Film och slapp dag!

Hejsan!

Idag så har jag inte gjort något typ bara suttit vid datan och ätit frukost. Är så jävla trött asså. Humm. Kan bero på att jag och familjen här håller på med en tävling på Farm Ville på Facebook xD Haha asså har man varit där nån gång så tycker man det är skit tråkigt, men nu har jag kommit in i det där skit spelet xD Så vi har tävling om vem som får mest pengar på sin Farm. :P Tävlingen avslutas ikväll kl åtta ;D
Så man är uppe sent på nätterna och skördar och planterar :PxD. Så nu ska nog jag och älskling lägga oss och kolla på film. Är helt död!.
Jo, men jag måste ju bara säga att Ebba är verkligen på bättringsvägen! Såå skönt!
Nej, nu börjar älskling leta film så jag måste sluta. =) byebye!<3333
Saknar dig Hannah!<3<3<3


Alltid vi?<3

Wii =)

Hellow babys =)
Nu är Ebba på bättringsvägen och kommer antagligen bli bra igen! Mycket skönt. Var jätteorolig ett tag, för hon var verkligen dålig asså. Så det är jag glad för =).
Igår så var vi i Karlshamn och kollade runt lite. Köpte ett par örhängen och ett harmband, sen så åt vi en glass och satt och chillade lite. Och innan det så köpte vi ett nytt Wii spel =)=). Dte är fett kul asså!! Man kan fektas, cykla, åka vattenskidor och masssa annat!! =) Så det har vi roat oss med idag. =) Nu ska jag och Pillan skjuta pilbåge =)
Vi hörs =)=)<3<3<3<3<3


Ebba =(

Godkväll mitt härskap =)
Idag så skulle älskling och jag till ungdomsmottagningen kl nio så vi gick upp halv åtta så vi skulle hinna duscha och så. Väl där nere fick vi vänta i en kvart, sen kommer det en "gammal" tant enligt mig xD. Nej, men hon kanske var typ sextio? Och det tycker jag är lite gammalt för att jobba på en ungdomsmottagningsklenik xD Aa, och så skulle jag berätta varför jag skulle byta p-piller occh bla bla bla. Så jag fick ett par nya nu. Hoppas man inte är en sån pms fitta då :P. Sen så innan vi gick så såg vi att Ebba Min hund inte mådde så bra och att hon blödde där bak om man säger så lite snyggt. Så jag fick väcka Pillan och Tina. Sen så åkte dom in till vetrenären och där konstaterade dom att det var en livmoder inflamation.Och en opration koster 15 tusen!! Sen är det en stor risk att hon dör... Men nu går hon på antibiotica eller hur det stavas eller heter. Så ska vi se vad som händer. Om vi har tur så blir min äksling bra igen... Annars... så måste vi avliva henne ='( ='(!! Håll tummarna för min lilla Ebba!<3
Nej, nu ska jag gå till sängs whit my boy =);)
Hörs Pussar Idajennymarieberglund.Bogg.se 

Skönaste, finaste hunden ever

Ännu en dag av den här skiten.

Nu är det min typ min fjärde /femte natt utan ordentlig sömn. Kan bara inte sova på nätterna. Pga "vissa saker".. Ändå har jag tagit sömntabletter varje kväll? Igår tog jag fyra, men kunde jag sova? NEJ!
Lotta, Tomas, Andreas och Kenneth kom hit igår. Vi åt middag sedan ville Lotta ha jordgubbar och glass med en gång så fast alla var hur mätta som helst fick vi pressa i oss lite till . För man kan ju inte missa jordgubbar och glass =). Sen spelade Kenneth, tomas och Andreas plump, medans Lotta spelade Wii och resten kollade på. Va fan lite kul och se henne köra boxning asså xD. Sen hoppades jag och älskling på att alla skulle gå och lägga sig, för vi skulle sova på soffan. När alla väl gjort det låg vi och kollade på Eminems film (som vi redan kollat på). När den var slut så blev jag plötsligt trött och tänkte att jag skulle ta min chans att sova. Ja, sen vaknade jag vid fyra igen då hade jag sovit i typ en och en halv timme kanske två. Sen kunde jag inte somna om. Så jag gick och duschade mitt i natten pga "vissa saker" för det hjälper för tillfället. Och ja duschat mitt i natten har jag också gjort dom här fyra/fem dagarna. Blir såååå trött!!!!
Sen när Lotta och alla hade åkt så gick jag och älskling upp och la oss och somnade på en gång. Och det va sååå skönt. Men vi sov dock bara en timme.xD.
Sen vet jag inte om vi ska träna idag heller =(. Älskling verkar inte så pigg på det för jag väckte honom vid halv åtta i morse och han somnade vid halv fem..Ganska taskigt att väcka honom, men asså då hade jag ändå legat vaken i tre timmar och det är sååå fucking tråkigt att ligga vaken själv och inte ha någonting att göra. Så jag skulle vara lite gullig så jag gick och la mig på honom i hans soffa. (vi sov i olika soffor breve varandra), men tror ni han vaknade då? Nej... Hahaha. så då tappade jag tålamodet och började jävlas lite med min stackars älskling :P.Nej men åter till saken, jag vill träna så ska försöka få iväg honom, så han följer med iallafall.
Nu blev det här lite längre än jag tänkt så jag ska avsluta nu.


Jag älskar dig min underbar pojkvän. Du är det bästa som finns. Utan dig hade jag inte varit här idag. Jag älskar dig idag, imorgon och för altid!<3<33<3<33<3




En gammal bild =);)<3


Inge bra!

God eftermiddag!
Har inte sovit något på hela natten i natt.. Är !sjuk". Tänker inte gå in på några detaljer, men jag mår verkligen inge bra! Ska till doktorn imorgon, om jag får en tid vill säga.. Är skit trött och har ont.. Jag pallar inte med det här.
Så väckte jag älskling i natt för att jag behövde någon att prata med, men aa du kan ju avgöra själv hur det gick när jag säger att han somnade. Så blev jag fett sur och så valknade han och sen så låg han och "vakade" över mig och gosssade med min rygg tills jag slumrade till en stund. Skulle verkligen vilja ha någon att prata med. Någon som skulle kunna tycka lite synd om mig :P:(.
Imorgon kommer Lotta, Andreas och Tomas hit också. Dom ska sova här en natt sen ska dom vidare och sova på hotell och  ha det trevligt.
Vet inte om jag och älskling ska iväg och träna idag.. Det är det jag som bestämmer. men jag måste verkligen träna. För jag går bara upp en massa när jag är här nere.. =(=(
Vi får se. kanske skriver lite mer sen.
P.s. I love you Hannah! <3<3<3<3<3<3

Det var ett tag sen!

Shoo bree! =)
Det va fan lämnge sen jag bloggad asså! men asså så här är det, jag har inte gjort ett skit! xD. Typ bara kollat film myst med pojkvännen och så liksom. Med andra ord har jag inte haft något att skriva om.
Idag så har jag Pillan; Tina, Daniel, Älskling och jag varit på östersjöfestivalen =) Det var trevligt!
Fick ett jäyttefint halsband, armband, örhängen och ring av älskling idag!! =)=) Fett fint. Vet bara inte när man ska kunna använda dom.? Får väll vänta i ett år till balen  =) Haha.
Nu känner jag att jag har jätteont i ryggen också! Suck! Blir lite förstörd i ryggen när jag tränar med tyngder och så, så man får väl ta det lite lugnt. Men kör ju mest kondis när vi tränar =). Får väll be och få lite masage ikväll =).
Jag åkte hem från Östersjö med Pillan ocn Tina. Så stannade Älskling kvar med sin lillebror Daniel och träffade deras kusin. Så han kommer hem snart =)

NI får ha det så bra allihoppa så hörs vi =)<3<3<3<3



SuperGratis. se

Jag har precis blivit medlem på SuperGratis.se. Det verkar vara en bra sida där man kan käna mycket som "kund". Man kan vinna saker, tävla, ha sin egen profil och mycket mer. Helt enkelt en rolig sida. Sen kan man vinna poäng genom att göra vissa saker. Och poängen är till för att du ska vinna saker.
En kul sida. kolla in den :D

Tack!=)<3

Idag så vill jag bara tacka Hannah och hennes mamma för att dom hjälpte mig att köpa navelpiercingar =)
Utöver det kan jag inte säga så mycket för idag har det inte hänt så mycket. Suttit och spelat lte uno och har haft jätte ont i huvudet, men det gick över efter älsklings ompyssling! =) Älskar dig älskling!<3<3<3


Saknar er där hemma!<3<3<3<3


Från tältningen & när Hannah sötis var här!<3

Godag! :)
Tänkte bara att jag skulle ladda upp lite bilder från tältningen och när Hannah var här :)<3



På väg till Blekinge had vi lite kul xD



Vi spelade minigolf ;)



När vi skulle skjusa Hannah till bussen :(, Men vi hade kul ändå som ni ser:P



 Systrar för alltid!<3



Vi är ALLTID lika söta tillsammans!<3



 I love you for ever my dear!<3


 Vi fick många fina bilder och mysiga kvällar här!<3



Jag älskar dej tills dagen då jag dör!<3



Så vackert!<3



Jga kommer aldrig glömma den dagen!<3



Mina ögon ser väldigt gröna ut! Eller aa en konstig färg xD



Man är alltid lika söt när man vaknar xD



  Alltid vi!<3  




Det var ett tag sen. :)

Hejsan hejsan =)
Det var ju ett tag sen jag skrev något nu så tänkte att jag får väl uppdatera mig nu när jag ändå inte har så mycket att göra. =) I Lördags så var vi på Tosselilla =) Det var ruligt =) Det fanns karuseller och vatten land och massa grejs, Inte helt fel! =) Så där var vi hela lördagen. Sen igår så låg jag och älskling kvar i sängen tills typ halv två och kollade lite på film och bara pratade. Va såå trött efter lördagen . Haha. Sen så stack vi och tränade vid halv tre. det var kul faktiskt, men jobbigt . Var faktiskt duktig tycker jag. Körde tjugo min på tränings cykel, sen 2500 m rod eller rodd vet ej hur det stavas :P men tror rod. xD. Sen så sprang vi i tio eller tjugo min , kommer inte ihåg riktigt. Så körde vi styrke träning med en massa maskiner =). Och asså det låter int såå jobbigt , men man kan ju ställa in hur fort man ska springa och hur jobbigt och allt möjligt samma med cykeln så de va jobbigt. Men vi tänkte försöka köra mest kondition idag så man inte blir en biff: :P xD Haha.
Nu kom jag på att jag inte har ätit något idag heller. Haha. Smart! Det kan ju vara ganska bra att göra. Nu kommer älskling om en och en halv timme också.
Är fett seg. Har bara legat i sängen hela dan, förutom när jag gjorde älsklings lunch.  Kollade nyss på Jägarna, en svensk film. Ganska bra. Och den var två timmar så dt är väl kanska därför jag har legat här hela dan och inte ätit. Nej, men nu ska jag gå ner och äta något litet, börjar ju bli lite hungrig nu. =)
Vi hörs =) <3<3<3



Hahaha xD


Hello =)

Just nu sitter jag och kollar lite på YouTube och leter efter en film på datan att se , men hittar ingen så lyssnar lite på Avril Lavignes Girlfriend =) haha. Älskling har precis varit hemma och ätit min underbara lunch xD. Men är tillbaka på jobbet nu. Så nu ska jag sitta här och tråka i tre och en halv timme ..=(. Det är däröfr jag tänkte att jag skulle hitta en ganska lång film, men grejen är att jag har kollat på alla filmer på älsklings data tusen gånger. Iaf dom som är bra xD. men får väl se en  film tusen ett gånger xDhaha jag ä såå rolig! Jag är helt utråkad det är därför jag är såhär xD Nej, men tänkte se Capricciosa =) Det är faktiskt en bra film tycker jag. Ganska gripande. Och så gråter man lite ibland :P.
Typ vid halv åtta så är jag och älskling på gymmet varje dag nu tills den 20 typ, (när vi åker till stockholm). Så tränar vi i en och en halv timme =) Duktigt av oss. Måste ju bli av med alla valkar hit och dit xD
Juste! Vet ni? Det är och har varit över trettio grader i vårat sovrum! Till och med inatt. Helt sjukt! Fast vi har fönstret på vid gavel! Så jag gick och blötte en handduk och la över mig, men grejen var ju att den hade torkat nu på morgonen.. Hemskt varmt!
Love and peace !<3<3<3<3






Godmorgon =)

Idag har jag bara hunnit vakna och sätta mig vid datan och lyssna på lite musik på YouTube.
Men igår messade Hanah mig på kvällen och frågade om vi inte kunde börja på streetdance tillsammans. Men asså jag är urkass på att dansa så jag vet inte. Sen har jag hört att det är svårt att hitta en nybörjargrupp. Och så är det ju en jättesvår dans. Men jag ska tänka på det, men a. Idag ska jag väl inte göra så mycket. Ska gå ner och ringa Davve nu och se om han kommer hem vid tolv så jag inte lagar mat i onödan =)
Saknar er där hemma<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0