Natoriska!

Hejsan alla glada och iceglada!<3

Är ni glada? Bra, för det är jag också :P



Idag var vi med klassen på naturhistoriska. Det va sköj. Förutom när vi va på cosmonava! Jag SOV! Det var så otroligt tråkigt så jag vet inte vad. Jag förökte verkligen hålla ögonen öppna, men ice det gick inte. :P:) Men det var skönt att få sova ett tag. Haha :). Sen åkte jag till mamma och pratade lite med henne och sedan tog jag bussen hem.
Och här och nu sitter jag och kollar på Bonde söker fru! :P:P. Måste ju bara se hur det slutar nu asså :P. Har ju kollat lite med Lotta och så nu på onsdagar. Så man måste ju se slutet. :P:) Haha. Har varit en bra dag iaf! Trotts irriterande killar!! Hannah vet nog verkligen vad jag pratar om? Haha. ;(.

Ha det bra människor!<333


 

Jag tänker på dig och önskar att du vore här!


Ingen kommer någonsin att förstå hur ont det gör i mig

Att veta att jag aldrig mer kommer få se dig.</3




Lördags trött!<3

Hejhej!<3




Idag har jag inte gjort någonting! Vaknade ungefär vid tio och när jag kom upp hade Andreas gjort värsta frukosten =) Gulligt! ;). Sen så kom William, Kenneth och Rogge. För jag och Andreas skulle passa William tills Lotta occh Tomas kom hem. För igår så var dom på julbord och sov över där. Så dom skulle komma hem vid elva tolv, vilket dom också gjorde. =) Sen har det inte hänt någonting. Skulle behöva plugga lite sen, men lust har jag inte! :P
Ikväll så ska vi antagligen kolla på flickan som lekte med elden med familjen =)=)<3. Jag har ju redan kollat på den, men det har inte restan av familjen och jag tyckte den var bra så jag kan gärna se den igen. Sen vet jag inte så mycket mer vad som kommer hända. Ska ut och gå sen iaf och plugga. humm! ;)

 

Love And Peace





Press!<3

Hejhej!<3

Just nu sitter jag och kollar på tv. Var i Enköping efter skolan för att Lotta skulle hämta sin bil hos några som hade lagat lite små saker på den. Så Jag, Andreas, Lotta och Tomas åkte till Enköping och efter att vi hämtat bilen åkte vi och åt pizza och sallan osv. Det var trevligt.
Sen vi kom hem har jag bara skrivit lite på träningsdagboken som vi har på idrotten. Sen har jag bara kollat på tv eftersom att vi kom hem så pass sent. Efter att jag kollat klart på tv så ska jag gå in på rummet och skriva på engelskan som Davve ska få hjälpa mig med. =) Jättebra!
Imorgon så ska jag bara hem och plugga med tanke på att vi har engelska redovisning, svenska redovisning, spanska redovisning och matte prov på fredag. Så det är bara hem och göra läxorna tyvärr. :(
Hare så bra mina kära vänner!<333
Vill bara säga att jag älskar dig älskling!<333




RSS 2.0