You're still written in the scars on my heart

 
Right from the start
You were a thief
You stole my heart
And I your willing victim
I let you see the parts of me
That weren't all that pretty
And with every touch you fixed them
Now you've been talking in your sleep oh oh
Things you never say to me oh oh
Tell me that you've had enough
Of our love, our love

Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
It's in the stars
It's been written in the scars on our hearts
We're not broken just bent
And we can learn to love again

I'm sorry I don't understand
Where all of this is coming from
I thought that we were fine
(Oh we had everything)
Your head is running wild again
My dear we still have everythin'
And it's all in your mind
(Yeah but this is happenin')
You've been havin' real bad dreams oh oh
You used to lie so close to me oh oh
There's nothing more than empty sheets
Between our love, our love
Oh our love, our love

Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
I never stopped
You're still written in the scars on my heart
You're not broken just bent
And we can learn to love again

Oh tear ducts and rust
I'll fix it for us
We're collecting dust
But our love's enough
You're holding it in
You're pouring a drink
No nothing is as bad as it seems
We'll come clean

Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
It's in the stars
It's been written in the scars on our hearts
That we're not broken just bent
And we can learn to love again

Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
It's in the stars
It's been written in the scars on our hearts
That we're not broken just bent
And we can learn to love again
Oh, we can learn to love again
Oh, we can learn to love again
Oh oh, that we're not broken just bent
And we can learn to love again
 
 
 
 
 

Broken heart

 
 
 
 
 
 

Jag gråter för dig

Heej!
 
Morgonen började bra! Vaknade och var utvilad och gick upp på en gång. Vilket är ovanligt då jag har fyra alarm på morgonen och brukar gå upp när det sista ringer. Men skönt att det kan vara så någon gång med! :)
Kom till skolan och hade samhälle. Snackade med en vän som ska skissa lite på min tattoo! :D 
Sen kom självklart något och förstörde den lyckan man kände. En vän var ledsen för hon hade fått ett jobbigt besked. Usch, tycker så synd om henne. Önskar det var något jag kunde göra, men det kan jag inte men man vill ju så gärna kunna lappa ihop allt. Men vill ju aldrig se sina vänner ledsna. Är inte så van vid det egentligen. Jag har så många starka människor omkring mig, så är väl mest dom som ser mig ledsen. :P Nä, men jag brukar inte vara den som gråter framför folk. Hatar det! Hatar att vara svag in för folk. Men blev faktiskt ledsen för hennes skull. Fick en känsla av att det var något som var fel så sprang genom skolan och ut. Det kommer fixa sig, men kommer inte alls bli samma sak varken för mig eller henne. Speciellt inte henne. :(  Love you sweetheart! ♥
 
I eftermiddag/ kväll ska jag umgås med Rebecka iaf. Vi ska antagligen åka och basta. Mysigt! Borde träna egentligen, men får ta det i helgen. Har inte tränat alla dagar jag sagt att jag ska det för har kommit annat ivägen, men vad fan sånt är livet. 
 
Sen har jag varit lite orolig för mamma dom senaste dagarna då hon berättar att hon har ont och att hon får massa konstiga kramper och det ploppar upp massa märkliga saker. Lilla mamma ♥
 
Kollat på en film nu i skolan om två kvinnor som drabbats av cancer. Usch var så hemskt. Dom verkade så levnadsglada och härliga. Sen i slutet stod det att den ena dom två dagar efter att filmteamet hade åkt därifrån och den andra i samband med att filmen släpptes. Livet är inte rättvisst! :/
 
Nu ska jag bara sitta här till två och försöka fördriva tiden..
 

OMG

Goden dagen! 
 
Sitter uppe på fjärde våningen i skolan och jobbar just nu. Eller ja, jag har tagit en paus. Så tradigt arbete. Jag ska förklara skillnaden mellan palliativ vård och vård i livets slutskede. Wtf? Är ju för fan samma sak. Går ju inte säga någon direkt skillnad. Men har gjort dom andra frågorna iaf tills jag nu kom till ännu en dryg fråga. Usch, va tråkigt! Men skönt att jag började tio idag iaf och slutar två. Så jag överlever nog. Sitter dessutom och lyssnar när en kille sitter och snackar med läraren. Mycket roligare än dette skit arbetet ;) Lite svårt att håll mig för skratt bara. 
 
Väntar nu på att slöa Rebecka ska ta sitt arsel och komma hit så vi kan äta. Blir galen på så sega människor som hon ibland asså! Haha! 
 
Idag ska jag iaf träna när jag kommer hem. Ska nog åka hem lite tidigare än jag gjort dom senaste dagarna för känner mig så stressad när jag kommer hem. Blir alltid att jag stannar kvar en stund i Karlshamn och snackar med Rebecka eller går på stan. Men nä det går inte för sig varje dag om man ska hinna och orka göra det man ska. För känner att jag blir så jäkla trött när jag kommer hem. 
 
Hahahaha fan va rolig denna killen är som jag sitter och lyssnar på!! :D 
 
Hörs sen! :) 
 
 

Underbara väder

Hello! :)
 
Nu slutar jag starx för dagen! Skönt! :) 
Har iaf gjort klart mitt hälsoarbete till idrotten idag. Duktig tjej jao! Så nu ska jag börja jobba med palliativ vård. Alltså vården som man får om man till exempel har en sjukdom som man inte kan bli frisk ifrån. Får se hur det går. 
Men nu tänkte jag iaf gå hem till Rebecka. Får se om hon gör mig sällskap och tar en kaffe ute i solen eller om jag bara hämtar mina saker och åker hem. Hon skulle ringa om en liten stund. 
Sitter gärna ute i solen idag! Så fint väder! :) Nu får man verkligen vår känslor.Underbart.
 
Senare idag ska jag träna såklart! Annars blir det nog bara att ta det lugnt och njuta av vädret.
 
Ha en fortsatt fin dag! 
 

Klumpen Ida, det är jag det!

God morgon på er!
 
Gud vad jag har stressat nu på morgonen. Usch!

Sov hos Rebecka igår. Skulle egentligen hem och träna vid fyra, men hände en lite olycka när Rebecka följde mig till bussen. Jag ramlade raklång på trottoaren. Var massa småstenar på kanten av trottoaren där jag gick och sen lutade det så boom så låg jag på marken. Skrapade upp ena knät och slog i armbågen. Så Rebecka ringde Fredrik medans jag satt och asgarvade och storbölade samtidigt. Haha! Skit jobbigt när man gör illa sig och skrattar och gråter samtidigt. Men Var faktiskt ganska kul även om det gjorde ont. Kunde verligen se hur dumt det såg ut, hahaha! Där låg jag raklång med väskan över huvudet på trottoaren. Rebecka ba: Kom så ska jag hjälpa dig att sätta dig upp.Jag ba: Nej, jag vill ligga kvar här! Hahaha! Tur att hon var med annars hade jag nog legat kvar där och bölat. Usch, va pinsamt! Flera stycken som gick förbi och någon roppade och frågade om jag var okej. Det sjuka var att i vintras ramlade jag på exakt samma ställe. Så nu har jag sagt att jag aldrig mer ska gå där. ;)
 
Så Fredrik hämtade oss och så åkte vi hem till honom så gjorde han rent såret osv. Sen skulle han och några kompisar ha filmkväll så Rebecka och jag stannade kvar. Så blev att jag sov där då. 
 
Och som sagt har jag haft skit stressigt nu på morgonen. Folk messade och jag skulle hitta mina saker så sprang omkring som en yrvaken höna. Sen var jag sen och glömde busskortet så fick typ springa till skolan med världens tungast väska och springa in och köpa cigg. Shit! Jaja, nu är jag iaf här och hon jag skulle anmäla mig hos trodde jag började tio så jag ba aha, här har man stressat helt i onödan. Suck! ;)
 
Idag ska jag iaf hem och träna. Blev så sur att det inte blev något igår när jag var inställd på det. Men får ta igen det idag ist. ;)
 
Underbart väder är det iaf! Riktigt skönt ute. Hade bara en kort skinjacka på mig! Gött! :D 
 
Hörs senare! :)
 

Nu hade man gärna intagit sängen och stannat där tills imorgon iaf, men nej då.

Hallåja!

Sitter nu på bussen påväg hem från Karlshamn. Känner mig fett seg. Hade gärna gått hem och lagt mig i soffan nu, men blir bara hem och hämta träningskläder och sen iväg till gymmet. Kanske äta en smörgås på vägen. Känner mig stressad för hade velat vara hemma och ta det lite lugnt innan gymmet, men de hinner jag inte. Eller ja kanske, men vill ha gott om tid på mig på gymmet och inte behöva stressa. Så irriterande att dom inte har öppet längre än till åtta.
Så idag blev det en fullspäckad dag. Kommer nog sova gott inatt. Om jag inte är helt uppe i varv när jag kommer hem. Men det hoppas vi inte på. :)

Ja juste, glömt att berätta att jag gjorde illa armen här om dagen på gymmet. Första dagen tyckte jag det var jobbigt, men andra dagen var fan riktigt illa! Kunde inte ens vända mig i sängen. Man fattar inte hur mycket man faktiskt använder armarna för en man inte kan de, haha. Att sätta på sig jackan var en utmaning. Och sportbhn ska vi ju inte tala om, haha! Dom i omklädningsrummet undrade nog vad jag var för ett stönande pervo! ;) Men som tur är så blir det bättre och bättre. Nu känns det mest som träningsvärk, men ett tag blev jag faktiskt lite orolig.

Nu är jag snart hemma iaf!
Ha en bra kväll! :)


Duktig tjej!

God morgon på er! :) sorry för den dåliga uppdateringen som vanligt.


Sitter just nu och röker och ska snart börja göra mig redo för skolan.

Haft en bra helg iaf. I fredags var jag Rebecka, Amanda, Josse och hennes vänner på sliver. Stod ute och köade i typ en och en halv timme för att vi skulle få ett par skor gratis haha. Men vi fördrev tiden ganska bra och lekte lekar. ;) men den sista tiden var hemsk att vänta. Trodde jag skulle pissa ner mig. Var som ett barn på julafton när vi äntligen fick gå in och gå på toa, haha. Efter att vi varit där ett tag drog vi till ett annat ställe som jag inte minns vad de heter. Var där och drack lite jag och Rebecka sen gick vi och åt sen var det dags att dra till bussen. En trevlig kväll med massa skratt. :)

I lördags var jag och tränade och sen var jag bara hemma och tog det lugnt. Och igår tränade jag igen och njöt av de vackra vädret. Lagade mat och lyssnade på musik. Nice! La mig väldigt tidigt för var ganska trött, men vaknat hur många gånger som helst i natt. Men men allt kan ju inte vara perfekt.

Nä, nu är det dags att dra till skolan. Byebye!


RSS 2.0