Life's a bitch. just learn to fuck it.

Hello stalkers! :) 
 
Dom senaste dagarna har varit ganska dryga. Inte haft så mycket att göra. Träffat lite vänner och så bara. 
Ett tack till dom som finns där och hjälper mig nu när livet knasar. Så lite kan göra så mycket.  :)
 
Idag händer det inte ett skit. Har verkligen inte den blekaste aning om vad jag ska göra. Förslag? 
 
Nästa vecka så får jag "besked" om hur allt blir med pengar och bostad. Känns verkligen jobbigt. Om de inte löst sig innan fredag så sägs lägenheten upp. 
Vet inte alls hur jag ska tackla det.. Snart är man väl hemlös och får sälja sig på gatan för att klara sig. 
Nä, nu ska vi inte vara sånna. Men svårt att se positivt på saker när hela ens liv hänger på en skör tråd liksom. 
Ska iaf göra allt jag kan för att lösa det på något vänster. 
 
Nu ska jag slänga mig i en varm dusch och spola bort alla dumma tankar. 
Hoppas ni får en fin lördag! :) 
Ttyl
 
 
 

Seg dag.

Hej på er alla!

Idag har jag bara slappat med Zorro. Legat i soffan och kollat när han spelat och lite så.

Känner mig helt nere idag. Oroar mig för allt som komma skall.

Har inte så mycket att säga idag faktiskt. Ska vara lite social nu. Imorgon får jag väl försöka ta tag i mitt liv och skutta ner till arbetsförmedlingen på något möte sen tvätta och städa. Guuud vad jag ser fram emot imorgon! Så roligt det ska bli. ;)

Bye!








När ska vinden vända?

Ibland undrar jag hur mycket skit man ska gå igenom i livet egentligen? Är det aldrig dags för vinden att vända.. Just nu önskar jag bara att jag var ett barn igen. Utan ansvar och krav. 
Sen blir jag så sur när jag ser andra människor som bara glider genom livet på ett bananskal. Som får allt serverat rakt framför snoken. Usch.
 
Idag ska jag bara ta det lugnt och ta mig samman. Hoppas ni har ett bra liv där ute iaf! Hatar att vara såhär negativ.  Tycker inte om folk som är negativa, men idag har jag mina skäl. 
 
Ha en fortsatt fin dag. Bye bitches!  
 
 

Ensamheten kryper sig på.

 
 
Laddade ner appen blogg.se igår, men till min stora förvåning så såg det inte alls ut som det brukar! Sedan gick det inte att publicera inlägget
Så blev lite sur och sket i att blogga mer. 
 
Idag så kom Rebecka hit vid halv ett. Vi drack lite kaffe och pratade lite skit.  Som vanligt.  ;)
Senare gick vi och mötte Paula som vi hade sällskap med till arbetsförmedlingen.  Skrev in mig där idag så var skönt att ha det gjort. Nu är det bara till att söka jobb alltså. 
När vi varit så duktiga på arbetsförmedlingen så gick Rebecka och jag hem å åt. 
 
Rebecka åkte hem för typ två timmar sen och sen dess har jag bara suttit här i soffan och glott. Så sjukt tråkigt. Känns inte alls kul att vara själv. Sen känns det ju inte bättre när man vet att morgondagen består av ännu mindre roligheter än idag. Usch tycker inte alls om att bara gå hemma. Blir så mycket dö- tid.  
 
Funderar på att ta mina sista 20kr och gå ner till willys och köpa något gott och sitta här i min ensamhet och tycka synd om mig själv. Låter som en bra plan! ^^ 
 
Hoppas ni har haft en bra dag! :) See you! ♡
 
 Fick en kommentar att de såg ut som jag gått ner i vikt! Var ju trevligt att höra. Ingen aning själv, men vore ju inte fel. :) 
 
 

Börja blogga igen kanske?

Heej!
Det var länge sen jag skrev nu. Har tänkt att jag ska skriva, men har aldrig blivit av.
men nu tänkte jag att jag kanske skulle göra det. Är ju ändå arbetslös så då kan jag ju passa på att fördriva tiden med att skriva lite.
 
Så vad har hänt i mitt lilla liv då?
Ja, allt och ingenting kan man väl säga. Både bra och dåliga saker har hänt. Men just nu känns det som att livet står på stand-by. Känns som jag inte vet varken in eller ut hur mitt liv kommer att se ut framöver. Livet har kaosat lite på sista tiden om man säger så.
Är iaf fruktansvärt glad att jag har dom fina människorna runt mig som jag har. Utan mina vänner och alla så hade jag aldrig klarat mig.
 
Just nu sitter jag på biblioteket och har fixat massa skit med arbetsförmedlingen osv. Skulle gått dit idag med, men självklart var det ju stängt.
Hatar verkligen att inte ha någon dator hemma! Man är ju helt handikappad utan dator nu för tiden.
Hade ju en dator när jag gick på Väggaskolan, men den fick man ju lämna in när man slutade. Eller man kunde köpa ut den, men den var verkligen inte värd priset och sen hade jag inte haft möjlighet att köpa ut den iaf med tanke på priset.
Måste försöka få ordning på min dator hemma. Saknas bara grafikkort. Men okunniga Ida vet inte ett skit om sånt så då är det svårt. Sen när man inte har pengar så är det inte heller så lätt.
Nä, nu måste jag nog gå hem. Inte ätit idag så kan ju vara en bra idé kanske? Några förslag? Har verkligen tappat intresset för att laga och äta mat. Är inte alls sugen på någonting.. Tråkigt är det.
 
Men hör av mig senare kanske!
Ha en fin kväll! :)
 
 
 
 

RSS 2.0