Åh va trött man kan va då!

Hallåja! :)
 
 
Slutade tiidgare igår, så blev inget mer bloggande. 
När jag kom hem så slappade jag bara. Och somnade typ sju, vaknade till en stund vid tio och somnade sedan om. Haha, och var inte tillräckligt utvilad imorse tydligen för ville bara ligga kvar. Men men nu sitter jag på bussen iaf. 
 
Igår gick vi in på Kapahl när vi slutade jag och Rebecka. Köpte ett par byxor och en vit klänning. 
 
Idag har vi individuella val ändå till lunch! Matte b här kommer jag med mitt ig! ;O Usch! Fyra timmar matte. Kan det bli värre? Knappast! Men tror jag drar hem sen. Eller ska föröka fixa mitt schema idag. För detta känns ju onödigt att sitta på dom i min klass lektioner. Visst, matte har jag ju valt men inte något annat som dom har. 
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik! Hörs! <3
 
 

Vad gör jag i skolan?

Hello! :)
 
 
Sitter i klassrummet med klassen nu. Dom har klassråd. Jätteintressant! Haha. Nä, men känns så onödigt att vara här. För ingen idé att jag gör något för kommer ändå inte kunna avsluta det. För vet ju inte när jag får mitt schema. Men antagligen snarast i veckan skulle jag tro. 
 
Så ja, det blir väl bara sitta och glo idag. Men ändå skönt! :) Slippa anstränga sig, men ändå dö tid. 
 
Måste kolla efter tvättid idag med. Missade min tvättid i fredags. KUL, när det finns så gott om tider!! 
Hade behövt diska upp berget hemma med. Och sen ska jag nog träffa Kulle. Det visar sig! :)
 
Vi hörs nog mer senare idag. Nu ska jag fortsätta lukta på Rebeckas fotsvett. Och hon klagar på min? Vet inte om jag ser ut som en fotpall, men hon bara la upp fötterna i mitt knä. Vissst, visst!
 ;)
 
Saknar min vovve! <3

Som ni märker så lever jag.

Heej! :)
 
 
Ja, jag lever! Jippi!
 

Träffade en kille igår. Helt random! Bestämde oss för att ta en fika, men han var här ganska sent så blev sen middag istället. ;) Var kul att göra något sånt spontant, med en människa man inte känner. Det är bra övning för mig dessutom. Okej, jag säger inte att jag ska göra det flera gånger till, men bara man är försiktig så. Är ju sånt föräldrar varnar en för att göra, men ja man får tänka ett steg längre så går det bra. :) Använd huvudet tjejer!
 
Idag har jag Träffat Rebecka och lite annat folk. Haft en bra dag, men ändå är det något som inte är bra, men jag kan inte sätta fingret på det..
 
Vet inte riktigt vad det är som håller mig uppe. Trodde jag skulle somna tidigt ikväll, men jag hade tydligen fel! :/ 
Kommer bli ett helvete att gå upp imorgon, men men! Måste man så måste man liksom. 
 
Ska väl ta mig en ciggeluring nu och försöka sova sen! :)
 
 
Sov gott! 
Ibland undrar jag om du minns det lika tydligt som jag?♥

Så sjukt spontan jag blivit!

Hallå
 
 
Ledsen för att jag bloggar uselt, men blir bara så!
Men nu tänkte jag bara uppdatera om att om jag dör ikväll så vet ni att jag träffar en kille som heter Jörgen och kommer från Göteborg! Kolla min msn så finns han där om han skulle råka mörda mig. 
 
Skriver imorgon... om jag lever då. Om jag inte skrivit innan kl 14:00 imorgon kan ni börja oroa er!
 

Vad har jag gett mig in på?

Ja, tanken har slagit mig. Jag kan inte sånt här.
 
Fattar ingenting med alla papper om adressändring, räkningar och sånt.. Ser ju fan inte ens vart det står hur mycket jag ska betala? Usch.. Hoppas mamma kan komma ner hit och hjälpa mig. Och ja, lära mig hur fan man gör. 
 
Idag vet jag inte vad som händer. Vill göra något.. Men alla är ju så satans tråkiga så man kräks. 
 
Mm, en bra dag idag..
 
 

Mycket kan förändras

Hej! :)
 
 
Vilket väder det varit idag! :) Underbart, men väldigt varmt!
 
Var hos min moster idag. Det var härligt, jobbigt och ja men kunde ju inte annat än att gråta en skvätt. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, förutom att vi ska höras så ser vi vad som sker. :)
 
Varit och handlat idag med. Gick fär inne i typ 2 timmar. Haha, visste inte vad jag skulle ha. Köpte iaf ett lås till cykeln. Måste köpa ventiler med så jag kan använda den. 
 
Nu försöker jag få med Kulle till Sonny så jag kan hämta min jacka och så, men killen verkar tveksam. :P 
Pallar inte gå dit själv ju. Haha!
Men Kulle följer med mig dit imorgon istället. Så ikväll blir det bara att ligga hemma och ta det lugnt. 
 
Ni får ha en fin kväll så hörs vi senare! <3
 
 

Kan inte säga allt!

Hello :)
 
 

Var sugen på något så gick ner till Willys, men det slutade med att jag kom hem med vattenmelon, kiwi och bananer! Bra det! :) Har varit lite onyttig dom senaste dagarna så kan gått behöva äta lite frukt. 
 
 
Dom senaste dagarna har jag varit hos Sonny och festat med honom Kulle och ja en massa annat folk. Var trevligt :) Men man känner att man är lite sliten idag asså. :P Men det får de vara värt. Har ju haft kul så :) 
Gick upp vid halv tio idag typ. Eller ja, någon satte på musik på högsta volym så hade inte så mycket val, haha. Så gick vi till 121:an och köpte cigg. Någon rökte upp mina igår... Kulle?... Sonny? Ja någon skit samma. Sen stack jag upp till Kulle. Satt där och chillade ett par timmar. Shit va vi var slitna. Haha. Sen gick vi ner till byn. Jag skulle hem och han skulle iväg. Och när jag nästan var hemma greps jag av panik. Trodde jag hade glömt mina hemnycklar hos Sonny och för det första hade jag inte orkat dra dit och för det andra hade han dragit till Ryd. Men som tur var låg dom i väskan. Phuu! :)
 
Fick min lön den 16:de med så det var nice! :) Förhoppningsvis så ska jag till Jämshög imorgon och hämta mina saker och lämna pengar hos min moster och hennes familj. Ska bli skönt att få det undanstökat. Och ja. Vi får se vad som händer. Vad som än händer så kommer det bli bra! :) 
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på OC och kanske ta lite vattenmelon med? :)
 
 
Ha det fint nu. Puss!♥
 
 
 
Lite bilder från dom senaste dagarna. :)
 
 
 

Jag vet fan inte vad jag känner eller vill.

Det har alltid varit något speciellt med dig. Sedan första gången jag träffade dig. Men jag vet inte när det hände, eller så kanske jag inte vågat erkänna för mig själv att jag faktiskt varit kär i dig hela tiden.
Jag har inte velat förstöra något. Sabba det vi "har". Men igår fick en person mig att tänka till. Att jag inte ska slösa bort tiden. Att jag ska tro på mig själv. Men det är svårt. Varför skulle jag ha turen? Någonting säger mig att det finns hopp. Det är som att djävulen står på min ena axel och ängeln på min andra. Är det bara så att jag så gärna vill att det ska vara så eller är det verkligen så?.. 
 
Antar att det bara är att vänta och se. Men väntan kan vara jobbigt och man kan hinna göra många misstag.
 
=/
 

Denna dagen asså

Hallå! :)
 
Idag har det hänt en massa, men ändå ingenting.
Riktig skit dag egentligen. Men jag försöker hålla humöret uppe iaf. Bara varit hemma typ. Rebecka skulle kommit hit, men blev inget och ja. 
 
Legat och kollat på OC hela dan typ. Och pratat snusk med mamma ;) haha! Inte okej! 
 
Imorgon vet jag inte vad som händer. Inget typ.. Skit trist. Men jaja.
 
 
Hare fint!
 
 

Bilder från dom senaste dagarna!

En liten indianflicka
Sonny och Rebecka
Kulle är lite konstnärlig ändå ;) Eller vad säger du Sonny? Haha
Bad utanför Åhus! Fan va kul det var!
Sandra, Paula och Rebecka chillar i tältet
Bara lille jag
Flickor ut på äventyr

A friend sometimes tell us things that are hurtful but..

Hola! :)
 
 

Ledsen för det sura inlägget tidigare, men tillsut brister det liksom! 
 
Idag har jag sovit läänge! Det var härligt det! Sen har jag pratat lite med Rebecka. Bestämde att hon skulle komma hit och sova här! :) Så glad att hon kommer hit. Har inte tänkt på att jag saknat henne direkt när hon varit borta, men nu när jag vetat att hon är hemma så har jag bara velat kidnappa henne ;) Så ska bli jättehärligt att bara sitta och snacka. :) ♥
 
Sen kommer Sandra och Paula hit och vi ska planera tills på tisdag då vi ska åka till Öland och supa! :) 
 
Hoppas att Rebecka och jag hinner äta lite och så innan dom kommer bara! 
 
 
Ni får ha en fin kväll det ska jag ha med fina flickor! :) ♥
 
 

Ibland vill jag bara be dig dra åt helvete!!

 
 
Jag är så trött på att jaga folk som säger att dom ska hjälpa en. Lust att bara be den jäveln att dra åt skogen. Imorgon kommer jag. Nä jag kan inte idag jag är upptagen! Hela fucking tiden! Satan vad arg jag är!! 
 
Du är fan inte värd mig längre din jävla idiot. Det är ditt fel att jag inte vetat vem jag är. Allt är ditt fel. Jag är värd så mycket mer än du är i närheten att "ge" mig. Du är så satans egotrippad så det är synd om dig. "Jaha, och? Det är inte mitt ansvar eller skylldighet längre" 
 
 
 
GO FUCK YOURSELF YOU FUCKING IDIOT, AND WE'LL SEE HOW FUN IT IS!
 
 
 
 
 
 
 
 

Det blev en långrunda idag!

Hej! :)
 
 
Bara slappat efter att jag tvättat. Sen hörde Paula av sig och frågade om jag ville följa med på en promenad. Så så blev det. Gick vid sju och kom hem halv tio. Gick först runt i Olofsström och sedan till Jämshög och tillbaka! :) Hade lite ont i fötterna och benen när jag kom hem hehe! Men det var bra! Stolt över mig själv. Känns som att jag är på rätt spår när det gäller detta med att gå ner i vikt och tänka på vad jag äter. :) Så det är bra! 
 
Imorgon ska jag sova lääänge! Ska bli as skönt! Haha! Längtar verkligen haha ;) Men kanske får besök innan det är dags att sova, men det visar sig! :)
 
Hare fint nu! :)
 
 

A ruff night ;)

Goddag stalkers! :) Haha!
 
 
Bloggade aldrig mer igår. Men hann faktiskt inte. Paula kom hit på kvällen efter att jag sovit lite. Satt och snackade och sedan var tanken att hon skulle ut och springa. Men vad hände? Jo, det började spöregna. Haha. Ni skulle bara hört henne. Hon var LITE irriterad. Så vi satt här och snackade lite till, men sedan bestämde vi oss för att hon skulle springa och jag cykla. Är fortfarande helt chockad. Den tjejen är otrolig! Sprang typ en mil och var inte ens andfådd??!?! Sick! :) Medans jag höll på dö i uppförsbackarna. Haha! :) 
 
Efter det så stack vi hem. Jag till mig och hon till sig och duschade. Sen kom hon hit igen. Och sedan var det igång. ;) Satt uppe och snackade och hade oss till sju i morse! Sen sov vi lite. Eller ja, Paula stack hem vid nio och jag vaknade halv ett och slängde mig upp hur sängen. har nämligen tvättstugan. Så nu har jag satt igång första maskinen tvätt iaf. Klar strax. Så hinner tvätta lite innan tre iaf. :) 
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Bara ta det lugnt. Och ska även ut och gå med Paula lite senare. :) Hon har bra inverkan på mig! :) Gött! 
 
Nä, nu en cigg sen ner i tvättastugan ;)
 
Ha det fint! :)
 
På tisdag smäller det!

Massa frågor och svar!


Personligt:
 
1. Ditt fullständiga namn? - Ida Jenny Marie Berglund
 
2. Korrekt ålder? -  18 år, född 4 maj 1994
 
3. Längd? - 159,5
 
4. Vikt? - _2,3
 
5. Smeknamn? - Idaho
 
6. Vart bor du? - Olofström
 
7. Vad gör du på fritiden? - Är med vänner, bloggar mm
 
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Kort, blond, gröna ögon, mullig. Fett snygg helt enkelt ;)
haha!
 
9. Vad är du minst nöjd med på din kropp? - Bristningarna
 
10. Vad är du mest nöjd med? - Ögonen
 
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - En snäll tjej som älskar och bryr sig om dom som förtjänar det.
 
12. Vad vill du jobba som äldre? - Något inom vården
 
13. Hårfärg? - Blond
 
14. Ögonfärg? - Grön
 
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Hummm..
 
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Ibland, eller om jag går ner i vikt ja
 
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - En del
 
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Smink eller?
 
19. Någon vana? - Röka
 
20. Lyckotal? - Inget, men det sägs att det är 1.
 
Vänner/folk
 
21. Vad heter din bästa vän? - Rebecka Walldén
 
22. Hur många nära vänner har du? - 3 typ
 
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Nää, det skulle jag inte påstå
 
24. Vet många personer vem du är? - Nja, kanske?
 
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Det tror jag inte.
 
26. När var du senast med någon kompis? - Igår
 
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nej!
 
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Sebastian
 
29. Vem sov senast hos dig? - Rebecka tror jag..
 
 
 
 
Romantik:
 
 
30. Vill du ha ett förhållande? - Ja, om man träffar den rätta så.
 
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Äldre.
 
32. Är du kär? - Nej.
 
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - Ja.
 
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Ja visst.
 
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Så långt som möjligt om jag hade haft något.
 
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Har ingen, men nä det gör man inte om man är kär.
 
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja
 
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? Ja
 
39. I din klass? - Nä, bara tjejer och stackars Pontus i min klass så nej.
 
 
Från kram till sex:
 
40. Har du kramat motsatta könet? - Ja
 
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Ja
 
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja
 
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja
 
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja
 
45. Har du pussat den du tycker om? - Ja
 
46. Har du pussat någon inför folk? - Ja
 
47. Kysst någon inför folk? - Ja
 
48. Hånglat inför folk? - Ja
 
49. Vem var ditt första hångel? - En kille som heter Sebastian som gick i min klass när jag var liten! xP
 
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - 2
 
51. Vem är ditt bästa strul? - Haha, vet inte..
 
52. Och vem är ditt senaste? - Kan jag tyvärr inte säga hehe.
 
53. Ditt snyggaste hångel? - Sebastian
 
54. Skäms du över att hångla inför folk? - Nä, men gillar det inte direkt.
 
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - Ja.
 
56. Haft sex överhuvudtaget? - Ja.
 
57. Hur gammal var du första gången? - 14
 
58. Hur gammal vill du vara första gången? - 14? haha inget val direkt. 
 
59. Blivit dumpad efter sex? - Nopp.
 
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Nä, jag har kläder på mig när jag har sex. Brukar man inte det? Daa!
 
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Ja.
 
 
Mer om mig
 
62. Har du någon fobi? - Spindlar
 
63. Har du någon allergi? - Katter och gräs
 
64. Vad tänker du på innan du somnar? - Vad som hänt under dagen, eller vad jag ska göra nästa dag.
 
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? Ögonen
 
 66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Det sista.
 
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Båda, men just nu en galen kväll med tjejerna.
 
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Lika? Men bästavännen borde komma först iaf.
 
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Ofta hehe
 
HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
 
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
 
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
 
73. Runkar du regelbundet? -
 
Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - 13
 
75. Vänskap eller förhållande? - Vänskap
 
76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast
personlighet? - Fulaste killen
 
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - På tjejer underkläder och killar vetifan haha.
 
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 13
 
Skulle du?
 
80. Kunna byta liv med någon? - Nja
 
81. Isåfall vem då? - Vet inte
 
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Runka och ha sex såklart! Haha!
 
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Nää står över.
 
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Ja.
 
85. Kunna sova ute på vintern? - Helst inte.
 
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - Jaa, något varmt bara!
 
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Nej, inte ett sånt liv jag vill leva. Men kanske lätt hänt.
 
Klädstil:
 
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Nej, har det jag gillar liksom
 
89. Vad klär du dig i oftast? - tights med någon tröja/blus typ.
 
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - Ja.
 
91. Klär du dig dyrt? - Nää haha.
 
92. Vad kör du på: Fashioncorestilen, Fjortisstilen, Bratstilen, Modestilen, Vanligt eller något annat? - Vanligt
 
Senaste 48 timmarna har jag?
 
93. Pussat någon? - Ja
 
94. Haft sex? - Ja
 
95. Fått en kram av en helt okänd? - Nä
 
96. Ringt någon? - Ja
 
97. Blivit uppringd? - Ja
 
98. Funnit kärleken? - Nä
 
99. Kollat på google? - Ja
 

SENASTE:

1. Dryck: Kaffe

2. Telefonsamtalet: Mamma

3. SMS: Paula

4. Sång du lyssnade på: Rest of my life SOJA

 

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: Ja

7. Har någon varit otrogen mot dig: Nej

8. Varit kär: Ja

9. Förlorat någon speciell person: Ja

10. Varit deprimerad: Ja

11. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja

 

DINA TRE FAVORITSAKER:

12. Mobil

13. Mat

14. Cigg

 

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: Japp

16. Fått ditt hjärta krossat: Ja typ

17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Vet inte..

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Jaa!

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja

21. Kysst en kompis: Ja

 

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Typ alla

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: Två blir nog lagom

24. Har du några husdjur?: Dammråttor

25. Vill du ändra ditt namn: Nä, men ville förr

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Festade :)

27. Vilken tid vaknade du idag: Halv elva

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Var ute och gick

29. Någonting som du längtar till: När jag får mina pengar!

 

31. En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv: Misstag

32. Vad lyssnar du på just nu: Trafiken

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ähh, nä de tror jag inte.

34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag inte vet vad jag ska göra efter detta..

 

OM DIG:

37. Singel/upptagen: Singel

38. Stjärntecken: Oxe

39. Kille eller tjej: Tjej

40. Grundskola: Gått

41. Gymnasie: Går

42. Högskola: Ska gå

43. Hårfärg: Blond

44. Långt eller kort: Ganska kort

47. Piercings: Öron, navel, tunga, näsan

48. Tattoos: Har inga, men vill ha

49. Höger eller vänster: Högerhänt

 

DIN FÖRSTA:

51. Operation: Ingen

52. Piercing: Öron, näsan, navel, tungan

53. Tatueringen: Ingen

54. Bästa vän: Emelie Olofsson hehe!

55. Sporten du spelade: Red

56. Husdjur: Hund

57. Vaccination du minns: I femman mot något?

58. Konsert: Mama mia tror jag haha.

60. Alkohol du drack: Sprit haha! Bra början ;)

 

JUST NU:

61. Äter du: Inget

62. Dricker du: Inget

63. Är du på väg att: Röka

64. Lyssnar du på: Klockan

65. Väntar du på: Att något ska hända.

 

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: Ja

67. Vill du gifta dig: Varför inte

68. Karriär i åtanke: Inom vården

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Ögon

70. Kramar eller pussar: Båda

71. Kortare eller längre: Längre

72. Yngre eller äldre: Äldre

73. Romantisk eller spontan: Båda

74. Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar. Löööv it!

75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar

76. Känslig eller inte: Känslig

77. Ragg eller förhållande: Förhållande

78. Bråkstake eller tveksam: Inget haha.

 

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: Ja

80. Gjort något sjukt spontant: Jaa

81. Tappat glasögon eller linser: Solglasögon ja

82. Haft sex: Ja

83. Krossat någons hjärta: Tror jag inte

84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja

85. Har du blivit arresterad: Nä du

86. Dissat någon: Ja

87. Gråtit när någon dött: Ja

88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja

 

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Ja

90. Mirakel: Ja

91. Kärlek vid första ögonkastet: Nja

92. Himlen: Inte att man kommer till himlen när man dör, men ja jag ser den ju?

93. Tomten: Neej

94. Att kyssas på första dejten: Ja, vem vet?

95. Änglar: Om änglar kan omformeleras till andar ja.

 

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: Ja tyvärr, om man kan kalla det ett förhållande jag var i. 

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja, det gör det nog

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Familj och vänner. 

100. Har du svarat ärligt på dom här frågorna: Ja, varför skulle man annars göra dom? :)

 

 

Nu vet ni lite mer om mig ;)

 


Det ångrar jag.

God dagens! :)
 
 
Vaknade för någon timme sen. Pratat lite med mamma och varit nere på Willys och handlat. Köpte en kyckling ;) Haha. Nä men köpte en färsk kyckling som jag håller på att marinera nu. Så tråkigt att göra "riktig" mat till sig själv, men vafan gör man? Dessutom så går jag ju in för att gå ner i vikt så då måste man ju tänka på vad man stoppar i sig. Vägde mig igår på jobbet. Har gått ner 1,2 kilo sen i måndags. Så jag hoppas det fortsätter så. Pratade med mamma om det och hon hade kollat på något program om att gå ner i vikt och dom som har ganska mycket muskler går ner snabbare än dom som inte har så mycket. Inte tänkt på det tidigare, men det är ju faktiskt ganska logiskt. Och jag kan ju inte direkt påstå att jag är klen. Visst märker jag att jag tappat mycket muskler sen jag slutade simma. Vet inte hur många av er som vet att jag tävlingssimmat innan?
Började iaf när jag var nio och höll på till ungefär ett år efter mormor dog. Var väl när mormor blev sjuk som jag tappade allt liksom. Satte för mycket press på mig själv på tävlingarna och hade för höga krav. "Om jag inte vinner nu så kommer mormor dö" Så kunde jag tänka under tävlingarna. Och sedan tappade jag mycket energi av allt som hände. Försökte fortsätta ett år efter mormor dött, men det var för jobbigt. Var dessutom mormor som fick mig att börja och vi satte upp mål tillsammans, Och enligt våra planer skulle jag varit med i OS nu i London. Och nu i efterhand ångrar jag mig något enormt att jag slutade. Och nu är det försent att gå tillbaka till det. Visst, jag kan simma på fritiden, men det är inte det jag saknar liksom. Jag saknar att gå in på tävlingen och ställa sig på pallen å bara köra. Höra publiken skrika. Ja, det var tider det. 
 
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ingen aning. Vet inte vad jag ska göra i helgen överhuvudtaget, men det visar sig. Hade gärna gått ut och gått en runda, men man är fan inte sugen när det är sånt skit väder. Usch!
 
 
Ha en bra dag så hörs vi snart igen!
 
 
Några medaljer jag fått
 
 

Jag vet vem jag är utan dig

Härligt väder vi har!

Gick bra på jobbet. Är fortfarande här men ja. Har lite rast nu. :)

Har tänkt på en sak. Innan jag träffade Davve så var jag mer nöjd med mig själv och la ner mer tid på mig själv. Och har börjat göra det nu igen när jag fått lägenheten. Tog ett tag att komma över allt som hänt och fortsätta leva utan honom.
Men nu är det underbart. Jag är så nöjd med mig själv nu gentemot vad jag var innan. Jag vet att jag är stark och att jag klarar allt bara jag vill och lägger den sidan till. Jag vet äntligen vem jag är igen. Utan Davve. Det har tagit tid, men nu vet jag.
Nä, nu ska jag gå in igen och vara jag! :)



Åh skit internet!

Hallå! :)
 
 
Gjorde ett inlägg till igår, men mitt internet är lite efterblivet så det publicerades aldrig.
Hade iaf lite besök av lite folk igår. Var trevligt. :)
Ringde även till tre som har hand om mitt internet och berättade att jag haft problem med det enda sen jag fick det och det var tydligen fel på någon mast i närheten så som plåster på såren slapp jag betala denna månaden. Det var ju härligt! :) 
 
 
Idag är det jobb som gäller. Känns tungt att åka dit, men får väl hoppas att det går bra. Usch. Varit rädd hela tiden att jag ska försova mig. Vaknade halv sju i morse och slängde mig upp ur soffan liksom. Aja. Ska ta bussen om tre kvart. Så ska bara sminka mig lite sen är jag färdig. 
 
Rebecka är ju i Finland nu. Åkte i måndags. Men hon skrev på fb igår. Blev jätteglad. Behövde verkligen höra att hon saknar mig och älskar mig just då. Min lilla snutta! ♥
 
På lördag ska jag tvätta med. Skit svårt att få tag i tider här. Är ju två hus som delar på en tvättstuga. Men men vad gör man liksom?
 
 
Hittade en gammal tröja idag som jag inte haft på skit länge. Kommer ihåg att jag hade den i typ åttan/nian och att jag älskade den då. Och nu kunde jag faktiskt ha den utan att se ut som en köttbulle. På tala om det så måste jag väga mig idag på jobbet. Var på förtok förlänge sen nu. 
Även laddat ner en app i telefonen. "Shapeup" Där man skriver in vad man ätit och allt sånt och så räknar den ut hur många kalorier man ska äta varje dag för att gå ner ett kilo i veckan. Har dock slarvat lite nu när jag varit hemma eftersom att jag inte har så mycket pengar så får tar det jag har liksom. Men ja det blir nog bra. Har aldrig ätit fler kalorier än jag ska iaf. :) 
 
Nä, nu ska jag fixa mig hörs ikväll! :)
 
 

Ångest..

Hallå!
 
 
 
Känner mig så sjukt dum. Vaknade inte av alarmet i morse, så jobbet ringde mig halv åtta och kan ju bara säga att dom inte var glada. Vilket jag förstår. Sa att jag inte skulle komma idag osv. Usch, känner mig så dum. Visst det är lätt hänt, men när man får en sådan reaktion så kan man inget annat än känna sig värdelös. 
 
Så blir att vara hemma idag med. Såg verkligen fram emot att jobba igår när jag somnade. Men ja här sitter man nu. Känns inge vidare att dra till jobbet imorgon dock. Aja.
 
Vet inte vad jag ska göra idag. Har varit ute och gått en runda nu. Men nu vettifan vad jag ska göra. 
Aja får väl hitta på något nu iaf.
 
Bye!
 

En lång fika!

Hallå ja! :)
 
 

Precis lagt mig i soffan. Paula gick nyligen hem. Har haft jättetrevligt! :) Härligt att vi bor så nära varandra! Blev skit rädd när hon kom. Stod i duschen och hörde bara hur det bankade på dörren. Sket ner mig lite. Haha! 
Satt och snackade en hel del. Var skönt! Kul att lära känna varandra bättre. Och inse att man kanske har mer gemensamt och mer förståelse för varandra än man egentligen trodde. :) 
Men ja, nu ligger jag här nerkrypen i soffan! Mysigt. ♥
Behöver ingen kille för att det ska vara lite mysigt haha! 
Faktiskt funderat på det angående killar. Vet inte ens om jag vill ha ett förhållande. Träffade en kille nu, men kände att jag inte riktigt visste om jag verkligen ville ha ett förhållande. Blir inget med den killen iaf. Men det gör inget. :) Man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins! :) 
 
Upp och jobba imorgon. Härligt! Host! ;) Nä, men helt okej. Sen senare på eftermiddagen så kanske man får lite hjälp med dessa jävla hyllorna! Hoppas på det!
 
Nä, nu ska jag kolla runt lite på datan och sedan sova!
 
Hörs imorgon! ♥
 
 
 
 

Förlåt åter igen!

Heej! :)
 
 
Riktigt dålig på att uppdatera! Fy mig! Aja.
Inte gjort så mycket dom senaste dagarna. Mådde dåligt som fan för någon dag sen, därav mitt senaste inlägg. Vet inte varför, men kan få så ibland. Men som tur är går det ju över. :)
 
Igår fikade jag med Paula, var trevligt! :) Kanske ska träffa henne senare ikväll med. Får se. Efter att Paula varit här duschade jag och gjorde mig iordning. Stack sedan till Kulle och satt där och snackade. Ringde även Manda! Var länge sen jag pratade med henne! Var skit kul! :) 
Imorse så åkte jag med Kulle till Karlshamn för att besöka Linnea. Och ja han skulle jobba. Träffade Linnea lite, satt sen och snackade med Kulle i omgångar. Haha :) Vi snackade bland annat om att sticka till Danmark över en dag ett par stycken. Hade varit trevligt. Bara komma iväg och göra något liksom. :) Vi får se skulle snacka mer om det. 
 
 
När jag kom hem nu slängde jag mig i sängen. As skönt! Blev seg som fan på bussen. Dock fick jag torka upp världens största vattenpöl på golvet! Hade glömt tänga fönstret igår när jag stack. Kul! Hela soffan är helt blöt med!
Men funderar på att gå ner och panta och sedan göra något att äta. Funderar på att göra soppa, men vi får se. :)
 
Hörs sen! <3
 
 

Det gör ont.

Det senaste dagarna har varit toppen, men nu gör det sådär ont.
Det var länge sen nu.
Vet inte vad jag ska göra.
Känner hur tårarna kommer.
Utan att jag vill eller ens vet varför.
Jag vill inte vara såhär svag.
Inte igen.
 

Bordet är på plats iaf!

Hoho! :)
 
 
Rebecka och Richard kom hit och fixade bordet medans jag sov. Hehe, kände mig lite taskig, men jättegulligt av dom! :)
 
Men hyllorna får vänta lite. Tog lite längre tid med bordet än vad vi trodde kanske. Annars har Rebecka och jag bara suttit och snackat. Richard åkte hem lite tidigare. Men nu sitter jag här själv och vet inte riktigt vad som händer. Kanske får besök, vi får se :)
 
Har varit strul med pengar som vanligt! Satte in underhållet på mitt konto i fredags och det har fortfarande inte kommit in. Så gick och skällde på dom på banken idag, igen! Var där igår med. Har liksom inga pengar hallå? Kanske vore bra att ha mat? 
Men träffade Mimmi på banken med så fick låna 100 kr av henne. :) Så söt! Men är verkligen min otur med pengar asså. 
 
 
Så gick ner på willys och köpte en sallad iaf :) Har faktiskt börjat bli mer nyttig! Äter mer än gärna sallad och driker mycket vatten. Speciellt på jobbet. I går kväll drack jag två liter på en halvtimme typ. Haha! Pissade tre gånger på typ en halvtimme. Fanns inte så mycket att göra så satt och pimplade vatten ;) Vad gör man inte liksom? Hehe.
 
 
Nä, nu har jag inte tid längre! :)
 
 
 
JO, juste provade lite kläder jag inte kunnat ha innan och nu kunde jag! Provade även min korsett som jag inte kunnat haft på typ tre år och jag kunde knäppa den!! Men de var inte vackert, men försökt många gånger förut, men inte kunnat! Glad!! :D
 
Saknar gamla tider ändå! <3

En natt utan sömn

God dag god dag! Igår efter att Rebecka å dom andra stack så kom Kulle över. Snackade lite och så. Var ett tag sen vi snackade. Eller inte direkt, men ja annars har vi snackat typ varje dag. Mycket trevligt iaf ! :) Så blev att jag inte sov i natt. Var sjukt trött vid elva tiden i dag på jobbet. Somnade till ute på balkongen till och med. Idag ska Richard och Rebecka hjälpa mig med bordet och hyllorna. Hoppas de går bra så man får någon ordning. :) Just nu sitter jag iaf på bussen påväg hem. Hade varit skönt att sova lite. Men vi får se när dom kommer. Skriver mer sen. Ha det fint! :)


RSS 2.0