Ta en titt på era egna liv innan ni yttrar er om andras

Fattar inte hur folk orkar vara så nyfikna och bryr sig så mycket om andras liv. Fan lev era egna liv ovh ta reda på er egen skit innan ni kastar skit på andra. Alla har sina brister och allt är inte sant som man hör. Så trött på att folk ska lägga sig i vem/vilka jag umgås med. Jag är inte dum i huvudet. Jag klarar mig själv. Jag har tagit mig igenom en jävla massa skit i mitt liv så jag tror jag klarar detta. För detta är bara en fis i rymden om man ska kolla på vad jag gått igenom och sett. En dag kommer jag bli galen av att höra allt skit om dom jag umgås med och bryr mig om. Ni känner inte dom och sålänge ni inte gör det ska ni hålla era käftar stängda. Iaf i min närhet. Ingen behöver tycka om dom jag umgås med, men dom får fan ta och acceptera det.
 
Åh vart är mänskligheten påväg?
 

Några dagar i Stockholm/Skokloster

 
 
Hej där! :)
 
Var ett par dagar sen jag uppdaterade, men blir att man har annat för sig när man är här uppe!
 
Dom senaste dagarna har varit bra! Varit med Amanda och Hannah från och till. Umgåtts med mamma.
Igår var Hannah, Amanda och jag hemma hos Hannah och drack lite vin och snackade lite skit. Sen kom Toni dit en av Hannahs kompisar och kollade på oss när vi fixade oss. Sen körde han in oss till stan. Jättegulligt! :) Åt i stan. Jättegott, men när vi fick notan så var det inte värt de. ;) Var inte där så länge så egentligen kändes det ganska meningslöst, men jaja! Kunde lika gärna stannat hemma hos Hannah och haft det minst lika bra, haha!
Men vi hade trevligt iaf.
 
Idag skulle jag träffat mina syskon, men de strulade till sig så blir inget idag. Förhoppningsvis en annan dag. :)
 
Just nu är jag hemma hos mamma helt ensam. :( Precis följt Hannah till bussen för hon skulle övningsköra. Så ja. Denna dagen spenderas nog ensam. Mamma och Jari är i väsby så dom kommer hem senare ikväll. Då ska vi spela plump och bara ha det mysigt. Lite familjetid kan behövads med. Känner att jag behöver det nu när jag bor själv. :) Tycker fett synd om mig själv för att jag ska vara ensam idag. :P Är ensam hemma varje dag när jag är i Blekinge så känns trist att vara det nu när man är här med. Men så blir det när planerna går åt skogen. Överlever nog iaf! ;)
Nu ska jag göra lite mat!
 
Ha det fint!
 
 
 
 
 
 

Stockholm här kommer jag!

Hallå på er! :)
 
 
Inte bloggat så mycket den senaste tiden. Har bara inte blivit av. Har väl haft bättre för mig. ;)

Igår så fick jag äntligen upp hyllorna och hem min byrå. Så skönt att ha det gjort nu när jag sticker till Stockholm. Så igår kom Paula och hämtade nyckeln till lägenheten. Hon ska låna den lite när jag är borta. Men bäst för henne att det är lika fint när jag kommer hem. ;) Tog lite kort så jag kan visa dom där uppe hur fint det är hemma nu. :) 
Riktigt fint faktiskt. Inte riktigt klar än, men nästan. När till och med en kille säger att det är riktigt fint så får man väl ta åt sig. Gick och mötte Sonny på Willys igår och sa hejdå. Kommer sakna den token med. ♥
 
Så tåget går från Hässleholm kl fyra. Men ska ta tåget från Karlshamn tjugo i tre. Ska bli mysigt att sitta på tåget och kolla film och bara njuta av att snart vara hemma. :) 
 
Vi hörs snog på tåget sen! :)
 
Ha en fin dag! 
 
 

Jag saknar dig!

Ska bli så kul att träffa dig igen! :)
Hade gärna fått en bamsekram av dig ikväll. Du betyder mer än du anar. <3


Stockholm

Oh vad jag längtar tills jag ska till Stockholm!! Bara få sticka härifrån lite. Hoppas att jag får tillbaka lite energi när jag är där uppe! Det behöver jag. Är så slö hela tiden.
Igår snackade jag med Hannah och Amanda på Skype. Det var faktiskt riktigt kul! :) var svin länge sen jag pratade, pratade med Hannah. Så ska bli skit kul att träffa henne och Amanda. Längtade verkligen hem igår när vi snackade och sen när jag skulle sova. Hehe!

Idag var det meningen att jag skulle sticka till Fiha men hon svarar inte så vet inte hur det blir med det. Sen skulle jag möjligtvis träffa Sonny men han svarar inte heller. Dom ligger väl bakfulla sen igår. ;)

Vi får se, hoppas det händer något i kväll.


En dag

Här sitter jag nu, det är annorlunda gentemot då

men ändå kan de få mig att må som få

Jag var nära att sabba allt

Allt för mig själv

Men jag såg att jag var på väg mot ett tåg

Som skulle ta mig härifrån

Nu ska jag ta mig upp, men jag ramlar ständigt ner

Jag försöker varje dag, men ibland faller jag ner

Ner alldeles för djupt i mitt svarta hål, dit ingen når

Jag stänger av

Inget finns då kvar

 

Jag har bara stillbilder kvar av mitt rätta jag

Idag så hoppas jag att få mitt svar på vem jag var

Att ändra om mitt liv till att bli något positiv

 är mitt hopp om att bli mitt rätta jag en dag

 

 

 
 

Folk bryr sig mer än man tror!

Hej på er! :)

Inte bloggat på ett par dagar nu, men inte varit hemma så mycket denna veckan.

Mycket som "hänt" den senaste veckan som fått mig att tänka till lite. Träffat två stycken som jag inte sett eller pratat med på jättelänge. Men trotts det så vet dom saker och bryr sig. Det värmer verkligen! Och de som förvånar mig är att jag aldrig tänkt att dom skulle bry sig på det sättet. Så var en trevlig överraskning! :)

Nu är jag hemma iaf och bara tar det lugnt. Skönt när man inte varit hemma speciellt mycket denna veckan. Har märkt att jag fan inte kommer ihåg vad jag gör nuförtiden. Haha, eller ja vet vad jag gjort men inte vilken dag osv.

Nästa fredag bär det av hem till Stockholm. :) Ska bli riktigt kul! Saknar folk där hemma! Även om jag bor här nere i Blekinge så är Stockholm fortfarande hemma! Ska bli så kul att träffa mamma, Paula, Peter, Amanda och sen kanske jag ska träffa Hannah, My med flera. Ska bli riktigt härligt! Var svin länge sen nu. Var nog förra sommaren om jag inte minns helt fel. Herregud!
Sen ska jag träffa min syster Angelica! :) ska bli så spännande! Sen ska jag höra med Johannes min brorsa om han har tid. Han har ju mycket att göra. Ganska nybliven pappa, jobb och sen två band. :) Vi får helt enkelt se. Men är där uppe i drygt två veckor iaf. Så får väl be någon att komma hit och kolla till lägenheten och vattna min ensamma lilla blomma haha! Får ju försöka ta hand om den när det är den enda jag har! ;)

Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen! <3


Dessa nätter verkar aldrig ta slut.

Nätter som dessa verkar aldrig ta slut. Man bara ligger och vänder och vrider sig. Så mycket som kommer upp. Tankarna bara flyger från den ena sidan till den andra. Inatt kommer tankar om när jag var liten. Det är sånt man bara vill glömma. Det var på den tiden man bara var ett litet barn. Så oskyldig, men ändå så utsatt. Jag försöker tänka att det finns dom som haft det mycket värre. Men dom tankarna verkar inte hjälpa nu. Jag tänker att de jag varit med om påverkar mig än idag. Det har satt sina spår. Vare sig jag vill eller inte. Jag hade inte gjort något för att förtjäna det jag var med om. Men nu förtiden så känns det som att jag själv sätter mig i skiten. Att jag förtjänar det. Jag får skylla mig själv typ. Men det kanske inte är så konstigt trotts allt att man är som man är. Jag har börjat förstå mer och mer att jag gör som jag gör och är som jag är för det jag varit med om påverkar mig så pass mycket.
Ibland känner jag bara att vad har jag varit med om egentligen som kan sätta sånna spår? Men när jag väl tänker igenom det så är det en hel del. Så mycket man aldrig sagt. Även om man öppnat sig och trott att man delat med sig av så mycket. Så är det egentligen bara en sån liten del av allt de jag minns som plågar mig än idag.
Men trotts allt jag genomgått så är jag tacksam. Tänk vilket bra liv jag har ändå! Jag har mina fina vänner och folk som verkligen älskar och bryr sig om mig. Det finns din som inte har någon. Jag har en fin lägenhet. Bara det liksom! Inte allt för många 18 åringar som har en egen lägenhet om man tänker efter. Jag har mat, pengar, kläder. Jag har det jag behöver. Visst jag har långt ifrån allt. Men jag har så mycket att vara tacksam över.
Dom senaste dagarna har jag även verkligen insett att jag betyder mer för vissa än jag trott. Att folk bryr sig mer än man anar. Det känns som att jag börjar komma på fötter igen. Och den känslan är obeskrivlig. Jag känner mig så stark. Jag är långt ifrån perfekt, men jag är fan bra jag med! Jag är stolt över mig själv. Att jag är den jag är. Jag har mina brister och problem. Men det jag måste komma ihåg är att jag är stark och att jag klarar detta bara jag ger mig fan på det! Det kommer komma dagar då jag känner mig helt värdelös, men idag är jag stark!

Tack till alla som finns där för mig. Utan er... Då vet jag inte vad jag hade gjort! <3


Börjar bli riktigt fint här hemma

Halloj! :)


Varit ute och gått idag med Paula. Blev riktigt varmt trotts att det är svinkallt ute. Tyckte jag iaf ;)

Även dammsugit och fixat hemma. Ätit kyckling idag med. Gott!! :) löv it!

Igår kväll var jag med tokbollarna Kulle och Sonny. Men vi tog det mest lugnt och kollade på klipp på youtube och snackade lite skit. Sen somnade dom. Och jag kunde inte sova som vanligt och de hjälpte ju inte med Kulles satans alarm som ringde hela tiden som han inte vaknade av! - Kulle ditt alarm ringer! - Aa, mm. Ba jaha? Det säger inte dig något eller? Typ stäng av de? Haha :) Så tog bussen hem när klockan närmade sig sex. Sen åkte jag hem och somnade. Verkligen inte bra!

Hoppas ni har en fin kväll!
Puss




De börjat ju bli bra trotts allt!

Hej på er! :)

Härligt väder vi har :)
Dom senaste dagarna har varit lugna. Mest varit hemma. Börjat fixa lite mer i lägenheten för nu skiter jag i att jag inte har Byron och hyllorna kan ju inte se ut som fan för de! Igår satte jag igång. Köpte en mopp och grejer ;) städade upp ordentligt. Fixade lite med prydnadsgrejer osv. Så nu tänkte jag gå till Maxi och köpa hänglås så jag kan går ner med de jag ska i källaren och sen tänkte jag köpa något fint att inreda med! :)

Blev lite ledsen igår för upptäckte att massa kort och brev jag fått blivit förstörda under flytten. Vet inte riktigt vad som hänt. Men blivit blött och möglat. :( inte alls kul.

Här kommer lite bilder.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1219923/images/2012/pic_5076d67de087c360471d6a99.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1219923/images/2012/pic_5076d681ddf2b3406f000057.jpg" class="image">


En riktig kvinna reder sig själv!

Hej mina söta läsare! :)
 
Hoppas allt är bra med er! Själv så mår jag bara bra idag. :)
 

Efter att jag var i skolan i fredags så åkte jag till Fiha. Vi snackade om allt möjligt. Sen bestämde vi oss för att vi skulle hitta på något. Så hennes lilla söta dotter fick barnvakt och vi väntade in Peter med flera. Satt hemma hos dom och drack, snackade, spelade kort mm. Var trevligt. :) Fick ett litet sammanbrott, men som tur var hade man fint folk omkring sig! Tack! :) Så åkte vi till Bromölla och ja åkte runt lite överallt. Stackars Fiha fick sitta i mitt knä i flera timmar haha! Somnade en stund påväg hem. Skit trött efter att bara sovit fyra timmar på två dygn. :P
 
Sen stack vi hem till dom och gick och la oss ganska direkt. Satt och snackade lite bara. Sen var jag där tills igår eftermiddag/kväll. 
 
Idag har jag städat lite, diskat, lagat mat, handlat, tvättat och varit allmänt duktig. Någon nytta får man ju göra ibland iaf ;) Skulle pluggat lite med, men det har jag faktiskt inte hunnit. Och inte haft någon lust heller för den delen. 
 
Satan vad kallt det börjar bli asså! Svinkallt att ha fönstret öppet! Men det måste jag annars blir det så äckligt inrökt  här inne. I vinter får jag väl röka under fläkten och sitta med vinterjackan på och röka i fönstret ibland haha! Längtar inte precis! 
 
Imorgon vetifan vad som händer. Något kul kan man ju alltid hoppas. Måste plugga imorgon. Men sen hoppas jag på att göra något! :) Vi får väl se vad som händer och sker. 
 
Hoppas ni haft en trevlig helg! 
 
Puss! 
 
Lite bilder från den senste tiden!
 
När vi firade Sonnys födelsedag
Rebecka när vi hade vår tjejkväll
Jag påväg till Sonny någon gång haha
Min ring när jag och Linus gifte oss (när vi firade Sonny)
Haha! Felicia vill inte detsamma som Sonny!
Jag hos Sonny i torsdags
 

...

Jag var rädd att jag förlorat dig. Men innerst inne visste jag att du inte skulle lämna mig. Som dom andra gjort. Du är inte som dom. Du är du. Och det är en stor skillnad på dig och dom. Men jag har trott att jag vetat förr, men sen har det visat sig att jag haft fel. Dom man aldrig trott skulle lämna har gjort det.
Jag är alltid så rädd för att bli lämnad. Är alltid rädd att man inte kommer ha kvar dom man älskar i slutet av dagen.
Det är så många som försvunnit. Så många som inte finns kvar. Och sedan lämnat efter sig ett så stort hål. Som aldrig kommer fyllas igen.
Livet är inte lätt. Och definitivt inte rättvist. Och ibland vill man vara ge upp. Det kan vara svårt att se att det kommer komma bättre dagar när allt känns sådär mörkt. Men jag är ett levande bevis på att det blir bättre. Bara man inte ger upp. Även fast det ibland kan vara svårt att låta bli att falla ner i det där mörka hålet.



Blev bättre än förväntat!

Hej där :)


Var i skolan på möte idag. Gick bra. :) Dick sjukt att skolan fattar bättre än ens närmaste. Men men det var ju bra iaf.

Träffat fina Rebecka idag med. Love you forever baby! <3

Sen har man träffat Paula, Kulle, Sonny med flera! Dom är bra fina på sitt eget lilla sätt allihopa! :) <3

Blir väl snart att ge sängen vad den tål haha ;)


Puss på er! :)


Ibland önskar jag att jag kunde läsa folks tankar..

Mm, faktiskt så hade det varit väldigt behövligt ibland. Slippa försöka klura ut vad folk vill/tänker/menar mm. Det är verkligen något som kan hålla mig vaken om nätterna. Ligga och fundera på vad som kommer hända och vad personen menade när den gjorde si eller så. Är något som uppehåller mig just nu tillexempel. Och därav dessa sömlösa nätter. Visst, jag sov inatt. Men det gör jag nästan alltid om jag inte är själv. Är en annan sak då på något sätt. Sen är det ju alltid härligt att ligga och hålla om någon eller bli omhållen av någon. Man känner sig trygg då liksom. Men just nu är det just det som förvirrar mig. Betyder det något eller inte? Är det något eller inte? Om man bara kunde prata ut istället för att jag ska behöva gå och fundera. Sen är jag så att jag funderar alldeles för mycket! Inte bra ;)
Dock är jag bra på att läsa av folk. Och ofta drar jag mig till folk med någon sorts "problem". Dom behöver inte säga att dom har det, utan jag vet det bara. Ser lätt igenom folk. Kanske blir man mer uppmärksam för att man själv känner igen sig. 
Ibland önskar man att folk såg igenom en lika lätt. Vem vet kanske gör dom det utan att visa det? Vad vet jag. 
 
Nä, nu ska jag väl återgå till mitt funderande och spekulerande! Haha! ;)
 
 
 
Förr var det så lätt. Jag blev kär och det var självklart att det skulle vara vi. Varför är det inte lika självklart nu?

 

Fin kväll

Hallå! :)


Här sitter jag hos Sonny med fint folk! Kan ju inte bli bättre. Blev en fin måndag kväll och denna dagen har ju varit fin den med. Även om Linus jävel åt upp mitt h på mitt tangentbord igår kväll. Jävla idiot! Fan skolans dator inte ens min. Hur ska jag förklara det liksom? ;) haha!

Spelar ingen roll men mitt liv är lite son det är ibland jag kommer aldrig bli som du kom ihåg det.


Omg

Hej där!!


Haft en grym helg på både dåliga och bra sätt. Igår var en väldigt dålig dag, men slutade med att det blev en as rolig kväll! Tack för det! Var precis det jag behövde igår. :)
Dansade satan på Bellas place. Träffade många man kände och snackade med en massa härligt folk. Kul när det är så många man känner när man är ute sådär. Borde vara så oftare. :)

Idag har jag bara varit hemma och tagit hand om mig själv! Invigde min nya dammsugare och gjorde tacos! As söt dammsugare asså. :) haha! Åh, ska nog ta lite mer tacos nu. Gott ju. Skit samma att de är mitt i natten. ;)

Hoppas ni haft en trevlig helg! :)


RSS 2.0