...

Ibland undrar jag om jag gör ett misstag som stannar här. Ibland känns det så. Varför är jag här? Varför kom jag ens hit från början? Hur kunde jag vara så dum.. Vad har jag här? Jag är så jävla trött på att vara ensam. Jag menar inte för att jag inte har någon kille, utan bara ensam. Förut hade jag iaf min familj. Men nu..
Jag vill bara att allt ska vara bra. Att allt ska kännas bra. Det borde kännas bra. Jag har fått lägenhet och sommarjobb. Precis det som jag önskade. Jag borde må bra.
Sa en gång till Linnea att jag inte fattar varför jag mår dåligt när allt börjar lösa sig och då sa hon att ibland så kommer allt efteråt. Allt jobbigt. Och kanske är det så. Jag vet inte. Jag har bara försökt att vara stark. Men att vara stark brukar inte vara bra när det gäller mig. Visst, jag kan vara jävligt stark, men efteråt när allt är över så kan allt kännas så jobbigt. Och kanske är det de som händer nu.
 
Det finns många som jag är så rädd att förlora. Men ibland undrar jag om det är någon som är rädd att förlora mig? Ibland får man liksom den känslan. Och ja, den känslan har jag nu. Jag är faktiskt rädd för att känna så. Det brukar inte sluta bra..
Tror jag går ut och bara försvinner. Iaf ett tag..

Jag har inte varit den

Jag har inte varit den bästa.
Jag har gjor många fel.
Hur ska jag släppa det?
Det var så länge sen, men ändå kan jag inte förlåta mig själv.
Du gav mig allt och lite till.
Och jag bara kastade bort det.
Det var så mycket lättare att skylla allt på dig.
Jag sökte aldrig längre än så.
Visst, du svek mig och sårade mig många gånger, men mycket var inte ditt fel.
Som jag sa.
Skillnaden är att du visste att du gjorde fel, men det gjorde inte jag.
Frågan är vad som är värst?
Att veta att man gör fel, men ändå göra om det om och om igen.
Eller att inte veta det?
Hur kunde jag vara så, så som jag var då?
Har inte fattat hur jag var.
Men nu gör jag.
Jag är så ledsen för allt jag gjort.
Att jag hindrade dig från så mycket.
När du tänker på mig, tänker du då på allt kul vi haft?
Eller kommer du bara ihåg dom dåliga stunderna?
Jag vill inte ha dig.
Jag vill bara att vi ska kunna ha allt kul som vi hade förut.
Hur ska jag våga gå in i ett förhållande igen?
Tänk om jag gör samma misstag igen.
Jag skulle göra vad som helst för att ta tillbaka allt.
Hade det inte varit för mig kanske det aldrig blivit som det blivit.
Det finns så mycket att säga, men jag kan inte säga det till dig.
Jag kan inte se dig i ögonen och säga allt jag vill.
Inte utan att gråta.
 
 
 
 

Ledig hela helgen

Hallå! :)
 
 
Ursäkta för dålig uppdatering! Men ja som ni vet så bor jag hos Anne nu och hon har inte trådlöst internet och sedan har jag jobbat hela veckan så har faktiskt inte haft mycket tid över.
Jobbat en del kvällar osv och känns faktiskt jättebra på Perennagården. :) Trivs verkligen!
Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv dessa dagarna. Förutom att jag nu bor hos Anne tills 1/8 :) Kan inte tacka dig nog Anne! ♥
 
Idag är jag ledig. Ledig hela helgen faktiskt. Men sedan har jag två jobbhelger framför mig. Men hör och häpna men har inte ens tänkt tanken på att inte gå till jobbet. Och det är inte riktigt likt mig. När jag var på Jemsegården och gick i skolan så fick jag verkligen tvinga upp mig själv varje dag. Inte för att jag inte trivdes på Jemsegården eller i skolan utan ja hade liksom ingen ork. Men nu känns det verkligen jättebra. Hoppas att jag kommit till en vändpunkt!
Hade velat hitta på något idag när jag är ledig, men Rebecka verkar vara på tråkhumör och får inte tag i någon eftersom att jag inte har pengar på mobilen, och dom jag vill få tag på är såklart inte inne på datorn. Suck! Verkar bli en dag då man sitter hemma i sin ensamhet. Anne ska nämligen jobba och sedan iväg på festligheter.
 
Tänkte på en sak. Undra hur många "hem" jag haft i mitt liv egentligen. Alltid dragits mellan flera hem. Hemma- mamma, hemma-mormor, hemma-Lotta, hemma-Davve, hemma-Mimmi &Rebecka,  hemma-Anne osv. Ska bli skönt att verkligen ha ett hem! Ett hem som är mitt. Och som jag ver att jag allid kommer ha. Ingen som inte vill ha en där eller ingen som plötsligt dör eller något sånt som det varit.
 
Haha, kom just att tänka på att jag kanske bara sitter hemma idag och går och köper något gått och bara myser, men sen kom jag på att det inte finns någon affär runt hörnet direkt. Tar närare en timme att gå fram och tillbaka till byn. Det pallar jag inte! Haha!
 
Nä, nu ska jag fortsätta göra ingenting! Hare fint! Hoppas ni har roligare än mig. ;)
 
 
 
 

Inget internet direkt

Hallå! Tänkte bara uppdatera er om att jag inte har något internet. Eller jo, men bara ibland. Så därför skriver jag inte!

Ha det fint så hörs vi!


Det löste sig trotts allt. Men det gör det väl alltid på ett eller annat sätt?

Hej stalkers! ;)
 
 
Löste sig med försäkringskassan! Kommer på onsdag. :) Inte för att jag kommer ha nå nämnvärt med pengar kvar när jag betalt Mimmi och köpt busskort, men iaf. 
Åker till Olofström imorgon och "flyttar in" hos Anne. Ska även skriva på kontrakt på lägenheten tillsammans med Mimmi. Hon är verkligen en klippa! Vad fan hade jag gjort utan henne? För det första har hon gett mig tak över huvudet och försett mig med allt jag behöver i fyra månader och sen ställer hon upp på detta med!? Hade det inte varit för henne kanske dessa månaderna av kämpande med bidrag, soc och lägenhet varit förgäves. ♥
 
 
Somnade en stund förut. Man blir lite trött av att jobba ändå. Hehe. 
Gissa vad jag börjat kolla på igen? One tree hill. Från början! Haha, ni måste tro att jag är efterbliven, men älskar älskar älskar verkligen den serien. Och dessutom är det bra tidsfördriv! Haha! 
 
 
Nä, nu ska jag inte "störa" er mer utan gå ut och sätta mig i regnet och kolla på One tree hill och ta en cigg! :) 
 
 

Försäkringskassan är kass!

Hej! :)
 
 

Varit på jobbet idag. Gick bra! Man känner att man börjar komma in i det nu. Så idag var första dagen som vikarie. Nice! :) 
När jag slutade jobba så gick jag runt lite i affärer och kollade. Så gick jag även till bankomaten för underhållet kommer ju idag, men tror ni jag hade fått några pengar? Nej! Alltid när man var liten så fick man höra att försäkringskassan var så jäkla dålig och nu förstår man vad dom vuxna menade. Blir så trött på att man ska behöva ringa och säga "hallå jag skulle fått pengar idag". Var likadant med inackorderingsstödet förra månaden. Suck för sånt skit. Mamma ringer till dom nu iaf, men antagligen måste jag ringa själv. Men hon skulle be dom ringa mig i så fall. Är ju faktiskt jävligt viktigt att jag får dom pengarna eftersom att jag skulle köpa busskort så jag kan komma till jobbet för dom! Annars är det kört! Åh, vad frustrerande! 
Nu ska jag bara vänta på att mamma ska ringa och berätta vad dom sagt, men under tiden ska jag nog gå ut och ta ett bloss! 
 
Hörs senare! <3
 
 

Ont i huvudet

Hej!
 
 
Inte gjort mycket mer än när jag skrev sist. Tog ett bad och så. Sen bara snackat på datan och kollar på film. Börjar få riktigt ont i huvudet nu med. Förstår inte hur man kan få det när man ligger i ett mörkt rum med fönstret öppet. Och inte antränger sig liksom. Aja. Kollade på blocket efter bäddsoffor. Hittade en snygg faktiskt en sån som jag vill ha men frågan är om den får plats? Ja, det borde den. Men han som har den lär ju inte kunna hålla den till 1/8 direkt. Surt!! Men jaja, kommer väl fler tillfällen! 
Imorgon ska jag jobba från sju till halv tre. Och har inte bestämt mig om jag åker till Olofström imorgon eller på tisdag. Vi får se imorgon  helt enkelt. 
Har verkligen regnat konstant här hela dagen! Helt sjukt. Kan ju tro att det är höst! 
 
Nä, nu ska jag väl sova lite kanske. Iaf försöka så jag slipper denna huvudvärken..
 
 

Regnet det bara öser ner

Ja, det verkar ju inte vilja sluta regna! Jäkla skit väder. Regnat hela dan verkligen. Sånna här dagar har man ingen lust att göra någonting. Så idag har jag bara legat i sängen och kollat på skäck film och snackat med folk på datan. Dock inga bra filmer direkt. Åhh! Är så uttråkad. Antagligen så kommer jag bara ligga inne hela dan och kolla film. Finns inte mycket mer att göra.
Ska nog gå och ta ett varmt och skönt bad snart iaf. Haha, då har jag iaf något att göra! ;) 
 
Vi hörs! <3
 

Kolla skräckfilm själv..

Jaa, det är sant! Kollar faktisk på skräckfilm själv. Gick faktiskt bra! ;) Så bra att jag faktiskt vågar gå ut och röka själv efter detta inlägget! Haha! Nä, men den var mest äcklig. Inget direkt sådär så man hoppar till och skriker. 
Åhh, såg just en video på fb på Hannah som några av er säkert vet vem det är. En "gammal" vän från "Stockholm". Hon är ute på krogen iaf och blev så satans sugen på att gå ut. Är så jävla kul! Haha, vet inte om jag inbillade mig igår eller vad det var men innan Rebecka och jag åkte till Emilija så skulle jag iväg och köpa cigg. Så vi går dit ställer oss i kö och när det är min tur så verkligen tittar han som står i kassan (turk) på mig som att han aldrig sett en tjej förut. Fattade ingenting och stod där och ba jaaha, vill du kolla mitt id-kort eller? Han ba nee nee och gav mig tillslut ciggen med värdens smile! Hahaha! När vi kom ut så frågade jag Rebecka vad fan som hände där inne och hon tippade på att han tyckte jag såg lite bra ut ;) Men fick så konstig känsla när han glodde sådär! Har varit med om "turkar" som stirrat förut, men det var något konstigt med honom.... :O Aa, sen gick vi runt hörnan och då inser jag att jag inte har någon tändare. Så ser jag att det står ett par killar längre fram så jag säger till Rebecka att hon ska fråga dom efter tändare, men hon tyckte jag skulle göra det så jag tänkte "Okej då! För denna gången!" Och det första dom gör är att börja "ragga" haha! Rebeckas kommentar när vi gått därifrån "Du kanske skulle ha på dig grön ögonskugga lite oftare" Hahaha! Och vill bara säga det så ingen tar illa upp: Jag har inget emot "turkar", men dom har liksom en förmåga att ragga på mig och därför punkterar jag att denna med var det. Så ta inte illa upp!
Fick ett telefonsamtal förra veckan angående vad jag skriver på min blogg. Och att "jag bör tänka mig för." Tänker inte säga vem som ringde för då kanske jag inte "tänker" mig för.. Suck säger jag bara. Fattade verkligen ingenting när personen ringde. Men nu ska jag säga det här på bloggen så alla vet det så har jag varit tydlig så att ingen missuppfattar mig. Jag trodde att jag hade fått jobb på Brännagården i Olofström, MEN jag hörde fel för det var Perennagården i Karlshamn. Uttalas exakt likadant fast med P istället för B. Så nu vet alla det. Så nu kanske man slipper få fler samtal om en sådan sak. Liksom ursäkta alla kan höra fel? 
 
Nä, nu ska jag inte älta det mer. Ska ut och ta en cigg nu och kolla skräckfilm! Eller... vågar man göra det ute? Menar.. det är ju mörkt?... Hehe..
Mm det är mörkt här..

Hemma igen efter midsommarfirande!

Tja! :)
 
 
Har kommit hem från Emilija nu! Var ju som sagt där igår och firade midsommar. Kom dit vid halv nio ungefär. Och från början var man helt taggad, men dog ut ganska snabbt. Vet inte varför. Folk började bli trötta och några gick och fiskade så ja. Men åt iaf jordgubbar och glass senare på kvällen. Åh, åt tårta med! Gott! :) Sen var det dags för att gå och lägga sig. 
Dom bor verkligen jättefint. Väldigt avskiljt, men as fin trädgård och ja jättefint! :) 
Nu har vi städat rummet! Duktiga tjejer vi! :) 
Så nu är det kanske dagst att gå ut och ta ett bloss. Sen äta hemmagjord pytt! 
 
Hoppas ni hade en jättefin midsommar alla! :)
 
 

Börjar känna mig klar för en fin kväll!

Hej hej! :)
 
 
Nu har jag sminkat mig och fått på en del av de kläder jag ska ha ;) SÅ nu inväntas bara lite mat och sedan är det väl dags att börja röra på sig! :) Hoppas på en fin kväll! 
Har nog aldrig varit så taggad inför att sitta på en fest och vara nyckter ;) Haha!
 
 
Puss!!
 
 

Midsommar och en speciell dag 22/7

Hello! :)
 
 
Bloggade aldrig igår. Gjorde inget speciellt förutom att jobba så fanns inte så mycket att säga. 
Idag är det midsommar! Så hoppas alla får en bra dag/kväll/natt! :) 
Jag, Rebecka och Richard åker antagligen till ljusaryd. Hem till Erik och Emilija! :) Ska vara lite annat folk där med så det blir nog trevligt. :) Men först ska vi äta lite här hemma med Rebeckas mormor och sedan Mimmi och Totte. Och antagligen så sover vi i ljusaryd. Så kommer hem imorgon. 
Idag är det fyra år sen jag och mitt ex blev tillsammans. Och tre år sen vi förlovade oss. Tror att denna dagen alltid kommer vara speciell för mig även om jag träffar någon annan eller inte. Många tycker att det är töntigt eller onödigt att förlova sig och speciellt när man är så ung. Men jag ser inget negativt med det. Är glad att jag gjorde det. Ångrar det inte alls. Det var helt rätt. Rätt person, rätt ställe och rätt allt liksom. Visst, förändras saker men då var det rätt. Och man ska aldrig ångra något man en gång velat eller tyckt var rätt. Så det gör jag inte. :) 
Börjar sakna att ha någon liten pojke och gosa med. :) Eller börjar och börjar, men ja. ;) 
 
Nä, nu ska jag väl börja sminka mig lite och så :)
Ha en fin dag allihoppa! <3
 
 
 

Midsommar kvittar mig

God kväll! :)
 
 
Varit hemma hos Amanda. Drack lite kaffe och snackade om midsommar. Ingen aning om vad som händer då egentligen. Och för mig kvittar det faktisktHar endå inga pengar och ska ändå inte dricka så för mig kvittar det. Rebecka kommer antagligen hem imorgon. Lilla snuttan! Inte träffat henne sen i måndags! Herregud! ;) Lägesen det var så länge mellan vi träffades haha! 
Just nu ligger jag i sängen och ska fortsätta fördriva tiden med att kolla på gamla Bb avsnitt. Ska även unna mig att ta en bulle och en cola :) 
Ska upp sex imorgon och duscha och sånt innan jag drar till jobbet. Jobbar från sju till tre. Kommer nog gå bra. :) 
Nä, ni får ha en bra kväll! :)
 
 
PUSS!
 

Inte bra!!

God morgon! Eller nej juste det är ju kväll!
 
 

Ja, jag somnade ju såklart! Låg och kollade på gamla Bb avsnitt för man kommer ju knappt ihåg hur det var i början. Och när jag vaknade fick jag värsta paniken. Trodde nämligen att det var morgon. Och jag börjar ju sju imorgon bitti så trödde jag hade försvovit mig. Usch! Hatar när när man somnar på eftermiddagen och sedan vaknar och tror att det är morgon. Så vaknade typ sju halv åtta. Lycka till och sova i natt! Åh! Jaja, vad gör man liksom? 
Ringde iaf och sa ja till lägenheten. Så ska åka och skriva på den nästa vecka! :) Och flytta in 1/8 :D Så jävla kul! Men är fett nervös! För pengar och allt sånt. 
I sommar när jag jobbat klart ska jag se hur mycket det blir och eventuelt göra en tatuering. :) Velat det länge nu. Men skulle behöva någon som kan rita som ritar upp den till mig. För vet inte riktigt vad eller hur jag vill ha det. Vill ha något som står för mormor. Något hjärta, banderoll, kort (kortlek) och något fint. Men om jag inte hittar någon som vill hjälpa mig så får jag ta något annat. Åh vad jag längtar tills jag får mina pengar för sommarjobbet och flyttar! :)
 
Kommer ni ihåg denna bilden? Hade en blogglista och då skrev jag att jag ville ha en egen lägenhet och nu ska jag äntligen få det! Underbart! :)

Låt folk får vara som dom vill?!

Ibland blir jag så trött på människors beteende. Är så trött på att man "måste" se ut på ett speciellt sätt eller vara på ett speciellt sätt. Varför kan man inte bara få vara som man vill utan att alla ska kommentera det? Har man inget bra att säga tycker jag man kan hålla det för sig själv. Varför ska man inte kunna ha dreads som svensk och leva som en som tillhör Rastafari? Eller något annat. Detta var bara ett exempel för att det är detta jag reagerade på. Okej, alla behöver inte tycka att det är snyggt att ha dreads och skägg kanske, men man måste väl ändå kunna acceptera det? Och inte behöva slänga någon onödig kommentar. Varför ska man kommentera det som att det skulle vara något fel och negativt? Man ska var som man vill. Om det gör en lycklig och man trivs med det så varför inte? Jag kan också kommentera någons utseende, men är det något negativt så håller jag det för mig själv. Varför gå runt och sprida dåliga vibbar? Tycker att man ska lära av dom som vågar sticka ut istället. Dom står iaf för vilka dom är! Hur många har inte provat ett klädesplagg och tyckt att det varit snyggt, men inte "vågat" ha det för att man är rädd för vad andra ska tycka?  Ganska många skulle jag tro. Önskar att alla bara kunde skita i vad folk tycker och vara som dom vill. Och att folk skulle acceptera det. 
Jag kan erkänna att när jag var tillsammans med mitt ex Davve så sa han i flera års tid att han ville skaffa dreads osv. Och jag sa nej direkt! Men efter ett tag så insåg jag att jag vill inte var den flickvännen som stoppar min kille från att vara som han vill. Men där kom den tanken även för mig. Vad ska alla tycka? Men sen så tänkte jag bara "jag skiter i vad alla tycker." Han var ju ändå samma person som innan och jag skulle självklart älska honom lika mycket med dreadsen som utan. Jag anser att man blir kär i en persons inre och inte yttre. Självklart är utsidan också viktig, men till viss del. Utsidan är bara ett "skal". Men visst har man hört dåliga saker om hans utseende. Som tex han ser ut som en knarkare osv. Okej, ja det kanske han gör i folks ögon. Men tycker inte man ska dömma någon över personens yttre. Ibland kan jag tänka att fan vad synd att den personen gör så med sitt utseende, han/hon hade varit så mycket finare utan det. Men som sagt man ska vara som man själv vill och själv trivs med! 
 
Kände att jag bara var tvungen att få ur mig detta. 
Ha en fortsatt bra dag! :)
 
 
 
 

Förflyttningsteknik!

God dag!
 
 

Varit på förflyttningsteknik från nio och kom hem för en liten stund sen. Skönt att det var här i stan iaf! :)
Idag ska jag ringa till Olofströmshus och säga ja till lägenheten och sedan ringa till Olofströmskraft och höra om jag behöver någon som står som borgernär där med. Hoppas inte. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Bara ta det lugnt antar jag. Bäst att passa på för sen blir det jobb resten av sommaren. Dock har man ju lediga dagar där med, men ja :)
Känner mig så jävla stark! Har nog inte mått såhär bra på länge. Mins inte ens när jag grät sist och det måste ju vara ett bra tecken? :) Ja, förutom igår, men det var ju glädjetårar! Hehe! 
Ensam hemma hela eftermiddagen. Skönt! Sitter i köket och har musiken på högsta volym på datan. As nice! :) 
 
Nä, nu ska jag väl hitta på något. Äta kanske? 
 
 

Lägenhetsvisning och introdag på sommarjobbet

Hallåjsan! :)
 
 
 

Var och kollade på lägenheten idag! Den var väldigt liten, och lite sliten om man säger så. Någon fläck på golvet osv, men endå helt okej om man målar och fixar till den lite! Så ja, bestämde mig för att jag skulle ta den! När jag kom hem ringde jag till Olofströms hus och sa att jag ville ha den. Och gissa vad dom säger då? "Du behöver en borgenär!" För att jag inte har en "fast" inkomst från ett fast arbete. När jag la på så kände jag bara Jaha, jag visste väl att det var för bra för att vara sant. För jag känner ingen som skulle ställa upp på det i min släkt osv. Ringde till mamma och berättade och gick ut och tog en cigg för att lugna ner mig lite. Var så jävla besviken. Kommer in och då ropar Mimmi på mig. Och vad säger hon? Jo, att hon ställer sig som borgernär!!!! :D:D:D:D Asså den känslan. Började stor lipa och mamma frågade i luren" Vad är det Ida? Vad sa hon?" Fy fan vad glad jag blev. Inte många som fått mig att gråta av lycka ska jag bara tala om. Helt sjukt! Kan inte tacka dig tillräckligt Mimmi. Allt ni gjort för mig är oförglömligt! ♥
Sen var det dags att förbereda sig för jobbet så gick och duscha och fortsatte böla ;) Och sprang sedan till jobbet. Träffade chefen och skrev på kontrakt osv. Och ja, kan inte annat än säg att dagen varit bra! Bra personal bra vårdtagare och ja! :) 
Nu ska jag bara gå ut och sätta mig och ta en välförtjänt cigg och förbereda mig för förflyttningsteknik imorgon 9:00 till12:00 sen sova! 
 
 
 
 
 

Lägenhetsvisning och introdag på sommarjobbet


Lägenhetsvisning!

Hallå! :)


Just nu så sitter jag på bussen och är snart framme i Olofström. Ska ju nämligen kolla på lägenhet idag kl 10:00 As grymt! 
Berättar hur det gått när jag kommer hem igen! Bye bye! :)



Blandade känslor

Tjo! :)



Idag var jag på infomöte om sommarjobbet. Och allt därtill. Var helt okej. Dock så fick man ont i kroppen av att sitta på en stol rakt upp och ner. Sen somnade jag också! Haha, hoppas ingen såg/ hörde mig! :P Var skönt att komma hem iaf! :) Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och kollat på OTH. :) Älskar den serien!
Ja, som ni säkert såg i förra inlägget så är det fem år sen min mormor dog idag. Känns tungt. Tror ingen kan förstå vilken speciell relation jag hade till min mormor. Hon var en blandning av en mamma, en mormor och en bästavän. Och allt de förlorade jag på en gång. Tror aldrig att jag kommer sluta få tårar i ögonen av att tänka på det hemska som hände henne. För er som inte vet så fick hon Stroke. Ungefär sex stycken. Jag har varit med om mycket i mitt liv, och detta var en av dom värsta sakerna. Att se någon man älskar över allt annat sakta tas ifrån en. Se livet försvinna ur någons ögon. Det går inte beskriva.
Men idag är det också fyra år sen jag träffade Davve och insåg att jag var kär i honom. Så den 18 Juni är både bra och dålig. Haha, mest dålig kanske eftersom att Davve och jag inte är tillsammans längre? ;) Haha, nä men jag trivs faktiskt bra med det. Det har tagit lång tid att släppa honom. Det har det verkligen, men jag ser honom inte alls som jag gjorde bara för någon månad sen. Jag kommer alltid ha ett speciellt band till honom och antagligen alltid tycka om honom vad han än gör. Men mer än så är det inte. :)
Ikväll har jag suttit och kollat på ritningen på lägenheten jag ska kolla på imorgon. Den är jävligt liten 29m2 om man ska vara mer exakt. Synd att den är så liten, så mycket jag vill göra eller ja ha i den. Hehe. Har suttit och ritat lite på paint hur jag tror att det skulle bli bra att ha det. Men vi får se imorgon. :) Längtar!
Nu ska jag gå och ta en dusch och fortsätta kolla på OTH. :)
Ha en fin kväll! :)

Idag ägnar jag en extra tanke till min älskade mormor

Idag är det fem år sen du lämnade oss.
Klockan kvart över tre tog du ditt sista andetag.
Kan inte förstå att det gått fem år.
Känns som det var igår jag såg dig för sista gången.
Jag kommer aldrig att glömma den gången.
Jag visste att det var sista gången jag skulle få se dig i liv.
Du låg där och sov.
Så lugnt och skönt.
Jag kysste din panna och viskade i ditt öra hur mycket jag älskade dig och att du var den bästa av dom alla.
Ungefär vid denna tiden för fem år sen satt jag på sängkanten och höll din hand.
Du var så kall.
Du var borta för alltid och det gjorde så ont.
Jag var bara tretton år då.
Det var så länge sen, men ändå inte.
Livet är så orättvist.
Du förtjänade så mycket mer.
Du var bara 62 år gammal.
Det är ingen ålder.
Ingen tillräcklig ålder för att dö.
Jag hoppas att jag gör dig stolt.
Det är det enda som betyder något.
Jag älskar dig, föralltid. ♥




Vilken slapp dag!

Hejsan era nattugglor! :)



Idag har det verkligen varit en riktig slapp dag. Inte gjort ett skit ärligt talat. Och det har varit så skönt ska ni veta. :)
Kollat klart på Pb nu :( Lipsillen bölade ju såklart. ;( Kollat på filmen med. Dock så ska man se filmen innan man ser sista avsnittet. Men det är skit samma har redan kollat på Pb en gång ;) Och nu ba jaha, vad gör man nu med sitt liv? Haha! Hatar när man kollat klart på serier. Men dock ska ska jag kolla på sista säsongen av One Tree Hill! :) Som jag har längtat efter den! :) Efter att den är slut så har jag inget liv. Först tar Bb slut sen Pb och sen kommer One Tree Hill ta slut. Det är inte rättvist! :P
Nä, ut och ta ett bloss sen kolla på OTH. Sen sova. Imorgon ska man på introduktionsmöte från 8:00-16:00

En bra dag igår!

Hallå! :)



Igår stack jag och Rebecka till Olofström för att kolla på skejttävlingen och lite band som skulle spela. Var även uppe på Vv och hälsade på. As länge sen vi var där! var ganska tråkigt, men endå kul. ;) Stack därifrån vid tjugo i nio. Tog bussen hem och började dricka för att sedan dra ut på krogen. Var jättetrevligt när vi satt och snackade ut och drack. Vi "rensade" luften lite, även om det inte var någon allvarligt, men älskar att det är så lätt att "resa luften" med Rebecka. Med många andra kan det vara lite knepigt. Efter att vi suttit där ute i lite mer än en timme stack vi till Sliver. Först när vi kom dit var det inte så mycket folk, men ja vi dansade lite köpte en cider och en öl och ja snackade. Efter ett tag började det komma mer och mer folk och vi träffade även Jussi. Han var dock nyckter. Tycker lite synd om honom som fick stå med oss på dansgolvet typ hela kvällen. Hehe! Och en sak ska ni ju bara veta. Det var SKIT VARMT! Helt sjukt. Träffade även Linn! Linn som jag jobbade med på rocken! :) Blev as rädd! Stod och dansade med Rebecka och plötsligt lägger någon sin hand på min axel och sliter i mig. Jag ba Vem faan är de?! När jag väl vände mig om glodde jag som fan innan jag fattade att det var hon! :) Men blev as glad! Och hon verkar gilla att skrämma skiten ur folk tydligen för hon skrämde mig senare på kvällen med. Gick förbi mig utan att jag såg henne och klämde mig på röven. Haha, så jävla kul! :)
Hahaha, höll på dö lite. Kom fram en "gubbe" och frågade om jag ville smaka hans dricka, ja visst såg att han hade dryckligt så varför inte sen typ la ha handen om mig och ba du vet vad du vill ha eller hur? Haha! Vad svarar man på det liksom? Sen var det någon vääldigt mörkhyad som försökte dansa med mig heela tiden. Flydde till Rebecka och bad henne rädda mig! Haha. Nä, men var as kul! Såg även chefen på Jemsegården där. Haha, var lite skumt att se henne där liksom. ;)
Idag har jag bara legat i sängen heeeeeeeeela dagen. Bara varit ute och rökt två gånger och ätit. Och ja gått på toa. ;) Rebecka har åkt till sin pappa nu för att börja på kör skolan imorgon. Hoppas det går bra för Rebecka lilla! :)
Nä, nu ska jag fortsätta kolla på Pb :) Hare fint så hörs vi senare! :)

As bra eller ju!?

Haft en as bra dag/kväll/natt!


Berättar mer imorgon! :)
Hörs!

Så är det


Nu drar jag till Olofström!

Nu drar jag till Olofström! Bye! :)

Börja göra sig klar för att Mimmi och Totte ska komma hem

"God morgon" :)



Sitter ute och tar e morgon cigg just nu. Men tanken är att gå in starx och duscha och sedan fixa det sita innan Mimmi och Totte kommer hem från Stockholm. Bära ner mina lådor till källaren osv. Och fixa det sista i rummet. Men det går nog snabbt. :) Sedan ska jag åka till Olofström en stund. Och senare ikväll så ska jag och Rebecka stå i kiosken i Bellevueparken. Lite små band och sånt som ska spela där ikväll. Har man iaf något att göra.
Nä, nu ska jag gå in och göra mig klar för att åka till Olofström. Ha en fin dag! :)

Nu blir det sängen

Japp, nu börjar det bli dags att sova.
Varit på donken.... Varför säger jag donken? Alltid hatat när folk säger typ Åh vi var på donken vi e så coola. Haha! Natthumorn är på topp. Ja, skit samma. Var där iaf med Jimmie, Amanda och Rebecka. Garva som fan åt Amanda och Jimmie. Satt verkligen och klagade på allt. "Brödet är blött" "äcklig gurka" "för salta pommes" "ful skål man får" osv osv! As kul! :D
Nä, nu ska jag nog sova. Eller kolla på Pb ett tag kanske. Men sov gott!! :)

Surprise!

God kväll! :)



Idag har vi hållt på och packa mina saker samt städat rummet. Och mitt i allt så ringer telefonen då var det en kille som sa att han skulle lämna ett paket och att vi skulle öppna dörren. Rebecka går ut och öppnar och där stor Josse (en vän till Rebecka och hennes familj) Och hon bor egentligen i Stockholm så Rebecka blev lite smått överraskad! :) Haha! När dom kom in stod jag och lagade mat i trosor och t-shirt. Lite pinsamt sådär! Haha!
Sedan åkte vi till Väggaskolan och kollade när studenterna tog studenten ;) Shit, om ett år är det vi som springer ut där! Helt sjukt vad tiden går. Haha, låter som att man börjar bli gammal. ;)
Så nu har vi ätit! Och jag stod för maten idag. Soppa blev det. Tror jag fick godkännt iaf, eller vad säger ni Amanda och Rebecka? :) Ja, bjöd in Amanda på middag med! Men nu ligger hon och sover i Rebeckas säng. Haha!
Hare!!
Hahaha, någon e lite tött? ;)

Sommarjobb och lägenhet!

Hej! :)



Varit och träffa chefen nu på morgonen. Var ganska nervös om man säger så. Men hon tyckte det var bra att jag hade erfarenhet av dementa osv. Så hon ringde för en liten stund sen och sa att jag fick jobbet! Så glad! Och vet ni vem som ringde mig i morse då? Jo, dom från olofströmshus så ska kolla på lägenhet på tisdag med!! :D Haha! Helt sjukt. Verkar som att allt löser sig. Sa det till Rebecka nyss att det är nästan så man blir lite misstänksam att det går så bra helt plötsligt. Liksom, vad ska komma nu och förstöra allt? Haha.
Är så sjukt nervös för jobbet och lägenhet och allt så mår illa! Haha. Gud!
Nu ska vi (Rebecka och jag) snart gå till Willys och hämta bananlådor som jag kan lägga mina saker i som jag inte ska ha med till Anne osv. Måste bara säga att det är jävligt jobbigt och tråkigt mitt i glädjen att jag inte kan åka upp till Stockholm och hälsa på min mamma och Paula C med flera. :( För längesen jag träffade dom nu :( Saknar er massor! <3
Jag älskar dig mamma, ledsen för att jag inte kan komma.. :(

SOMMARJOBB!

Tja tja bloggen ;)


Ni anar inte hur glad jag är!! :D
Okej, ska ta det från början så ni fattar. Igår kväll ringde Brännagårdens chef (äldreboende i olofström) till mig och undrade om jag ville jobba natt från vecka 26-33. Och har verkligen velat ha ett nattjobb nu under sommaren, men saken var ju nu den att jag inte har någonstans att bo under sommaren. Så kändes skit tråkigt att tacka nej till jobbet. Först och främst så hade jag verkligen behövt pengarna till en lägenhet och lite annat som hör till. Och för det andra så hade det varit bra för då är det stor chans att dom ringer in en senare som vikarie.
Så skulle lämna besked idag halv ett. Ringde och berättade att jag inte kunde ta jobbet för att jag inte har någon bostad osv. Och ja, vi sa att vi skulle höras senare för att jag skulle kolla om jag kunde fixa det. Dagen gick och jag kunde inte komma på någon lösning. Så när hon ringde igen så fick jag säga att jag tyvärr inte kan.MEN efter att jag pratat med chefen så berättade jag för dom på Jemsegården att jag var tvungen att säga nej och berättade varför osv. Och vad tror ni händer? Anne en tjej som jobbar där erbjuder mig att bo i hennes hus under dom veckorna jag jobbar!!! Så satans glad blev jag. Hon ba ja, men det är inga problem jag har ju sagt att om du behöver hjälp så hjälper jag dig gärna. Helt underbar människa. Kan inte tacka henne tillräckligt! Så skrek alla i personalen i kör ring nu och säg att du tar jobbet du kan inte säga nej Ida!! Så hon ringder nog upp mig imorgon. :) Behöver verkligen dom pengarna. Helt sjukt!
Men som sagt så var det ju tänkt att jag skulle åka till Stockholm nu på lördag, men vet inte hur jag gör.. Har beställt biljett, men känns meningslöst att åka upp och vara där knappt en vecka. :/ Vi får se. Om ni vet någon sov vill köpa en biljett till Stockholm så bara säg till så kan dom få köpa den. :) Billig är den!
Blev väldigt mycket snack om sommarjobb nu, men jag är så jävla glad!! :)
Nu ska jag nog gå och duscha en snabbis! Haha! Juste, jag har sommarlov nu! :D:D Nice!! Även om jag kommer jobba hela sommaren ;D
Hare fint så hörs vi snart igen! :)

Tillbaka efter fem dagar på Rocken!

Heeeeeeeeej! :)



Ja, som sagt så har jag varit på SRF. Har varit as kul! Jobbade ju på Festivalsenen och Zeppelin. Var två ganska olika scener. Men båda var as bra. Mer att göra på festivalscenen, men som sagt skit kul. Träffade mycket nya underbara människor när jag jobbade och även "utanför" jobbet. Vissa saker förstörde Rocken en del, men jag ignorerade det väldigt bra om jag får säga det själv. Inte värt att bry sig om vad alla tycker och tänker om en hela tiden. Man lever bara en gång så då borde man ta vara på tiden och ha kul. Dock så blir man lite små sur när folk snackar skit precis bakom ens rygg. Förstår inte varför man inte bara kan säga att jag tycker du är dryg för att blablabla liksom. Eller bara skita i det. Jag kan vara nice mot folk jag inte tycker om, man behöver inte vara otrevlig. Man kan inte gilla alla men man kan fortfarande visa respekt för varandra. Tycker jag iaf.  Aja, pallar inte bry mig! :)
Ja, vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag hade skit kul. Är jävligt stolt över mig själv när det gäller en sak som jag tyvärr inte kan skriva om här, för då förstörs liksom hela grejen. Men YES jag gjorde det. Fan va bra jag är även om det var sjukt svårt. :)
Var heeeeelt slut igår när vi kom hem. Somnade i badkaret och sov där i typ en och en halv timme. Sen var jag vaken i två timmar sen somnade jag framför datorn och sov från åtta till tio - halv elva idag. Haha, såå skönt. Även fast jag fortfarande är lika sleten. ;) Ska nog gå och bada nu eller ligga kvar här i sängen. Humm, svårt val.. ;D
Höörs sen!! :)
Ps har tyvärr inga bilder från SRF men det kanske löser sig senare, Rebecka har några iaf! :)

Tagga inför Sweden Rock Festival!

HEEEJ! :)



Japp, som överskriften säger vi taggar inför Rocken! :) Färgat Rebeckas hår, duschat, ätit, fixat dricka osv! :) Åker dit runt fem ungefär. Kommer kanske göra något inlägg med en bild eller något bara. Men det är alltid något ;)
Nä, nu ut och röka sedan fortsätta rulla cigg och fixa sig.
Ha fem trevliga dagar utan mig nu!! Bye bloggen bye! ;D

Alkohol

Helloow! :)



Vet inte riktigt vad jag gjort idag. Varit inne ganska mycket i min egna värd. Varit sur ett par gånger med. Av ingen anledning och av vissa störra anledningar.
Och ja nu dagen innan man sticker till Rocken borde man vara as taggad och visst det är jag med, men sen så helt plötsligt är det inte säkert att man kan fixa dricka. Är så trött på jaga dricka. Hoppas Rebecka åker till tyskland snart så hon kan köpa hem och "ge" mig lite ;D Så nu vet jag inte om jag får tag i dricka. Och då var jag plötsligt inte lika taggad. Aja, på något höger eller vänster löser det väl sig. :)
Packat klart och så nu iaf. Bara lite små grejer som ska ner i väskan med. :) Inväntar att tobaken ska torka med. Rebecka och jag ska rulla en jävla massa cigg till mig imorgon ska ni se!
Rebecka har även hjälpt mig att plugga ikväll. I typ två timmar eller något... Fan, vad drygt det var. Inte ens klar än. Usch, vad äckligt det är att plugga. Speciellt när det är något som man inte intresserar sig för för fem öre.
Bb är ju slut nu med. Vad ska jag göra med mitt liv nu då? ;O Haha, nä men kommmer vara tomt utan dig kära storebror! ;D
Sov gött!!!

Jag och mitt minne!

God morgon! :)



Är i skolan nu. Men när jag sitter och väntar på min lektion så säger Sara på sms att vi inte har någon lektion. Och det visste jag ju egentligen? Asså, jag och mitt minne. Sen skulle jag ta med papper till historian så jag kunde skriva på det nu, men vad tror ni jag gör? Jo, jag glömmer det med! Hahaha! Så skrattretande!
Har alltid varit lite smått klumpig och glömsk. Och ja det sitter ju i än märker jag.
Jag och rebecka pratade om en ganska viktig sak igår. Är nämligen så att jag börjat fundera över om jag har borderline. Och har funderat över det i två års tid ungefär. Och jag har typ alla "symtom". Gjorde även ett test nu. Och jag måste prata med Bengt om hur man gör för att testa sig och ja vara 100% säker.
Nä, hare fint pojkar och flickor!

Singel livet

Hej!


Testat massa kläder ikväll. Hämtade mer hos Amanda idag. Så nu har jag börjat packa grejer till Srf. Nice! Känner att jag ska supa så det finns inte. Är jävligt mycket som jag tänker på just nu. Speciellt detta med att vara singel. Är så sjukt trött på det.
Äh ska nog sluta skriva nu så jag inte snackar för mycket..

Lite bättre humör nu ;)

Hallå där! :)


Lite gladare nu än jag var i förra inlägget. Haha, vet inte varför jag var så sur. Aja, sånt e livet. ;)
Efter inlägget igår så kollade jag på Pb och somnade. Trött tjej. Sen kom Rebecka in i morse (hon sov på soffan) och ba "Flytta på dig!!" Haha, fattade då att hon fått solen på sig när hon låg i soffan. As jobbigt att sova i soffan när solen lyser in rakt på en.
Nu ska jag duscha och sedan så MÅSTE jag plugga idag. Ska plugga in hela Islam tills imorgon. Haa så kul IDA!
Ska även handla grejer till SRF. As kul! Så från onsdag till söndag så kommer det inte bli något bloggande. Bara förvarnar er så ni inte blir besvikna och tror att jag gått och dött eller något. Ska jobba på den stora scenen :) Men förutom det så ska det festas! :) Längtar!! Dock längtar jag inte till det dåliga vädret som ska vara dom dagarna... SÅ typiskt.
Nä, nu duschen!! :)

Tråkigt som fan!

Hej!!


Suttit och druckigt lite med Linnea och ja några till även om det bara var Linnea och jag som drack. Men ja alla har stack typ vid tio... Vad är det för jävla tråkmånsar? As trist.. Pallar inte med skiten asså.
Nä denna kvällen suger. hoppas ni har det bättre än mig.
Nu ska jag gå och dö hare!

Helt knäppa dagar asså!

Hejhej! :)


Dålig uppdatering (igen). Efter jobbet i torsdags stack jag till Kulle. Sedan drog vi till byn med lite folk och sedan stack vi till hotellet där alla studenter var. Snackade med en massa folk och det var skit trevligt. Sen blev det ju såklart bråk mellan mina vänner och en väns vänner. Så onödigt, men ja så är det när man super för mycket. Sen så träffade jag en person som jag inte borde. Ångrar det som fan.. Men jaja. Stack tillbaka till Kulle med Fredde, Emil, Henrik, Jimmie. Där uppe vad det lite folk, men ja var ändå lite dött. När alla drog stannade jag kvar och sov i typ en timme sen kom Emil upp och mötte mig i Villboken. Sedan stack vi hem till honom och sov. As skönt! :) Fredde och Patrik var också där. Men dom fick sova i soffan. ;)
Hade en bra Dag, natt morgondag trotts lite problem.
Tack för att du är så jävla grym! :) Ingen bara jag vet vem jag menar! ;) <3
Emil var en av studenterna! :) Grattis!!

RSS 2.0