Solen skiner, men jag är inte på humör..

Hello!


Idag är det värsta fina vädret, som jag såå länge ( känns det som) längtat efter. :) Dock så är jag inte på något bra humör.. Humm.. Så typiskt.

Idag har jag en så länge inte gjort så mycket. TRÅKIGT! Vet fan inte vad jag ska göra.. Det enda jag gör är att sitta in/ ute varje dag tills Davve slutat jobba. Vad ska jag göra liksom? Davves lillebror Daniel ligger fortfarande och sover så honom kan man ju inte umgås med heller. Min moster Pillan och hennes tjej jobbar och sliter med pooolen på baksidan och ska jag vara ärlig har jag ingen lust att hjälpa till.. Vet inte varför. Känner mig fett dum för att jag inte gör det, men är verkligen inte på ett sådant humör just nu. Riktig bitterfitta är jag :P.

Senare så kommer Davve hem. Är nog därför jag är lite irriterad sådär. Han ska nämligen jobba över pga strömavbrått så att dom inte kan jobba. Och dom har saker som måste bli klara tills imorgon. Ska jobba tills typ fem eller något sånt. Han viste inte riktigt hur lång tid det skulle ta. :/.

Speciellt brun det är jag inte heller. Har ju inte varit såå bra väder på dagarna, men å kvällarna då kommer det fina vädret. Som igår tex då firade ju jag och Davve två år tillsammans och ett år som förlovade. :) Och på dan såg det ut som att regnet skulle kunna komma näär som helst. Dock gjorde det inte det, men det såg ut som det. Så vi gjorde inte speciellt mycket på dagen. Men på kvällen fick vi ta igen det mysiga vi skulle gjort på dagen ist. Var verkligen jättetrött igår kväll också så vi somnade ganska tidigt. Fattar inte hur jag kan sova så mycket asså!! Sov liksom tills typ halv elva och seda sov jag på dan i typ en timma, men endå s¨var jag så trött.

För er som har missta detta så har jag flyttat ner till Blekinge! Bor alltså hos min moster nu. Detta är pga olika skäl om man säger så.. Inget jag känner för att gå in på just nu.. En negativ sak med den här flytten är att jag kommer sakna mina vänner som fan uppe i Stockholm/ Bålsta. Inte kul. Men man får göra det bästa av situationen och skaffa sig nya vänner. Självklart kommer jag ju att hålla kontakten med mina  vänner uppe i Stockholm, men a :).

Nervös för skolstarten!! Japp, det är jag! Vet att jag kommer gå på samma skola som någon jag verkligen INTE tycker om och jag vet att hon verkligen inte tycker om mig heller. Har aldrig gjort henne något, men hon hatar mig för att jag är tillsammans med Davve.. Egentligen så hatar jag henne inte. Men jag tycker inte hon verkar riktigt ok i huvudet om ni förstår vad jag menar? Hon har sagt massa skit om mig till Davve och hans lillebror som att hon ska slå mig om jag visar mig i Olofström, att jag ser ut som en MAN??? och massa liknande. Men min gräns gick väl ändå där vid MAN liksom?? Ser jag ut som en man? Haha! Om jag är en man så är hon en liten pojke. Det går liksom inte att missa att jag är en tjej/ kvinna? Jag har ganska stora bröst och ingen jävla plattrumpa, och ja jag ser ut som en tjej helt enkelt. Medans hon knappt har några bröst och ingen större rumpa? Och är SMAL som fan. Haha, hade jag varit en kille kan man ju säga att jag hade varit en kort tjock missbildad kille ;).

Nu ska jag gå ut och hjäpa till med Poolen, Daniel vaknade också nu så :) Men nu får ha det så bra i det fina vädret!! :D:D


Spike En av hundarna i familjen! :)



RIP Mormor

Mormor du var som min egen mamma.
Det var du som var där och ställde upp som ingen annan. 
Jag blev plaserad oss dig när jag var nio.
Och jag var alltid hos dig när jag var liten.
Det var du som gjorde att jag klarade att leva.
Det var du som räddade mig från de liv jag hade.
Utan dig hade jag aldrig gått ut med 250 poäng i grundskolan.
Jag hoppas att du är stolt över mig för att jag klarade det.
Ingen vet hur jag haft det, men du kanske vet nu?
Jag har försökt att göra mitt bästa, för att göra dig stolt.
Jag har gjort saker jag vet att du inte hade gillat och jag är ledsen om jag gjort dig ledsen.
Utan din hjälp kunde jag ha varit en liten skit unge som sket i skolan, drack och knarkade..
Men du gjorde mig till något bättre.
Jag vill bara säga tack för det!<3
Jag önskade att du skulle uppleva mina barn.
Du togs bort från mig alldeles för tidigt.
Jag kan inte fatta att det var för tre år sedan du försvann
Och min värld rasade samman.
Jag älskar dig och saknar dig så mycket mormor.
Jag hoppas att jag har gjort dig stolt över mig!<3

Youtube.com
Shirley Clamp - Jag fick låna en ängel



Underbart väder!! =)

Hej hej :)


Just nu sitter jag och lyssnar på musik på spotify. Måste bara säga att det är så grymt fint väder här nere i Blekinge och vad jag förstår så är det de i Stockholm med :) Trevligt som tusan! Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade dock väldigt otrevligt.. ;) Haha. Jag hörde biiiii biiii biiii hela jävla tiden, men orkade inte slå upp ögonen. Tillslut blev jag irriterad och öppnar ögonen. Gissa vad jag har i nyllet?? En MEGA STOR bålgeting!!! Så jag sprang ner till Pillan och Tina och skrek att dom aldrig kunde gissa vad jag vaknat av ;) Haha. Läskigt var det. Så alla gick upp på övervåningen och skulle döda den jäveln som stört min skönhetssömn!;) Dock så var det bara Tina som vågade sig in i rummet, Pillan och jag stod utanför och kollade på medans Tina tog strid med Mister BIG geting! Haha :)
Efter detta lilla äventyr så gick vi ner och åt frukost och efter det har det inte hänt så mycket. Har spelat spel med Tina, medans Pillan var hos farbror doktorn (humm.. det var en tjej?) Och ja nu sitter jag här.
Älskling har börjat jobba nu också så det är därför jag inte har haft för mig så mycket nu på förmiddagen/ lunchen.
Igår kväll så var Davve och jag och träffade Emil och hans tjej Sandra och Sandras kompis. :) Det var trevligt. Dock så säger jag ju inte så mycket, men jag har ju svårt för att lära känna människor.. Eller egentligen inte. Jag kan tycka att jag känner folk, men dom känner inte mig ;). Jag är lite jobbig på det planet, att släppa in folk i mitt liv. Vet inte varför? Jag älskar att umgås med folk, men jag är väl för blyg? Kan man dock inte tro när man lärt känna mig ;) Haha.
Nej, nu ska jag gå ut och lägga mig i solen så man inte blir blek nu till sommaren :)


Puss puss!<3




Memories, dear memories

Tänkte ladda upp lite bilder från gamla minnen jag har med dig Hannah!

Det går tyvärr inte att ladda upp musik på min blogg så medans du lyssnar sök på: Jag fick låna en ängel med Shirley Clamp på Youtube

Hannah och jag skapar ett "hjärta"



En dag med sport och äventyr





Émma, Hannah och jag på RIXFM!



Hannah och jag i vintertid!




Jag och Hannah efter en simtur med klassen i Bålsta simhall




En underbar dag i solen på Ekilla!




Brandlarmet skrek, men det blev mysigt till slut!




En dag i en trång bil, kan vara helt underbart med en sådan person som du Hannah!




Tiden går, vi förändras, men aldrig våran vänskap




My sweet Hannah! Ingen förutom vi behöver veta vad du gör ;)




Hannah play minigolf!




Innan våran tripp till minigolfen! :)




Haha, sminknings dag av Davve :)




Andra världskriget gruppen!! :)




Hannah you look like a boy! :D




På väg till RIXFM





Som avslut vill jag bara säga att jag älskar dig så mycket Hannah. Vi har haft såå många stunder tillsammans, både bra och dåligt. Skulle jag få göra om det så skulle jag göra det med glädje! Du är en fantastisk person och jag hoppas att du aldrig kommer att glömma dom här dagarna vi haft tillsammans. Vad som än händer! Jag skulle aldrig byta ut våran tid. Det spelar ingen roll vad jag skulle få. Erbjud mig allt, men jag vill förtfarande ha MIN Hannah! Du är allt jag nånsin önskat! Du har hjälpt mig så många gånger, gumman. Du har varit en av anledningarna till att jag gått upp på morgonen. Du har funnits för mig igenom skratt och gråt och jag älskar dig så för det. Jag är dig evigt tacksam mitt lilla hjärta!<3. Jag kommer aldrig glömma våra tokiga stunder. För det har vi haft många. Och vet du? Vi ska skapa fler tokiga stunder!!! :D. Längtar tills du kommer ner till Blekinge i sommar!!!<3
Vad som än händer så är det alltid du och jag!

Whatever you do and wherever you are I will always love you!<3


Hannah Jenny Marie Andersson Lindahl
<3
Ida Jenny Mare Berglund

RSS 2.0