Äta, diska Ofm :)

Tudeluuu :)

Jag har precis
ätit middag och diskat. Så duktig jag är ;). Nu ska jag snart åka till Olofström till Växtverket (ungdomsgård för dem som inte fattade eller visste det) haha. Sen ikväll när jag kommer hem så ska jag väl inte göra något speciellt, Kolla på film eller något. Det säger jag varje kväll ändå gör jag inte det ;) Haha. Men åker hem med tjugo i nio bussen tsm med Rebecka så det blir väl mest att ta det lugnt. Umgås med Davve antagligen. Han flyttar ju på måndag. Till sin pappa i Svängsta. fats hans pappa är inte där så ofta så det blir nog som att flytta hemifrån. Hoppas det går bra för honom. det är han värd! :) Han är värdens underbaraste! Känner ingen kille som bryr sig så mycket om andra som han! :) <3


ttyl love



Done!

Hejsvejs :)


Har precis
skrivigt klart engelskan nu på lektionen. Det enda problemet är att jag glömde den ena delen av engelskan hemma på datan. Så Tina får skicka det till mig under dagen. As skönt att vara klar med den iaf. Tycker faktiskt att jag varit duktig. Har inte behövt stressa eller något så det har varit skönt.

Nu har vi snart lunch. Så kanske ska ta och leta reda på Rebecka så vi kan gå å äta och röka och allt :). Vet inte var den lilla filuren har tagit vägen! Hon bara försvann. Poff! ;D

Idag ska jag nog bara hem och kolla på Big brother som jag har missat i flera dagar. :)
Nu klagar Davve på att jag ska skynda mig för han ska skita så hejhej :D Hahaha förlåt Davve!!



Fika hela dagen lång!

Good evning! :)


Nu håller jag på
och skriver klart mitt engelska arbete med Davve! Han är ju såå duktig på engelska så han får hjälpa lilla mig som är såå dålig på engelska. hehe. Skämt å sidor. ;). Men just nu är Tina här inne och pladrar lite skit med oss snorungar ;) Bara för det gick hon nu Haha! ;D Efter att jag skirvit klart detta ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film eller något tänkte jag.

Idag efter engelska lektionen så gick Davve och jag å kollade i olika bitiker och lite så. Sedan fikade vi på cafét i den nyöppnade gallerian. Och sedan gick vi till hans farmor och pappa å hälsade på. Efter ett tag gick jag till Rebecka och fikade med henne och hennes mamma igen ;) haha massa smaskens idag. :D Fy mig! :P
Och nu sitter jag här.
Mamma ringde nu också :) Saknar henne! <3

Jag älskar dig mamma, Du är så duktig! Du vet vad jag menar! =) <3




Sova länge, tydligen?

God morgon, eller något i den stilen.


Just nu
sitter jag och pratar med Rebecka i mobilen. Hon hade försovit sig idag den lilla skit ungen ;) Inte för att jag ska säga så mycket eftersom att jag gjorde detsamma! x). Och det var faktiskt inte meningen. Skulle gått upp i morse, men jag glömde tydligen den biten. haha! Men hur som helst så ska jag till skolan.. Även om det känns lite meningslöst för en 40 minuters lektion engelska. Men men.

Ska iväg och möta Davve snart och ta samma buss som honom till skolan. Han har jobbat nu på morgonen och ska också till skolan för några enstaka minuters lektion. Det är fan skit  dåligt när man försover sig här! Sov tills lite innan nio, men sen går det ingen buss försen halv elva. Och då skulle jag komma till skolan typ en kvart innan vi får lunch. Så det är därför jag tar halv tolv bussen! :)

Nej, nu ska jag se om jag har lite kläder att ta på mig och sedan fixa mig lite. Haha hade tänkt lägga upp en bild på hur jag ser ut just nu, men jag ångrade mig SNABBT! Herregud va jag ser ut! ;) haha!


Peace and Love



Datakunskap

Hejsan hejsan =)

Sitter just nu på datakunskapen. Pallar verkligen INTE jobba. Funderar på att ta med det hem och be Davve hjälpa mig för han kan ju en del om sånt här skit. ;) Idag ska jag plugga som fan till provet om andningen imorgon. Har inte ens kollat på det, men det kommer nog att gå bra ändå. Hoppas jag! Sen ska jag skriva på min engelska med. Den ska ju vara inne på torsdag. Så jag har líte att göra idag om man säger så.. FUN! Tillbringa hela dagarna åt att först vara i skolan och sen när man kommer hem plugga. Men jag ska inte klaga behöver ändå inte plugga sååå mycket.

Haha måste se ut som att jag är jätteduktig här på datakunskapen. Jag skriver och skriver. Men liite på fel sak kanske ;)


Byebye! =)



Vart är soooolen idag?!


Sov sött :)

Hejsan hejsan :)

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på  film med David. 13 Ghosts heter den.  Får se om den är bra eller ej. Ska vara någon skräck så det är tur att man har någon som ligger brevid ;) Hehe.
Åh, imorgon ska jag till tandläkaren! Vill inte.. Har säkert håll i tänderna också. Dumma mig. Jaja, det får vi se. Men sov gott alla nattugglor :) <3









Det är inte alltid bara jag..

Det låter alltid bara som att det bara är jag som gör fel. Men det är inte så. Alla gör fel. Även dem som inte tror det. Och det är aldrig bara en persons fel att det blir som det blir. Man är alltid två om saker och ting. Men inte här inte. Nej nej! Jag har mina brister, jag gör fel. Även om jag tycker att det är rätt dåså kanske jag inte gör det senare. Men jag tycker inte att det alltid ska vara jag som kommer med ett förlåt. Det hadlar inte om att jag inte har respekt, men jag måste också få säga, tycka och tänka. Du hade fel för det du sa var inte sant. Och jag tycker inte man ska säga att det är si eller såhär när man inte vet. Det är det värsta jag vet, när någon inte tror mig när jag vet att det är sanningen. Sen när man inser att man hade fel så kan man inte ens erkänna att man hade fel. Då säger man att man sagt något annat. Åh! Blir så jävla sur på det här. Jag behöver inte prata med personer som håller på såhär. Det är bara skönt att slippa höra allt skit.

Det vore fan skit skönt att kunna göra vad man vill. Kunna leva sitt liv. Inte behöva tänka på vad alla andra tycker och tänker hela tiden.
Pallar inte med messa skit hela tiden. Du kan verkligen påverka mig även om jag inte ser dig, är i din närhet eller har pratat med dig på flera dagar. Önskar bara du kunde tänka dig att det är du som är jag. Jag är inte vuxen. Som vissa andra. Det borde vara större förväntningar på en vuxen än mig en tonåring..



Tack för att du finns David Svensson! Du är underbar vännen min. <3



RSS 2.0