Jag orkar inte

Jag ska komma ihåg det.


Mysig tjej kväll

Hej på er sötnosar :)


Sitter på bussen på väg till Karlshamn nu. Ska träffa Rebecka. Vi ska nämligen ha en mysig tjejkväll. :) Bokat bord på Harrys ikväll. Ska äta där och sedan gå ut och sätta oss på Riverside och ta en öl och en cider. :) Tror det kommer bli as mysigt!

Annars vet jag inte riktigt vad som händer i helgen. Blir nog bara lugnt annars. Städa lite i lägenheten osv.

Trevlig helg på er! :)


Du sa åt mig att gå

Jag var kanske inte den bästa. Jag gjorde saker jag inte fick precis som det brukar vara när man är tonåring. Men du förstod aldrig varför. Jag försökte förklara varför jag var som jag var och gjorde det jag gjorde, men du sa att det bara var bortförklaringar och att jag alltid hade något att skylla på. Men så var det inte. Jag ville bara så gärna att du skulle förstå.
Jag har faktiskt inte saknat dig som jag kanske borde gjort. Men det är nog för att det du gjorde var så fel. Det är något jag alltid kommer stå fast vid. Du var den som var vuxen och jag var den som klassades som tonåring. Du ville inte ha kvar mig kvar i ditt hus, i ditt liv. Men allt jag behövde var någon som fanns där. Och det borde du gjort.Men det du gjorde var att sätta mig i skiten.  Allt du sa allt du gjorde. Hur kan man göra så mot någon man älskar? Du tror du vet så mycket om mig, men du har fel. Jag är inte som jag var då. Så sluta prata om mig, sluta skriva om mig och sluta tänka på mig. För du skiter ju i mig och vad jag gör säger du. Men uppenbarligen inte? Det som är så skönt är att jag inte saknar dig. Men jag hatar det du gjort mot mig. Och det är något jag blir påmind om alldeles för ofta.
Jag vet inte vad du tror att du vet att jag sagt eller tycker men du har fel. Jag har lämnat dig ifred för länge sen, så kan du nu vara snäll att göra detsamma med mig. Jag vill aldrig mer höra att du öppnat din käft om mig igen.
Jag menar det jag skriver nu så ta mig på allvar. Du kan tro att du har en perfekt familj men det har du inte. Om du bara visste.. Men det är kanske därför du hackar på mig för att må bättre själv och slippa se skiten du själv väljer att blunda för. Öppna ögonen för helvete! Alla vet utom du.

En dag kommer du att ångra vad du gjort. Om du ens har ett samvete.. Jag börjar tvivla.

Nu vill jag bara tacka dig. Tack för att du visat mig vem du är. Jag är så tacksam att jag slipper ha någon som du i mitt liv.


En fin dag med fina Rebecka

Godkväll! :)


Varit i Karlshamn och shoppat lite idag. Köpte en vinterjacka och en dammsugare! Äntligen! :) Nöjd tjej. Sedan åt vi lite gott med. En riktigt bra dag idag. Klart när man är med den bästa!

Och nu har jag precis slängt mig i soffan med en cider. Efter att jag städat lägenheten lite. Duktig tjej jag!

Nu ska jag bara ta det lugnt sen blir det lite besök!


Puss på er


Ida i ett nötskal!

Hallå på Er! :)


Är i Karlshamn nu. Ska träffa Rebecka så ska vi gå på stan och shoppa lite. Tänkte kolla på en vinterjacka. Har fan ingen redig. Hoppas jag kan hitta en någorlunda billig. Sen hade jag behövt vinterskor, men det kan nog vänta lite.

Sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske träffa någon!

Ha en bra dag! :)


Livet ordnar upp sig

Heej! :)
 
 
Uppdaterat dåligt, men det är för att jag inte vet om jag ska fortsätta blogga. Inte för att jag inte vill, men för att det verkar förstöra så mycket för mig. Men antagligen kommer jag fortsätta, men kanske inte skirva så jättemycket om mitt liv, för folk kan ju inte sköta sitt eget liv utan lägger sig i mitt för mycket enligt mig.
 
Dom senaste dagarna har varit jättebra. Händelserika och härliga. :) Lärt känna nytt härligt folk! Nice som fan. Allt känns verkligen toppen. Känns som att jag kan lägga saker bakom mig nu. Detta var nog verkligen det jag behövde! Tänk vad små saker kan göra. :)
 
Kulle är i Turkiet nu. Avis på honom! :) Men han är verkligen värd det. Det är han verkligen! Hoppas han har det bra. :) 
 
Imorgon är det tillbaka till skolan igen. Matte äckel B! ;) Träffa Rebecka med. Var ett tag sen nu. 
 
Jag är så glad att jag är jag. Att jag är så stark som jag är och att jag har dom jag har i mitt liv.
 
Nu blir det Dexter och sen sova så man orkar upp imorgon. :) Sov gott!
 
Jag kanske inte är den vackraste, snyggaste, sexigaste men jag är glad att jag är den jag är!

Varför är det alltid folk som ska lägga sig i mitt liv?

Hej! :)

Måste börja med att be om ursäkt för alla stavfel och allt i förra inlägget, men blir lätt så när man skriver på mobilen.

Gick bra hos kuratorn. Nu har vi kommit fram till en lösning. Så det känns som en stor lättnad. :) dock blev jag riktigt irriterad för fick veta att det är någon som ringt till skolan och praktiken och snackat om saker de inte har med att göra. Visst är man orolig så ringer man kanske till skolan och ber dom prata med en, men man ringer inte till någons praktikplats och snackar en massa man inte vet tillräckligt mycket om. Vet inte heller vem denna person är, men kan ju bara säga att jag har mina aningar... Om någon oroar sig för mig. Vänd Er då till mig! Annars ser jag det bara som att man vill sabotera. Och ärligt talat kan jag ta hand om mig själv. Tycker det bara är dålig stil att gå bakom ryggen så. Så du som gjort detta vet jag läser min blogg. Så var vänlig och kontakta mig så jag får en uppfattning om varför du gjort som du gjort. Jag bits inte.

Jaja, det fixar sig iaf så är det någon som vill sabba för mig så får du nog anstränga dig lite mer sörrö! Ha!

Är hos Rebecka nu. Har andsiktsmask nu. :) så snygg! Nä, nu ska jag skölja ur den.
Bye bye! :)


Dags att ta tag i detta nu

Godmorgon!

Är på väg in till skolan. Ska träffa kuratorn. Ska försöka komma på en lösning på mina problem. Hoppas vi kan komma överens om något som känns okej.
Dock är ju bussen äckligt sen. Nu skulle jag egentligen varit i Karlshamn, men står i kö strax utanför Jämshög. Så knappt kommit från Olofström för fan. Kommer bli så sjukt arg om vi inte hinner det vi ska. Och det kommer vi inte göra om han inte har tid efter kl elva.. Fan va sur kg blir, när jag väl tar mig för att göra något så ska det skita sig.
Sen fick jag ringa äckliga tre imorse med. Mitt internet har ju cpat sp slapp betala förra månaden, men sen i förrgår fick jag ett sms om att jag inte betalt och blablabla. Sp ringde dom och rättade till det. Men tror ni inte dom spärrat min mobil i morse då?! Min mobil men inte internet hemma? Min mobil hade inget med saken att göra ens! Så ringde igen så de är fixat nu. Fan vad trott jag blir på äckliga tre. Ibland ångrar jag att jag tog abonnemang där igen. Får ju för fan ringa minst en gång i månaden. Men sen har dom ju ett par erbjudande som jag utnyttjar mycket. Betalar 69 kr eller vad det är och ringer till hemtelefoner och tre för bara 0.69öre. Och inget mer så det är ju jättebra för nig son pratar mest med mamma, Rebecka och Paula C.
Kuratorn ringde nu och sa att han hade tid så det var ju kanon.

Hare fint! :)


Jag ska inte göra det mer.

Det är precis det jag undrar.än någonsini princip. Kanske var det för att jag förstod hur ensam jag var. Och att jag insåg hur rädd jag är för att vara ensam. Eller var det bara så att allt föll på plats. Allt som hänt. Men jag vet att det är mer än så som ligger och skaver. 
Jag önskar att jag inte levt i en lögn. Och jag önskar att jag slapp såra dom som står mig nära. Men jag hoppas dom kan förlåta mig. Och det kommer dom att göra om jag får dom att förstå varför. Jag kanske har svikit dom, men mest av allt har jag svikit mig själv. Att tappa bort sig själv är inte lätt. Men att inte förstå hur man kunde bli raka motsatsen till den man var. Det är riktigt läskigt. 
Jag har aldrig sagt det förut, men jag säger det nu. Hur mycket jag än vill så ska jag inte göra det mer. 
Det är inte värt att förstöra sitt liv för något sånt.
Mitt liv kommer antagligen att vara ett helvete nu, men en dag kommer jag vakna och vara lycklig.
 
En av det värsta sakerna med att släppa taget om de är att jag antagligen kommer förlora en person som jag bryr mig väldigt mycket om. Och som jag älskat över allt annat. Jag önskar du kunde finnas kvar, men jag måste göra detta för mig själv. Och så länge du vill så kommer min dörr alltid stå öppen för dig. ♥
 
Jag kan inte gömma mig längre.

Det ser ut att bli en tråkig kväll...

Hallåj!


Städat hela lägenheten idag. Hela och hela, är ju inte så stor men mycket skit var det. Sen kom Rebecka och hennes två boys med. Drack kaffe och åt kakor typ. :p
Vet inte vad jag ska göra ikväll. Är så sjukt uttråkad så jag tror jag dör. Inget internet på datorn heller. Usch! Borde äta med, men är inte hungrig. Varit så i flera dagar nu. Är sugen på något men vet inte vad och sedan om jag gör något att äta så äter jag inte ens upp det för att jag börjar må illa. Jobbigt iaf.

Nä får väl ta en cigg och försöka fördriva tiden lite. Faktiskt bara rökt en cigg sen tre så ett litet + i kanten får jag!

Hare fint hörs snart :)


Mår inget vidare idag heller

Hej hej! :)
 
 

Hade jättesvårt att somna i natt. As jobbigt! Somnade kanske vid 4 tiden. Så sjukt för jag var ju trött, men jag bara låg och vände och vred mig hela natten. Sen när jag väl somnar så vaknar jag hela tiden. Och när jag vaknar blir jag klarvaken och sedan ska man försöka somna om igen.. Helt värdelöst! 
Rebecka ska komma hit idag och gå till läkaren så funderar på att gå jag med. För något är det ju. Sover as dåligt, ont överallt och mår allmänt skit. 
 
Tänkte jag skulle försöka göra något åt röran här trotts att jag inte mår bra. Diska och plocka undan lite iaf. Måste verkligen ta tag i detta med lägenheten. Legat på is för länge nu. Men som sagt så är det för att jag inte får något hjälp. Jag kan inte sätta upp hyllora själv och jag kan inte direkt bära byron från Karlshamn till Olofström på ryggen. Är så äckligt trött på att tjata och fråga folk om hjälp. Finns inte en jävel som kan erbjuda sin hjälp! Eller så gör dom det men då måste man tjata och tjata och tjata. Tröttnat på det nu så snart kommer jag väl borra sönder hela väggen och ta cykeln och cykla till Karlshamn, hyra ett släp och sätta på cykeln för att sedan cykla tillbaka med den äckliga fan till byro! Hahaha! Var helt arg när jag skrev det, men hörde hur dumt det lät! 
 
Nä, here i come fucking äckliga disk fan!
 
Ibland saknar jag dig väldigt mycket!

Mamma räddar mig igen!

Hej på er! :)
 
 
Inte mått så super bra idag som ni säkert märkt. Men nu mår jag mycket bättre. Pratat med mamma i telefon i över en timma. Min fina mamma. Fattar inte varför jag inte ringde henne innan. Hon kan verkligen ändra mitt humör till det bättre. Mådde inge vidare innan jag ringde henne, men efter två minuter så satt jag och as garvade. :) 
När jag skrev inlägget om mamma i fredags eller när det var så skickade jag en länk till hennes mobil och skrev att hon skulle läsa det, och jag försökte förklara hur hon skulle gå in på den, men det gick inte så idag så läste jag det för henne istället. Usch va känslosamt det blev. Kände hur jag började darra på rösten och sen började jag pyla lite när jag läst klart. Och hon med! Lilla mamma! ♥
Mamma och jag har väl alltid haft lite svårt för att visa känslor för varandra. Iaf mamma. Så när vi väl gör det riktigt så slutar det alltid med att vi båda sitter och bölar som två småbarn. haha! :) Men det betyder väl bara att man verkligen älskar varandra antar jag! Har aldrig direkt varit en mammagris. Men det verkar som att det kommer med åren. För nu vet jag inte vad jag skulle göra utan henne. Och det skrämmer mig lite. Hon blir äldre och har sina krämper liksom. Nä, min mamma ska bli en söt liten tant som jag ska ta hand om! ;D
 
Idag har jag bara varit hemma. Varit och handlat och lite så bara. Kollat på dexter på datan osv. Så nu väntar jag på att nästa avsnitt ska ladda klart. Men det tar ju sån tiiiid! Så kan lika gärna gå och duscha.
 
Imorgon blir det hemtjänsten igen. Halv åtta till kvart i fyra. Blir nog bra det! Ska försöka sova snart med. Behöver mina timmar! ;) Ska bara duscha nu och sedan kolla på Dexter! :)
 
Sov sött!
 
 

Detta kanske är ett större problem än vad jag trodde. Jag kanske är ett större problem än vad jag trodde.

Hallå!
 

Skrev nyss ett inlägg som jag inte kan publicera. För ingen skulle förstå det. Men imorgon ska jag försöka få en person att förstå. Men det kommer bli svårt. För detta är nog större och värre än jag trodde. 
 
Nu längtar jag bara tills imorgon och hoppas på att jag har samma känsla då som jag har nu. 
 
Kommer allt att bli bra en dag? Jag vet inte, inte idag.
 
 
Det var allt jag bad om...
 

Fy va jag mår dåligt idag!

Hallå!
 

Jag vet inte om jag missat något, men det känns verkligen som att jag var riktigt full igår. Usch har ont i hela kroppen, mår illa och bara vill begrava mig. Och jag drack inte ens igår?! Inte okej att må såhär dåligt då!
 
Stack upp till Kulle igår. Han som när jag kom, men efter att ha bankat och ringt på några gånger vaknade han. SLäppte in mig och duns somnade i soffan. Haha! Sov i typ en timme eller något. Satt vi där och snackade sen kom Zofie och hennes kompis. Och sedan Lillebror och Linus. Satt där och väntade på att Veronica Kulles tjej skulle komma så Kulle kunde åka till banken och hämta dricka, men det gick inte så bra så blev ingen dricka. Satt där i ett par timmar till iaf, sen pallade jag inte mer. Veronica försökte sova och började själv bli trött så lånade en tröja och vandrade hem. Jätteskönt var det att komma hem. Är ju ändå en bit från Kulle. Och ingen musik hade jag heller för mobilen var död. Så då fick jag ju helt enkelt sjunga själv! Hoppas ingen hörde mig! :O
 
Nu ligger jag på soffan och mår allmänt sämst. Ska röka och se om man mår lite bättre kanske, men jag tvivlar på det.
 
Hörs!
 
Kanske hade mått bättre om jag hade fått ett glas vin igår ändå!

Lite sällskap iaf

Haha trodde jag skulle få lite sällskap, men blev en sovande sliten stackare. Så jag sitter och kollar på Batman.
Chill helg. Skulle bara varit hemma ikväll men skadar ju inte det lilla sällskapet man har av den sovande mumien här bredvid. ;)


Min underbart söta mamma.Jag är stolt att du är min mamma!

Hade namnsdag igår, men ingen grattade mig. För det är inte sånt vi bryr oss om idag. Så ingen grattade mig, förutom min söta mamma. Fick ett sms på morgonen där det stod "God morgon min lilla gumma. Grattis på Ida dagen! Ha en bra dag så hörs vi senare puss"
Och när jag kom hem igår så hade jag fått ett kort.

 

Sen när hon fått hem post till sig som är till mig så skickar hon alltid med en liten söt "kom ihåg lapp" där det står "Kom ihåg" mamma älskar dig gumman. Hoppas allt är bra! Saknar dig. puss och kram mamma. 

Hur söt mamma har jag inte då? Jag är så glad för att du är just min mamma! ♥ Jag har nog varit dålig på att säga det förut för att jag inte kännt det som nu. Men nu är jag verkligen det! Älskar våra knäppa telefonsamtal och mammas upprörda tal om hur saker i samhället är och blablabla.. Men jag älskar det verkligen! Vet inte vad jag skulle göra om min mamma togs ifrån mig. 

Jag älskar dig mer än allt annat mamma! Du finns alltid där för mig, och speciellt om ingen annan gör det. 

Tack för att du är just du! Du är en underbar människa och du är fin precis som du är. :')

 

Sen skickade jag någon bild till henne på mig häromdagen och hon ringde mig sen och ba "oh du är så fin min lilla gumma" Och massa sånt. DU är bara för söt du! <3


Nu ska jag ändra mig. Så får vi se om det blir någon förändring.

Nu ska jag ändra på hur jag lever. Och se om man kan få fram en mer skötsam Ida i skolan och på praktiken.
Jag vet att jag kan. Har levt så förut så varför skulle det inte funka nu? Gillade mitt liv mer då, faktiskt. När jag hade dagen fullbokad. Jag skulle till skolan, ära något i farten till träningen, träna i två timmar, hem äta och plugga. Sova och sen samma visa igen. Visst jag gjorde andra saker med. Tränade inte varje dag och behövde inte plugga varje dag. Så visst gjorde jag roliga saker och umgicks med vänner och det ska jag nu med. Måste bara tänka till lite. :)

Man kan ju alltid försöka ändra på sig! :)


Slappt idag

Hallåja! :)

Imorse gick jag upp och duschade och fixade mig. Fixade frukost och lunch till jobbet, men tror ni inte jag glömde det då? Jo, självklart! Men hade tur för vi var ändå i det området och jobbade så då sprang jag upp och hämtade det. Så snart har vi lunch. Idag blir det kyckling sallad. Gott!

Var inne på netto nyss och hittade en liten mixer. Perfekt att blanda yoghurt och frukt i. Gott är det med. Ska nog köpa den efter jobbet. Har fanimig gjort av med alla pengar typ. Några stackars kronor kvar bara. :( usch! Men ibland behöver man få slösa lite. Kommer jag ju verkligen inte kunna göra sen så får väl passa på. Hade dock varit bra om man kunde va lite duktig och delat upp så man hade lite mer varje månad, men nej nej.

Nä, nu tillbaka till jobbet!


Here we go again!

Jag blir faan tokig! 
 
Nu har jag ont där vid njuren igen. Inte som när jag åkte in, men så som jag hade tidgare på kvällen när jag åkte in. Och dom hittade inget fel?! Nä, men något är ju seriöst fel! Har haft ont hela dan, men bara lite smått. Även haft ont bak i ryggen där njuren sitter. Dom sa att jag skulle åka in igen om jag fick ont, men det varken kan eller ska jag. Fuck this!
 
 På tala om något annat, saknar den tiden på bilden! ♥
 
 

12. Vad ville du bli när du var liten?

Haha, ja det vill du gärna veta va? 
 
Nä, men okej jag ska erkänna! Jag ville bli antingen busschaufför, eller städa tåg som mamma. Hahaha! Hade inte så höga förväntningar eller drömmar när jag var lite. Men egentligen kvittar det vad jag blir för jag kommer alltid vara "bäst" i min familj. Ingen har gått på gymnasiet och typ ingen har ens gått ut grundskolan. Så har inte så mycket att konkurera med, men det betyder inte att jag inte har höga förväntningar på mig. För det har jag. Visst mamma är glad att jag går skolan osv, men kan bli arg när hon klagar för hallå liksom hon gick inte ens ut grundskolan. Tror hon slutade i sjuan. Visst, hon vill bara mitt bästa det fattar ju jag med men jag är en sån person som har svårt för att folk bestämmer över mig. Har alltid varit självständig liksom. Alltid klarat mig själv. Redan när jag var liten. Så känner väl att jag inte behöver någon som ska bossa över mig. Sen kan man behöva det ibland med! :P
 
Men nu vill jag först bli undersköterska sedan sjuksköterska och sedan antaglige barnmorska! :) Lite större drömmar från när jag var liten iaf! Iaf tre utbildningar.
 
Enligt mig själv kommer jag alltid att vara tjejen som klarade det utan några förutsättningar.
Om jag nu klarar det.
 
 
 

Första dagen i hemtjänsten

Hejsan hejsan! :)

Somnade igår så blev inget mer skivande. Men men.
Idag är första dagen på hemtjänsten i Olofström. Verkar vara jättebra här! Var faktiskt inte alls sugen på att vara i hemtjänsten när jag fick veta att jag skulle vara det, men nu känns det jättebra! Alla är super trevliga och så :)
Slutar vid fyra ungefär. Skönt att det är så nära! Tar ju bara fem min om ens det. :)
När jag kommer hem ska jag nog bara plocka undan lite sedan ska jag bara ta det lugnt. Sliten idag!

Hörs sen!


Lite tips!

Hej! :)
 
 
Efter att jag väntat ett tag till så fick jag komma in och träffa läkaren. Dom hittade inget fel på röntgen eller med blodproverna. Så hon sa att det antagligen redan försunnit. Stenen i njuren. Antagligen kissat ut den så det var ju bra. Så slipper man genomgå någon behandling eller operation! :) 
 
Efter att jag var klar där så gick jag till apoteket och hämtade medicin som läkaren skrev ut för smärta. Och sedan köpte jag någon olja till håret som ska göra det längre! Resin olja heter det kom jag på! Ska tydligen va svin bra! Egentligen så ska man använda det när man är hård i magen. ;) Haha!
Men så tar man typ en tesked sånt och blandar med lite vatten. Sen smetar man in det i hårbotten. Och detta gör man innan man ska duscha. Kanske sover med det under natten, Eller smetar in det i hårt en dag, man vet att man ska vara hemma. :) Testa det! Det ska jag göra, men vet dom som använt det där det har varit jättebra där håret växt som tusan bara på ett par veckor! Är ju verkligen värt att testa. :)
 
Sen tog jag en cigg med Kulle medans jag väntade på Rebecka.. Sedan dess har vi varit här. Färgat hennes hår, ätit lunch, druckit kaffe, träffat Paula, tvättat (håller på än!) och så kollade vi på gamla video klipp där vi är akrobater, eller iaf tror det! Haha! Håller på bryta armar och ben fan! :D
 
Men nu har hon åkt hem, så nu är jag själv. Ska bara ta det lungt. Hämta tvätten och så bara. :)
 
Hörs sen!
 
 

Vänta vänta vänta

Hallå!

Hann inte till klassfotot, men tog ensambild. Helt svettig och äcklig var jag när jag kom in där. Usch!
Nu sitter jag nere på akuten igen. Ska ta blodprover strax och få besked från röntgen. Så drygt att sitta här själv! :/
Hoppas det går hyfsat fort iaf.

Sen är det tänkt att jag och Rebecka ska åka hem till mig och tvätta, färga håret, sätta upp hyllor och så. Får dock inte tag på skit ungen. Men det har jag säkert innan jag är klar här. Phuu vad tråkigt detta är.

Får väl koppas jag va fin på skolfotot iaf ;)

Snart min tur iaf


Röntgen

Nu sitter jag nere på akuten och väntar på svar från röntgen. Får vi se vad det är.

Sen hoppas jag hinna till skolfotot i skolan.


3. En person som får dig på bra humör.

Det finns det många som kan få, men den som är bäst på det är nog Kulle. Vet inte varför, men många försöker så mycket att det blir överdrivet och vissa slutar prata med en när ma är på dåligt/sämre humör. Men han är bara sig själv hela tiden! :)
 
Kulle busar på Sonnys ansikte!  HAHA

Slutade med en kväll/natt på akuten

Hallå på Er!


Igår var planen att lägga sig i tid, men planerna ändrades om man säger så. Började med att jag fick ont i ryggen. Sen efter ett tag så fick jag något krampaktigt i magen. Nästan som mensvärk. Efter ett tag så fick jag riktigt ont på vänster sida så då ringde jag Rebecka och rådfrågade henne och Fredrik. Sen blev det ännu värre så ringde 1177 där dom frågade om jag möjligen skulle kunna vara gravid. Sedan sa dom att det var jätteviktigt att jag åkte in. Fick lite smått panik eftersom att jag inte visste någon som kunde köra. Men sedan så sa Rebecka att dom skulle köra mig. Ärligt så låg jag verkligen på golvet och vred mig av smärta.. Helt sjukt var det. Precis när Rebecka och dom anländer till min lägenhet sitter jag inne på toan och spyr. När jag tagit allt jag ska ha med mig så åker vi till Karlskrona. Kan ju bara säga att den smärtan jag hade i bilen påväg dit var ju inte från denna värld! Grät verkligen hysteriskt för att det gjorde så ont. Spydde lite till och sedan var vi framme. Inne på akuten fick jag ta pisseprov direkt. Men det visade att jag inte var gravid och inte hade urinvägsinfektion. Dock hade jag blod i urinet. Fick sedan gå till gyn där jag träffade någon grinig kärring. Fick ligga där och sära på benen och se glad ut mitt i all smärta. Där visade det heller inget och allt var som det skulle. Så slutligen fick jag träffa någon kirurg. Och han var ganska säker på att det var njursten. Sp då fick jag en spruta i rumpen och sedan gå hem.
Så imorgon ska jag röntgas kl åtta i Karlshamn!
Idag har jag mått mycket bättre iaf. Så nu är det bara invänta morgondagen.
Man kan ju alltid hoppas att det fixar sig!
Härlig kväll/ natt jag haft va?:/


2. En låt som gör dig glad och varför?

2. En låt som gör dig glad och varför?
 

Har många, men en jag fastnade riktigt för denna sommaren är Rest of my life- SOJA. 
Det jag gillar med denna låten är att jag kan spegla mig själv lite i den. Och jag älskar texten. Som refrängen säger att "om jag kunde spendera resten av mitt liv med mitt folk så skulle jag göra det om och om igen."
Jag känner verkligen kärlek till mina nära och kära när jag hör denna. För jag är så glad att jag har dom jag har i mitt liv och jag skulle inte vilja byta ut någon av dom. För alla har en speciell funktion i mitt liv eller vad man ska säga. Lät lite som att dom gjorde olika saker för mig, men var inte så jag menade! Haha! Tycker den säger att vänner finns där för varandra och ja, jag känner mig bara allmänt nöjd med livet när jag hör denna! :)
 
 
If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and over again
Leave it up to them to fill up their steeple, leave it up to us to fill up on our friends
If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and over again
I'm within my mind and I know there's no equal
When I'm fallin out yo they pull me back in

It was long ago and we were younger so
And our lives we part wrote
Feel it, feeling Yeah

And I remember everyday, sometimes it's too much to take
I break down, without no heartache
And I mean it, and I mean it

If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and over again
Leave it up to them to fill up their steeple, leave it up to us to fill up on our friends
If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and over again
I'm live in my mind and I know there's no equal
When I'm fallin out yo they pull me back in

They say we've had fun but let this go
Music don't go deep but no
We think we could help this world if only we try
But we grow up, at least that's what they say
We can't do this when we pray, but I tell myself everyday that none of that applies

If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and over again
Leave it up to them to fill up their steeple, leave it up to us to fill up on our friends
If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and over again
I live in my mind and I know there's no equal
When I'm fallin out yo they pull me back in

All I really need, is all I have ever seen
Only thing works for me is to feel it, feeling
And when we turn to leave and others turn to be
It's always on my sleeve
And I mean it, and I mean it

If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and over again
Leave it up to them to fill up their steeple, leave it up to us to fill up on our friends
If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and over again
I live in my mind and I know there's no equal
When I'm fallin out yo they pull me back in
 
 
 
 
 

-14,7 kilo

Hej igen! :)
 
 
Pratade just med mamma i telefon. Så började vi prata om vikt osv. (mamma är alltid på mig att jag ska gå ner) Och har väl inte sagt till henne att jag gått ner direkt. Men hon såg mig i julas när jag vägde som mest och så sa jag vad jag vägde nu. Och hon blev helt chockad! "Det är ju fan 15 kilo Ida!!" Och ja när jag tänkte efter så är det ju faktiskt det! :) Känns skit bra om man tänker så, men det är fortfarande en lång väg kvar. Räknade just att jag kan gå ner lika mycket till till studenten och balen om jag går ner i samma takt. Känns as bra! Så det siktar vi på! :) As gött!
 
Känns skönt att man får beröm för det med. För man märker det ju inte på samma sätt själv. Så får man EN komplimang så kan man leva på den väldigt länge! :)
 
Så såg jag ut 


Och nu ser jag ut


Kan själv inte avgöra en radikal skillnad, men lite ser man ju!
 

Tjej kväll + annons om billiga underkläder mm fb

Hallå solstrålar! :)
 
 
Vaknade vid tolv idag. Lite bättre än nio iaf. Men somnade dock sent. Kunde inte sova. Det suger verkligen när man inte kan sova. Drömde en as konstig dröm med. Drömde att jag blev tillsammans med ett ex. Var lite kul för i drömmen så var allt skit bra och man typ svävade på små rosa moln, men i verkligheten hade det inte funkat! ;) Haha. Men kan drömma mycket konstigt asså.
 
Igår så kom Amanda hit och vi hade lite av en tjejkväll. Var kul! Sminkade oss och tog bilder. Eller rättare sagt jag tog bilder på henne. Sen skulle vi sticka till en fest, men den hade dött ut när vi kom fram. 
Gjorde även an annons på fb om underkläderna jag kommer sälja. Dock har jag ju inga bilder osv än, men skulle verkligen uppskatta om ni kunde gå in och gilla och sprida vidare. Skriver in länken här nedan, men för att se den så kanske ni måste markera.. Vet inte varför bloggen cpar!
 
 
Länken---->  http://www.facebook.com/BilligaUnderkladerMm
 
Tack på förhand!
 
 
Idag ska jag nog bara ta det lugnt. Bäst så innan praktiken imorgon. Börjar i och för sig kvart i tio, men iaf. 
 
Ha det fint så hörs vi sen! 
Puss!
 

Slappa dag!

Hej! :)  
 

Idag har jag bara varit hemma och slappat. Läst i min bok och sovit typ. Kul lördag! Nä, men ändå ganska skönt. Bara chilla liksom. ;)
 
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Väntar på att nästa Dexter avsnitt ska ladda klart. Men det tar ju sån tid! 
Hade ändå velat göra något, men vet inte vad. Pallar inte men vill! Haha! :)
 
 
Det visar sig väl!
 
 

Vakna klockan 9 på en lördag är inte ens kul!

God morgon eller ska man säga God dag? 
 

Vaknade alltså klockan nio och kunde inte somna om sen. As drygt för var trött, men kunde ändå inte. Så sen dess har jag lyssnat på musik kollat på Dexter och sånt. Och nu har jag suttit och planerat min viktnedgång. Så vi får se hur det går! :) 
Asså blir tokig på mitt äckliga internet. Det är fortfarande samma skit. Ska fan ringa dom i veckan! Tänker inte betala denna månaden heller ska dom se! Betala för något bajs som inte funkar? Nej, tack! 
 
Herregud vad det blåser ute med! Går inte ha fönstret öppet typ. 
 
 
Nä, nu ska jag återgå till min bok! :)
 
Ha en bra dag hörs snart igen! 
 
Över två timmar försenat inlägg!
Hade varit gott ikväll, vem vill va med?

Finns det något skönare och sova lite på eftermiddagen

Ja, jag låter som en pensionär men det är väldigt skönt!
 
 

Gick och handlade lite inför helgen när jag kom hem. Lite bröd, skinka, dipp, morötter osv. Ska göra dipp med grönsaker sen. :) Sen gick jag hem och åt och sen somnade jag ett tag. :) Så skönt!
Så nu sitter jag och lyssnar på musik och tar en ciggiluring. Förut hade jag tyckt att det var svin tråkigt, men nu känns det skönt Bara vara hemma och ta det lugnt. Varit borta ett tag så då kan det vara skönt. Har haft det jättebra när jag varit borta med så inte så :) Suttit och druckit vin och snacka, lyssnat på musik och åkt hit och dit. :)
 
Ska nog börja läsa lite i den ena boken så kommer Paula med! :)
 
Hörs! :)
 
 





Då var det helg!

Hej på Er!


Nu har jag varit i skolan. Haft samhälle och möte med min mentor Helen. Gick bra på "mötet" och gillade verkligen samhällsläraren. Tror man kommer bli riktigt allmänbildad denna terminen. :) är väl hyfsat allmänbildad, men mer. Mycket av det hon sa visste man, men blir lite repetition!

Så just nu sitter jag nere vid bussen och väntar på den. Så nu var man ledig igen. :)
Innan jag gick ner till bussen så gick jag in på biblioteket lånade två böcker. Den ena hette "Sex och kärlek" och handlar väl om det. ;) Nä, men är en bok för unga kvinnor/tjejer. Där man kan läsa om saker som kan drabba oss som graviditet osv.
Och den andra hette "Skamfläck" handlar om tre personer som säljer sex i Sverige. Och så berättar dom om sin bakgrund och varför dom gör det och vad dom blir utsatta för. Tror den är intressant.
Sånna saker intresserar mig väldigt mycket när det gäller insest, våldtäkter osv. Är något jag är insatt i. Det är något som är så hemskt för personen att andra runt omkring inte kan förstå. Och det är något som kan leda till att man har en annan syn på sex osv.

Så tror jag ska spendera min helg med mina böcker! :)

Hörs senare, nu kommer bussen.


Något gammalt inlägg

Ser du på mig som jag ser på dig?
Tänker du på mig idag?
Längtar du någon gång tillbaka då det var bara du och jag.
Har du någon gång tänkt att det borde vara vi?
Har du någonsin pratat om mig med någon annan och sagt hur bra du tycker om mig?
Har du förknippat mig med något?


Nä, antagligen inte för du är du..



:)

Hej! :)
 
 
Varit lite dåligt med bloggandet, men har inte varit hemma så mycket senaste tiden.

Ganska skönt faktiskt. Att inte bara sitta hemma och glo. Det har jag gjort tillräckligt. Och förhoppningsvis så kommer jag ha fullt upp framöver. Håller nämligen på att starta ett "företag" eller vad man ska kalla det. :) Kommer va främst underkläder men även lite annat. Så ni får hålla ögonen öppna! För här pratar vi billigt!
 
 
Just nu sitter jag hemma och tar en ciggiluring. Och håller på att göra mat. Åh mat det var länge sen känns det som. Inte tid för sånt trams ;)
 
Vi hörs snart igen!
 


 
 

Today i cried but i don't know why

Har du någon gång känt att det inte längre är värt att andas?
Har du tappat din livsglädje levt i en värld som ramlar?
Finns det något efter döden? eller stannar man här?
Lever man vidare fastän själen faller i sär?
Vad är meningen med livet när ångest tar över?
När man inte har någon som torkar tåren i mörket

 

Jag kollar mig i speglen men passar inte in i denna värld
ser människor runt omkring men ändå är jag ensam här
hatet syns så tydligt i min döda blick
när ångest kommer är den ända medicinen att röka spliff
har du känt att du inte borde vara kvar lämna allt
Förstår du hur solen kan skina men allt kan kännas kallt?
kan du se mitt leende som döljer min tomma blick
kan du läsa mina tankar och förstå om jag vill somna in
har du känt hur väggarna krymper och allting blir mörkt

 

Ibland så orkar man inte längre man vill bara tända en skunk
Ibland så vill man inte längre man längtar dit upp
ibland så vill man ta kniven och ta livet kanske svälja ner piller
det är såna dagar då allt är mörkt och man längtar till himlen
ibland så lyser solen men molnen finns där hela tiden

Mörker väntar runt hörnet och man får kämpa genom livet
Men ibland så tappar man gnistan tappar hoppet om kampen
då man vill ta hoppet från kanten men stoppas av kraften
från kärleken till nära och kära till familj och vänner

 
 
 
 
 

RSS 2.0