"Funderar på att börja blogga igen"

Hahaha!

Skrev tidigare idag att jag "funderar på att börja blogga igen" och detta är mitt tredje inlägg sen halv tio xD
Känns som att jag bestämt mig. ;)
Sitter just nu på Rebeckas Etik lektion. Gick och mötte henne efter Historian. Duktig tjej som kom idag! =) Så nu sitter jag här och kollar på klassen medans dom har prov! Haha! Känns skönt att slippa ;) Kanske inte alla som vet, men eftersom att jag jobbar på ett äldreboende tre dagar i veckan så slipper jag vissa lektioner i skolan för att jag läser det ute på min "praktik". Dock är Etik, enligt mig intressant. Och Rebecka verkar det gå bra för, SÅKLART! Hon är ju värsta smart head. Varför lyckas jag alltid bli "bästavän" med smart heads? Det gör ju bara så man känner sig ännu mer korkad! x) Haha! Nää, då jag är smart ;)

Här kommer två roliga historier:

En man köper en robot som ger lögnare en örfil. Han bestämmer sig för att testa den vid middagen.

- Min son, vart har du varit idag? Sonen svarar: I skolan. Roboten ger honom en örfil.

- Ok! Jag kollade på film hos min polare! ET! Roboten ger honom en örfil till.

- Ja, ja! Det var porr! skriker sonen.

- Vad?! När jag var i din ålder visste jag inte för vad porr var! skällde pappan. Roboten ger pappa en örfil. Mamman skrattar - Det märks att han är din son!

Mamman får en örfil



Flickan, pojken och pappan:
En kväll tog en flicka med sin pojkvän hem. Precis när de ska pussa varandra god natt vid ytterdörren börjar killen känna sig lite småpilsk. Med en stor portion självförtroende lutar han sin hand mot ytterväggen och, leende, säger han till henne:

“Älskling, kan du ge mig en avsugning?
Skräckslagen svarar hon: “Är du galen? Mina föräldrar skulle märka det.”
... Han: “Äh, kom igen nu. Vem skulle komma på oss så här sent på kvällen?”
Hon: “Nej, snälla. Kan du föreställa dig om vi skulle åka dit?”
Han: “Lägg av. Det är ingen vaken nu, alla sover.”
Hon: “Inte en chans. Det är för riskabelt.”
Han (kåt som ett djur): “Åh snälla, snälla. Jag älskar dig så mycket!!!
Hon: “Nej, nej och nej. Jag älskar dig också, men jag kan bara inte…”
Han: “Jo, det kan du. Snälla?”
Hon: “Nej, nej. Jag kan bara inte…”
Han: “Jag ber dig…”

Helt plötsligt tänds lampan i trappan och flickans lillasyster öppnar ytterdörren iklädd pyjamas. Med en sömndrucken röst säger hon:

“Pappa säger att du ska ge med dig och ge honom en avsugning. Annars kan jag göra det. Eller om det blir nödvändigt, säger pappa, att han kan komma ner och göra det själv. Men för Guds skull säg till den jäveln att ta bort sin hand från porttelefonen.”



Nu är Rebecka klar så bye!


Fåå fin tjej! ;D <3


Engelska sen är jag fri! =)

Hej igen! =)


Nu börjar snart engelskan. Härligt! =) Efter engelskan så ska jag i och för sig vänta i skolan till två. För då ska jag träffa Bengt. Skolans kurator. Har börjat prata med honom för ett tag sen ist för att gå till Bup. Han var mycket bättre än henne på Bup. Jättelätt att prata med och även fast man inte säger precis allt så förstår han iaf! Och rolig är han också. =)
Nu har iaf engelskan börjat. Hade glosor tills idag hade inte tränat men kunde dom flesta iaf. Nice! ;)
Nu ska vi göra någon grupp övning så måste dra!
Byebye!

Börja blogga lite igen?

God morgon!


Har funderat lite på att börja blogga igen? Inte för att de är så många som läser, men för min egen del mer isf. Just nu så har jag ju bara skrivit när jag mår dåligt typ. Haha inte så kul att läsa massa sånt depp skit kanske. :P Men ska nog göra börja skriva tror jag iaf. Så har ni några förslag på vad jag ni vill att jag ska skriva om så är det bara säga till.
Just nu sitter jag på historian. Eller ja, har rast så pratar med mamma. Men börjar vilken minut som helst.
Rebecka är inte i skolan heller. Bajs på henne! Men hon skulle kanske komma till elva. Sen skulle vi ju egentligen gå ut och gå idag, men vet inte hur det blir med det nu om hon är sjuk. Men men det visar sig. Hoppas att vi kan gå ut och gå iaf för tänkte att jag ska börja göra det varje dag så man får lite motion iaf. Sen ska jag gå till en sjukgymnast den 8 februari så då ska hon vissa mig hur jag kan träna ryggen. Har ju haft problem med ryggen dom senaste månaderna så gick till doktorn förra veckan så då skickade han mig till sjukgymnasten och sen ska jag rönka ryggen med. Så får vi hoppas att det blir bättre.
Nu började den äckliga historian... Tycker inte om historia längre. Tyckte det var jättekul när jag gick i nian osv, men fan inte längre. Hade en jättebra lärare i början av treminen, men sen blev han allvarligt sjuk så då fick vi en annan och han suger säger jag bara!!  Men fattar ingenting just nu, för vi hade våran "riktiga" lärare förra veckan men nu har vi mr "äckel" igen! Haha så snäll jag e! ;)
Får äntligen pengar idag med! Underbart! Även om dom snart är slut igen.. Skit kul.
Nä, men om man skulle koncentrera sig lite på lektionen! =)
Ttyl <3
Jag älskar dig mamma! <3

Såhär får du tag i mig!

Hotmail [email protected]
Facebook.com Ida Jenny Marie Berglund

RSS 2.0