Inte tid för att blogga!

Hej!!


Tänkte bara meddela att jag kommer blogga senare idag eller imorgon. Har inte kunnat skriva eftersom att vi inte haft internet pga flytten!

Ha det bra så hörs vi senare!


Musikal!


Hejhej! :)


Har psykologi nu. Oh halv två ska vi på musikal! :) Nice ju! :) Nice eftersom att min klass också ska gå då. Går ju inte på psykologin med min klass utan NV och SP osv.
Var lax i skolan idag öööök! Men åt potatis vitlökssås och morötter iaf :) Kebabrullen väntar på mig där hemma :) hehe.
Längtar inte tills vi kommer hem efter mötet. Är skit trött verkligen. Sova vore något.
Nä, nu ska jag lyssna lite vad läraren säger.
Fan, va snygg!

Dag 2 Mina föräldrar

Mina föräldrar


Min mamma heter Susanne Berglund och bor i Skokloster. Hon har en sambo som heter Jari. Och dom har varit tillsammans i nio år. Flyttade från min mamma när jag var nio och flyttade tillbaka i nian och inte bott hos hennes sen dess. Vi ses inte så ofta eftersom att jag bor här nere i Blekinge. Så det blir på lov och lite så. Vi har väldigt bra kontakt iaf och pratar nästan dagligen med varandra i telefon. Är jätteglad att jag har så bra kontakt med min mamma. Hon är en perfekt blandning av en vän och en mamma. Jag tycker inte bara man ska vara en mamma som gapar ochs skriker utan även en vän som kan lyssna och förstå. Och hon är en perfekt blandning. :) Love you mother! :) <3
Min pappa heter Rune Sandström och bor i Örebro. Har inte träffat honom på fyra år. Har inget "behov" av det heller. Vi har inte någon bra kontakt. Och har väl aldrig haft. Har aldrig pratat med pappa om viktiga saker eller berättat någon speciellt direkt. Kan inte påstå att jag saknar det heller eftersom att det aldrig varit så. Men hade kanske varit skönt att ha en pappa man kunde vända sig till. Och klart man blir lite "avundsjuk" om man ser kompisar som har en jättebra pappa. Men men.  Vet faktiskt inte om jag kommer träffa honom igen heller.. Kanske låter konstigt men ja, har ingen lust att berätta i detalj varför.
Dock är jag jätteglad för att han fick Anna, Jimmy, och Johannes. Min underbara syskon. <3

Viktig dag idag!

God morgon :)


Igår så började vi flytta alla Rebeckas + familjs saker till den nya lägenheten. Huuah! Tungt var det. Massa böcker och skivor och sådant. Men det gick bra. Fick dit en del faktiskt. Sen vid tjugo i nio så gick vi och åt. Rebecka och jag tog kababrulle och Totte och Mimmi tog pizza. :) Gott kan man ju säga att det var. Hehe, sen tog vi med oss typ halva till den nya lägenheten där jag och Rebecka sov. Så senare på kvällen så var man ju tvungen att ta några tuggor ;) Så har lite kvar tills idag med! :)
Hahaha, måste berätta en rolig sak! Rebecka och jag skulle hämta hennes säng igår för att vi skulle kunna sova i lägenheten så vi tog en "pirra" och körde genom stan. Men jag drog Rebecka genom stan! :) Lite kul var det när folk glodde ;)
Badade igår kväll med. Så skönt. Länge sen! Asså, ni kan inte tänka er hur mycket jag älskar att bada. Gjorde det varje dag när jag bodde hos mamma. Låg i badet och gjorde läxor, åt, läste, pratade i telefon, lyssnade på musik och så vidare och så vidare :P Normal tjej? nä, har aldrig varit och kommer aldrig bli.
Idag är dagen här som jag har väntat på i tre veckor. Jag ska på möte! Är nervös. Inte så konstigt eftersom att det kommer avgöra hur mitt liv kommer att se ut typ. Haha, får hjärtklappning bara jag tänker på det. Fy! Så får väl se vad som händer. Så alla som läser kan väl hålla tummarna för mig idag? :)
Efter mötet ska vi fortsätta flytta. Har alla stora saker kvar som soffa, säng osv.
Nu har jag historia så ska skriva på mitt arbete nu tills kvart över nio sen rast sen musikal! :)
Ha en bra dag hörs senare! :)
En "pirra" för dom som inte vet.
Tänkte att det kanske var fler som var lika knäppa som Rebecka och inte vet ;)

Dag 1 - Sju sanningar om mig

Sju sanningar om mig


  1. Jag är för det mesta en glad person, men kan dock vända snabbt och jag kan bli riktigt arg.
  2. Jag har bott i Bålsta och Upplands Väsby i "Stockholm."
  3. Jag fyller 18 den 4 maj! :D
  4. Bor just nu hos min bästavän Rebecka.
  5. Har inte träffat min mamma sen i december.
  6. Har inte träffat min pappa på 4 år.
  7. Jag är lite kräsen med mat.
Det var lite om mig. Nu ska jag gå till matlagningen och hoppas att det går bättre än förra veckan. ;)
På denna gatan växte jag upp! Andra huset.
Här bodde jag från att jag var ungefär 9 tills jag var 16.
Min födelsedag snart då! ;D

Ny blogglista!

Här kommer min nya blogglista! :)

Hoppas ni gillar den. Hittade den på googel! ;)



Forget them

Sitter just nu på Religionen. Har faktiskt gjort klart ett gammalt arbete denna lektionen. Så det är bra! :) Har lite att ta igen, men nu har jag iaf gjort en sak!
Igår kväll blev jag så fruktansvärt besviken. Därav mitt sista inlägg. Jag förstår inte vad jag har gjort som är så fel? Om folk bara visste sanningen så skulle dom kanske förstå att det finns två sidor av allt. Jag undrar vad dom ljugit ihop om mig egentligen. Kan inte förstå hur man kan göra så mot någon? Sen tycker jag att det är fel att dom ska vinna på att dom skrivit ut allt på nätet och jag visat att jag är mer mogen än så. Bara för att jag inte skriker ut sanningen till alla, för att jag anser att alla inte behöver veta allt. Men man blir bra sugen på att skriva ut allt så att folk får se.
Att vuxna människor kan vara så omogna..

Tack, då vet jag.

Man tror att man har vänner.
Man tror att man vet vilka dom är.
Sen inser man hur fel man hade.




Packa,packa, packa!

Godkväll! :)


Idag har vi haft fullt upp! Har packat hela dagen typ. Så nu är typ allt klart. Så det är ju bra. :) Börjar ju flytta imorgon och bor i den nya lägeheten på tisdag kväll. Kul kul! :)
På tisdag ska vi på möte. Undra vad som kommer hända? ;O Aja, det visar sig.
Igår kväll så stacka jag ut med Amanda, men åkte hem sen pallade inte festa. Var inte så taggad. Så istället kollade jag, Rebecka och Erik på film. Den var faktiskt bra. En komedi "dumpad" missade dock halva filmen kändes det som ;) Mamma ringde och snackade lite skit med mig.
Ikväll ska jag nog träffa Amanda med. Får se vad hon har att säga :P
Nä, nu ska jag gå! Hare bra hörs imorgon! :)
Brist på bilder.. Porrr!!!!

Fest eller?

Tjoo broo :)


Har precis ätit lasagne och kollat på Bb. Och snackat med Amanda på datan och hon ville att jag och Rebecka skulle följa med till Poppe. Vet inte om Rebecka ska följa med, men annars gör jag det iaf. :) Pallar inte sitta hemma och ja.
Usch, har så sjukt ont i magen.. "/ Gå och bajsa så känns det bättre Ida! Haha!
Aja ha det bra så hörs vi senare eller imorgon så får vi se vad kvällen har att bjuda på.
'''

Lite tid för att blogga.

Tjabba tjena hallå!


Igår åkte vi och bastade vid ett tiden på natten ;) Jag, Rasmus och Rebecka. Tog typ hundra år innan det blev någon värme där inne. Jobbigt ;/. Men men tillslut fick vi lite värme iaf. :) Sedan åkte Rasmus hem till sig och vi hem till Rebecka. Kl var väl runt fem tiden när vi somnade skulle jag tro.
Idag så vaknade man och gick upp till ett bord fullt med frukost. Nice de! :) Efter att vi ätit frukost så gick Rebecka och jag och träffade Paula som var i Karlshamn. Snackade lite om allt möjligt och sedan gick vi hem till Rebecka och hämtade upp Mimmi Rebeckas mamma för att sedan gå och köpa två blommor och två krukor till Rebeckas nya rum. Dom flyttar ju på måndag/tisdag! :) Spännande! har inte sett lägenheten än. Så det ska bli kul! :)
Om en liten stund får dom besök av dom som ska flytta in i deras gamla lägenhet och deras föräldrar. Så nu har vi städat lite osv.
Senare ska vi nog träffa Amanda och Jimmie med. Sen vet jag inte vad som händer. Men det märker vi väl antar jag.
Fint väder är det idag med! Gött! :)
Nä, ni får ha det så bra så hörs vi senare!<3
Så ser jag ut idag.

Vad händer ikväll folket?

Hejhej! :)

Håller just nu på och städa i Rebeckas rum. Kul? Nej!
Blev arg för en stund sen för att jag fick ett samtal som jag inte orkade med. Och sen gillar jag inte att folk slänger på i örat på mig när jag faktiskt inte gjort fel och har rätt i det jag säger. Men antar att personen i fråga la på för att personen visste att jag hade rätt och inte hade något att försvara sig med.
Så, vad händer ikväll gott folk?
Har ingen aning faktiskt.. Väntar på ett meddelande som avgör min kväll.
Ska möjligen vara hos Rasmus. Men vet inte än.
Så undrar säkert någon: Humm, vem är Rasmus?
Tänker inte berätta så mycket, säger bara att han är en kille jag träffat. Men mer får ni inte veta.. ÄN. ;D
Men skriver senare, ska fortsätta städa nu Hare gött! <3

Underbart väder!

Hej alla solstrålar! :)


Vaknade för en lite stund sen. Somnade så sent igår så det är okej att sova länge då! Rebecka kom precis när jag vaknade så vi har nu suttit och snackat om lite smått och gått. ;)
Nu gör hon spagetti och köttfärssås sen ska vi sätta oss i solen! :)
Hörs sen! <3

Snacka snacka snacka!!

Hello! :)


Kom precis in efter att ha suttit och snackat med Amanda i ett par timmar. :)  Snackat om allt möjligt hemligt ;) Hehe! Nu har Erik kommit med och vi sitter här i köket med varsin data och väntar på att Rebecka ska duscha färdigt. Sen är det min tur. Känne mig så äcklig! Så ska bli skönt att duscha! :)
Imorgon kommer jag bara vara hemma eftersom att jag inte får komma till jobbet. ;( Plugga lite kanske? Hehe, gick inte så bra med det idag :P Som vanligt. Nä, men hade faktiskt ont i huvudet och då pallar man inte plugga!
Kanske hörs lite senare beror på vad som händer ikväll.
Men ha det göttans så hörs vi! <3
Bye!

Dag 30

Dag 30 – Den här månaden

Denna månaden har varit ganska turbulent. Mycket har hänt och det har varit mycket negativt. Och på tisdag så får jag veta lite mer om vad som händer framöver. Känns jobbigt.. Är lite orolig för vad som kommer hända, men förhoppningsvis så kommer det bli som jag hoppas. Det borde det iaf bli för tycker att det är det mest rimliga.
Har iaf blivit bättre i skolan. Så det är ju positivt! :)
Det har varit två jobbia datum den senaste tiden. Den artonde och idag den tjugo andra. Finns både bra och dåliga saker med desa två datum, men båda relaterar jag till två personer som inte finns i mitt liv idag som betytt så otroligt mycket för mig. Och det är klart att det är jobbigt att förlora någon man älskar. Finns många sätt att förlora en människa på och båda har jag förlorat på olika sätt.
Men en sak vill jag bara säga till alla där ute, Ju mer du utstår desto starkare blir du. En dag kommer du att vara glad för allt du gått igenom och dra nytta av det. Även om det varit hemskt så har det som hänt ändå gjort dig till den du är eller den du kommer att bli. Alla är olika. Alla är olika för att alla har varit med om olika saker i livet. Var tacksam för att du är just du.  Kom ihåg att du är viktig. Var stolt över dig själv och var ingen annan än dig själv. Du är unik och perfekt precis som du är!






Inte välkommen till jobbet!

Tjoo :)


Hemma idag för att Rebecka tyckte det var moget att springa på toa hela natten. Så jag är inte välkommen på jobbet denna veckan. Haha, inte ofta dom säger "Du får INTE komma hit! Stanna hemma!" Haha. Så får väl bli att plugga lite idag och i morgon istället. Kan behövad det med. :)
Igår så gjorde vi inte så mycket. Var bara hemma resten av dagen och lekte en rolig lek.
Man ska fråga frågor till den andre och den får bara svara ja och nej (fast den regeln bröt vi lite mot hehe) Körde först med något som var i rummet, men sen körde vi vad som helst när vi fick bryta mot regeln. ;) Lite kul var det!
När jag vaknade så gick jag upp och diskade och soppade i köket och på toaletten. Duktig tjej! :)
Rebecka sitter och pluggar i vardagsrummet och jag ska kolla Bb nu. Har ont i huvudet så ska vila lite innan jag pluggar.
NICE väder idag! Lööööve!
Hörs senare! Byebye! <3

Hej! Kalla mig skicka vidare!

God kväll alla människor!


Fick ett jättetråkigt besked på jobbet idag. :( Usch, livet är så orättvist!
Har varit full rulle idag känns det som.
Lite om min dag:
  • Åkte bussen till jobbet - fick lite småpanik (inga detaljer)
  • Samtal på jobbet gånger 3 - åka till sjukhuset och kolla fingret IGEN.
  • Fick lite panik igen - somnar på bussen och vaknar precis inna jag ska gå av.
  • På sjukhuset - träffa 5 olika människor från personalen- bli vidareskickad tre gånger - springa fram och tillbaka och sitta och vänta från kl ett till fem.
  • Efter sjukhuset - äta på Mc dolald's
Och sedan slutligen gå hem. Och har fått massa samtal hela dagen. Herregud. Kommer nog somna gott i natt! :) Och nu börjar Mimmi prata om att Rebecka och jag ska baka.... Har inga goda minnen från i måndags när jag bakade ;( Aja, vi får se. Är helt slut så hade varit skönt att bara ligga och slappa lite.
Men vi hörs senare! Tjaaråå!

Jag ljög visst lite idag.

Tjabba! :)


Har precis ätit nudlar och macka :) Gott! Innan det träffade vi Amanda och snackade lite. Det behöver vi alla ibland.
Har tänkt mycket idag/kväll. Jag visste att jag skulle komma till denna punkten, men jag hoppades att jag inte skulle det. Att bägaren faktiskt runnit över. Men det är så j*vla svårt att inte tänka tillbaka.
Så mycket som du gjort. Du förändrade mitt liv. Är så synd att det skulle behöva bli såhär mellan oss. Men men finns inte så mycket att göra. Även om du skulle vilja ha en andra chans så skulle du inte vara värd det egentligen. Men du kommer nog aldrig vilja ha något med mig att göra igen så...
Nä, nu ska jag ut och ta ett bloss.
Jo, juste jag ljög lite idag när jag sa att jag skulle göra "Listan" för det orkar jag inte idag. ;) Får ta det en annan dag ;D Byebye! <3

Jag försöker övertyga mig själv att du inte är en del av mig längre, men det är svårt.

Jag försöker att ta mig tillbaks.

Tillbaks till den tiden då jag var nöjd med mig själv.

Då jag hade ett liv som var värdigt.

Jag önskar jag kunde ändra de,

de som var.

Men jag börjar sakta inse att det här är ditt drag.

Du ska veta att vad jag än säger och vad jag än gör så hoppas jag att du en dag hittar ett svar och med det ditt rätt jag.

 

 

 


All I wanted from you was a night, maybe two

I like to think that I'm a pretty good kisser
I like to think I maybe broke a few hearts
But since I met you I'm a victim of disaster
I like to think I got it down to an art

So here's where the problem starts
You're shitting on my heart
Oh, I can't take it again and again and again

All I wanted from you
Was a night, maybe two
You beat me at my own game
Now It's not okay
I'm the one that's missing out
All I needed to do
Was get just a taste of you
And now I'm sick all in my head
You poisoned me instead
Trust me, trust me, I think I got heartbreak down

I like to wake and go to bed around whenever
I like to maybe come and go when I choose
But now I'm waiting for a text, call, whatever
What's gotten into me, besides you
You're like a rush, you're like a drug, it's just the sight of you
I like to think that I could kick you but it's what you do
You knew we could be
What's the lord think of me
For being so fucking weak I find it hard for me to breathe

So here's where my story ends
I've got to make amends
I let me down
Again and again and again and again

All I wanted from you
Was a night, maybe two
You beat me at my own game
Now It's not okay
I'm the one that's missing out
All I needed to do
Was get just a taste of you
And now I'm sick all in my head
You poisoned me instead
Trust me, trust me, I think I got heartbreak down

Here's what we have to do
Stay together, keep it true
Can't be strong, too late for cool
I won't live without you
You are not rid of me

All I wanted from you
Was a night, maybe two
You beat me at my own game
Now It's not okay
I'm the one that's missing out
All I needed to do
Was get just a taste of you
And now I'm sick all in my head
You poisoned me instead
Trust me, trust me, I think I got heartbreak down

Livet som lärling är underbart ibland!

Hejhej! :)


Slutade vid tolv men gick ner och åt i matsalen med Rebecka och tog sedan bussen till Torget. Så nu ligger jag i sängen och slappar. Skön tisdag ändå ju :)
Om mina pengar kommit in från mamma så ska nog Rebecka och jag gå och fika idag istället. Trevligt :) Sen plugga lite kanske? Om jag hinner iaf. Dagarna går så fort så man hinner inte med sånt tråkigt. ;)
Ska även skriva den sista från "listan" idag med. Om den här månaden. Så kolla in igen om ni vill veta lite mer vad som hänt mig denna månaden. :)
Saknar mina älsklingar! När ska jag få se er igen? <3

Stockholms handklinik? :O

God morgon!


Har precis kommit från akutmottagningen i Karlshamn. Träffade den danska doktorn Olesen igen och han kollade min känsel och den var ju inte som den skulle. "/ Men då menade farbror doktorn att han var tvungen att skicka mig till ..... var beredda..... STOCKHOLM!!!!! Är han från vettet?! Fattar inte riktigt vad han tänkte där? Kors i taket! Men får väl hoppas att jag slipper det. Tänker inte åka till Stockholm för ett fucking finger. Aja.
Hade tydligen ingen historia idag. Men ska fördjupa mig i ett ämne. Funderar på att fördjupa mig i Auschwitz. Är ganska intressant faktiskt. Ska nog göra det.
Sen är det bara engelska kvar. Så slutar tolv. Nice :) För har ingen psykologi. Underbart!



Nu ger jag sängen!

Godkväll.

Nu ska jag nog ta och försöka sova så jag kommer upp imorgon. Ska ju till akuten imorgon så läkaren får titta på min stackars lilla finger/hand. Helt underbart att man kan bli så handikappad av ett finger/hand. Lovely!
Ska kolla på Bb nu sen sova. Ha en bra kväll. :)
Lite kul var det när jag piggnade till och såg hur ful jag var. Hehe.

Matlagning - akutmottagningen

Idag har det varit en riktigt händelsefull och otäck dag. Det började med att jag nästan blev överkörd när jag gick till skolan. Jag var ungefär 4 centimeter ifrån bilen när den körde förbi mig. Redan då förstod jag vilken hemsk dag det skulle bli. 
Allting var lugnt ända tills jag gick in i matsalen. Lasagnette. Åh, detta är inte min dag, tänkte jag. Jag hatar lasagnette. Det är det västa som finns. 
Sen var mitt liv lugnt i ca 2 - 3 timmar. Var på Rebeckas lektion, Svenska B. Eftersom de kollade på en tråkig film, började jag kolla på ett nytt program. Eller ja, det är nytt för mig. Har inte lagt märke till det innan. Tunnelbanan heter det. Roligt program, rekommenderar det starkt!
Nu kommer vi till den värsta delen av dagen. Jag var på matlagningen. Allting började bra. Jag tänkte att det skulle bli roligt att både baka och smaka nya saker. Men så blev det ju tyvärr inte
Jag skulle precis börja göra smeten till chokladsufflén. Hämta porslinsskålar som jag skulle hälla sufflén i sen. När jag vände mig om och tog ett steg framåt (med min fulla koncentration på porslinsskålarna) råkade jag trampa på en "soptunnebricka med hjul". Se beskrivning längst ner på sidan.
Jag föll bakåt, och eftersom jag hade skålar i händerna hann jag inte ta emot. Men jag tror jag gjorde det ändå. För jag fick ett stort, ganska djupt sår på högerhanden. Förmodligen krossade jag skålen när jag tog emot med handen mot golvet. Jag slog även i bakhuvudet rejält. 

Där låg jag, var helt snurrig i bollen. Det första jag tänkte var "Nej! Va pinsamt. Jag måste ställa mig upp." Men det gick ju inte som jag hade tänkt. Hela huvudet värkte, och nacken också. Kunde inte röra mig ur fläcken. Blev rädd när jag såg hur mycket blod som störtade ut från mitt öppna sår på min hand. 
Alla stod runt omkring och frågade hur det var. Jag fick inte ur mig något, sa bara "mm". Eller jag kommer inte ihåg så mycket. 
Ja, där låg jag, med en blödande hand och värkande huvud. Skolsköterskan kom springandes. Jag kände mig ganska okej då. Men sen förvärrades mitt tillstånd drastiskt.
Jag kunde inte svara på några frågor. Tror jag svimmade en liten stund. För jag kommer inte ihåg så mycket. Skolsköterskan ringde ambulansen, som kom efter ett tag. 
Maria, en från matlagningskursen följde med mig. Känner inte henne så bra. Men är väldigt tacksam för att hon följde med mig och kontaktade Rebecka. Så, Tack Maria! 
Efter en stund kom Rebecka och Mimmi dit. När de kom kunde jag inte kolla riktigt (jag skriver vad de har beskrivit till mig, nu senare) Jag låg bara och himlade med ögonen och blinkade jättefort. Kunde bara svara något enstaka ord på vad de frågade. Jag blev så lättad när jag hörde Rebeckas röst. Fällde en liten tår, och hon torkade kärleksfullt bort den från min kind. <3
Jag "vaknade till" ganska snabbt därefter. Fick gå på toa, som jag hade längtat efter en bra stund.
Fick träffa en läkare som kände lite på mitt huvud och min nacke. Allting var lugnt. 
Men handen är det lite värre med. Jag hade/har ingen känsel i mitt pekfinger. De är tveksamma på om det är en nerv eller något som har brustit. Fick en tid imorgon klockan 8. Hoppas att min känsel är tillbaka då, annars får jag åka till Karlskrona och sy. 

Ja. Det var berättelsen om min hemska måndag. Här kommer beskrivningen av "soptunnebricka med hjul".
Soprunnebricka med hjul är en bricka som de stora soptunnorna brukar stå på. De har hjul för att man lätt ska kunna transportera dem.
Det var allt för mig, för idag. Skriver säkert fortsättningen på storyn imorgon, efter jag varit på sjukhuset igen.
P.S Jag får varken äta, dricka eller röka efter klockan 12 inatt, om jag nu ska sy. Men det klarar jag! :)

Rebeckas kommentar "Hon lever hon lever" Happy face! :D

Baka!

Hejhej!! :)


Ska ha matlagning nu. Ska baka någon valfri kaka och något annat. Får se vad det blir av det. :)
Hare bra! :)

Muntlig redovisning.

Hejsan hejsan! :)


Har precis haft min muntliga redovisning. Det gick väl ganska bra. Saknade en del fakta, men hittade inget om de på nätet så inte så mycket att göra.
Lunch om en halvtimme och innan dess ska min lärare hjälpa mig lite med etik och moral. Skriver om fördelar och nackdelar med att homosexuella ska få adoptera. Har verkligen fastnat så behöver hennes hjälp.
Senare idag ska jag väl plugga lite på historiaprovet jag ska ha nästa vecka. Iaf liiite. Måste bli bättre på att plugga.
Så kanske Rebecka och jag tar en fika eller något trevligt. :) Eller vad säger du Rebecka? :)
Hörs på lunchen antagligen. Byebye! <3
Saknar hundarna! :( <3

Bastat!

Hej!

Varit och bastat med Jimmie, Amanda och Rebecka. Sen kom Didde och några andra, men vi stack typ lite efter att dom kom. Pallade inte basta så länge. Men skönt var det. :)
Åt pizza förut. Gott! :) Har halva kvar så det är nice!
Satt och väntade ganska länge på Jimmie och Amanda när vi skulle basta och jag och Rebecka hade väääldigt roligt haha! Älskar oss! <3
Är lite deppig nu. Vet inte direkt varför. Tänkte på allt möjligt i bilen påväg hem. Tänkt en del på hur annorlunda allt varit om mormor var här. :/ Saknar henne så det finns inte. Speciellt när det är lite "hårdare" tider. Everything I do I do it for you! <3
Rebecka har precis varit och duschat, och nu är det min tur. Så ska dra nu men hare bra gott folk!

Idag är en speciell dag..

Det är nämligen den 18. Och då tillägnar jag en extra tanke till mormor idag.
Det är 4 år och nio månader sen du lämnade oss i stor sorg och saknad.
Dom säger att tiden läker alla sår, men så är inte fallet.
Jag kan gråta lika mycket idag över att du lämnat oss som för nästan fem år sen. Och vara så sjukt ledsen.
Kan inte förstå att det var nästan fem år sen du lämnade oss.
Jag tänker på dig VARJE dag.
Utan dig i mitt liv vet jag inte vart jag hamnat.
Du fanns alltid där.
Du var inte bara en mormor, du var också min bästa vän.
Om du varit här nu hade allt varit så mycket annorlunda. Då hade inte saker hänt som hänt nu.
Det vet jag.
Om det hade hänt hade du aldrig lämnat mig för det.
Jag tänkte aldrig tanken att jag skulle behöva leva utan dig.
Men det kanske man aldrig gör?
Det är så mycket som jag vill säga.
Så mycket som är osagt.
Jag hade verkligen behövt dig nu.
Det gör ont i mig att veta att du inte kommer uppleva min student, när jag går på balen, när jag får barn och allt det som jag ville dela med dig.
Men tro mig du kommer att vara med mig då, i mina tankar.
Och jag kommer titta upp mot himlen och tillägna en extra tanke till dig.
Det kommer nog aldrig att betyda så mycket som det skulle gjort om du var här.
Jag är så ledsen för att jag svikigt dig och inte varit den jag tror att du ville att jag skulle vara.
Men jag försöker verkligen nu.
Och det hoppas jag att du ser.
En dag kommer jag tillägna något alldeles speciellt till dig.
Du ska få se.
Jag älskar dig mormor.
Nu och föralltid!! <3

Pizza,fest och frukost!

God dagens! :)


Vaknade typ vid elva och gick upp och fixade frukost till Rebecka och Erik. Tog lite tid innan Rebecka orkade gå upp, men hann gå ut och röka osv. På tala om röka. Trodde någon hade snott mina cigg igår, men Amanda ringde i morse och sa att dom var där hemma. :) Glad tjej! Du röra min pinnar ja komma döda dig! xD
Erik, Jimmie och Rebecka gick och käkade pizza igår vid ett två tiden. Och jag följde med, men åt inte. Satt och snackade lite skit. Fick ännu ett bevis på att det alltid finns två sidor av allt. :) Om alla andra också kunde fatta det och inte bara lyssna på det en människa säger.
Rebecka sitter just nu i köket och spelar lite gitarr för Erik medans jag sitter i Rebeckas säng och kollar runt lite på datan.
Var en lyckad kväll igår. Tack alla inblandade! ;)
Idag ska jag plugga lite till min muntliga redovisning imorgon. Hade gärna haft en extra helgdag! Men men, sånt är livet.
Längar någon bild sen från igår! :)
Hörs gott folk! :)

As nice!

God natt god natt! Haha! :)


Har haft en super trevlig kväll! Hållt mig på ett bra stadie ikväll. Duktig tjej! :) Har nog inte haft en så lyckad kväll  någonsin, eller ja iaf på lääänge! Nice! :)
Nä, nu ska jag käka upp nudlarna och sedan sova! :)
Sov sött!! <3
Love you! <3

Nu blir det party!

Tjatja! :)


Var ute och sprang istället förut. Vädret blev plötsligt bättre så tänkte att jag får väl passa på. Gjorde några övningar med men inte så många som jag tänkte innan jag bestämde mig för att sticka ut och springa.
Har ätiti middag nu, gott var det! Och nu sminkar Rebecka sig för att vi sedan ska på party! :) Hoppas på en trevlig kväll! :) Man kanske får turen att TITTA på någon snygging också? Vem vet? ;) Haha! Man kan ju alltid hoppas!
Nä, nu sticker vi! Byebye!!




Ligga i sängen hela dan?

Hejhej :)


Vaknade för ett tag sen, eller ja har varit vaken ett par gånger men inte gått upp.
Rebecka och hennes mamma är på Grangården och ska sedan till havet och plocka stenar och efter det till City gross och handla. Så är ensam här hemma. Eller ja inte ensam men Jag, katterna och Totte (Rebeckas mammas kille). Kommer bara ligga i sängen och slöa tills dom kommer hem. Skönt ändå.
Tänkte dra ut och springa, men det duggar och man vet aldrig när det börjar regna så är inte så sugen längre. :/
Skulle ut och springa igår, men Amanda och Jimmie stack ganska sent så blev inget. Men ska nog träna lite idag iaf. Typ situps, armhävningar,rygglyft, plankan och lite andra trevliga övningar. Iaf något! :)
Ikväll sticker vi nog till Amanda. Dock har jag inget att dricka... humm. Eller har men inget jag gillar. Känns som att jag ska spy varje klunk jag tar. Då är man inte så sugen på det asså! ;)
Nä, nu ska jag kolla på Bb och slappa!

Ha det så bra så hörs vi snart igen! :)




Besök!

Hejsan hejsan! :)


Sitter just nu i köket med Amanda, Jimmie och Rebecka. Suttit här i några timmarn nu. Elina var också här ett tag, men drog hem efter ett tag. Suttit och snackat om allt möjligt mellan misshadel och giftemål. Skönt att snacka om allt möjligt. Haha, pratade om hängtuttar också haha! Amanda har fobi för att få det ;) Lite kul måste man få ha. :)
Chill kväll ikväll! Nice ändå. :) Imorgon blir det nog lite party med :) Trevligt!
Hörs senare eller imorgon. Ska ut och springa lite sen med tänkte jag. Duktig tjej!
Älskar bilden! <3

Gamla bilder!! :D

Snackar med Manda på skype och hon har precis skickat lite gamla bilder till mig! As kul! :D
Här kommer dom!! :D

Manda och jag!


Hannah och jag


Hannah och jag


Haha jag är så satans ful asså!


Amanda och jag i Salsta


Manda och jag i biblan på gransäterskolan


Hahaha Hannah skit snygg jag ... skit full! xD


Amanda och jag! Yeah!





Rebecka är den nya Loreen!

Hahahaha fy fan va jag garvade nyss! Rebecka härmade Loreens dans när jag var ute och rökte. Hahaha! Så jävla synd att jag inte får lägg ut videon jag filmade ;( Så otroligt söt är du Rebecka! :) Kommer kolla på den filmen när jag är ledsen/ arg/ sur/ irriterad osv. Lovar kommer inte kunna vara något av det längre! Love you! <3
Käkade lite förut efter att jag bloggade, kollade datan, torkade disken och duschade. Och nu är det dax för Bb :)
Hörs imorgon! Härligt med fredag imorgon igen! Löööv it! <3
Pratade även med Manda tidigare! Miss you! <3

Dag 29

Dag 29 – Din skola/din klass


Okej, min skola heter Väggaskolan och ligger i Karlshamn. Har gått på Vägga i två år snart. Går som sagt Omvårdnad som ni säkert vet. Är en ganska stor skola.Ligger precis vid vattnet så det är nice att sitta ute och röka på sommaren precis vid vattnet. Varför valde jag Vägga då? Ja, det var helt enkelt den som låg närmast som hade Omvårdnad. Tycker väl att det är en helt okej skola. Inget speciellt liksom.

Och min klass "heter" Op10. Första dagen när jag klev in i klassrummet tyckte jag att det sög att typ alla kände varandra. Eftersom att jag var helt ny. Klassen består av massa tjejer och en stackars liten Pontus. Men har en ganska rolig klass faktiskt. Alla har mycket humor och ja kan även vara lite flamsiga. Men har bara en lektion med min klass nu eftersom att jag går lärling så umgås inte så mycket med klassen. Sen har jag ju Sara som också går i klassen som jag har religion och matlagning med eftersom att hon också går lärling så det är skönt att ha någon från klassen "med sig".



Några från klassen




Jaha, vad säger man?

Hallå hallå!


Har precis kommit hem från jobbet. Var ganska lugnt på jobbet idag. Men gjorde ändå något hela tiden. Skönt. Är inte på så fantastiskt humör idag. Vet inte varför. Eller har varit glad hela dagen, men när jag satten mig på bussen påväg hem till Rebecka så föll allt samman eller vad man ska säga. Kan inte säga att det är något speciellt, men känner mig bara tom.
Ska nog kolla Bb nu. Vet inte vad som händer sen. Men det vissar sig. Känner bara för att ligga i sängen hela dagen, men då kommer jag somna.. Aja hare!

Feel it!

Sometimes in my tears I drown

But I never let it get me down

So when negativity surrounds

I know someday it'll all turn around

 

 

Mr. Play Your Games

Only got yourself to blame when you want me back again

But I ain't falling back again

'Cause I'm living my truth without your lies

Let's be clear baby this is goodbye

I ain't coming back tomorrow

 

 

Well, I never saw it coming.

I should've started running

A long, long time ago.

And I never thought I'd doubt you,

I'm better off without you

More than you, more than you know.

I'm slowly getting closure.

I guess it's really over.

I'm finally getting better.

And now I'm picking up the pieces.

I'm spending all of these years

Putting my heart back together.

'Cause the day I thought I'd never get through,

I got over you.

 

 

 


Lite dåliga nyheter, men vafan hade jag förväntat mig?

God kväll! :)


Började jobba typ kvart över sju i morse. Hade lite bråttom till bussen i morse. Sprang och kom precis innan bussen. Hann inte ens röka då är det fanimej bråttom! ;) Var en ganska lugn dag på jobbet fick lite tråkiga nyheter, men så är det när man jobbar så.
När jag kom hem så fick jag ännu mer tråkiga nyheter på datan. Inte mycket att göra åt saken, men tycker det är tråkigt att andra människor kan tro så illa om mig. Om dom bara visste hela sanningen. Aja, deras val, deras misstag. Jag har iaf gjort det rätta och det känns bra att veta att jag gjort det enda rätta.
Åt köttbullar och potatiskgratäng sen slocknade jag vid sex och sov till nio. Men kan sova i natt iaf. Kunde det häromdagen så nog inga problem nu heller. Tror jag behöver ganska mycket sömn just nu. Varit mycket den senaste tiden så man behöver väl vila upp sig.
Nu ska jag gå ut och röka och ta med mig Rebecka (såklart). Sen kolla på Bb och sen sova.
Ledsen för den dåliga uppdateringen idag. Får bättra mig.
Hare göttans!
Vi e glada endå! Eller hur? :D

Dag 28

Dag 28 – En låt du avskyr


All this way- Amanda Fondell är ju inte en favorit längre. Så jävla uttjatad! Blir så trött på alla låtar som spelats tusen gånger om dagen på radio. Dom VAR bra från början, men efter någon vecka när man hört dom femtioelva gånger så är dom inte lika bra längre. Själv har jag en förmåga att tjata ut låtar. Om jag hittar en låt jag gillar kan jag lyssna väldigt många gånger. Hehe.

Hatade verkligen hennes hår när hon hade det såhär!



Glad tjej! :)

God kväll alla människor! :)

Hittade ett par gamla byxor idag, som jag inte haft på lääänge. Hade lagt undan dom för att dom var för små. Var för små redan när jag köpte dom. Så jag tänkte att jaja, jag kan ju alltid testa dom och slita på mig dom. Men vet ni vad? Dom har aldrig suttit så bra! :D Så jävla underbart att dom där 10 kilona faktiskt gett resultat. :D Så det gjorde min kväll!
Hade besök av Richard tidigare. Satt och snackade lite sen så tog jag min lilla dator och gick in på Rebeckas rum så dom kunde få lite time alone. ;) Lyssnade på min älskade musik och kollade fb osv.
Varit en bra dag idag med. Härligt väder osv. Inget som gått imot mig. Haha. Psykologin var kul med! :D As I said! Rolig lärare med. Grymt ju!
Nä, nu får jag ta och säga hej då för idag. Sov gott alla fina människor! <3
Inte så bra bild men kan visa en annan en annan dag :)

Musiken räddar min dag åter igen.

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.
Längtar efter något som kan rädda mig.




Allting kommer bli bra tillslut du ska se att allting ordnar sig.
Allting kommer bli bra tillslut om du bara låter allting va.



När ingen vet, när ingen ser din ensamhet.
När ingen anar vad som sker.
När ingen vet.
När ingen håller dig hårt då är det kallt.
Det är tomt när ingen vet.




Jag har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av.
Jag saknar dig mindre och mindre.
Det kommer annat i mellan och det är bra.
Jag saknar dig mindre och mindre.
Jag har glömt dig en vacker dag.



Jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans.
Jag vet att jag måste ta steget hur vår sista dans.



Krossa alla fönster slå in hans dörr och låt honom veta att inget är som förr.
Säg som det är det finns ingen väg tillbaks för någon som är en loser ett riktigt jävla as ett riktigt jävla as ett riktigt jävla as ett riktigt jävla as.




Jag vet hur livet har behandlat dig så jag vill inte klandra dig jag bara saknar den gamla dig.
Låt det säga som det är om man trampar snett blir det en lång väg ner.




Tårarna föll när jag ringde hem till min mamma.
Var bara ett barn vart fan hade jag hamnat?







Ny start, nytt kapitel utan dig i mitt liv.

Jag behöver inte dig, jag behöver inte någon.
De misstaget som jag gjorde det gör jag inte om
Jag behöver inte din kärlek, bryr mig inte hur du har du har det
Jag älskar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, men ändå inte
Det du gjorde mot mig knäckte ett hjärta på mitten
Är trött på kärleken, är trött på känslan, är trött på att bli sviken är trött på att bli ensam
Jag dedikerar låten till mitt underbara ex
Jag hatar dig som fan jag hoppas att vi aldrig mer ses så nästa gång du ser mig titta åt sidan och gå vidare
Jag hoppas du är nöjd nu när jag spottar ut mitt lidande
Vill inte vet någonting, vill inte ens höra förlåt
Jag drar bara ett strek över tiden som gått
Det här är ingen diss det här är sanningen så blir inte sur
Har redan glömt dig, din tid är förbi, ny start, nytt kapitel utan dig i mitt liv.

Love music!



Seg dag!

Hej!


Hade lite sovmorgon idag. Hehe nice!

Rebecka ligger hemma och har ont i huvudet så de e lite tråkigt i skolan.
Ska ha pyskologi för första gången idag kl ett till fyra? Eller var det tre? Anyway. Det är nog ganska intressant faktikst. :) Får se vad jag säger efter lektionen ;)
Vet inte vad som händer idag. Är ju nice väder så blir väl som igår att man sitter ute lite när man kommer hem. Sen vet jag inte.
Fick en dryg kommentar här på bloggen: ÄCKEL SLUTA LÄGG UPP FULA BILDER.
Haha, fattar inte vad folk har för problem? Sluta läs om du inte pallar se mitt fula tryne då? Svårt? NEJ!
Ingen sätter sig på mig! :D Haha!

Bara för det ska jag lägg upp en mega ful bild! HAHAHHA!

Måndags mys!

Oj då är klockan så mycket? Oops ;)

Det gr ingen nöd på mig om jag sover lite mindre i natt eftersom att jag sov typ tre timmar tidigare. Hehe återigen oops! ;D
Efter att jag bloggade förra gången så gick jag och Rebecka till Willy´ och handlade lite till middagar senare i veckan. Så när v kom hem var vi ganska hungriga båda två så vi åt nudlar och vitlöksbröd. GOTT! :) Länge sen jag åt vitlöksbröd. Typ sista gången var nog när jag var här faktiskt? :) Satt och snackade om allt möjligt. Trevligt! :)
Haha, blev lite chockad när vi pratade om mat. Rebecka visste inte vad lapskojs var? :O Trodde alla visst det. Visade henne nu på google vad det var, men nää hon visste fortfarande inte vad det var. Haha. Det var lite kul! Eller är det fler som inte vet vad det är? :O
Just nu sitter jag på Rebeckas golv så börjar få lite ont i ryggen nu så ska väl ta och avrunda. Haha.
God natt alla söta sov gott! :)
Här har vi det: Lapskojs.

Kära någon!

Herregud! Jag har sovit i flera timmar!
Legat helt död i Rebeckas säng i ett par timmar. Sov inte så mycket i natt, men frågan är ju om jag kommer göra det inatt? ;O Jaja, så kan det gå såhär en måndag. ;)
Nu ska jag nog sno med mig Rebecka och gå ut och röka, sen sova igen :P Haha nä inte riktigt. Kanske äta något? :) Vi får la se!
God natt världen! <3

Dag 27

Dag 27 – En nyfotad bild på mig


Haha just nu! ;)


Tyckte jag var lite tomhänt när jag gick till skolan?

Hej hej! :)


I morse när jag gick till skolan tänkte jag att fan va skönt det är att inte ha massa grejer att ha med sig till skolan. Sen slog det mig att jag inte hade med mig datorn? Haha, så smart Ida! ;) Tur att Rebecka hade sovmorgon så hon kunde ta med sig den nu till rasten. Lucky me! :)
På engelskan pratade vi om bloody sunday. Visste inte så mycket om det. Kommer ihåg att vi snackade om det i nian, men kunde dock behöva friska upp minnet lite. Så nu vet man lite mer om det iaf.
Måste bara säga att Loreen var en värdig vinnare i lördags! Grattis till henne då! :)
Nu sitter jag på religionen och ska förbereda mig för redovisning nästa vecka. Stolt tjej! Som är klar bland en av de första fast jag började typ sist. :) Då får man ju hoppas att det går bra med, hehe! Men det gör det nog. Är ganska bra på sånt endå.
När jag kommer hem (till Rebecka) så ska vi fixa en hylla till till mig så jag kan ha mina kläder någonstans och inte på Rebeckas golv. ;)
Juste! Ska göra klart den där "listan" som jag påbörjade förut med så ni vet! :)
Ha en bra dag! <3¨

Nu kan jag äntligen pusta ut!

"PUST"

Nu har jag äntligen hämtat mina saker. Känns jätteskönt att ha det gjort. Ett steg närmare målet. :)
Just nu ligger jag och Rebecka i sängen. Skönt! Hon kollar på Bb och jag snackar med en gammal vän på fb. :) Måste dela med mig av en annan god nyhet: Jag har gått ner 10 kilo sen i november. Och fler kilo ska det bli! :)
Nu ska en nöjd tjej ta och sova lite! Hoppas ni haft en bra dag alla underbara människor!
Tack till Amanda, Jimmie, Didde och Rebecka! <3

Skateparken!

Halleloja! :)


Var vid skate parken förut med Rebecka! Satt där ett tag och kollade lite när folk skatade.
Så fint väder det har varit! :D Älskar det! Ska ju bli varmt denna veckan, härligt härligt!
Har precis skalat potatis och nu håller Rebecka på med resterande till middagen! Hungrig nu! Inte ätit i dag så inte så konstigt kanske? ;)
Pratar med Manda på skype just nu med. Och senare så ska jag träffa Amanda och snacka lite. Behöver uppdatera henne lite om allt möjligt. ;)
Men hörs säkert sen! Hare gött!
Så fucking snygg asså!

Nu drar vi ut! =)

The hottest girls in town!!





Kaffe, sol, solglasögon och en morgoncigg kan man börja dagen bättre!

Nä, det är svårt att börja dagen bättre! :)

Gick upp för en stund sen och gjorde kaffe och gick ut och satte oss i solen. (Jag och Rebecka). Riktigt nice att göra så när man vaknar. Satt i shorts, linne och en "tunn tjocktröja". Underbart eller? :)
Just nu sitter vi i köket och dricker kaffe och kollar runt lite på datan. ÄLSKAR verkligen när man vaknar utvilad och ser den klarblå himlen. Sådana dagar älskar jag verkligen livet.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men jag tyckte att vi skulle ut i solen och ta vara på denna underbara dag och Rebecka verkade väl hålla med om det. Men frågan kom ju såklart "Vad ska vi göra då?" Och ja den är obesvarad än men de löser sig. Kanske träffa Jimmi och Amanda och gå runt lite.
Hoppas ni får en lika härlig dag som jag tänker ha! <3

Trött tjej!

Tja alla nattugglor! :)


Ligger just nu i Rebeckas säng och har precis kollat på Big brother. Vilka jävla människor det finns asså! x) Rebecka och Maja är nere på Slivers. Och jag ligger här helt by my self. Haha!
Denna dagen har gått skit fort! Fattar inte vart den tagit vägen försvann gjorde den iaf. Är faktiskt trött.. Väldigt trött till och med! Ska "hämta" Rebecka nere på Slivers om typ en halvtimme. Undra om jag är vaken då? Hehe, får väl offra mig. Men väldigt frestande att sova ;O.
Maja kom hit till Rebecka vid kvart över nio och medans dom satt och pimplade i sig så satt vi och snackade lite skit. Trevligt! :) Skrattade en del åt Rebecka och Maja faktiskt hahaha!
Nää, men sov gott alla natt människor! Hörs imorgon. Byebye!! <3
En smart kommentar från min sida härom veckan!

Melodifestivalen!

Tjaba tjena hallå! :)


Igår var jag och Rebecka på Vv och hade a gooood time! ;)
Nu har vi precis ätit! Mummmma! :)
Ska nu ut och ta ett bloss och färga håret! Tack Mimmi! :)
Kl nio ska jag kolla på melodifestivalen och träffa Amanda en stund nu innan! :)
Sen sticker Rebecka och Maja ut!
Ha en bra lördag gott folk!

Rebecka spelar en liten trudeluttt! :)


Ont i huvudet=fika!

Hallå alla godingar! :)


Vaknade med världens huvudvärk i morse. Så var hemma idag. Sovit dåligt i natt med så då blir det så. Sen är jag ju fortfarande inte frisk så så är det med det.
Sitter och pratar med Manda i skype och fick precis ett samtal som jag väntat på. Så nu får vi se vad som händer med det. Rebecka och jag ska gå och fika strax. Ta en kaffe på Esters och sitta och snacka lite skit :) Sen ikväll ska jag bjuda Rebecka PIZZA.

Får se vart vi hamnar någonstans ikväll! :) Men det får vi se!
Hörs! :) Ha en grym fredag!

Ändrade planer!

Hejsvejsan! :)


Rebecka och jag ska åka till Olofström kl tre och sticka till Vv. Ut i det fina vädret och njuta och samtidigt träffa lite folk! Nice det! :)
Är verkligen jätteglad! Känns as gött! :) Livet leker! :)
Nu ska vi äta pizza och dricka en kopp kaffe och sätta oss i solen och sedan dra till bussen! :)
Jag älskar dig Rebecka även om jag är en lite bitch ibland :D <3

Lugn dag!

Tja tja! :)


Gick upp för 40 min sen ungefär. Skönt att kunna sova ut idag. Inte illa att vakna och mötas av det fina vädret heller! :) Nice! Rebecka och jag kläde på oss och fixade oss lite sen gjorde vi kaffe och gick ut och satte oss i solen! :) Underbart!!
Idag ska jag till Olofström med Rebecka och hennes mamma Mimmi. Ska på ett möte. Så vi får se hur det går. Förväntar mig inte så mycket, men det är väl lika bra. Känns skönt att få det överstökat iaf. Även om det säkert inte är det sista mötet så är det endå skönt att få det gjort. Jaja, vi får se vad som händer. :)
Efter mötet vet jag inte vad vi ska göra? Kanske sticker till Vv ett tag eller något för omväxlingsskull? :) Vi får la se. :)
Hörs senare! <3
Jag har ögoninflammation!

Mc donald´s och ansiktsmask!

God kväll gott folk! :)


Har precis kommit hem efter en tripp till Mc donald´s med Rebecka och Flisan. Satt där en timme eller något och drack latte och snackade lite. Gissade hur gamla killarna/ männen var som stod i kön osv ;)
Nu har vi en fin liten mask i ansiktet! Så nu ska Rebecka gå och duscha och jag gå och skölja bort andsiktsmasken sen är det dags för BB och kanske äta något? (A) Hehe!
ÅHHH på tala om äta!!! Jag går i sömnen ibland och i natt så kan man väl säga att jag gick i sömnen.. Gick upp och tog en socker munk som Rebeckas mamma köpt!! :O När jag kom hem från skolan så såg jag att påsen stod i köket och då fick jag någon flashback och fick för mig att jag hade tagit en i natt, men konstaterade att det måste varit en dröm! Men nää nää det var en som saknades! Hahaha, inte okej asså! Gå upp i sömnen och äta munkar. Haha hej fetto ;D

Vilket underbart väder!

Hejsan hejsan!

Sitter just nu och pratar med Paula. En underbar kvinna som jag känt hela mitt liv i princip.
Suttit ute i solen och pratat med henne ganska länge nu. Helt underbart väder är det idag! Längtar till sommaren! :)
Vet inte vad jag ska göra idag. Finns inte så mycket att göra. Kanske gå ut i det fina vädret lite till? :)
Jaja, vi får se!
Hare! <3
Sådan här fin utsikt har jag vid min skola!

Jag har tänkt.. Igen!

Hallå hallå!

Sitter just nu på historian. Är fett trött, men det är as nice väder ute så man blir nog snart pigg.
Satt och tänkte på en sak nyss. Ibland kan jag verkligen känna mig dum för att jag inte fattar någonting om man får en uppgift i skolan. Och då istället för att fråga om hjälp tills jag fattar så skiter jag i att göra det. Och sen har ju inte min närvaro varit den bästa heller och det hjälper ju inte till. Men SKA ta mig igenom den här terminen. För jag vet att jag KAN! Blir så besviken på mig själv ibland. För jag vet att jag kan om jag anstränger mig mer. Fick bra betyg i nian så jag är ju inte dum liksom.
Vad som än händer nu så hoppas jag av hela mitt hjärta att jag får gå klart skolan här nere. Och då ska jag ta mig igenom detta året och göra det bästa möjliga och sedan lägga i femmans växel nästa år! Inte ha mer dum frånvaro och göra det jag ska. Annars kommer jag aldrig komma dit jag vill i livet.
Nä, ni får ursäkta mig men jag måste verkligen gå och snyta mig innan något otrevligt händer. Haha!
Hare bra hörs sen!
Något sånt här otrevligt ungefär! xD

Engelska gör mig galen!

God kväll gott folk!

Sitter med min äckliga engelska just nu.. Jag är en aning irriterad på den.. Eller på mig själv ;) Fattar inte vad jag skrivit och hur jag tänkte, men aja. Skrivit lite iaf så nu får jag tänka ut hur jag ska fortsätta skriva sen. Den här kvällen har verkligen gått fort! Har inte hunnit göra någonting typ.
Efter skolan så gick jag och fickade med Amanda och Jimmie och sedan hem till Rebecka. Rebecka var inte hemma för hon var på någon kummunfullmäktige blablabla. x) Så låg i hennes rum och kollade på unga mödrar. Är trött som bara den. Min förkylning vägrar verkligen att försvinna. Jobbigt! Men jag är lika glad för det! :) Har varit en bra dag idag. Var inte lika "hyper glad" efter att jag var hos kuratorn. Inte för att det gick dåligt eller så utan kände mig lite trött osv. Känns bra att jag pratat med honom om allt.
Nä, nu ska jag nog gå ut och ta en rök haha! :) Hörs imorgon eller senare, men skulle tippa på imorgon! Ha en fin kväll!
Såhär söt är jag just nu! ;D

It's amazing!

Tudeluu :)


Skrev för ett par dagar sen att jag inte kommer skriva på ett tag, MEN jag har ändrat mig!
Anledningen till att jag ändrat mig är att jag tänker börja på nytt nu. Tror jag har behövt några dagar att smälta det som faktiskt hänt. Och just nu känns det hur bra som helst. Jag känner att jag är påväg tillbaka till den Ida som jag faktiskt ÄR. Och det känns underbart. Under dom senaste dagarna har jag verkligen sett vilka som är dom nära och kära som jag behöver för att må bra! Så från och med nu tänker jag välja bort dom människor i mitt liv som inte får mig att må bra. Det känns så JÄVLA BRA rent ut sagt!
Känns som att jag är påväg mot en ny nivå av mitt liv och mig själv.
Love life!

Tar en paus

Tänkte bara säga att jag tänker inte blogga under en tid framöver. Vill inte att vissa människor ska veta allt. Vet inte när jag börjar blogga igen, men när mitt liv börjar fixa till sig igen.






Vad har jag nu?

Phuu..

Jag vet inte vad jag ska säga. Känner mig ganska tom just nu. Vet inte vad jag tycker eller tänker. Allt känns bara ganska jobbigt just nu. Allt är verkligen upp och ner. Vill inte gå in på det just nu, men jag hoppas att det kommer lösa sig på det bästa sättet för mig.

Just nu önskar jag att jag fick vara liten igen så att allt kunde fått ett annat slut.





RSS 2.0