det är ju jättemånga mammor som pressar sina döttrar jättemycket och trycker på allderles för hårt. :O Stackars ungar. Är ganska trött så ska nog sova om ett tag.
Ska fråga Davve om han vi följa med ner i källaren och röka. Annars får jag väl ringa Rebecka ;)
Hörs imorgon eller senare! =)
Shit vad länge sen! Hahaha!
Är jag mig lik eller? ;)

RSS 2.0