Arg!

Hejsan.
Nu har jag precis stått och gjort Davves lunch. Han brukar alltid komma hem kl 12:00 eller innan och så blir kl tio över och jag börjar undra vart han är så jag ringer honom på mobilen. Så säger han att han inte kommer fören om typ en timme! Och här har jag stått och gjort hans lunch. Hällt upp det på talriken och gjort det fint liksom och han kan inte ens höra av sig och säga att han kommer senare. Visst han har inga pengar på mobilen med då får han väl fråga om han får låna en telefon eller så får han väl gå hem och säga det. För stället han sommarjobbar på ligger liksom en min hemmifrån. Så det tar ju inte direkt tid. Men aja blev bara lite sur liksom. Då kunde ju jag ha legat kvar i sängen och chillat, kollat på tv, suttit vid datan vad som helst.

Och det va dessutom hur varmt som helt i vårat sovrum i natt och vi ska ju inte tala om i morse. För precis utanför vårt sovrummsfönster har dom någon bil värksta och det låter som fan där på morgonen så jag fick gå och stänga fönstret. För dom börjar ju typ vid sju på morgonen. Så jag höll med andra ord på att dö när jag vaknade senare på morgonen! Hemskt! Sen idag ska jag väl inte göra någonting. Typ sitta vid datan och chilla och vänta på att davve ska komma hem. Sen ska jag väl umgås lite med moster också =)

Pussar IdaJennyMarieBerglund.Blogg.se



Home!<3

Hej alla människor :)
Nu har vi kommit hem från tältningen . Det var jättemysigt!(a)=) Badade och solade hela dagarna fett nice. Och älskling brände sig (såklart) xD. Han ser verkligen ut som en kräfta asså! xp. men myskigt va det iaf. Nu ska vi lägga oss och kolla på film och äta piggelin och lite chips. Sen så har vi bestämt oss för att inte äta mer onyttigt och börja träna varje dag så man blir av med den JÄVLA magen och det överflödiga på resten av kroppen!! ;). Ska lägga in lite bilder sen så ni får se vårat fina tält ställe =). Och det var värsta fina solnedgången också! så fin asså. Imorgo börjar älskling jobba också så han ska typ gå upp sju!!! fattar ni? Sju? På sommarlovet?! Är han helt från vettet eller?! Sen så kommer han jobba fett länge på dagarna så stackars lilla jag kommer sitta är helt ensam och övergiven. xD=) Haha. Nej då jag har min kära svärmor och min kära moster här som för hoppningsvis underhåller mig en aning!=)=). Nej nu frå jag sluta pladra så mycket innan glassen smälter helt!! =);)Pussar och kramar Ida Jenny Marie Berglund








Tälta :)

Hejsan svejsan :)
Idag så har vi typ inte gjort någonting. solat lite och så bara. men nu ska vi iväg och tälta :D jättekul!
Vi vet dock inte var. Det ska min moster Pillan och Tina Davves mamma bestämma :) haha. Så kommer vi antagligen hem på söndag eftersom att det blev sent idag. Men det är bara om vi sköter oss. Typ inte eldar upp skogen elr bjuder in en luffare i tältet  elr dödar en joggare eller något sånt ;) haha. Man vet ju aldrig med oss asså :P. Så ska jag natuligtvis ta lite bilder och ladda upp här sen :) Sen vill jag bara påminna alla att jag inte har någon comviq kompis kvar och inga pengar på mobilen. Så vill någon någonting så är det bara att ringa, det är enda utvägen ;)
Sen kan jag ju också meddela att det kommer vara jättefint väderhela veckan! Iaf här nere i blekinge. Så medans älskling jobbar ( som han börjar göra på måndag) så får jag väl sola så jag blir neger tills jag kommer hem.:)
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 Jag saknar dej Hannah och jag tänker på er där hemma så känn er inte glömda även om jg inte hör av mig så mycket!



Hannah åker hem.

God dag allihoppa :)
Idag är det onsdag och Hannah ska åka hem kl 14:20. Väldigt tråkigt enligt mig och min kära pojkvän! =(
Men fram tills dess ska vi väl äta sola och ha det mysigt =). Kanske vi får slänga i Hannah i poolen idag, eftersom att det är sista dagen =) Haha. Efter att Hannah har åkt vet jag inte vad vi ska göra. Sitta och glo på varandra eller något. Haha. Men vi får väk höras senare eller imorgon =)
Hare bra pussar Ida!<3<3<3


Kärlek!<3

Idag har varit en av dom lyckligaste dagarna i mott liv. Jag och älskling har förlovat oss. Jag är den lyckligaste människan på hela jorden just nu. Vi har precis kommit hem igen. Vi satt nere vid en lite sjö, och det var solnedgång. Vi satte på oss ringarna och kysstes. Hannah tog massor med kort också! :D Men dum som jag är så glömde jag sladden hemma  så jag kan inte ladda upp bilderna fören om typ två-tre veckor. :(. Men det var helt underbart.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Älskling, jag älskar dej mest i hela världen. När jag blundar så ser jag en framtid med dig. När jag ser mig omkring ser jag oss. När jag gråter är jag rädd att förlora dig. När jag skrattar så ser jag dig le framför mig. När jag sover drömmer jag om dig. När jag är vaken tänker jag på dig. När jag somnar hoppas jag att du ska vara vid min sida när jag vaknar. När jag vaknar vänder jag mig om och kollar om du är där. Jag kommer aldrig att lämna dig och jag hoppas, tror och vill verkligen att vi en dag ska flytta ihop, gifta oss och skaffa några små pyren =)
Du är mitt allt hela min värld!<3<3<3<3
Och tack även du Hannah. Du har varit helt fantastisk ikväll. Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra. Och det är också du som tagit alla fina bilder! :D Jag älskar dig gumman!<3<3<3


Tog några bilder med mobilen, men mer kommer sen! =)


<3<3                                                                                                                     

Förlovning!<3

Idag så har jag och min kära pojkvän varit tillsammans i 1 år :D
Och det har varit det lykligaste året i mitt liv! Så idag så ska vi förlova oss! :D<3
Just nu sitter vi ute på altanen och äter frukost och spelar poker. Sen efter det ska vi börja fixa till oss lite. :)
Vi hörs kanske senare :)
Jag älskar dej min älskling och jag kommer alltid att göra det. Du är det finaste jag har och jag ångrar inte en minut med dig. Även om vi bråkar och så, så lovar jag att alltid älska dig och vara dig trogen! =)
// Ditt hjärta! <3



   
                                         

Dumma mig!

Hejsan =)
Idag har vi inte gjort så mycket. Vi = Hannah, Jag och Davve (älskling).
Hannah och jag har delat på en pizza nere i byn och Davve kollade på ;). Sen red jag på Davves axlar och vi höll verkligen på att ramla och jag höll på att dra av hans hår. xD ;(. Stackarn! Haha.
Sen gick vi hem och spelade lite poker på datan på facebook.com. :)
Skulle färga mitt hår också, men det gick inte så bra.. Blev mest blont i hårbotten, men men inte mycket att göra. Bara göra om det. Det va Hannah som gjorde det. :) Sen blev jag så sur för att det gick så dåligt med håret att jag började skylla på henne.. :( Idoit som man är när man är sur asså! Och jag kan fan inte kontrolera mig heller och så hörde hon det och blev ledsen vilket man kan förstå. Så ska verkligen be om ursäkt nu!! Hon kom nu.
Hannah du ska inte lyssna på mig när jag är arg jag är en idiot och det kommer jag förbli. Du är världens snällaste sötaste tjej och jag älskar dej jättejättemycket!! Det va dessutom Hannah som köpte färgen. Jättegulligt och så är jag så dum... :( skämmmmsss!!!

Lov for ever?<3<3<3




Badat!

Hannah och älskling fick just en sjuk idé! Dom tyckte att vi skulle bada i älsklings pool! Jag va väldigt tveksam till en början och stod och skakade och frös som en idiot, men sen när dom ba: Nähä då går vi in då.. Då tog jag mitt mod till fånga ;) haha. Så Hannah och jag tog varandra i händerna och doppade oss tillsammans!:D det va sjukt kalt, men väldigt uppfriskande om man säger så. Och jag fick tuttfräs så det skrek om det!xD hahaha fråga mig inte!xD
Jag älskar er mina älsklingar!!<3<3
Den vänskapen kommer jag aldrig släppa som jag upplevt med er babys :)<3<3



Födelsedag/Klippning/Färgning!<3

Godagens =)
Idag så fyllde min kära vän Hannah år, och jag och min pojkvän gjorde frukost på sängen till henne. Haha. Sen gick vi till Bebba min pojkvänns kontaktpersons flickvän och fixade mitt hår.  Lite komplicerat där  men a xD. Innan hade jag blont hår, men sen färgade jag det mörkbrunt och nu i sommar så ville jag ha tillbaka mitt ljusa hår, så vi FÖRSÖKTE göra det blont. Resten kan du ju gissa dig till? Haha. Det blev orange! Och min utväxt syns fortfarande så det ser ut som att jag är gråhårig! JÄTTEFINT! *Not*. Det ser verkligen hemskt ut. Gissa vad som hände sen? Jo, självklart så klipper hon mig som en... Vet inte vad! Så jag gick hem och grät och va helt galen och hade mössa på mig xD Sedan ringde jag min trogna mamma och beklagade mig lite och hon tyckte självklart synd om sin stackars dotter ;). Men nu så har jag intalat mig själv att det finns inte mycket att göra så det är bara chilla och vänja sig och försöka blondera det igen!  Lite hopp måste man ju ha. :)
Nu är det bara imorgon sen ska jag och min älskade pojkvän förlova oss :D.
Det som jag dock tycker är lite tråkigt är att alla inte varit så positiva.. humm. Men det viktigasteär ju att det känns rätt för oss och dör mig känns det bra iaf :P Kan ju alltid hoppas att det känns lika bra för honom. Haha. Nej, men det vet jag att det gör. :)
Hannah sitter just nu och beklagar sig breve mig för hon har råkat raderat en text hon har skrivigt två (gånger som är lång) haha. Ja söta lilla Hannah! :) Grattis på dig!<3


Pussar och kramar till min underbara pojkvän och min underbara Hannah och alla andra ;)<3<3<3




     För alltid vi!<3        





                                        


RSS 2.0