Mammas pojke

Hej alla människor!


Just nu sitter jag och kollar på mammas pojke. =) Tycker det är jätteroligt :P Haha.
Annars idag så har vi bara varit hemma och varit en liten stund hos mamma. Imorgon ska jag Lotta och älskling åka till Kista. =)=) Men får skriva mer om det imorgon eller något. =) Nej, nu måste jag kolla på det här asså. Det börjar blir spännande nu asså.

Vi hörs flickor och pojkar!<3<3<3






Snart är du inte här.
Snart karmar du mig inte längre.
Snart kryper du inte nära mig på natten och värmer mig.
Snart är det bara jag--</3

Jag är här igen =)

Hejsan alla glada och icke glada! =)
Hur är på läget? ;) Här är det bara bra.


Idag
har jag bara suttit vid datan, legat i sängen och spelat tv-spel med älskling och tagit det LUGNT!=).
Vi fick två bio biljetter igår av Maria (Lottas dotter) för att jag tar hand om hennes hästar i två dagar så då tänkte vi att vi skulle åka på bio nu ikväll i uppsala, men det går ju fan inga bussar tillbaka efter tio?! Det är ju sjukt?! :O Jag är helt chockad asså! Aja, sånt är livet så vi kanske ska gå imorgon. Sen så måste man ju se till att det passar med att man ska ta ut hästarna på morgonen, ge dom frukost, ge dom lunch, ta in dom, ge dom middag, natta dom ;) så det blir ett uppdrag att kunna gå på bio :P.
Just nu hänger älskling tvätt =) och jag sitter här och latar mig lite :P som jag gjort hela dan. Haha =) UPPS! Ska snart skriva lite SO. Har ju en uppsats att skriva på det härliga lovet. Har redan skrivit tolv sidor! Och är inte klar än xD. Det måste vara något fel på mig.. Haha. Sen har jag engelska och spanska att göra den här veckan också. Helt otroligt roligt. Inte :P.
Haha jag var bara tvungen att skratta lite! xD Älskling står ju och hänger tvätt som jag sa och nu står han och jämför alla strumpor xD Han står liksom skit nära och kollar på dom som om dom var lika som bär xD Hahahaha Det var dagens skratt! =)=).
Nu ska jag ta och gå och lägga mig i sängen och slappa lite till. Hahaha vilken humor asså! Nej, men ska kolla på film eller så tänkte jag.

Peace and Love!<3<3<3<3


Här kommer lite bilder från förlovningen ledsen att jag inte laggt upp dom tidigare, men har inte hittat sladden! =)=)=)<3



Minigolf tidigare på dagen. Haha

Lite pussande blev det också=)


Och mer Pussande =)

Och skumpa blev det =)

Ringarna innan vi bytte :P

Mycket att så i!

Hejsan kära vänner!

Jag måste börja med att be så mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit på typ en månad! Fan nu får jag skärpa mig. men det har varit såå mycket att jag inte hunnit, orkat eller tänkt blogga. Davve har ju varit här i mer en tre veckor nu så jag får väl skylla på honom. ;). Men han ska åka hem på måndag!!=( Fatta vilken katastrof!? Då har han varit här i en månad och vi har varit med varandra hela tiden och helt plötsligt ska han åka hem? Det här är hans hem nu!! ;(. Får se hur det går.
Annars har det inte hänt så mycket. Vi har varit i stan ett par gånger och handlat kläder och annat, men annars har det varit ganska lugnt eftersom att vi gått i skolan och så. Eller Davve har ju praktiserat på gransäter. Sen har vi ju haft prao i en vecka. alltså förra veckan. Det va skit kul! =D. Jag var på Pomona (ålderdomshemmet i bålsta). Så nu har jag äntligen bestämmt mig. Jag SKA gå omvårdnad! jag har varit jätteosäker på vad jag ska göra och bli, men har tänkt på omvårdnad, media och samhäll. Men nu vet jag äntligen!=). Har varit lite pressad eller vad man ska säga för att jag har känt att jag måste bestämma mig även om det är ett tag kvar.

Nu måste jag sluta Lotta ska betala räkningar! :P haha

Pussar och kramar!<3<3<3<3<3


RSS 2.0