Ensam hemma hos Per

God dagen!


Vaknade vid halv elva elva idag. Och upptäckte att Per redan hade åkt till jobbet :( märkte inte ens när han gick upp i morse. Var väl tydligen trött. :p

Sen dess har jag inte gjort så mycket. Provade att sätta i löshåret. Blev bra :) Annars så har jag bara gått omkring här och kollat på One tree hill. Men börjar bli ganska tjatigt att titta på det nu. Sätt det hundra femtio gånger liksom. Haha! Innan Per kommer hem ska jag duscha och lite så. Behöver ju inte se ut som något katten släpat in ;).

Igår fick jag meddelande på fb av någon jag trodde äntligen lämnat mig ifred. Men nej då. Hur kunde jag tro något så dumt? Borde jag väl förstått antar jag. Men de rör mig inte längre. Det finns inte något du kan säga till mig som får mig att må dåligt eller får mig att ta åt mig av dina ord. För dina ord grundar inte på någonting. Jag och min jävla mamma som du uttryckte det har gått vidare med våra liv. Det borde du också göra. Släpp taget om det som hänt och gå vidare. Så länge du håller dig borta från mig och dom som står mig nära så kommer jag hålla mig borta. Jag är ingen elak människa det hade du vetat om du kände mig.


Lover boy

Hej! Sitter på tåget till Bräkne-hoby nu. Per ska hämta mig där så åker vi hem till honom. :)

Innan jag åkte färgade jag håret! Brunt! :) har så svårt att bestämma mig. Vi får väl se vad Per tycker. ;) tycker det blev bra iaf. Och nu kan jag använda mitt löshår. Även om jag tycker jag ser helt äcklig ut med det. Iaf när man inte fixar håret.

Annars har jag bara tagit det lugnt pratat med mamma osv.
Såg igår på nyheterna om pojken som dödat sin syster med 107 knivhugg i Landskrona. Vilken idiot! Hur normalt är det att vara 17 år och döda sin syster som är 19 år med 107 knivhugg. Usch. Hon lär verkligen blivit slaktad. :S

Nä nu ska jag gå av. Bye bye hörs imorgon.


https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1219923/images/2013/pic_51096914ddf2b3110407b60b.jpg" class="image">


Myyyys!

Tjoho! :)


Sitter hemma hos Per just nu. Precis kommit ut ur duschen. Och nu håller vi på att välja vilken film vi ska se. Vet inte vad det blir än, men vi verkar ha några bra att välja mellan iaf. :)

Sen har jag kollat när mannen diskat. Härligt det är att se andra jobba ;)

Nä, ni får ha en bra kväll. Festa inte för hårt nu bara!

Puss.


Fina dagar!

Hallåja! :)
 
 
Var en bra dag igår. Och idag har också varit bra! 
Varit med Mathilda idag. Hållt på töntat oss och flippat sen bara chillat. Och snart ska jag till Per. Han ska hämta mig så åker vi till honom. Ska blir fint. :) Annars händer det inte så mycket i mitt lilla liv förstår ni. Träffat vänner osv bara! 
 
På måndag måste jag ringa några viktiga samtal så får vi se vad som händer. Man kan ju bara hoppas. 
 
Nä, nu ska jag fixa det sista innan Per kommer. 
 
Byebye! :)
 
 

Allt faller på plats

God morgon!
 
 
Just nu sitter jag i biblioteket i skolan. Precis pratat med min metor om projektarbetet och fått lite tips och åsikter om det jag skrivit. Känns bra. :) Så nu är det meningen att jag ska skriva lite till, men glömt mallen hemma så ska nog kolla runt lite och samla upp lite fakta istället! 
 
Igår gjorde jag inte så mycket. Vaknade vid halv nio och då åkte Per till jobbet. Efter att han åkte så sov jag i en timma till typ. Sov inte så mycket på natten så vilade upp mig för att sedan gå till praktiken och fixa schema. Gick bra, har en trevlig handledare som jag dessutom vet vem hon är. Så det komme rnog gå bra när jag börjar på tisdag! :)
 
Imorgon kommer Rebecka hem. Vet dock inte riktigt när, men någon gång på kvällen. Får väl träffa henne på söndag eller måndag. Beror lite på vad jag ska göra i helgen och sen vill hon säkert gosa med Fredrik på söndagen! ;) 
 
Idag ska jag trffa en vän och sen vet jag inte riktigt. Kanske träffa Mathilda med. Sen får vi se om jag träffar Per eller om vi tar det någon annan dag, lördag eller något. Annars blir jag nog bara hemma idag. Ta det lugt och träna lite kanske? Plugga lite hade jag också varit något. 
Det är skönt att allt är så bra. Jag går upp i tid, har ork, sköter skolan och sedan att jag får börja min nya praktik snart igen! :) Skönt att få lite gjort.
 
Åhh, vad kalt det är!! 18 minus i Karlshamn nu. Burr! Tur att solen lyser och att det är fint väder. Blir man ju lite gladare iaf! :) 
 
Innan jag åker hem idag ska jag nog handla lite här i Karlshamn. Fått för mig att det är lite billigare här än i Olofström. Och sen kan det vara skönt att ha det gjort när man kommer hem. Sen har jag ju en timme på mig innan bussen går när jag slutat så blir perfekt! 
 
Pratade med Amanda imorse om studenten och balen. Fan va det kostar! Får väl sälja mig på gatan om jag ska ha råd att köpa studentmössa och betala balen. Usch, panik! Sen kostar det att hyra flak och sånt med. Får verkligen panik bara jag tänker på det. :(
 
Nä, nu ska jag jobba lite och glömma det där med studenten och balen. 
Ha en fin dag! Pusss!
Hade ju inte sagt nej till detta nu... 

Lugna gatan

Tjoo! 
 
Sov hemma hos Rebecka igår. Så åkte jag hem vidd två tiden idag. Inte gjort något speciellt idag bara tagit det lugnt. 
Imorgon ska jag iaf till min praktikplats och få schema osv så det är bra! :) Börjar nästa vecka. 
 
Snart ska en kompis komma hit och ta med sen "lilla vovve" rottis. Enda hunden jag är lite små rädd för, haha. Men ska nog gå bra, hoppas jag! ;) 
 
Annars händer det inte så mycket i mitt lilla liv. Vaknar tidigt nu för tiden. Nice faktiskt. Behöver verkligen det. Idag vaknade jag halv tio senaste denna veckan. :) Plus poäng till mig! 
Nä, nu ska jag fixa lite här! Bye!
 
 

En dag med Mathilda

Hallå där! 
 
Blev att jag åkte in till Karlshamn. Så träffade jag Mathilda så vi sprang lite på stan och sen stack vi hem till Rebecka. Bara tagit det lugnt och snackat skit. :) Så nu har jag följt henne till bussen och ligger nu i Rebeckas säng och slöar. Ska nog gå och ta ett bad strax tror jag. :) 
 
Idag är det den 22:a. Ett datum som alltid kommer betyda något speciellt. Och det som är skönt är att jag kanske inte är ensam om det.  Dom senaste dagarna har jag blivit överraskad av hur det egentligen är. Men på ett positivt sätt. Ja, livet är svårt att förstå sig på ibland, men sånt är väl livet antar jag. 
 
 
 
Jag minns mitt rum i ditt hjärta.
En gång var det bara mitt eget.
 
 
 

Vilken träningsvärk!

Heej! 
 
 
Blev ingen träning. Hade sån träningsvärk så kunde fan knappt sätta mig eller vända mig i sängen. Men det va skönt ändå! Så får träna lite idag ist. 
 
Är uppe med tuppen nu för tiden. Gick upp för typ en och en halv timme sen. Blivit en riktig morgonmänniska, haha. Dock är det lite tråkigt att vakna så tidigt. För finns inte så mycket att göra och är rädd att somna! :P
 
Får väl ta och jobba lite med projektarbetet idag. Hoppas att min lärare hör av sig om praktikplats. Fattar inte vad det är som tar sån tid. Vet ju redan var jag ska vara så förstår inte varför jag inte får börja. Kommer ju bara efter i planeringen. 
Längtar tills jag får pengar med. Och tills Rebecka kommer hem såklart! På lördag kommer hon. 
 
Ttyl!
 
 

..

[Round my hometown]
Jag ser det skiner om stan
det är här vi är nu och de var här vi var barn
[Round my hometown]
Det är här vi kommer ifrån
och jag bär dig överallt där jag går, jag går
[Round my hometown]
Vart än nu vinden bär, så många minnen här oh yeah oh yeah
[Round my hometown]
Ta mig hem, ta mig hem, ta mig heeem

 
 
Du har ingen aning om hur du får mig att må
Du verkar inte se mig där jag står
Jag har ingen aning hur länge jag kan gå
Och hoppas att du nån gång ska förstå
 


One day baby, we'll be old
Oh baby, we'll be old
And think of all the stories that we could have told


(One day...)

No more tears, my heart is dry
I don't laugh and I don't cry
I don't think about you all the time
But when I do – I wonder why


One day baby, we'll be old
Oh baby, we'll be old
And think of all the stories that we could have told


 

Vad gör man nu?

Tjoo!
 
 
Var och gymmade igår. Hade tydligen glömt hur jobbigt det var, haha! Men så satans skönt när man precis är påväg att ge upp och man hittar den där styrkan att fortsätta, Underbart! 
Cyklade först. Var jobbigt så tänkte jag korta ner tiden jag tänkt cykla från början med tio minuter, men sen hittade jag den där glöden och fortsatte. Sen körde jag lite vikter osv. Ben och armar mest. Rygg och mage kan jag träna hemma på andra sätt. Sen så gick och sprang jag. Gick bättre att springa än jag förväntat mig faktiskt. Så idag har man lite träningsvärk så det känns bra! :) Länge sen jag hade det. Får inte så lätt det även om jag kör slut på mig själv, men nu var det ju ett tag sen man tränade så. Men det känns bättre när man får det för då vet man att man kämpat på bra. Är som ett bevis liksom. 
 
Sen fick jag veta att jag typ träffat/dejtat Jimmie Åkessons bror utan att veta om det, haha! Var lite kul för jag och Rebecka skojade med honom om de, men han sa inget. Sen kom jag på att jag var lite dum som inte la ihop pusselbitarna för han sa att han hade en bror som hette Jimmie och då sa jag bara åh det har jag med! Haha x) Men men det var lite kul ändå. ;)
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är städat och fint här för det gjorde jag igår och har inte råd att träna på gymmet idag. Så får nog bli att träna lite här hemma och sen tänkte jag gå ut och gå vid ett. Skulle bli lite varmare då iaf. Är -9 , men är tydligen värre i Stockholm. Igår var det tydligen -18 där uppe, burr!
Annars vet jag inte. Blir en sån jobbig dag då det inte finns något att göra. Alla är tråkiga och tiden går långsamt. 
 
Ttyl!
 


Mot gymmet!

Nu sticker jag till gymmet!



Uppe med tuppen.

God morgon solstrålar! :)
 
 
Vaknade kl 8:00 idag! Amazing! Då är man utvilad och nöjd. :) Se bara höll igång hela dagen igår och somnade till och med fast jag stängt av one tree hill och somnade på mindre än en kvart! En kvart! Brukar ta lååång tid annars. Underbart! Kollade runt på gymkort osv igår ju, och idag vill jag verkligen träna, men har inte så det räcker till ett gymkort. Skit irriterande saknas bara typ 50 kr. Men till tolv så sticker jag till gymmet och betalar för en gång, även om det kostar! Är fett taggad. Måste dock leta fram lite bra träningskläder. Har massa tröjor/linnen jag kan ha men byxor är det värre med. Antingen är dom för stora eller för små. Eller så är det helt enkelt målarfärg på dom :P Får väl komma på något! Innan tolv ska jag dammsuga, torka golven, diska och plocka in tvätt samt packa upp resväskan. Sen måste jag duscha ur skiten ur håret då jag sov med det. Känner mig fett fin i håret just nu ;)
 
Så jag antar att det är lika bra att jag sätter igång. Behöver ju inte göra allt det där innan träningen egentligen för då har jag inget att göre efter.. Men då kan jag alltid plugga i och för sig eller slappa :P Slappa lät bättre! Nä, men vi får se. Ska antagligen iväg vid sex tiden och träffa någon lite snabbt och sedan snackade jag med Sonny om att vi skulle kolla på någon dålig film tillsammans! Bara jag inte somnar som jag gjorde i veckan, haha! 
 
Ttyl!
 
 
Min frukost!
 

Duktiga jag!

Godkväll! 
 

Gick riktigt bra i skolan. Kom igång med projektarbetet och var aktiv på sammhällslektionen. Så där blev det tummen upp för mig! :) Efter att jag slutat så gick jag och handlade lite så jag har i helgen. Köpte lite nyttigheter. Bananer och kiwi! Var faktiskt Rebecka som lärde mig att äta kiwi. Eller egentligen hade jag bara bestämt mig för att jag inte gillade det. Sen när jag väl gav det en chans så var det gott! Smakade inte alls så som jag föreställt mig :P. 
Efter att jag handlat så stack jag med bussen hem. Slängde in grejerna i kylen och gick till praktiken. Och sedan har jag varit där tills för dryga två timmar sen. Sista dagen där idag. Tråkigt! 
Men nu ar jag slängt mig ner i soffan eller ja sängen. Kan fasen inte bestämma mig hur jag ska ha det! Från början sov jag i soffan. Sen sov jag i sängen (en tältsäng som är under soffan som man drar ut) och nu sover jag i soffan och har gjort om tältsängen till en soffa, haha! Satt kuddarna till soffan i den och ställt den under fönstret så det blir som en soffa med en lång schäslong. Fast den "riktiga soffan" har ju då inga kuddar till ryggen. :/ Funderar på att införskaffa lite kuddar som man kan ha där istället. För blev riktigt bra med sängen som soffa. Dock blir ju inte soffan lika fin eftersom att det är som en säng, men skit samma för fan är inget fint folk som kommer hit iaf. Är ju bara jag och några vänner här så shit the same! Måste sluta va så satans petig! Vill gärna ha allt perfekt, men det går liksom inte, med min inkomst! 
När jag kom hem fick jag något ryck och fixade detta med sängen/soffan, plcokade upp tvätt, bytte lakan, organiserade skåpet med handdukar och lakan och satte upp speglar jag fick av Amanda i försenad födelsedagspresent/julklapp. :) Sen satte jag i Ricinolja i håret och smörjde jag in fejan och la mig nu på soffan. :)
Känner mig faktiskt riktigt duktig. Haft sån energi idag! Så skönt när man har det. Tror det har en del med min inställning att göra med. 
Kollat runt lite vad gymkort och sånt kostar och jag skiter i att det kostar för jag ska fan ha det! Jag behöver det! För om jag bara kommer in i det och märker resultat så kommer jag då fan inte ångra mig! Inte bara för att gå ner i vikt utan även sova bättre och få mer energi och vara glad! :) Tror det är det som är problemet med min sömn att jag är understimulerad och samtidigt så har jag ingen energi och skiter i att göra det jag ska. Behöver struktur i mitt liv! Tror att detta kommer bli kanon bra om jag bara håller det! Och jag vet inte varför, men det känns som att jag kommer det. Är verkligen taggad! Är säker på att jag kommer må så mycket bättre. Märker bara hur bra jag mått dessa dagarna då jag fixat och donat och fått saker gjorda. :) Underbart!
 
Nä, nu ska jag lägga mig och kolla på one tree hill och äta lite kiwi!
 
Godnatt med er! :)
 
 

Skolan nästa

God morgon :)


Blev aldrig att jag åkte till Karlshamn igår. Så nu sitter jag på bussen på g till skolan.
Har så satans ont i ryggen. Måste ha legat väldigt tokigt i natt. Varje gång jag ska vända mig har jag vaknat! Ajajaj!
Irriterande att jag har mina hörlurar hemma med. Behöver musik på morgonen. Sen är de ganska nice att ha det nu när jag ska sitta i biblioteket när jag kommer till skolan med. Ska börja jobba på projektarbetet nu! :) måste bara fixa ett nytt lösen till FC för mallen till arbetet ligger där.

Men vi hörs sen! Bye!


Full fart på mig idag!

Så nu har jag varit och tagit mitt test och det gick bra! Och även tvättat klart. Tvättat enda sen sex i morse, förutom det lilla uppehållet jag hade när jag var iväg. Men nu är jag äntligen klar med det iaf! Sen fick jag ett ryck och städade köket. Skulle tagit före och efterbild egentligen! Var så äckligt. Fettigt och öök. Blev jättefint. Jobbigt var det. Fick fan kramp i armen av att gnugga ;) 
 
Tänkte att jag skulle fixa hela lägenheten, men det orkar jag faktiskt inte. Är faktiskt helt okej resterande bara att det behövs dammsugas och så. Måste orka plocka ur resväskan med. Inte gjort det sen jag var i Stockholm så rotar efter kläder i den :P Ska göra det i helgen! 
 
Senare idag ska jag åka till Karlshamn. Ska sova där hemma hos Rebecka eftersom att då slipper jag ta bussen till skolan imorgon. Efter att jag slutat skolan imorgon blir det praktik från ett till tio. Usch, har inte fixat projektarbetet än. Får sätta igång med det imorgon i skolan. Om jag inte måste sitta och snacka med min lärare som jag gjort var enda fredag sen vi började i skolan. Hur ska jag då kunna jobba på det? Har liksom inte tid eller lust att göra allt hemma. 
 
Nä, nu ska jag lägga mig på soffan är helt slut nu, haha! ;) Hungrig är jag med. Men har fan inget hemma typ. Tur att mamma är snäll och sätter in en liten slant imorgon så jag kan handla! 
 
Ttyl! :)
 
 

En känsla av att jag kommer förändra mitt liv.

God morgon! 
 
 
Uppe med tuppen idag! Är nervös så kan inte sova. Ska iväg och ta lite tester och så. Får se hur det går. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig eller ställa in mig på. Antar att det bara är att vänta och se. 
Men hur det än går så kommer jag att förändra saker i mitt liv. 
 
  • Äta nyttigare
  • Börja träna
  • Vara mer ekonomisk
  • Få bättre prioritering
 

Det kommer bli tufft, men jag ska göra så gott jag kan. Det som kommer vara jobbigast är det med maten och pengarna. Det hänger liksom ihop lite. För det första så räcker aldrig pengarna till slutet av månaden när det gäller mat och om det är nyttigare är det oftast dyrare. Och för det andra har jag så dålig fantasi på vad man kan göra för mat. Sen med tanke på min lilla lilla frys så kan jag sällan handla och frysa in. Utan jag får handla lite dag för dag. Och det blir betydligt dyrare än om man kunde stor handla en gång i månaden. Då hade jag klarat mig mycket bättre. Så hade behövt en liten frysbox, men kostar pengar och säg att jag skulle hitta någon för några hundra så skulle pengarna verkligen inte räcka den månaden. Men jag skulle spara på det i längden. Sen ska man bara hämta den med. Inte så lätt när man inte har bil. Visst jag har vänner som har bil som kan hjälpa till, men då är det bensinpengar med. Sådanna saker är ett problem för mig som inte har pengar och som inte har föräldrar eller någon släkt överhuvudtaget som hjälper mig., men många av dom saker som blir mer komplicerat för mig ser jag nästan dagligen mina vänner få hjälp med från sin familj och dom lägger knappt märket till det. Det är synd. Man ska uppskatta mer saker när man bor hemma eller när man har en familj som hjälper en. Det är svårt att vara själv ibland. Att inte ha någon släkt eller familj som hjälper en. Och från början när jag fick lägenheten satte det större press på mina vänner. För att jag behövde deras hjälp. Det var problematiskt ett tag, men nu har jag lärt mig att ta störra ansvar själv. 
 
Herregud vad jag pladrade, hehe. :) Om en timme ska jag smita ner i tvättstugan även om jag inte har tvättid för en 7:00, men eftersom att jag ska iväg till nio så måste jag hinna tvätta och fixa allt. :)
 
Ha en bra dag! 
Ttyl! <3
 
 
 
 

Jag måste tänka på mig själv också.

God morgon på er :)
 

Härlig morgon detta. Fått flera saker uträttade under morgonen. Flera olika samtal som jag behövt ha som jag gått och grämt mig över som jag nu tagit tag i. På fredag är sista dagen på min praktik och är verkligen ledsen att jag ska sluta där. Har en så fin andledare. Helt underbar. :) Och som hon sa till mig nyss. Jag måste tänka på mig själv lite. Jag tar på mig alla andras problem och försöker hjälpa alla, men stjälper mig själv genom det. Det är alltid bra att vilja hjälpa andra och vilja ta hand om folk som har det svårt, men man får inte glömma sig själv! Och jag gör gärna det. Tänker mycket på andras problem och hur jag kan göra för att hjälpa. Eller hur jag skulle gjort. Folk förstår nog inte hur mycket energi det tar från mig egentligen. Men men! Haft en härlig morgon iaf! :) Härligt med lite sällskap för omväxlingens skull. Hade trevligt igår kväll med Charlie och Fredrik! Dom är ju för fina dom pojkarna! :) 
 
Men så går jag och oroar mig lite för sen sak.. Som jag inte vågar ta upp här. Är för privat och eftersom att jag inte vet något än så vill jag inte släppa någon bomb än iaf. Herregud, vågar inte ens tänka på det. Fy! 
 
Idag ska jag nog vara kvar i Karlshamn ett tag till och sedan tänkte jag våldgästa Sonny! Han kan behöva lite sällskap han med den stackarn. :) Finns många som har förutfattade meningar om honom, men han är en så go kille så det finns inte. Om man bara känner honom. 
 
Funderar på mitt projektarbete med. Funderat på att fördjupa mig i detta med hemlösa, men finns inte så mycket info på nätet som jag hoppats så då måste man ringa runt och bestämma möten osv, så funderar på att jobba med psykiska sjukdommar eftersom att det är något som intresserar mig med. Dessutom så har Fredrik kontakter där igenom så han kanske skulle kunna ge mig lite tips. Så får fan ta och bestämma mig nu. Svårt! Och sen nu helt plötsligt ska jag jobba själv vilket jag verkligen inte ville. Så vi får väl se hur det går. Usch känns som att det är så många krav på mig från skolans håll nu att jag bara stannar upp och inte gör ett skit istället för att börja någonstans i all röra.
 
Nä, nu ska jag mysa ner mig och bara njuta av denna dagen! 
 
Hoppas ni får en bra dag! Pusss!!
 
 

Karlshamn!

Tjaa! :)
 
 
Just nu sitter jag hemma hos Rebecka. Men hon är ju i Egypten den lilla skiten. :) Så är alone. Men Charlie och Fredrik kommer nog sen.
 
Ahhh,nu messar jag med Beckis! :D Just nu sitter hon i loungen och dricker en drink den jäkeln! :) Nä, jag är inte avis. 30 Grader i luften och 24 i havet. Bajsa på dig! 
Hoppas verkligen jag får ett sommarjobb så ska jag fan åka utomlands sen! :) Hade varit as gött! Var skit länge sen jag var utomlands. Åhhh va avis jag är!! :D
 
Nä nu ska jag nog ta ett bad strax. Var länge sen. Eller nä typ två veckor sen, men iaf! :) 
 
Ha en fin måndagskväll! 
 
 

100 frågor

1. Vilken svordom använder du mest? Fan skulle jag tro. 
2. Äger du en iPod? Nopp!
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Ingen imorgon, men annars 06:15
4. Hur många resväskor äger du? 1
5. Använder du flip-flopps? På jobbet!
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Willys
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bild. Hatar när andra tar bild på mig. 
8. Vilken var den senaste filmen du såg? Hobbit, besviken blev jag med!
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? Om barnfamiljen har en bebis så, annars kompis ;)
10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En utomlandsresa!
11. Har någon någonsin kallat dig lat? Haha, möjligt
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Jaa, ibland.
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Ingen. Lyssnar inte på cd skivor längre, haha. 
14.Vilken är världens bästa artist just nu? Oh, den var svår.
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nja, beror på hur man ser det. 
16. När var det senast någon stötte på dig? Idag..
17. Vad åt du till middag senast? Så länge inte mackor räcknas så var det kyckling med potatis i ugn och beasås.
18 Använder du huvtröjor? Jaa?
19. Kan du vissla? Jaa.
20. Vem var den senaste som ringde dig? Linus
21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält? Berg och dal bana eller jag vetifan. 
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Visst gör dom de.
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? Humm? Blekinge 0454?
24. Tittade du på tecknat när du var liten? Jao.
25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? Om man kan kalla det i karlsamn köpcentrum så 3 mil drygt. 
26. Hur många syskon har du? 4 syskon
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Nä, inte mer än vad jag är till tjejer. 
28. Vilken film kan du alla replikerna till? Tomten är far till alla barn! Hahaha!
29. Äger du några popband t-shirts? Nopp. 
30. När flög du senast? Fem år sen är det nog. 
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? Två.
32. Läser du för skojs skull? Absolut om det är en bra bok. 
33. Pratar du några andra språk? Engelska, och jag läste ju spanska, men kan knappt säga vad jag heter så :P
34. Diskar du din egen disk? Ja, har tyvärr ingen som gör det åt mig. 
35. Har du gråtit offentligt? Ja.
36. Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop och stationär, men den är lite trasig av någon anledning..
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Det gör man nog varje dag utan att tänka på det. 
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Både och!
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Jaa, kanske de. 
40. Kan du kasta macka? Nää.
41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nej. 
42. Vad har du med dig in på bion? Cola :P
43. Vem var din favoritlärare och varför? Svår fråga! Birgitta! För att hon alltid gjorde det intressant och var riktigt bra på sitt jobb. 
44. Har du dejtat någon av en annan religion? Nja, räknas Rastafari även om han var svensk? Haha!
45. Vad har du för väder? Mörkt. Det är ju la natter
46. Har du en blogg? Haha ja!
47. Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? Psykologi eller människan socialt och kulturelt. 
48. Gillar du att flyga? Lite tråkigt tycker jag, men ja. 
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Förstående. Humor måste man ha med!
50. När sov du senast på golvet? Östersjö 2012. 
51. Vilken är din favoritdrink? Inte dryckigt så många. Inte råd att gå på krogen.
52. Gillar du din boende-situation? Om jag gör. 
53. Vilken är din mammas hemstad?Uppsala
54. Din pappas hemstad?Vet inte riktigt. 
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? För att vilja gå upp 10, haha 
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Oftast inte. 
57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Är typ aldrig i skolan, men nä. 
58. Vilken är din favoritfrukt? Jordgubbar om det räknas?
59. Äger du en digitalkamera? No.
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19!
61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Jaa, men beror på vilket tillfälle. 
62. Tror du på liv på andra planeter? Vet inte. Tycker vi borde upptäckt de nu iaf. 
63 Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Är typ aldrig arg nu för tiden, Kulle kanske. 
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Inget av det. För Gud finns inte. 
65. Vad var det senaste du åt? Toast. 
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Lika bra med båda tror jag, men killar har lättare att acceptera mig tror jag. 
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Vet bara att mamma ville att jag skulle heta Jenny och pappa ville att jag skulle hete Ida. 
68. Gillar du senap? Nej!
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Sånt är livet. 
70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Svårt att tro det, men kanske. 
71. Har du varit inblandad i en trafikolycka? Nä, tack!
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nepp.
73. Tycker du om att krama folk? Jaa!
74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, beror väl på vem det är med!
75. Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta? Inga faktiskt.
76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Minns ej.
77. Vad är du allergisk mot? Gräs och katter
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Ingen aning. 
80. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen? Går på toa.
81. Vilket är ditt roligaste barndomsminne? Någon av alla gånger jag var utomlands med mormor. 
82. Vad får dig att gråta? Om man blir sviken eller arg. Något sorglig.
83. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Mina ben skulle jag tro. 
84. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Magen. 
85. Vem är din knasigaste vän och varför? Bara välja en? Kan inte välja!
86. Har du gjort någonting olagligt någon gång? Jaa.
87. Vilken musikkonsert var du på senast? Vet inte vad den heter. 
88. Vad har du för färg på tandborsten? Grön tror jag. 
89. Har du varit med på tv någon gång? Ja
90. Har du levande blommor hemma? Ja
91. Vilken är den dominerande färgen i din garderob?Svart 
92. Har du körkort? Nej
93. Har du en bästis? Ja
94. Hur ser dina sängkläder ut? Blå vita. 
95. Vad får dig att koppla av? Musik eller film. 
96. När skrattade du hjärtligt senast? Minns inte haha!
97. Vad ska du syssla med när du blir pensionär? Resa mycket hoppas jag. Men har några år att tänka ut något. 
98. Vilken var din bästa ålder? 14 eller 18 nu!
99. Berätta om någonting du gjort idag? Sovit xD
100. Vad skulle du helst av allt vilja göra just nu? Sova eller duscha. 
 
Fina killar!

:')

Hej på er! :)
 

Nu när jag loggade in såg jag att jag fått en kommentar. 
Millie
Hej gumman! Blir så himla glad när jag ser att de går så bra för dig ska du veta, hoppas de fortsätter så! Puss!
 
Som den lilla lipsill jag är så kom de en tår, hehe. Millie och jag var vänner under tiden jag gick på högstadiet, men efter att jag flyttat så har vi inte pratat. Men jag tänker på henne ofta. Hon är verkligen en super söt och snäll tjej och jag saknar henne. Och det betyder verkligen jättemycket att hon skrev. Visste inte ens att han läste. 
Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Det är fler än man tror som bryr sig. Och det måste man komma ihåg! Jag vet att det är svårt. När man känner sig ensam och bortglömt. Jag har själv varit där. Förr tänkte jag att det inte var så många som skulle bry sig om jag försvann. Bara ett par stycken. Men nu vet jag att jag har fel. 
 
Igår tänkte jag skriva ett inlägg om hur lycklig jag är och blablabla. Men jag känner mig tjatig. Haha. Jag lägger ut på fb och instagram hela tiden hur glad jag är och jag börjar känna mig tjatig. ;) Men vafan man ska väl inte känna sig dum för att man är lycklig och glad? nä, det ska man inte. Och jag vet att jag förtjänar att vara det. :)
 
 
Men nu till en lite sämre sak. Jag är faktiskt besviken på en person som har lånat pengar av mig. Det har gått ett halvår nu sen jag lånade ut pengarna och jag har fortfarande inte fått tillbaka dom. Han lovar gång på gång att jag ska få pengarna, men det händer aldrig. Så nu börjar jag inse att jag inte kommer få dom. Men det är egentligen inte pengarna som stör mig mest utan att jag trodde att vi var vänner. Eller vi var vänner. Men så här gör inte vänner mot varandra. Personen i fråga vet att jag sitter här hemma utan några pengar alls och att jag inte ens har mat så jag klarar mig. Igår var jag glad att jag kunde skrapa ihop 15 kr till en limpa bröd och ett paket nudlar. Och det är vad jag ska klara mig på tills jag får pengar igen. Jag förstår inte hur denna människa kan stå ut med sig själv? Han kan gå och supa på krogen för flera hundra osv, och veta att istället för att göra det kunde han gett mig mina pengar så jag kunnat köpa mat. 
Nu håller jag även på att sluta röka för att spara pengar. Även om jag bara köper tobak för säg 300 i månaden. Inte ens det. Eftersom att jag rullar själv. 
Nä det är trist att vissa människor är så falska. Men men sånt är livet! 
Jag lever och jag är glad för det! 
 
Hoppas ni har en mysig söndagskväll där ute! 
 
Kramar!
 
Ibland saknar jag högstadiet! :')

2012

Heej!  
Varit ett ganska långt uppehåll med bloggandet. Men men sånt är livet. 
 
Tänkte prata lite om året som gått. Så vad har egentligen hänt detta året? Har hänt så väldigt mycket så vet knappt vart jag ska börja. 
 
Året började dåligt. Satt hemma hos min mamma och var full och olycklig förra nyårsafton. I slutet av förra året eller ja nu förr förra så mådde jag väldigt dåligt. Och minns att jag på nyårsafton tänkte "kan jag inte bara få dö" När jag tänker tillbaka på det idag så känns det så väldigt långt bort. Att jag faktiskt tänkt så. Gjorde även mycket dumma saker. Så året började dåligt och jag fortsatte att må dåligt. Sen den i mars så förändrades allt väldigt radikalt. Jag bråkade med min moster och dom bestämde sig för att dom inte ville ha mig där utan att jag skulle flytta hem till min mamma i Stockholm igen. Och detta var något jag verkligen inte ville. Jag var väldigt arg och anså att jag inte blev förstådd. Jag hade ju mitt liv här nu. Skolan, vänner allt de där. Så när dom sa att dom inte ville ha mig i sitt hus längre packade jag min väska och gick. Tiden efter detta var en väldigt befriande tid, men även jobbig. Det var så mycket som skulle falla på plats. Hela min framtid hade varit så säker och nu plötsligt fanns det så mycket som jag var tvungen att ta ansvar för och fixa. Jag var tvungen att hämta mina saker hos min moster efter en - två veckor annars skulle dom slängas, jag skulle fixa någonstans att ha mina saker, jag skulle fixa någonstans att bo, jag skulle fixa pengar och allt sånt. Plus att jag skulle sköta skolan, gå till soc, kuratorer osv osv. Under tiden läser jag ständigt om mig själv på nätet. Vilken bortskämd jävla unge jag var och en massa otrevliga saker. Mina saker läggs även ut för att säljas. Sen blir jag anklagad för att ha "snott" pengar av dom. Pengar som var matersättning från skolan som kommit in på mitt konto. Det var alltså en massa strul. Men under denna tiden så mådde jag ganska bra. Det gick upp och ner, men jag är stolt över mig själv att jag gick igenom det. 
Efter flera månader av hjälp och stöttning får jag igenom mina bidrag och tillsut en lägenhet. Det låter som att jag bara beskriver en specifik händelse, men detta på gick under flera månader. 
En väldigt positiv sak under detta året är att jag fick min lägenhet. Det är väl alla 18åringars dröm egentligen? Sen är jag så tacksam till alla som fanns där på vägen och hjälpte och stöttade mig. Jag har även lärt mig så mycket om mig själv detta året och även om andra. Jag vet nu vilka som är mina vänner och vilka som inte är det. 
Sen fick jag ju även ett sommarjobb! Det var första året jag hade det. Så det var något nytt. Var vikarie på ett äldreboende hela sommaren. Dom pengarna var välbehövda ska jag be att få tala om. Det kostar att skaffa lägenhet!
SRF var jag med på för första gången! Var skit kul. Jobbade där dom fyra dagarna. Och det kunde vara slitsamt, men det var det värt. Det var nog förstå gången som jag kände mig riktigt vuxen. Eller snarare fri att göra precis vad jag vill när jag vill hur jag vill. Jag kunde vara där i fyra dagar och ingen kunde säga att jag inte fick. Jag fick dricka hur mycket och när jag ville (förutom när jag jobbade såklart). Och ja, jag kände mig fri. 
Sen får vi inte glömma att jag fyllt 18år! Många ser det som en stor grej, men det blev inte en så stor grej för mig på samma sätt eftersom att jag redan frigjort mig från boet eller vad man ska säga. Jag kunde göra det mesta som jag gör nu innan liksom. 
Jag har även börjat sista året på gymnasiet. Det känns skönt, men även skrämmande att efter att man är klar med skolan så finns det inget som säger att man måste tillbaka. Eller man har inget måste på samma sätt som man haft innan. 
Jag har haft måna krav på mig detta året, men det har varit värt varje sekund av det. Tänk att jag har klarat mig så bra ändå! Jag har allt jag önskat mig. Förutom en kille, men det är något jag lagt på hyllan eller tar som det kommer. 
Jag har även tagit upp kontakten med gamla vänner som jag haft genom åren. Och det är jag väldigt glad för!
Hittade även min syster Angelica som jag velat kontakta i många år. Och jag är väldigt glad att jag hittat henne. Träffade henne nu i julas och hon är en jättefin tjej! 
Det har varit ett händelserikt år med många motgångar men även ett år med många nya erfarenheter och möjligheter. Jag är så tacksam att jag är där jag är idag. Jag kunde inte vara mer nöjd. Om jag tänker efter så har jag inte varit så tillfrids och lycklig med mitt liv som jag är nu på flera år. Så bra som jag mått dom senaste månaderna trodde jag aldrig att jag skulle bli i början av året. Jag har en lång väg kvar i livet, men just nu så är jag så nöjd och glad för det jag har. 
Det finns nog inget som jag direkt ångrar med året som gått. Inget som jag skulle velat göra ogjort. Dom människorna jag har i mitt liv är precis dom som jag vill ha. Jag saknar ingen. Den enda jag saknar är min fina mormor som jag gärna delat dessa fina stunderna med. Men hon vet att jag älskar henne och saknar henne varje dag som går. Och jag vet att hon skulle vara stolt att jag är där jag är idag. Det är det viktigaste för mig.
 
Tack till alla er där ute. Ni som gjort mitt liv till vad det är. Ni har alla hjälpt mig att komma dit jag är. Även om ni kanske inte bidragit med bra saker så har det ändå hjälpt mig dit jag är. Så tack för ett oförglömligt år! ♥
 
18års-dag
Tältning vid havet!
Besök i Stockholm
Första mysmiddagen i lägenheten
Jobb
Det tog tid innan det blev fint i lägenheten! 
SRF
Besök på sjukhus
Äggstock!
Supit har jag jävlar i gjort med! :D
Här försöker vi byta kön med! haha!
Ny funnen vänskap detta året! + många fler!
 
Här var lite av mitt år! Tack för mig!

RSS 2.0