SO prov! <3

Godkväll!<3

Idag hade vi SO prov på Islam som jag sa att vi skulle ha. Det fick bra, men ändå inte. Vi fick ett jättestort papper och där skulle vi skriva allt vi kunde om Islam. KUL! Hur fan ska man komma ihåg allt? Vi fick några punkter som stod på tavlan, men det va inte många. och det va inte detaljerat. Det stod ex: Muhammed, Högtider och ja ni fattar. ;). Så jag kom på att jag gjömde skriva en del, men sen hade vi inte tid att skiva mer för att vi började nästa lektion och vi skulle ha lunch. Så jag skrev i slutet att jag vill komplitera det sen om det inte räcker. För det som var ännu mer störande var att jag verkligen kunde det här provet, men som sagt det är ju såå svårt att komma ihåg allt. Har ju inget super minne direkt. :P:(.
Annars har dagen varit bra! Trvligt folk och så vidare. Efter skolan åkte jag och Hannah hem till henne. Vi pratade, vofflade mitt hår och åt bläbärspaj :):). Det var trevligt. Sen gick jag hem till mamma en stund och pratade lite och kollade på Unga mödrar. Sen så kom Lotta och hämtade mig vid vägen vid Idealbyn för hon skulle ändå hem från jobbet så då kunde hon lika gärna åka förbi och hämta mig :P:).
Nu måste jag skynda mig för batteriet på datan börjar ta slut och jag orkar inte sätta i sladden och så börjar Mammas pojkar snart och jag håller på på facebook så jag måste tyvärr gå nu, men hare så bra alla där ute.

Pussar och Kramar IdaJennyMarieBerglund.Blogg.Se



Irriterad.

Hejsan alla glada och ledsna!=)<3




Har precis kommit hem från skolan. Det har varit en okej dag. Har varit lite irriterad under dagen, men det har ända varit en bra dag. Har bara stört mig på vissa personer så jag har inte varit irriterad på allt och alla om ni förstår vad jag menar? :P Va verkligen jättetrött när jag satt på bussen på väg hem. Va verkligen nära på att somna och det har jag dåliga minnen av, att sova på en buss alltså. Har hänt att jag åkte förbi min busstation och det var inte så kul vill jag lova. :P Haha. Men det var jätteirriterande att nu när jag satt på bussen så strulade Comviq så man kunde inte messa och skit. Jobbigt värre för dagens ungdommar när dom inte har tillgång till social kontakt via en mobil ;):).
Nu ikväll så ska jag plugga till SO provet imorgon som handlar om Islam. Vi har bara jobbat med det i en och en halv vecka! Lite för lite tid faktiskt enligt mig ;(. Sen ska jag bara umgås med Andreas och Lotta och prata med Davve senare ikväll. Kanske ska vara lite snäll och till och med kolla på Bonde söker fru med Lotta :P:P Haha. Man har sina snälla stunder. =)=) Haha. Men helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig och sova.

Nej nu ska jag gå och syssa :P:) Hej med er =)





Besök

Hej hej =)

När jag vaknade så var Tina och Billy här och så klart deras lillkille. Sen så sov ju Kattis här igår med lilla flörtiga Felix så det var full fart här med små barn och prat. Trevligt. =) Mamma ringde och väckte mig och vi pratade ganska länge. Inna jag gick upp och hälsade på våra besökare så gick jag och duschade för jag var inte såå snygg om man säger så. :P Inte för att jag vet om jag är så snygg nu heller, men bättre känns det iaf.
Igår så åkte ju Eddie ut från Idol som jag anade. Och om jag får säga vad jag tror så kommer Reza stå på tur. Men, men vi får se =). Idag vet jag inte rikctigt vad jag ska göra. Skulle behöva plugga, men hur kul är det på en skala? Men det är ju ett måste tyvärr. Lotta och Kattis skulle tydligen till Bålsa, men vet inte om jag ska med. Jag känner mig såå rastlös när jag bara sitter hemma asså. Nu är jag ju iaf på bättringsvägen med min förkylning. Känner mig mycket bättre faktiskt. SKÖNT!=). Och då känner jag mig ännu mer rastlös när jag känner mig ganska frisk och då så finns det inget att göra föruttom att plugga. Inte kul. Men Kattis och Felix är kvar iaf. =)
Imorgon så ska jag till mamma som vanligt. Det ska bli nice. =). Men längtar dock inte till  skolan..  Men det är bara stå ut och se glad ut:P det är ju inte så långt kvar tills Jul- lovet =)=)<3

Ni får ha en så bra dag så härs vi snart igen =)=)<33

 

 

 


Nice kväll!<3

Godkväll!=)<3

Nu har Lotta, jag och Kattis ätit middag. Vi åt potatis i ugn och kött. Det var gott. Nu har jag gjort äppelkaka så vi ska snart gå och kolla på Idol. =) Nice! Så ska vi se vem som åker ut ikväll.. Humm.. Alla är ju bra asså satt det blir svårt för tittarna. Men jag antar att Eddie åker ut. Han har varit bra, men han börjar bli ganska dåligt nu i slutet faktiskt. Synd!
Men Jag är fortfarande sjuk. Svettas, nyser, hostar och allt möjligt. Såå roligt! Inte!! :P. 
Kattis lilla bebis är här också såklart, men gjömde säga det. :P=). Och han är förälskad i mig. Sitter och stirrar och skrattar och sötar sig =)=). Så vem vet jag kanske bedrar Davve :P:P Hahaha men en liten bebe ;)


Ha en trevlig kväll gott folk! =)=)



Sjuk!

Hejsan! Host host! ;)


Idag så är jag väldigt sjuk! Jätteförkyld! Snorig, ont i halsen,  ont i kroppen och en jäkla hosta! Såå tråkigt asså.. Så idag ska jag bara ligga i sängen och ta det lugnt. Och hoppas på att jag blir frisk tills på söndag åt minstonde. Det är ju så tråkigt att vara sjuk. Sen så måste jag ju plugga också eftersom att jag missar saker i skolan nu när jag är sjuk. Jättetråkigt! Sen har jag SO prov på torsdag, SV artikel till på onsdag, sen så har jag matte att göra eftersom att jag va borta i måndags och så försov jag mig i onsdags. Vi har ju också fått en ENG- upppgift som jag måste ta reda på fakta om. Så jag har lite att göra som ni ser. =) ^^.
Just nu är Lotta och kollar på en lägenhet i Idealbyn =). Som vi ska flytta till. Så nu vet alla det. Jag ska flytta till Idelabyn. =)=). Det ska bli skönt. För ibland kan man känna sig ganska fast här ute. :P Haha.
Nu ska jag fortsätta vila míg.

Puss på er!<3333

 


RSS 2.0